Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ronaldo en Dybala waarschuwen Atlético Madrid in generale Juventus

Laatste update:

Juventus heeft een vlekkeloze generale repetitie achter de rug voor het Champions League-duel van volgende week met Atlético Madrid. De koploper van de Serie A had vrijdagavond op eigen veld geen kind aan laagvlieger Frosinone: 3-0. Paulo Dybala verzorgde met een schitterend doelpunt het hoogtepunt van de avond, terwijl ook Cristiano Ronaldo wist te scoren. Juventus heeft na 24 speelrondes 66 punten; achtervolger Napoli heeft 52 punten, maar speelt zondag nog wel thuis tegen Torino.

Juventus speelde in zijn vorige thuiswedstrijd na een 3-1 voorsprong tegen Parma met 3-3 gelijk, waardoor het elftal van trainer Massimiliano Allegri tegen Frosinone wat goed te maken had voor eigen publiek. Het begin van de thuisploeg mocht er in elk geval wezen, want Dybala tekende al na zes minuten voetballen voor de openingstreffer. De Argentijnse aanvaller werd op een meter of 25 van het doel aangespeeld door Ronaldo, waarna hij met een fantastische uithaal de bovenhoek wist te vinden: 1-0.

De bezoekers hadden weinig in de melk te brokkelen en moesten toezien Juventus amper een kwartier na de openingstreffer van Dybala ook de 2-0 op het scorebord bracht. Marco Sportiello redde in eerste instantie nog knap op een kopbal van Mario Mandzukic, maar op de inzet van Leonardo Bonucci had de doelman van Frosinone vervolgens geen antwoord. Juventus nam daarna enigszins gas terug, maar gaf in defensief opzicht weinig weg en haalde de rust uiteindelijk zonder kleerscheuren.

Na ruim een uur voetballen wist ook Ronaldo zijn treffer mee te pikken. De Portugese vedette werd in het strafschopgebied van Frosinone vrijgespeeld door Mandzukic, waarna hij met een hard schot de korte hoek vond: 3-0. In het laatste halfuur kon Juventus definitief de krachten sparen richting de kraker van woensdag met Atlético Madrid. Ronaldo werd na zijn treffer onmiddellijk gewisseld door Allegri, die ook Giorgio Chiellini en Sami Khedira nog rust gaf.

Wie is voor jouw de favoriet voor het tweeluik tussen Juventus en Atlético Madrid?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoop dat deze bromance tussen deze 2 eindigt met een cl beker. Prachtig om te zien.

16 februari 2019 om 00:35

Mocht Real hem niet winnen dan gun ik het Juve ook het meest

16 februari 2019 om 06:28

Zou mooi zijn CR7 die de CL brengt. Jammer dat ze Ozil niet halen. Ozil en CR7 hebben een soort SSH verbinding waarbij Ozil de server is en CR7 de client. Encryptie alles op de lijn...niemand kan onderscheppen.

16 februari 2019 om 08:35

Er zijn wel meer spelers die ronaldo kunnen bedienen maar er is simpelweg gwn geen ruimte in italie zoals dat wel is in spanje.
Als hij nu nog steeds in spanje speelde had hij 2x zo veel gescoord.

Mooi dat Ronaldo Dybala, die het moeilijk heeft, zo onder zijn vleugels neemt, dat doet die jongen goed en dat zag je ook bij de vieringen van de goals, waar Ronaldo wederom het Dybala masker nabootste, enorme klik tussen die twee. Die goal van Dybala was trouwens weer gelijk eentje om in te kaderen, wat een gouden voetjes heeft die knul.

Forza Juve! Forza Dybala.

15 februari 2019 om 22:34

Nou echt zo! Hopen dat Dybala, al geloof ik niet veel van de geruchten, bij Juventus blijft

15 februari 2019 om 22:37

Jawel hoor Juve wilt hem echt niet kwijt, en Dibi is altijd gelukkig geweest in Turijn, denk dat dit huwelijk nog lang niet op zijn einde is.

Hoe speelde Ronaldo? Ik kijk niet vaak juve, maar hij is laatste tijd zoveel meer teamspeler. Blij als andere scoren

15 februari 2019 om 22:46

Niet bijzonder, maakte wel een zeer goede goal, en werkte hard, moet wel zeggen dat hij vaak goed loopt maar Can en Khedira kunnen echt geen goede bal voorwaarts spelen, en dat baart mij wel zorgen. Hopelijk lost Ramsey dat op maar die komt pas deze zomer.

16 februari 2019 om 00:16

Wat verwacht je eigenlijk voor impact van Ramsey? Ik heb hem eerlijk gezegd nooit voor lange tijd potten zien breken bij Arsenal. Al was een Kroos nu gekomen dan snap ik dat die als oplossing wordt gezien, van Ramsey heb ik zo m’n twijfels.

15 februari 2019 om 22:50

Juve voelt ook als een warme familie plaats van ijskoude handelclub Real Madrid.

15 februari 2019 om 22:55

Ramos, Benzema en Marcelo spelen al 10 jaar of langer bij Real, Varane en Modric zo een 6/7 jaar. Kroos, Carvajal, Navas, Isco, Bale ongeveer 5 jaar. Wat bedoel je dan met handelclub? Omdat ze Morata een keer hebben gekocht en voor dikke winst hebben verkocht?

16 februari 2019 om 00:27

Welke profclub is geen handelsclub?

Juventus is al 5 keer op rij kampioen. Spannende competitie man. Mischien moeten ze volgend jaar nog meer uitgeven dan hun concurentie zodat het makelijker word.

15 februari 2019 om 23:21

7 keer zelfs al van spanning is weinig sprake inderdaad!

15 februari 2019 om 23:31

Jammer dat Napoli het vorig jaar niet deed die wonnen toen van Juve en stortten toen opeens in

15 februari 2019 om 23:40

7 ?? Damn dacht 5

Mooi dat Dybala weer gescoord heeft! Geeft nog meer vertrouwen voor de wedstrijd tegen Atletico Madrid, Worden 2 zware wedstrijden. Maar ik heb een goed er een goed gevoel over

Denk persoonlijk dat Juventus een zeer goede kans maakt tegen Atletico. Dit seizoen draait alles om Griezmann en Juve moet hem met hun kwaliteiten onschadelijk kunnen maken, qua doelpunten hebben ze van de andere 10 praktisch niets te vrezen.

Als dybala zo tegen Atletico speelt, kan Atletico de champions league wel vergeten dit jaar. Vandaag genoten van zijn acties en spelverdeling, hij heeft zn plekje vandaag kunnen vinden. Vond mario trouwens weer net als altijd heel goed meeverdedigen. Heel goed gespeeld van juve, maar dit is frosinone, dus het was wel te verwachten. Atletico is een totaal andere niveau. Wel goed om bonucci en chiellini te laten spelen als voorbereiding op de cl volgende week.

Weet iemand of Morata eigenlijk mag optreden in de CL, nu die al Europa League heeft gespeeld? Nee toch?

En hoe is de blessure van Costa, ik las dat hij morgen mee doet tegen Rayo. Is die weer 100%?

Juve en Atletico liggen zeeer dicht bij elkaar qua kwaliteit. Het is net welke kant het op valt. Ze zijn allebei op hun sterkst wanneer ze voor staan en heel het elftal terugtrekken. Interessant duel dus. Wie gaat hem over de streep trekken, ik zeg Atleti, wanneer iedereen fit is denk ik dat Atletico op dit moment net iets beter voor de dag komt. Die Rodri op dat middenveld is toch een klasbak erbij zeg.

Met de volgende opstelling denk ik dat Atletico sterker is dan Juve:

Oblak
Juanfran
Gimenez
Godin
Filipe Luis
Koke
Rodri
Saul
Lemar
Diego Costa
Griezmann
15 februari 2019 om 23:18

Volgens mij was er een nieuwe regel toch? Dat een speler nu wel twee keer ingeschreven mag worden door twee verschillende teams in de CL. Ik weet alleen niet of het ook telt voor in de Europa League en CL gecombineerd.

15 februari 2019 om 23:34

Ik kan de opstelling niet zien. Ben er wel benieuwd naar. Dus misschien kun je hem nog eens posten

16 februari 2019 om 00:48

Hier

Oblak
Juanfran
Gimenez
Godin
Filipe Luis
Koke
Rodri
Saul
Lemar
Diego Costa
Griezmann
16 februari 2019 om 01:20

Ik zeg dat Juventus wint en de spelhervatting zullen de doorslag geven =). Juventus zou zelfs landstitels inleveren voor de CL vermoed ik aangezien ze afgelopen jaren het telkens aan de Spanjaarden moesten inleveren. Ze zullen vast enorm gretig zijn om het ditmaal te flikken en met een Ronaldo in je team kan je zo onvoorspelbaar worden dat het haast niet te verdedigen is.

Als een van de 2 van mij door mag gaan is het overigens ook Juventus, puur omdat het net wat mooier voetbal toont en ik wil nog een Messi vs Ronaldo in de CL meemaken nu ze nog het topniveau aankunnen.

16 februari 2019 om 02:10

Denk dat Juve over twee wedstrijden zeker sterker is dan Atletico. Wat is dat een team die vaak verzaakt zeg..

17 februari 2019 om 11:32

Oja want Juve hield zich goed staande in de beker tegen Atalanta

Als Juventus zo doorgaat krijg je misschien een Bayern effect, waar ze te vroeg landskampioen worden en het vervolgens in de CL laten liggen. Zelf hoop ik echt ontzettend graag dat Juventus weer Barcelona in halve finale of finale treft en met Barcelona als winnaar natuurlijk haha. Ik wil nog minstens 1 keer de twee legendes op hoogste clubniveau elkaar zien treffen in clubverband.

Juventus draait nog niet op volle toeren. Afgelopen weken vaak puntverlies. De voorsprong op de rest is zo groot dat dat natuurlijk niet uitmaakt. In de CL zal alles anders zijn. A.madrid is een goed georganiseerde ploeg, alhoewel dat de laatste tijd ook steeds minder is. Ik ben dan ook zeer benieuwd wie deze tweeluik uiteindelijk winnend gaat afsluiten. Ik durf vooraf geen voorspelling te doen. Ik ben wel van mening dat Juventus met Dybala en Ronaldo moet spelen. Er is dan veel meer dreiging in de aanval van Juventus.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren