Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Romano komt met opvallend nieuws: Sávio kan ook in Eredivisie blijven

Laatste update:

Voormalig PSV-huurling Sávio kan ook in de Eredivisie blijven, zo blijkt uit een update van transfermarktexpert Fabrizio Romano op Twitter. Volgens de Italiaan gaat de City Football Group op korte termijn een beslissing nemen over de negentienjarige aanvaller, die in het afgelopen seizoen niet uit de verf kwam in Eindhoven. Romano meldt dat de Braziliaan bij een vertrek kan kiezen voor clubs uit Italië, Spanje, Nederland en België. La Gazzetta dello Sport meldde donderdag al dat AS Roma interesse heeft.

Roma krijgt dus concurrentie vanuit Nederland, maar om welke club dat gaat maakt Romano niet bekend. Door de tegenvallende prestaties van Sávio bij PSV lijkt het er niet op dat de Eindhovenaren bij de gegadigden zitten. De linkspoot kwam maar acht keer in actie voor de hoofdmacht van PSV. In slechts 150 speelminuten wist de Braziliaan wel twee assists af te leveren. Namens Jong PSV was Sávio in negen wedstrijden goed voor twee doelpunten en hetzelfde aantal assists.

Roma heeft volgens La Gazzetta dello Sport in ieder geval contact gezocht met Troyes, waar de rechtsbuiten tot medio 2027 vastligt. Naast Sávio staan Wilfried Zaha (transfervrij) en Gianluca Scamacca (West Ham United) hoog op het lijstje in de Italiaanse hoofdstad. Zaha geniet echter veel interesse van clubs over de gehele wereld, terwijl Scamacca de duurste optie van de drie aanvallers is. De Italiaan lijkt pas in beeld te komen wanneer Tammy Abraham vertrekt uit Rome. Mourinho zoekt komende zomer voornamelijk versterkingen in de voorhoede.

Sávio is officieel speler van Troyes, maar de City Football Group overweegt om hem definitief te verkopen. De Braziliaan werd in juli vorig jaar voor 6,5 miljoen euro overgenomen van Atlético Mineiro, waarna hij direct werd gestald in het Philips Stadion. Sávio staat er in zijn thuisland, ondanks zijn teleurstellende uitleenbeurt aan PSV, nog altijd goed op. Tijdens het WK Onder 20 wist Brazilië vorige maand de kwartfinale te bereiken. Sávio was in vijf wedstrijden goed voor één doelpunt en drie assists.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Reacties

Gewogen en te licht bevonden.

23 juni 2023 om 17:17

Naja, echt veel is hij niet bij ons geweest. Of op jeugdtoernooien of geblesseerd.

23 juni 2023 om 17:27

Vooral dat eerste viel mij op laatste half jaar. Hij is drie keer langdurig weggeweest met Brazilie. Zo heb je er ook weinig lol aan natuurlijk.

Verder vind ik het echt wel een goede voetballer, jammer dat er zon rare constructie voor nodig is dit soort talenten in Nederland te zien.

23 juni 2023 om 17:30

Ja als je derde of vierde keuze bent dan zal PSV er ook wel aan mee werken. Maar als hij de nr 1 was dan hadden ze hem natuurlijk nooit laten gaan.

23 juni 2023 om 17:49

Dat maakt de transfer die met alle mogelijke moeite voltooid werd niet logischer in mijn ogen.

Ik gok dat een Twente zich gemeld heeft. Die verliezen een paar buitenspelers, dus lijkt me niet onlogisch. Verder geen idee of hij wat toevoegt, die 10 wedstrijden dat hij kan meedoen en niet op internationale toernooien is.

23 juni 2023 om 17:21

Twente is in eerste instantie bezig met een andere speler van de City Group. Opvallend trouwens die Savio, ik dacht dat hij onder contract stond bij PSV en even een seizoen kreeg op te wennen. Maar hij is dus alweer afgeschreven.

23 juni 2023 om 17:22

Afgeschreven niet. PSV gaat alleen niet door met hem. Stewart wil zo min mogelijk huurlingen. Dit soort jongens hoeft PSV niet te huren.

23 juni 2023 om 17:35

Ik bedoel meer in de zin van dat iedereen dolenthousiast was toen hij naar PSV kwam en hoe schouderophalend er inmiddels gereageerd wordt over deze speler

23 juni 2023 om 17:45

Hij heeft ook geen enerverende indruk achtergelaten om eerlijk te zijn. In de minuten die ik heb live heb zien spelen, heb ik geen uitzonderlijk talent gezien. Dus prima om zijn plek te vergeven aan een talentvolle speler uit eigen jeugd.

23 juni 2023 om 18:07

Kan zijn dat Savio onderdeel is van de onderhandelingen. Dat Ugalde wat minder kost als Savio x-aantal wedstrijden speelt.

23 juni 2023 om 19:40

De hype van te voren komt vooral omdat het een Braziliaan is die de stap van Brazilië naar Nederland maakt. Als ene Henk Veerman onbekend had geweest zou niemand er wat aan vinden maar als hij Henk Veermaninho had gegeten zou iedereen hitsig worden.

23 juni 2023 om 20:23

We waren helemaal niet blij ik zeer zeker niet. Kan aardig dribbelen. Blij dat die weg is.

Welke club zou dit zijn dan? PSV zou heel onlogisch zijn. Stewart gaat niet met dit soort 'ik help die smerige City Group-praktijken' in zee.

23 juni 2023 om 17:27

Een Twente zou kunnen maar verder kan ik zo niemand bedenken

1 keer zien spelen met jong psv. Leuke voetballer met veel dreiging naar voren maar dat heeft babadi ook

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren