Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ronaldo haalt uit: ‘Hij zei: ’Jullie moeten wakker worden, jullie waren shit!‘’

Laatste update:

Cristiano Ronaldo werd donderdag door France Football verkozen tot beste speler van het jaar. De Portugees mocht voor de vijfde keer in zijn carrière de Ballon d'Or mee naar huis nemen. De aanvaller van Real Madrid liet in gesprek met het Franse tijdschrift al weten dat hij zich als de beste voetballer ooit ziet, maar geeft tegelijkertijd aan dat hij niet altijd de steun krijgt die hij en zijn teamgenoten bij de Koninklijke verdienen.

Gevraagd wat de sterspeler het meest irriteert, antwoordt hij: "Om niet de steun te krijgen van de club of van de supporters. Van gasten met een kortetermijngeheugen. Een keer bijvoorbeeld, op het vliegveld, was er een gast die ons vanaf vijf meter afstand filmde met zijn telefoon. Ik was met Dani Carvajal en Sergio Ramos. Hij ging tegen ons tekeer en zei: 'Hey, jullie moet wakker worden, jullie waren shit!'"

"Ik zei tegen hem: 'Het was slechts drie maanden geleden dat we de Europese Supercup en de Spaanse Supercup hadden gewonnen.' Daar heb ik echt problemen mee", vervolgt de 32-jarige Ronaldo, die eerder dit jaar ook al werd uitgeroepen tot FIFA Player of the Year. "Met dit soort geheugenverlies, het stoort me echt. Voetbal gaat in golfbewegingen. Als je op een gegeven moment niet zo goed presteert, moeten deze gasten ons helpen. Zowel de fans als de club."

"We hebben drie keer de Champions League gewonnen in de afgelopen vier jaar… Alsof het makkelijk is om dat te doen. Real Madrid heeft er twaalf jaar over gedaan voordat het eindelijk La Decima had gewonnen. Soms gaat het gewoon even wat minder. De paal die een goal voorkomt, de doelman die een schot goed keert. Ik vraag gewoon aan deze gasten of ze ons hun vertrouwen kunnen geven", besluit de aanvaller.

Cristiano Ronaldo is de terechte winnaar van de Ballon d'Or

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Je kunt zeggen over CR7 wat je wil maar hier heeft ie natuurlijk gewoon gelijk in; die afrekencultuur die bij grote teams (vooral Rma) lijkt te heersen altijd...

8 december 2017 om 20:17

In de top gaat het toch ook om continue te presteren? Neemt niet weg dat de persoon die dat riep lichtelijk achterlijk is, maar in de top kun je kritiek verwachten wanneer het minder gaat.

8 december 2017 om 23:14

Nou hij moet gewoon tegen kritiek kunnen, lijken wel verwende babys voetballers van tegenwoordig.

Helemaal gelijk... zo is voetbal nu eenmaal...
Als je ronaldo op geen inzet kon betrappen, dan zou ik kritiek kunnen begrijpen.

Maar Ronaldo doet altijd zijn best... dus niet zeuren als baby's en gewoon je ploeg aanmoedigen...

Als het even wat minder gaat moeten we inderdaad met zijn allen achter de club gaan staan en dan komen de resultaten vanzelf wel.

Dit is nu eenmaal voetballen bij Real. Er is geen ander club op de wereld waar de supporters zo veeleisend zijn. Wilt natuurlijk niet zeggen dat hij niet gelijk heeft. We (lees: Real supporters) vergeten inderdaad soms heel snel wat de club en spelers verwezenlijken. Maar dit zal niet snel veranderen. We zijn nu eenmaal de meest veeleisende supporters die er bestaan. Zelfs als je andere sporten ga bekijken blijft dit van toepassing.

Typisch Ronaldo. Heeft weer eens een prijsje gepakt, krijgt ie t in zn bolletje. Voeten laten spreken graag! Je staat 8 puntjes achter jongen, een goaltje gemaakt in LaLiga! Nederig blijven dat je dat ding hebt gehad, die eigenlijk naar een ander had moeten gaan 😎

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren