Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Noa Lang krijgt helder transferadvies van Koeman: ‘Maar ik bepaal zelf’

Laatste update:

Noa Lang is niet tevreden over zijn eigen spel tegen Italië. De aanvaller van Oranje laat na afloop van het verloren Nations League-duel (2-3) weten veel ruimte voor verbetering te zien en hij geeft aan dat hij ‘niet best’ heeft gespeeld. Lang had tegen de Italianen een basisplek verdiend dankzij zijn goede optreden tegen Kroatië, zo liet bondscoach Ronald Koeman voorafgaand aan de wedstrijd weten.

“Vandaag was het een slechte wedstrijd, dat is duidelijk lijkt me”, vertelt Lang in gesprek met Voetbal International. “We hebben verloren en we moeten het vergeten. Het is topsport en van een nederlaag kun je leren. Deze week waren er goede leermomenten voor de komende periodes. We moeten gewoon scherper zijn. We speelden vandaag tegen een elftal dat niet beter is dan wij, maar onze fouten worden gewoon afgestraft. Tegen Kroatië was het eigenlijk hetzelfde verhaal.”

“Toch denk ik dat we onszelf twee keer in de voet hebben geschoten”, vervolgt hij. “We hebben veel duels verloren, vaak op slordige wijze balverlies geleden en te makkelijk doelpunten geïncasseerd.” Lang erkent dat hij zelf ook geen fortuinlijke wedstrijd speelde. “Als je in de rust wordt gewisseld, dan speel je niet best. Dat spreekt voor zich. Van mijn kant was het gewoon een matige wedstrijd, zo eerlijk ben ik ook.”

Lang werd na 45 minuten naar de kant gehaald en vervangen door Wout Weghorst. Hij was het overigens niet volledig eens met zijn wissel. “Als speler snap je een wissel nooit denk ik. Ik ben wel iemand die ook op een mindere dag uit het niets iets kan forceren. Ik denk dat ik bij vlagen ook wel laten zien heb dat ik lef in mijn spel heb. Maar het is de keuze van de trainer en het is aan mij om de weg omhoog weer in te slaan”, aldus de aanvaller.

Verder geeft Lang voor de camera van Veronica aan met Koeman over zijn toekomst te hebben gesproken. De bondscoach adviseert hem te vertrekken bij Club Brugge. "Ik heb met hem een keer over mijn toekomst gesproken, maar hij heeft me niet zozeer verteld waar ik heen moet gaan. Dat is mijn eigen keuze; ik bepaal het zelf. Hij heeft wel aangegeven dat het voor mij het moment is om weg te gaan uit België en daar waren we het wel over eens. Natuurlijk moet ik ook spelen, maar dat gaat wel goedkomen."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goh, heeft ook nog eens een kritische blik als het om z'n eigen optreden gaat. Is het uiteindelijk toch een best prima jongen buiten z'n accent en z'n uiterlijk. Kan nog goed voetballen ook.

18 juni 2023 om 20:33

Dus als je een accent hebt en een bepaald uiterlijk (in jouw definitie) ben je geen goeie jongen? Rare beredenatie

18 juni 2023 om 20:53

Denk dat hij doelt op de beeldvorming over Noa Lang?

18 juni 2023 om 20:58

Was sarcastisch. In mijn ogen is dat dus niet zo, maar het valt me op dat veel anderen op dit platform daar wel zo over denken, afgaande op de reacties onder de topics mbt Noa.

19 juni 2023 om 03:01

Haha inderdaad. Genoeg die geen accent hebben, en netjes overkomen, maar de grootste smerige ratten zijn. Ik ken ze zelfs in mijn eigen kringen. Zijn de meest succesvolle ondernemers, maar gaan over lijken. Terwijl straatschoffies of mensen die zogenaamd gangster praten, weinig tot niets verkeerds doen. Omgekeerd bestaan ze ook. Maar op kantoor lopen er genoeg die ABN spreken, maar met gemak messen in iemand zijn rug steken. Zijn dat dan prima jongens?

18 juni 2023 om 21:25

Blijf me verbazen hoe mensen blijven afgeven op een jongen die anders/met een accent praat. Opgegroeid in Rotterdam zuid, surinaamse vader en marokkaanse stiefvader, dan is het redelijk te verklaren.

Het lijkt wel of tegenwoordig de presentatie naast het veld even belangrijk/belangrijker is geworden dan zijn voetballende kwaliteiten. Al vind ik wel dat Noa nog veel te leren heeft betreft zijn uitspraken en maniertjes op het veld! Leef en laat leven!

18 juni 2023 om 21:59

Dat accent heb ik wel voorbij zien komen ja . Maar wat kan je over ze uiterlijk zeggen dan ? Hij ziet er toch niet vreemd uit ofs?

Je kan bij Koeman beter als invaller starten dan als basisspeler lijkt het wel.

18 juni 2023 om 21:24

Hij viel tegen Kroatië pas na 80 minuten in. Hij was lekker fris en de linksback van Kroatië niet meer zo. Tja dab is het makkelijker spelen dan vanaf het begin. Dat was wel te zien vandaag. Vandaag was het niet veel soeps

18 juni 2023 om 21:35

Invallers doen het algemeen wel beter lijkt het. Ook wel logisch want in de eerste helft is het vaak zeer matig onder Koeman.

Naar een betere competitie gaan is altijd goed. Meer weerstand, waardoor je zelf ook beter kan worden.
Alleen om het zo vaak te roepen is ook weer het andere uiterste.

Kom maar naar Eindhoven. Met Xavi een mooi duo.

18 juni 2023 om 21:28

Je vergeet even dat ze op dezelfde positie spelen.

18 juni 2023 om 21:42

Xavi op 10 kan prima ja

18 juni 2023 om 22:09

Wat Arsenal zegt. Xavi staat het liefst op 10 zei hij. Daarnaast kan Lang ook op 10.

18 juni 2023 om 22:38

Dan zou ik toch voor Xavi op 10 gaan. Lang speelt het liefst aan de zijkant. Dat duo zou Nederland heet kunnen maken

18 juni 2023 om 23:56

Hou op hoor, het is al heet zat geweest de afgelopen tijd.

19 juni 2023 om 10:21

Dat ze dat kunnen betekent niet dat ze daar spelen..

Hopelijk gaat Ajax niet voor deze komediant. Hij leek het meest op een verkeersregelaar die daarnaast ook even de rest van het elftal kwam uitleggen hoe het nu eigenlijk wel moest. Over het paard getild, maar niet leverend.

Waarom plukt hij steeds aan ze sik tijdens ze interview?
Zou het niet wat voor Feyenoord wezen zit ik ineens te denken?
Ik denk dat hij onder begeleiding van slot nog beter kan worden

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren