Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ronaldo: ‘Ik denk nu aan het moment waarop we de beker optillen’

Laatste update:

Cristiano Ronaldo stapte dinsdag voortijdig van het trainingsveld bij Real Madrid. De superster kwam in botsing met Kiko Casilla, maar ernstig was het gelukkig niet. Marca bracht al vlot naar buiten dat Ronaldo’s deelname aan de Champions League-finale van zaterdag niet op het spel staat en zelf zegt de aanvaller nu ook dat het goed met hem gaat.

/

“Ik heb veel gespeeld dit seizoen. Ik begon redelijk, daarna ging het beter en we eindigden fantastisch. Ik had wel wat last, maar het is niets ernstigs. Het is normaal dat je wel eens wat oploopt na vierduizend minuten spelen”, aldus Ronaldo. Hij zegt blij te zijn met het seizoen dat achter hem ligt, ook omdat hij meer minuten speelde dan ooit tevoren. “En ik sluit af in vorm. Ik voel me goed, ondanks dat probleempje van het net op de training.”

“Ik ben er klaar voor en ben er zaterdag sowieso bij in Milaan. Ik ben nog steeds topscorer in de Champions League en alles voelt heel natuurlijk aan. Of ik zaterdag graag wil scoren? Ja, natuurlijk. Maar lukt het mij niet, laat iemand anders het doen. Dan winnen we de Champions League”, zegt de aanvaller gretig. “Het is de belangrijkste wedstrijd in ons leven, net zoals voor de spelers van Atlético. Maar in gedachten ben ik alleen bezig met het moment waarop wij die beker optillen”, aldus Ronaldo.

Scoort Cristiano Ronaldo zaterdag in de Champions League-finale?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die heeft vast 'The Secret' gelezen..

Denk wel dat ze de meeste kans hebben overigens

Zelfs als CR7 geblesseerd zou zijn geraakt vanmiddag zou hij tegen beter weten in spelen zaterdag. Dit team is hier zo opgebrand dat is niet normaal meer.

Cristiano voor een hattrick en daarmee Real de cl bezorgd is voor hem de ideale scenario.

24 mei 2016 om 14:44

Niks is mogelijk in het voetbal maar een hattrick zie ik niet gebeuren. Sterkter nog ik acht een goaltje van Ronaldo zeer klein tegen dit stugge Atletico. Dit gaat zaterdag een schaakspel worden.

24 mei 2016 om 14:52

Niks is mogelijk?!!

24 mei 2016 om 15:05

Acht goals van ronaldo

24 mei 2016 om 20:38

Je snapt toch wel wat hij bedoelt te zeggen.... Onmogelijk!

24 mei 2016 om 15:43

Wanneer is Ronaldo beslissend in een finale? Verwacht er niet veel van zaterdag en zeker niet tegen een lastige Atletico.

24 mei 2016 om 15:48

De copa del rey finale tegen Barcelona en ook in de cl finale met man utd was hij beslissend

24 mei 2016 om 15:50

Fa cup, Carling Cup, Champions League finale 2008, Copa del Rey. Genoeg finales waar hij beslissend was. Desalniettemin heeft hij de laatste finale van 2014 niks klaargespeeld dus ik verwacht er ook niet heel veel van Ronaldo.

24 mei 2016 om 17:17

Copa del rey was Bale de man en de CL finale met Man u miste hij een penalty. Ronaldo is een geweldige speler, maar totaal geen finale speler

24 mei 2016 om 17:49

Copa onder Mourinho scoorde Ronaldo in verlening volgens mij de enige doelpunt waardoor Real met 1-0 van Barcelona destijds won. Of er toen verlening was of laat in de wedstrijd weet ik niet zo goed meer.

24 mei 2016 om 20:39

Hahah benzema08

Zeg dan maar niks. Als dat de enige wedstrijden zijn, die je kan opnoemen

24 mei 2016 om 23:13

waarom zou ik alles moeten opnoemen, jij kan toch ook research gaan doen, ik geef enkel twee voorbeelden die snel in mij opkwamen, ik ben geen ronaldokenner dat ik alles moet gaan onthouden voor mij is het belangrijker dat Real prijzen wint maakt niet uit wie er scoort.

Ik hoop dat Real Madrid wint. En dat Ronaldo op z'n minst 2x scoort. Kan niet wachten op alle berichten op voetbalzone, dat wordt smullen! Maar even zonder gekheid, het zal wel een heksenketel worden, staat voor beide clubs ontzettend veel druk op. Denk dat Real aan het langste eind trekt. 2-1 denk ik.

24 mei 2016 om 15:02

Tuurlijk staat er druk op. Maar bij Real een stuk meer dan bij Atleti. In de Spanje is het zo als Real of Barca de landstitel of CL niet pakt is het seizoen mislukt. Ongeacht of ze de Copa pakken.

Atleti zal het jammer vinden, maar ze hebben overal voor meegestreden. Zij mogen zeker niet spreken van een mislukt seizoen aangezien ze nergens topfavoriet voor zijn.

Ik denk dat het helaas geen spannende finale gaat worden voor de neutrale kijker. Het zal Atleti zijn die Real laat komen en het spel zal laten maken. En dan weer proberen op de counter te scoren. Wel gaat het lastiger worden aangezien Ramos en Pepe een stuk sneller zijn dan de cv's van Bayern en Barca.

Aan de andere kant krijgen CR7 en Bale weinig ruimte voor de actie en is Atleti sterk in de lucht. Ik ben benieuwd met wat voor tactiek beide teams gaan spelen.

Nooit te vroeg bezig zijn met de beker op tillen... Atletico is een stugge ploeg. Vorige x in de finale nipt gewonnen door een heleeeee late (wereld)goal van Baas Ramos, waardoor Atletico een flinke klap kreeg en het af liet weten in de extra tijd. Ik gok op een kleine overwinning van Real Madrid 1-0 goal van Bale

24 mei 2016 om 15:03

ik vind het jammer dat niemand erover heeft hoe atletico uberhaupt op 1-0 is gekomen.
zoiets overkomt alleen een keeper met 0 procent vorm.

24 mei 2016 om 16:37

Jep Casillas was gwn enorm slecht en geen een keeper zou uitkomen bij die situatie

Kan gewoon niet wachten!!

Ach, met een straffe dekking van Atletico is Ronaldo best te stoppen maar dan krijgen anderen meer ruimte.
Det wordt hoe dan een een zware potje.
De finale van de CL al afgelopen weekend al moeten plaatsvinden of anders morgen al. Nu is er te weinig tijd over voor de voorbereiding op de EK voor de deelnemers.
Portugal oefent zondag tegen Engeland dus zonder Ronaldo en Pepe.

Ik denk dat het heel moeilijk wordt voor real madrid, laatste 10 wedstrijden tegen atletico niet gewonnen. Laatste keer dat ze wonnen was vandaag precies 2 jaar geleden

24 mei 2016 om 15:41

Vorig seizoen in de kwartfinale van de CL had Real met 1-0 gewonnen. De andere 9 waren inderdaad gelijk of winst voor Atleti.

24 mei 2016 om 18:35

Winst CL finale 2014 en CL kwartfinale 2015. Dat zijn de momenten dat je er moet staan.

24 mei 2016 om 18:36

Voeg daar CL finale 2016 ook nog maar aan toe.

Ik denk ook aan het moment dat Real de beker omhoog tilt. Dit kan onmogelijk nog fout gaan. Geleerd van 2 jaar geleden. Atletico komt dit jaar niet eens in de buurt van een stunt. 3-0 minimaal.

Hopelijk veel goals langs Real's kant dan maar atletico gaat het ons sowieso moeilijk maken

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren