Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ronaldo: ‘Ik denk dat het heel, heel moeilijk is dat hij naar Real komt’

Laatste update:

Neymar wordt al maanden met een transfer naar Real Madrid in verband gebracht, maar Ronaldo heeft daar een hard hoofd in. De voormalig topspits, die zelf enkele seizoenen voor de Koninklijke speelde, denkt dat zijn landgenoot nog enkele jaren bij Paris Saint-Germain zal blijven. “Ik heb veel hierover zien voorbijkomen, maar ik denk dat het heel, heel moeilijk is dat hij naar Real komt”, vertelde hij in gesprek met Cadena SER.

“Hij heeft zich voor heel veel geld aan PSG verbonden, hij zit daar pas net. Ik denk dat geld geen enkel probleem voor PSG is. Zelfs als Real Madrid een geweldig bedrag voor Neymar wil neertellen, denk ik niet dat PSG van standpunt zal veranderen. Ik denk dat het heel lastig is dat Neymar in de nabije toekomst voor Real zal spelen. Nu is het in ieder geval onmogelijk, zo denk ik. Wellicht over een paar jaar… Dan is hij nog steeds jong. Hij is goed bezig en hij voelt zich op zijn gemak in Parijs. Hij wilde per se veranderen en naar PSG gaan.”

Ofschoon de teller van Karim Benzema dit seizoen op slechts negen doelpunten staat, is Ronaldo lovend over de Fransman. “Als hij niet scoort, doet hij ook heel veel dingen voor het team. Hij vervult een defensieve functie die ik niet eens had. Het ontbreekt een beetje aan geluk. Hij doet alles goed, maar op het laatste moment...ontbreekt het aan geluk.” Ronaldo weet niet of Real een nieuwe aanvaller moet halen. “Daar moet Zinédine Zidane antwoord op geven. Hij is de trainer en de persoon die met de spelers samenwerkt en zich op zijn gemak moet voelen. Florentino Pérez kan hoe dan ook op elk moment iets verrassends doen.”

Real Madrid is derhalve zeer afhankelijk van Cristiano Ronaldo, die de afgelopen maanden in bloedvorm verkeert. “Het is ongelooflijk wat hij doet. Hij raakt minder de bal aan, maar hij rondt net zo goed of zelfs beter af dan voorheen. Hij kan alles, zeker op momenten dat een wedstrijd op slot zit. Die omhaal tegen Juventus…dat was ongelooflijk.”

Denk jij dat Neymar in 2018/19 of 2019/2020 voor Real Madrid speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik hoop niet dat Neymar gaat. Ik vind de CL veel spannender als er veel "echte" kanshebbers zijn. Zoals je nu had met Barcelona, Real Madrid, PSG, Man City, Bayern en dan eventueel Liverpool als outsider. Als Neymar naar Real gaat dan valt PSG ook weer weg als echte kanshebber.

1 mei 2018 om 11:32

Ik vond PSG sterker zonder Neymar dan met hem tegen Real. Natuurlijk is het een geweldige voetballer maar hij wil nu alle belangrijke rollen opeisen binnen het team en dit zie je terug in hun spel. Ik denk dat hij dit minder zal hebben bij Real Madrid.

Dacht eerst dat het een quote was van Cristiano tot ik de foto zag.

Maar wat Ronaldo hier zegt maakt weinig uit. Als Real en Neymar het allebei willen dan zal dat geld gewoon op tafel komen en wordt de transfer gerealiseerd.

Wel mooi compliment dat hij maakt over Benzema, niet veel zeggen dat over hem.

1 mei 2018 om 09:51

Als neymar en real allebei willen... neymar heeft nog een contract voor 4 jaar, welk geld hebben we het dan over? Want er bestaat geen clausule in Frankrijk dus vindt je theorie wel interessant, maar zie niet hoe.

1 mei 2018 om 11:07

Bedoel daarmee transfersom en salaris voor Neymar.

1 mei 2018 om 11:32

"als Real en Neymar het allebei willen"

Dan hangt het er nog vanaf wat PSG wil. En Ronaldo zegt nou juist dat PSG hem in zijn ogen niet zal laten gaan. Hij kan ongelijk hebben, maar hij kan ook gelijk hebben, en dan hebben Neymar en Real lekker pech.

1 mei 2018 om 11:38

Wat heeft PSG aan een ongemotiveerde speler?

Niks dus die zullen vast en zeker gaan meewerken als het erop aan komt.

1 mei 2018 om 12:16

Neymar heeft met zijn volle verstand getekend, hij heeft Barca niet verlaten om een seizoen bij PSG te spelen, dan gaat Neymar maar lekker banken kan hij het sowieso schudden om de ballon d’or te pakken wat hij zo graag wilt.

1 mei 2018 om 12:45

Ja maar dan heeft PSG 222 mil betaald voor een bankzitter. Lijkt me ook niet echt een goed gevoel als PSG zijnde. Aan de andere kant hebben hun geld zat, dus maakt dat misschien ook niet uit.

1 mei 2018 om 13:46

Had hij ook niet met z'n volle verstand getekend bij Barcelona om daar na een paar jaar de rol van Messi over te nemen?

Want daar heeft hij ook vroeg een einde aan gemaakt, dus het kan zomaar gebeuren.

1 mei 2018 om 20:56

Dus hij gaat weg na een seizoen PSG om in de schaduw van Ronaldo te staan, ja klinkt heel logisch kan zeker gebeuren.

1 mei 2018 om 21:48

Ronaldo is 33 die speelt nog hooguit een jaartje nog bij Real

Die laten ze ook niet gaan, houden ze gewoon aan z’n contract. Ik kan me geen enkele reden voorstellen waarom ze hem na een jaar weer zouden verkopen net nu hij de beste jaren van z’n carrière in gaat nota bene.

1 mei 2018 om 09:59

Want PSG zit echt te wachten op een ongelukkige Neymar die geen bal raakt. Best wel veel mensen vergeten dat de speler uiteindelijk bepaald waar hij komt te spelen en Niet de club. Desalniettemin heeft Neymar nog een langdurig contract dus zal PSG niet makkelijk mee werken maar waar een wil is is een weg. Ik hoop dat we niet 400 miljoen voor Neymar gaan betalen maar eerder Salah halen of iets in die richting.

1 mei 2018 om 10:24

Neymar en z’n pa zijn wel te porren voor wat extra miljoenen om “gelukkig” te zijn...

1 mei 2018 om 10:24

Neymar en z’n pa zijn wel te porren voor wat extra miljoenen om ‘gelukkig’ te zijn...

1 mei 2018 om 10:33

Ja laten we na een goed seizoen van salah 200-+ gaan betalen. Met veel ruimte een goeie speler. Maar bij een team waarbij men dominant voetbal speelt en teams de bus parkeren zie ik toch liever een Hazard

1 mei 2018 om 11:35

@zizoulogy

Hoezo vergeten veel mensen dat? Het is ook niet helemaal waar, wat jij zegt. Als de speler een doorlopend contract heeft, dan bepaalt hij helemaal niet zelf waar hij heen gaat. De club houdt hem dan aan zijn contract.

Er zijn uitzonderingen, bijvoorbeeld de spelers die zich zo gaan misdragen dat ze daarmee een transfer forceren. Van Dijk deed dat bijvoorbeeld, maar moest toen nog wel een half jaar wachten. En dergelijke voorbeelden zijn er meer. Maar de speler is zeker niet zomaar vrij om te gaan en staan waar hij wil.

1 mei 2018 om 13:46

Neem die zizoulogy aub niet serieus, alsof de speler wat bepaald. De club bepaald, bovendien zou hij salah kopen na een goed seizoen lol. Neymar gaat uiteindelijk toch wel naar real, maar zijn redenering kan echt de sloot in. Bovendien botst neymar en ronaldo sowieso, neymar wil de spelhervattingen nemen en meest betaald krijgen. Dat pikt ronaldo nooit, dus dat word geen succes.

1 mei 2018 om 18:55

Hey Koekoe ben je er weer? Een ongelukkige speler is van zero waarde voor een club dus de speler bepaald wel degelijk wat. Veel plezier vanavond met de wedstrijd koekoe. Tegen wie speelt barcelona morgen? Nee ik zit maar te dollen joh hhahahaha vamos mi madrid!!!!!!!!!!

Het is afwachten hoe Tuchel zal overeenkomen met Neymar bij Psg.
Als het tussen die 2 al snel botst, zou de transfer dan in stroomversnelling komen.

1 mei 2018 om 11:27

dan mag tuchel "gewoon" vertrekken.. Nasser heeft publiek gezegd dat Neymar 1000 zeker blijft en zn contract zal uitdoen.. Nasser wil geen gezichtsverlies lijden voor een paar honderd miljoentjes of er moet een crisis uitbreken dat olie niks meer waard is... NGH

ik denk dat Neymar pas kan komen als Ronaldo stopt of weg gaat. die laatste wil op links spelen en Neymar ook dus hoe gaan ze dat anders oplossen?

1 mei 2018 om 12:22

Die laatste speelt al maanden lang in het centrum dus beiden in een team zou gewoon kunnen.

Nou ik denk niet dat er een komst van neymar in de nabije toekomst hangt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren