Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ronaldo: ‘Ik hoop alleen dat hij de Champions League niet zal winnen’

Laatste update:

Gonzalo Higuaín stond zesenhalf jaar onder contract bij Real Madrid en was in die periode goed voor 107 doelpunten in 190 wedstrijden, maar in de zomer van 2013 blies hij toch de aftocht. In de achterliggende twee seizoenen kreeg Karim Benzema meestentijds de vookeur in de aanval en El Pipita koos ervoor verder te gaan bij Napoli. Na drie seizoenen ging hij afgelopen zomer verder bij Juventus en Cristiano Ronaldo vindt het mooi dat de Argentijn daar nu terecht is gekomen.

/

Ronaldo speelde vier jaar samen met Higuaín en gunt zijn ex-teamgenoot het beste. “Juventus heeft van ver moeten komen”, weet de sterspeler van Real Madrid. “De laatste jaren hebben ze goed gespeeld en ze beschikken nu over een sterk team, zeker thuis. Dan versla je ze echt niet zomaar”, zegt Ronaldo in een interview met la Gazzetta dello Sport. Dat Higuaín afgelopen zomer erbij kwam heeft Juventus in zijn optiek alleen maar sterker gemaakt.

“Ik heb met Gonzalo samengespeeld, hij is een geweldige spits die volop scoort. Maar goed, aan het einde van de rit wordt succes afgemeten naar het aantal prijzen dat hij gewonnen heeft. Ik hoop alleen dat hij de Champions League niet zal winnen, want die willen wij prolongeren. We willen de eerste club worden die ‘m twee keer op rij wint. Laat ik het zo zeggen: als Gonzalo met Juventus de Serie A wint, dan zou ik het niet erg vinden”, knipoogt Ronaldo.

Denk je dat Gonzalo Higuaín dit seizoen een grote prijs pakt met Juventus?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Voor de komende 2 seizoenen zie ik Juventus en Atletico als de grootste kanshebbers voor de Champions League. Als Buffon de CL op zijn 40e wint zou dat heel mooi zijn voor hem. Alleen zie ik Juventus hem dit seizoen al winnen.

14 oktober 2016 om 09:34

Je vergeet Bayern, Barca en Real, die 3 clubs zijn nog steeds te hoog gegrepen voor Juventus

14 oktober 2016 om 09:42

Dit seizoen zijn ze wel te pakken hoor, zo sterk zijn ze niet, terwijl Juventus veel sterker is geworden.

14 oktober 2016 om 10:14

Het is pas oktober kalm aan. Ze komen wel tot de kwart finale op halve kracht, daarna gaan ze vlammen.

14 oktober 2016 om 10:31

Zelfde geldt voor Juve, zij spelen ook niet op honderd procent. Juve liet vorig jaar zien dat Bayern echt niet untouchable is. Dit jaar is Juve sterker en kunnen ze wederom Bayern en Real het moeilijk maken. Dat geldt ook voor Atletico. Barca ben ik nog niet zeker van.

14 oktober 2016 om 10:42

real heeft juve nog nooit uitgeschakeld in de knockout fase! enkel de finale van 98 gewonnen!

Vandaag is Higuain gewoon een gevaarlijkere spits dan Benzema en als speler even goed als Ronaldo. Hopelijk kan Juve die CL ook eens omhoog steken maar ik vrees dat er bij de Spaanse ploegen net wat meer talent rondloopt.

14 oktober 2016 om 13:23

Pffff. Higuain met Ronaldo vergelijken.... Dat is als Jumbo cola met Coca Cola vergelijken.

Hoe gaaf zou het Juve shirt staan bij Ronaldo... en dat zeg ik als Madridista.

14 oktober 2016 om 10:38

Ik denk dat ze in Madrid nog liever zwarte strepen op hun eigen shirts zetten op het moment dan dat ze hem naar Juve laten gaan.

14 oktober 2016 om 11:10

Nou die ronaldo heeft juve zeker niet nodig juve is een team heb liever sanchez of bale

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren