Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ronald Koeman houdt vast aan aanvallend tactisch experiment

Laatste update:

Ronald Koeman heeft zijn opstelling bekendgemaakt voor het oefenduel met Elche, dat om 19.00 uur van start gaat. De trainer van Barcelona houdt vast aan zijn experiment met vermoedelijk Lionel Messi op de nummer tienpositie. Achter de Argentijnse ster vormen Frenkie de Jong en Sergio Busquets opnieuw het controlerende blok op het middenveld.

De 4-2-3-1-opstelling van Barcelona is aanvallend te noemen, omdat Koeman op papier kiest voor vier aanvallers. Messi vindt vermoedelijk Ansu Fati voor zich in de punt van de aanval, terwijl Antoine Griezmann en Philippe Coutinho van de zijkant komen. De rollen van Fati en Griezmann zouden ook omgedraaid kunnen worden. Ook zouden Coutinho en Messi kunnen wisselen van positie.

Koeman houdt dus vast aan zijn nieuw geïntroduceerde tactische formatie bij Barcelona. Hoewel Sergio Busquets al jaren als enige controlerende middenvelder speelt bij de Catalanen, speelt Barça onder Koeman met twee controleurs en een nummer tien (in dit geval dus vermoedelijk Messi). In vergelijking met de vorige wedstrijd zijn alleen centrale verdediger Ronald Araújo en aanvaller Francisco Trincão hun basisplek kwijtgeraakt.

De achterhoede wordt gevormd door Sergio Roberto, Gerard Piqué, Clément Lenglet en Jordi Alba. Neto staat bij afwezigheid van de geblesseerde Marc-André ter Stegen onder de lat. Overigens zit de van Juventus overgekomen Miralem Pjanic voor het eerst op de bank.

De opstelling van Barcelona: Neto; Sergi Roberto, Piqué, Lenglet, Jordi Alba; De Jong, Busquets; Coutinho, Messi, Griezmann; Ansu Fati

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Griezman moet eruit voor Dembele of Tricao.
Messi valse spits

19 september 2020 om 18:45

Waarom zou je in godsnaam Messi als valse spits willen. Dan speel je dus feitelijk zonder spits, met een speler die overal de bal komt halen, en andere spelers die niet goed genoeg zijn om te weten waar ze wel moeten lopen dan.

19 september 2020 om 18:49

Ben wel van mening dat Kluivert09 hier een punt heeft. Speelde Messi niet als een valse 9 voor Suarez binnen werd gehaald? Dat waren zijn gouden tijden. Na het aantrekken van Suarez is hij verschoven naar de rechterflank.

19 september 2020 om 18:49

Dembele, Fati en Trincao kunnen dan hun runs maken. Messi speelde toch heel lang zo onder Guardiola.

19 september 2020 om 18:52

Toen was het hele team beter, nu heb je allerlei spelers die in elkaars vaarwater gaan lopen.

19 september 2020 om 18:59

Ik zou gewoon speler met fati op linksbuiten messi spits en dembele rechtsbuiten. Middenveld spreekt voor zich. Je zou fati evt kunnen switchen met Griezmann.

19 september 2020 om 19:39

Messi als valse spits was leuk vroeger. Toen hij nog veel actiever was en er spelers in de gaten doken. Nu ga je jezelf compleet vast lopen als Messi uit de spits gaat trekken. Lijkt me totaal geen goed plan.

20 september 2020 om 00:09

Geen een van hun heeft diepte messi wel ze kom alltijd mensen tekort in het recht en linkse

Als ik de opstelling zo lees lijkt me dit het meest logisch: Griezmann (9), Fati (links), coutinho (10), Messi (rechts). Maar wie weet hoe Koeman het neerzet

Vind dit een interessante optie voor dit Barca.kan voor veel looplijnen zorgen voorin waardoor Messi en in mindere mate Frenkie en Sergio met steekpasses kunnen strooien. Zorgenkindje blijft echter de defensie waar vooralsnog geen significante versterkingen gehaald zijn. Daar moet duidelijk kwaliteit bij om terug in te buurt te komen van teams als Bayern.

19 september 2020 om 18:43

Het lijkt me echter weer wel het gebruikelijke probleem te kunnen vormen. Zowel Coutinho als Griezmann zijn types die naar het centrum trekken en dan lopen ze dus in de zone van Messi.

19 september 2020 om 18:47

Ik denk dat het bericht niet klopt en dat Griezman gewoon als diepe spits zal spelen.daaromheen met Fati, Coutinho en Messi erachter gaat het zeker smullen geblazen worden. Deze drie kunnen mooi van positie wisselen en als schaduwspits achter Griezman duiken.mocht Griezman daadwerkelijk op linksbuiten staan dan maakt Koeman denk ik een grote fout omdat hij daar te statisch voor is -- kan me niet voorstellen dat dit het geval is.

19 september 2020 om 18:49

Dat is ook vooral waar ik naar keek. Het oogt wel beter dan de opstelling onder Valverde en Setien, maar je gaat toch wederom twijfelen. Ten eerste weer De Jong en Busquets waarvan de wisselwerking nog niet loopt tot nog toe en natuurlijk Coutinho, Griezmann en Messi die allemaal naar dezelfde ruimtes trekken. Het kan zomaar gaan lopen als Koeman er duidelijke opdrachten in heeft gekregen, maar het kan ook zomaar nog meer van hetzelfde zijn.

19 september 2020 om 18:52

Maar dan nog willen Messi, Griezmann en Coutinho allemaal naar die zone voor de 16. En dan krijg je gewoon het oude probleem van de laatste jaren: Griezmann en Coutinho die zich moeten wegcijferen en onder hun kunnen presteren.

19 september 2020 om 22:17

Dat is waar. Mocht dat het geval zijn dan moeten ze Coutinho verkopen, of Busquets / De Jong verkopen en Coutinho op die plek plaatsen. Of nog beter, Messi laten gaan voor 225 miljoen en 3 toppers terughalen zodat er meer samenwerking ontstaat.

Messi van Rechte, Fati van links, Coutinho op 10 en Griezmann in de punt ga ik van uit. Lekker offensief en ik denk dat Coutinho wel zijn niveau kan halen op 10. Al baal ik dan weer als ik naar de achterhoede kijk met Sergi Roberto en Pique pff..

Barca heeft nog steeds een erg goede ploeg hoor!! Gaat Puig weg?

19 september 2020 om 18:47

Het lijkt me sterk dat ze Puig van de hand doen. Hij is misschien wel de goedkoopste speler die in sommige wedstrijden iets kan toevoegen. Die jongen moet zich gewoon blijven ontwikkelen en indruk blijven maken in de minuten die hij krijgt. Op dit moment is hij minder dan de alternatieven. Dat gaat in de toekomst wellicht veranderen.

19 september 2020 om 19:17

Bedankt voor je info!

19 september 2020 om 19:34

Het is dan ook m'n simpele mening.

19 september 2020 om 23:12

Blijkt dat Koeman heeft aangegeven dat Puig weg mag op huurbasis zodat hij aan spelen toe gaat komen aangezien Koeman verwacht dat hij niet regelmatig genoeg gebruikt gaat worden.

Dit is momenteel ook de meest logische oplossing. Het is overigens wel afwachten hoe de wisselwerking tussen Busquets en De Jong eruit gaat zien en of het loopt met Messi en Griezmann samen nu Koeman er coach/trainer is. Het kan er zomaar ineens beter uit gaan zien, maar het kan ook zomaar nog meer van hetzelfde zijn. Wel goed dat Sergi Roberto weer als back fungeert.

Ik vind het echt jammer dat koeman geen ballen heeft. Aurajo was tegen girona de beste verdediger die laat je dan toch staan.

Dat Araujo niet start begrijp ik niet. Lekkere revolutie dit zo.

19 september 2020 om 19:09

Precies. Het waren destijds allemaal praatjes maar ziet er naar uit dat we weer met deze verdediging vaan aan moderren. Araujo is de beste verdediger die barca heeft. De berichtgeving over Puig baart me ook zorgen. Als koeman geen gebruik gaat maken van Puig dan wil ik Koeman meteen zien vertrekken. Wat grappig dat Bf paar dagen al terug onder een artiekel reageerde dat hij het gevoel had dat Puig niet belangrijk gaat zijn onder Koeman en dan komt er zo'n bericht.

19 september 2020 om 19:19

Puig is opgeleid in een 433. Waar zou hij moeten spelen in dit systeem?

19 september 2020 om 19:27

Hij en Alena deden het beter dan Busquets en Frenkie. Denk dat hij naast Frenkie echt niet minder had gedaan. Die jongen heefr zo veel talent die kan echt wel groeien in een andere rol op het middenveld

19 september 2020 om 23:15

@barcalovwer123 kom op man Frenkie is beter dan beide spelers op de positie waar hij komt te spelen, Puig is beter dan Alená alleen in dit systeem wordt het gewoon lastig voor Puig, ik had hem altijd erbij gehouden omdat hij ook een bepaalde flair brengt in het team en een bepaalde energie die ze de afgelopen jaren miste op het middenveld, nu gaat Busquets en Frenkie daar spelen met Pjanic als back-up, met een Messi op 10/couthino op 10. Blijf het bizar vinden dat Barcelona niet vol voor Donny van de beek is gegaan die toch echt heel goed zou hebben gepast bij dit Barcelona.

We mogen toch ook hopen dat Pjanic Busquets gaat vervangen zo.

Ik vind het ook wel jammer dat jongens als Araujo, Aleña en Trincao rugnummers als 4, 6 en 17 krijgen en Puig en Fati nog steeds met 28 en 31 moeten spelen. Dat gaan belangrijkere krachten worden dan die anderen. Misschien dat Trincao zich erbij kan voegen. Dit soort talenten moet je vertrouwen geven en dat kan in deze fase van hun carrière bijvoorbeeld door ze een mooi nummer te geven als een hoop speeltijd niet realistisch is.

Waar kan je dit kijken? Barca tv moet je betalen toch? Op ziggo zie ik het niet. Alvast bedankt!

19 september 2020 om 19:20

Ik kijk op Barcatv+. Je betaalt een vast bedrag per jaar. Ik weet alleen niet of je maar een deel betaalt mocht je zo opzeggen als het seizoen weer begint. Dit is de laatste vriendschappelijke wedstrijd.

Ik zou messi spits zetten griezman schaduw spits fati links en dembele rechts. Messi kan niet meer op de flanken omdat hij verdedigend niet meer kan opbrengen. Griezman is gewoon het beste als schaduwspits zowel bij atletico en franse elftal. En dembele en fati spelen ook op hun favoriete posities.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren