Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Roger Schmidt houdt Carlos Vinícius op de bank in Waalwijk

Laatste update:

Roger Schmidt heeft de opstelling wereldkundig gemaakt van PSV voor de uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk van zondagmiddag. Cody Gakpo keert als aanvalsleider terug in de basisopstelling van de Eindhovenaren, net als Olivier Boscagli en Mauro Júnior. Het drietal zat afgelopen woensdag in de bekerontmoeting met Fortuna Sittard (2-0 overwinning) nog op de bank. Carlos Vinícius, vorige week matchwinner tegen NEC (1-2), begint op de bank. In Waalwijk klinkt het eerste fluitsignaal om 16.45 uur.

Mauro Júnior neemt op de linksbackpositie het stokje weer over van Philipp Max, met Phillipp Mwene die op de rechterflank opereert. André Ramalho en Boscagli vormen het hart van de defensie van PSV. Op het middenveld van de bezoekers krijgt Mario Götze assistentie van Ibrahim Sangaré en Érick Gutiérrez. In de voorhoede keert Gakpo dus terug en ditmaal als diepste spits. In de voorste linie van PSV zijn er verder basisplaatsen voor de vleugelaanvallers Ritsu Doan en Bruma. Carlos Vinícius moet dus even een pas op de plaats maken in de Eredivisie. De Braziliaanse aanvaller mag hopen dat Schmidt hem als invaller gebruikt tegen RKC. Ook Yorbe Vertessen en Marco van Ginkel beginnen bij PSV op de reservebank.

PSV won vorige week dus in extremis nog van NEC. Vertessen tekende met een kopbal voor de gelijkmaker in Nijmegen en Carlos Vinícius zorgde in de slotminuut voor de winst en de koppositie van PSV in De Goffert. RKC verloor een week geleden met 2-1 op bezoek van FC Twente. Sportieve revanche volgde woensdag met de 0-5 overwinning op Harkemase Boys in de tweede ronde van de TOTO KNVB Beker.

Opstelling RKC Waalwijk: Vaessen; Meulensteen, Nieuwpoort, Van den Buijs; Gaari, Azhil, Anita, Bakari; Bel Hassani; Stokkers, Odgaard

Opstelling PSV: Drommel; Mwene, Ramalho, Boscagli, Mauro Júnior; Sangaré, Götze, Gutiérrez; Bruma, Doan, Gakpo.

RKC Waalwijk - PSV eindigt in een...

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ja want gakpo als spits loopt zo lekker...

Ongelooflijk dat krampachtig vasthouden aan bruma waardoor je beste speler nooit op zijn eigen positie speelt. Gakpo is geen spits. Iedereen ziet het behalve Schmidt.....

Het is toch een heel geschuif onder meneer Schmidt. Ben benieuwd hoe dit uitpakt.
PSV lijkt de beste papieren te hebben en presteert het beste: de toekomstige kampioen?

19 december 2021 om 16:31

Heb je ons zien voetballen? Met meer geluk dan wijsheid nu op nummer 1

20 december 2021 om 08:45

Heb je Ajax en Feyenoord zien voetballen Tom? De slechtste wedstrijd die ik dit seizoen gezien heb. PSV staat ondanks Drommel terecht aan kop.

Hij leert het niet af. Knettergek word je ervan als PSVer. Hoeveel wedstrijden heeft hij nodig om te zien dat Bruma en Gakpo samen niet gaat? Lopen elkaar constant in de weg. Laat dan gewoon Vini staat en zet Bruma op de bank.

19 december 2021 om 15:56

gek he? Soms vraag je je af wat hij dan de hele week zit te bekokstoven… En dan heb je 3 echte spitsen op de bank met Vinicius, Vertessen en Romero. Van mij mogen die laatste 2 erin, ben totaal niet stuk van Vinicius.

19 december 2021 om 16:00

Zolang onze beste speler maar gewoon op z'n plek staat, wat al wekenlang niet meer gebeurt, vind ik alles prima.

19 december 2021 om 17:23

Ik gok dat ie Vinicius gewoon niet de gedroomde kandidaat vind voor een basisplek. En dat kan ik hem op zich niet verwijten: Hij brengt veel meer energie en is een goed aanspeelpunt maar ontbeert ook wel echt een hoop kwaliteiten.

Blijf dat toch een beetje vreemd vinden om zonder spits te gaan spelen. Tegen Sociedad werkte dat ook niet en met een 10 die zo hoog staat als Mario Götze is het volgens mij veel verstandiger om met een kapstokspits te spelen, een rol die Vinícius prima kan invullen. Ook doe je volgens mij Gakpo enorm tekort wanneer je hem in de as van het veld of in de punt laat spelen.

Maar de punten zullen wel mee terug gaan naar Eindhoven; mooie kans om uit te lopen op in ieder geval één van de naaste twee achtervolgers!

Bruma doet het toch prima? Probleem is dat gakpo op zijn positie loopt en gakpo in de spits is niet bepaald een succes, maar gaat wel een beetje ver om bruma neer te zetten als iemand die er niks van bakt

19 december 2021 om 16:06

Bruma doet het aardig. Maar Gakpo op zijn positie is wel 10 klassen beter...

Tja natuurlijk is het armoedig dat PSV vandaag weer zonder echte spits aantreedt en natuurlijk is het frustrerend dat Gakpo waarschijnlijk weer niet op zijn beste positie kan spelen, maar aan de andere kant begrijp ik wel dat Schmidt met zijn handen in zijn haar zit wat betreft het invullen van de spitspositie. Vini is niet goed genoeg en Maxi is niet klaar voor 90 minuten. Van de winter maar alles op alles zetten om Luuk de Jong terug naar Eindhoven te halen

19 december 2021 om 16:05

Hopelijk is Zahavi dan terug, want heb nog steeds vertrouwen in hem, als één van de weinigen vermoed ik.

Matige opstelling. Obispo is beter dan Boscagli. En voorin mis je een aanspeelpunt. Bovendien zet Schmidt zijn beste aanvaller op een plek waar hij zich niet thuis voelt.

Weer Gakpo in de spits… Durft hij Bruma er niet naast te zetten ofzo dat dit maar moet gebeuren ? Gakpo heeft nog niets in de spits laten zien… Hopelijk heeft het geen gevolgen maar al die slechte potjes kan niet goed blijven gaan.

Wanneer zet roger eens gotze er naast. Die man schiet nooit op doel, daar heb je echt niks aan. Al kan hij nog zo goed voetballen.

Ik snel naar beneden scrollen of Maxi Romero er dan instaat... sukkel die ik ben. Koppiger dan Schmidt zijn ze er niet. Spelen we weer met 10 man. Chaos voorin.

Ik check vanavond de uitslag wel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren