Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ronald Koeman ziet één speler afhaken voor duel met Duitsland

Laatste update:

Teun Koopmeiners moet verstek laten gaan komende dinsdag tegen Duitsland. Dat meldt de KNVB middels een persverklaring. De Atalanta-middenvelder liep tijdens zijn invalbeurt tegen Schotland (4-0 winst) een blessure op en is niet op tijd hersteld. Ronald Koeman roept geen vervanger op.

Zaterdag werd al duidelijk dat Koopmeiners een twijfelgeval was voor dinsdag. De 21-voudig international trainde als enige niet met de groep mee, en werkte een individueel programma af.

Toen heerste echter nog vertrouwen dat Koopmeiners Duitsland-uit zou gaan halen. Nu communiceert de KNVB dat dat niet het geval is.

De selectie die afreist naar Frankfurt telt daardoor nu 22 spelers. In een eerder stadium haakten Brian Brobbey (Ajax), Quilindschy Hartman (Feyenoord) en Stefan de Vrij (Inter) al af.

Ook Wout Weghorst vormt nog geen zekerheidje voor het duel met de Duitsers. De centrumspits verliet de training zaterdag met ijs op zijn knie, zo deelde Jeroen Stekelenburg zondag bij NOS Studio Voetbal.

Het duel van dinsdag vormt de op twee na laatste test voor Oranje voor het EK van start gaat. De manschappen van Koeman oefenen op 6 en 10 juni nog tegen respectievelijk Canada en IJsland.

Op 16 juni speelt Oranje de eerste groepswedstrijd tegen Wales of Polen, naargelang wie de kwaliificatieplay-offs wint.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat is nou jammer, iemand die we zeker zullen missen.

Helaas. Best mogelijke middenveld bij Oranje is Frenkie - Reijnders en Koopmeiners.

25 maart 2024 om 10:47

Jammer voor hem. Gelukkig hebben we op de middenveld nog mogelijkheden.

25 maart 2024 om 11:17

Ik denk het eigenlijk ook. Tenzij je iets verdedigender wilt spelen tegen betere tegenstanders bijvoorbeeld. Dan zou ik gaan voor Frenkie - Schouten en Reijnders op 10

25 maart 2024 om 12:27

Dan zou ik gewoon gaan voor een middenveld met de punt naar achter ipv naar voren. Het heeft geen zin om maar met een 10 te spelen die eigenlijk helemaal geen 10 is omdat je tegenstander meer de bal heeft. Kan je beter met Reijnders en Frenkie op 8 spelen en Schouten/Wieffer op 6. Dan gebruik je al die spelers tenminste nog in hun kracht.

25 maart 2024 om 12:26

Voor mij zou ik Veerman erin zetten ipv Koopmeiners. Koopmeiners levert niet in Oranje. Ik zou dan met die drie man op middenveld spelen, en met 3 centrale verdedigers. Frimpong en Hartman als vleugelbacks. Voorin Malen en Depay.

25 maart 2024 om 12:34

En wat te denken van: Frenkie, Schouten, Reijnders?
Dan wel in een 4-3-3 variatie.
Met 5 verdedigers komen tegen iedere tegenstander in de problemen, omdat we de slag om het middenveld steeds verliezen.

25 maart 2024 om 12:36

Gaat ten koste van creativiteit. Hoop dat Xavi de geest krijgt dan zijn Reijnders de Jong en Xavi voor.mij de beste optie

Er vallen zoveel spelers geblesseerd uit tijdens een interlands, niet alleen bij Nederland.
Zou dit meer te maken kunnen hebben met "hey jij speelt niet heel de wedstrijd" en de speler dan zegt "dan ga ik alvast terug naar de club" of voor ieder klein pijntje mogen ze al terug? Wat begrijpelijk is want het is maar een oefenwedstrijd. Maar vind wel dat er altijd veel geblesseerd raken, en de volgende club wedstrijd zijn ze er weer bij.

25 maart 2024 om 10:15

Het is niet begrijpelijk want het ek komt er bijna aan dus meer dan zomaar een oefenwedstrijd. Er moet nu een team gesmeden worden want haast geen wedstrijden over. Denk dat je gelijk hebt en spelers zo denken maar dan moeten ze ook thuis blijven tijdens het toernooi

25 maart 2024 om 10:21

Dit vind ik zo'n onzin: 'een team smeden bij oefenwedstrijden'. Dit is de definitieve selectie nog niet hè. Dus in dat opzicht zie ik het nut nog niet van jezelf per se dan thuis houden omdat je nu je club belang voorop stelt.

25 maart 2024 om 10:58

Dat team smeden doe je toch tijdens de kwalificatie? Als je nu nog moet werken aan de basis dan ben je in mijn ogen al wel te laat. Deze wedstrijden zijn meer interessant voor de jongens die steeds buiten de boot vallen nu wel zich te laten zien zodat ze misschien mee kunnen naar het EK. Maar ik denk echt wel dat Koeman al weet hoe en met wie hij wilt spelen op het Ek.

25 maart 2024 om 11:00

Dat is ook onzin. Je wilt ook graag bepaalde dingen proberen. Frimpong in een 4-mansdefensie werkt niet goed. Tenminste dat hebben we vrijdag gezien. Ook hebben we gezien dat Reijnders wel een zekerheidje is op het middenveld, zeker mits Frenkie weg is. Of ze samen kunnen spelen is nog de vraag, daarvoor waren deze oefenwedstrijden geschikt. Wie er in de spits moet is ook nog de vraag. Memphis? Wel/geen Wijnaldum? Xavi? Malen?
Er staan nog een aantal vraagtekens.

25 maart 2024 om 10:16

Ja natuurlijk, de belangen zijn enorm voor clubs. Dat zie je ook in Engeland met spelers bij Man City / Arsenal. Uiteindelijk betaalt de club het salaris en beslist. De spelers zelf willen ook graag voor hun club belangrijk zijn, dus is het cruciaal om fit te blijven.

25 maart 2024 om 10:18

Tuurlijk ga je geen onnodig risico nemen. Het zijn inderdaad maar oefenwedstrijden. Als je licht geblesseerd wil je geen risico lopen om lang geblesseerd te raken. Want over 3 maanden begint er ook een EK. Daar willen ze ook bij zijn.

Voor hem toch wel jammer omdat ik niet direct het idee heb dat hij al zeker is van zijn plaats in de EK selectie. Zeker nu Wijnaldum weer in beeld is. Frenkie, Reijnders, Simons, Wieffer en Veerman lijken me wel zekerheidjes. Dan heb je nog Koopmeiners, Wijnaldum, Schouten, Timber, Gravenberch en De Roon om uit te kiezen voor op het middenveld.

25 maart 2024 om 11:55

Op basis van de wedstrijd tegen Schotland is alleen Wieffer een zekerheidje schat ik in

25 maart 2024 om 12:06

Ben blij dat jij geen bondschoach bent

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren