Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Concurrent voor Noa Lang wil ‘dolgraag’ terug naar PSV

Laatste update:

Sávio wil maar wat graag langer bij PSV blijven. Dat bevestigen bronnen rondom de Braziliaanse vleugelaanvaller aan Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad. Sávio, die vorig seizoen al gehuurd werd van Troyes, ligt zeer goed in de markt, maar zou zijn carrière het liefst voortzetten in Eindhoven. Volgens Elfrink 'wordt er komende week een beslissing genomen'.

Sávio is net terug in Frankrijk, daar zijn huurcontract in het Philips Stadion op 30 juni afliep. Hij zou er echter dolgraag een jaar aan vastplakken. Troyes, dat onderdeel is van de City Football Group, mikt naar verluidt op een huurdeal, met inbegrip van optie tot koop. Dat zou betekenen dat Sávio Troyes kan verlaten zonder ook maar een minuut voor de club te hebben gespeeld.

De negentienjarige Braziliaan werd afgelopen zomer nog met veel bombarie door Troyes binnengehaald. De Ligue 1-degradant betaalde destijds maximaal 12,5 miljoen euro aan Atlético Mineiro voor zijn diensten. Toen was al bekend dat PSV Sávio ging huren, wat flink wat voeten in de aarde had. Vanwege de complexiteit van het papierwerk duurde het lang voordat de Eindhovenaren zijn komst konden aankondigen.

Eenmaal in Nederland ging het Sávio niet voor de wind. Voornamelijk vanwege blessures kwam de linkspoot slechts tot acht wedstrijden (nul goals, twee assists) in PSV 1. Toch wil de club Sávio nog een kans geven. Hij blonk onlangs uit bij Brazilië Onder 20, waardoor de scouts hem toch nog minimaal een seizoen langer in Eindhoven willen zien. PSV heeft echter stevige concurrentie: ook Girona, SC Braga en AS Roma zouden hem willen inlijven.

Moet PSV Sávio langer de kans geven?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Reacties

Prima speler met veel potentie, maar dan wel met optie tot koop, huren zonder optie moet PSV echt mee stoppen.

9 juli 2023 om 16:07

Helemaal mee eens. Dan kun je beter een jeugdspeler de kans geven.

9 juli 2023 om 16:14

Ja, ik snap ook niet zo dat je een speler huurt die alleen in je 2e/jeugdelftal zal spelen. Voor het eerste, zoals Branthwaite, dat is logisch, om een gat in je selectie te vullen

9 juli 2023 om 17:56

Zie liever een betere concurrent voor Baka komen. Savio is erg jeugdig en met Baka hebben we al een leuk talent.

9 juli 2023 om 18:24

Voor zover ik vorig seizoen heb gezien, is Savio toch echt een rechtsbuiten, dus een concurrent voor Bakayoko

Geklikt omdat ik door de foto dacht dat het over Branthwaite ging.

9 juli 2023 om 16:07

Inderdaad, had ik ook al

9 juli 2023 om 16:15

Dat was ook de bedoeling denk ik.

9 juli 2023 om 16:19

cuco10, weet ik, zeg het als klacht.

9 juli 2023 om 16:48

Ik ben het geheel met je eens.

9 juli 2023 om 16:33

Eng, iedere keer weer. verder hopen dat Savio niet terugkeert, lijkt me dat de prioriteiten bij psv heel ergens anders (horen te) liggen

9 juli 2023 om 16:43

Hahaha zo typisch weer van VZ. Ik trap er zelf niet meer in. Als het Branthwaithe was dan stond z'n naam wel in de titel voor meer clicks

9 juli 2023 om 17:58

Brainthwaite als concurrent voor Lang???

9 juli 2023 om 21:32

hafcahaas

De kop was eerst anders, stond niets over concurrent voor Lang.

9 juli 2023 om 21:59

Ik heb dan even gemist dat Noa Lang een CV isEdit; grapje titel is veranderd

10 juli 2023 om 07:13

Savio staat toch gewoon op de foto en het gaat om een aanvallende concurrent.....​🤔​

10 juli 2023 om 11:14

Eerst stond er niets over concurrent voor Lang maar volgens mij (weet niet meer uit mijn hoofd) alleen iets over oud-huurling PSV wil dolgraag terug.

10 juli 2023 om 08:50

Dit had wat anders gekund inderdaad: inmiddels aangepast. Onze intentie is om mensen te prikkelen, niet om ze op het verkeerde been te zetten. Bedankt voor de feedback!

VZ heeft er wel weer de juiste foto bij geplaatst

Ik hoop niet dat me reactie weer word verwijderd, maar geachte @voetbalzone, gaat alles wel oké daar ? Of is het een trend geworden om misplaatste foto’s te gebruiken ? Met bratwhaite voor op de foto is het nogal misleidend.

9 juli 2023 om 16:35

Dat is waarom ze het doen. Je klikt omdat je denkt dat het om Brantwaith gaat.

Voetbalzone geeft er niet zoveel om dat het misleidend is, clicks zijn belangrijker.

9 juli 2023 om 17:24

Als je een beetje nadenkt Jeroen dan kan jezelf ook bedenken dat bratwhaite geen concurrent van Lang is

9 juli 2023 om 17:42

Die titel stond er in het begin nog niet...

9 juli 2023 om 18:00

Titel is veranderd! Na mijn opmerking ! 🫡

9 juli 2023 om 17:48

Houd er maar rekening mee dat die wordt verwijderd. Helaas, want vz doet hier steeds meer aan clickbait en luistert anderma niet naar zijn klanten

9 juli 2023 om 18:01

En nogmaals , jammer dat jullie zo vaak me opmerkingen verwijderen. Een beetje incasseren mag wel vind ik, hoort er bij.

Huren zonder optie tot koop is alleen nuttig als je laat in de transfermarkt zit en je nog iets moet forceren. Als je dit nu al weet kun je beter naar een jeugdspeler kijken of een koop alternatief

9 juli 2023 om 16:53

Niet, Rik zegt 11 tot 12 excl bonussen.

9 juli 2023 om 16:59

Een beetje PSV fan geworden? Die gozer verteld alleen wat PSV wil dat hij verteld en in ruil daarvoor heeft hij zo nu en dan wat nieuws. Maar inside informatie, scoops, kritische vragen of een kritische blik zijn hem onbekend. Meermaals is hij afgetroefd door de Telegraaf of zelfs Fabrizio Romano als het om PSV nieuws ging. Vele lopen met hem weg omdat het een clubwatcher is zonder hoge pieken of diepe dalen maar ik vind het een clubwatcher van niks. Een grijze mus die door PSV blij word gemaakt met een lolly om aan te mogen blijven schuiven in de perskamer.

9 juli 2023 om 17:58

Rik is uitstekende clubwatcher. Wat wil je dan? Zo'n vetklep als Mike Verweij die geen enkele bron heeft en geen realistische kijk heeft? Rik onderzoekt juist goed voordat hij iets naar buiten brengt en roept geen domme dingen.

9 juli 2023 om 18:37

Dat is een kwestie van smaak. Voor mij is het een grijze mus zonder nieuwswaarde. Het is eerder een spreekbuis van PSV dan dat supporters er bijzonder veel aan hebben. Meer supporter dan vrije journalist. En zodra hij iets roept is hij al voorbijgestreefd qua nieuws. Als PSV supporter heb ik helemaal niks aan of met Rik Elfrink.

Simons zn maatje, prima. Misschien verras je

Prima versterking voor Jong PSV, aangezien we met Noa Lang, Bakayoko, El Ghazi, Vertessen en Antonisse (terug na zijn uitleenperiode bij Emmen) en dan nog Xavi, Saibari (goeie africa cup 0-23) en aanstormend talent Babadi meer dan genoeg spelers hebben die daar kunnen spelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren