Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ronaldo kan cruciale rol spelen bij uitgaande transfer van Real Madrid’

Laatste update:

Ronaldo Luis Nazário de Lima wordt volgens diverse Spaanse media binnenkort grootaandeelhouder en voorzitter van Real Valladolid. De verwachting is dat de oud-spits zich met ongeveer dertig miljoen euro gaat committeren aan de Spaanse club. Naar verluidt kan de komst van de Braziliaan ook een zeer positief effect hebben op de inkomende transfers van de club.

Bronnen binnen de LaLiga-club stellen dat de mogelijkheid om Vinicius Júnior naar de club te halen aanzienlijk wordt vergroot als Ronaldo daadwerkelijk gaat investeren. De Braziliaanse aanvaller, die deze zomer door Real Madrid werd overgenomen van Flamengo voor 45 miljoen euro, zou op huurbasis actief kunnen worden bij Valladolid.

De twee Brazilianen kunnen goed met elkaar overweg. Ronaldo was zelfs de host toen Vinicus werd gepresenteerd in het Santiago Bernabéu. Bronnen binnen Valladolid hopen dat Ronaldo snel instapt, zijn goede contacten bij de Koninklijke gaan aanwenden en dat de komst van het toptalent gerealiseerd gaat worden.

Valladolid heeft al meerdere keren contact gehad met Real-voorzitter Florentino Pérez, maar tot op heden zonder resultaat. Valladolid heeft momenteel een schuldenlast van 25 miljoen euro, maar dankzij de aanstaande komst van de huidige ambassadeur van Real Madrid zouden de financiële zorgen in zijn geheel verdwijnen.

Verwacht jij dat Ronaldo gaat instappen bij Real Valladolid?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hopelijk pakt deze keuze in alle gevallen goed uit. Het zou toch mooi zijn als Spanje in de toekomst meerdere subtoppers en topclubs in de competitie heeft zitten. Je hebt al sinds jaar en dag clubs als Madrid, Barca, Atletico, Valencia, Sevilla, Bilbao en Villarreal en Betis is nu hard op weg om dezelfde richting op te gaan, maar hoe meer subtopclubs, hoe beter het is voor LaLiga.

Opzich geen slecht idee maar tegelijk kom je echt aanvallers te kort, nu weet je dat je Vinicius rond heb lopen als nou iemand uitvalt kan je deze jongen bij de selectie weer toevoegen.

Ik dacht juist dat Real hem juist niet wilde verhuren, omdat hij en zijn ontwikkeling dan niet meer in eigen handen is.

Ik zie Vinicius liever niet verhuurd worden maar gewoon wat speelminuten geven want deze jongen maakte echt wel een goede indruk in de voorbereiding. Geweldige speler om achter de hand te hebben en ben ervan overtuigd dat hij uiteindelijk een onmisbare basisspeler word.

29 augustus 2018 om 20:53

Los Blancos:Mee eens. Vinicius moet gewoon voor zijn kansen gaan in Madrid.

30 augustus 2018 om 09:35

Eindelijk iemand met verstand. Ben het helemaal met je eens!

Vinicius op huurbasis naar Ajax als nr9 + 60 miljoen voor de Ligt die ook nog een jaartje in Amsterdam CL blijft. Dan is toch iedereen blij?

Vinicius maakt zijn minuten in Castilla als hij niet bij de hoofd selectie zit dus hij zal langzaam aan wennen aan het spaanse voetbal. De voorhoede is behoorlijk dun dus zie hem ook liever blijven want het seizoen is lang en zwaar. Als Bale dit jaar zonder blessures blijft dan is dat al een wonder.
Zou goed voor het spaanse voetbal zijn als Ronaldo daar instapt, maar Vinicius moet lekker bij real blijven.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren