Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Roelofsen: ‘Ik was teleurgesteld over ons spel, ik ben niet boos geweest’

Laatste update:

De Graafschap toonde afgelopen donderdag tegen FC Den Bosch (0-0) nog niet heel overtuigend aan ten koste van alles in de Eredivisie te willen blijven. Zondag staat de return in de play-offs om een plek op het hoogste niveau op het programma en dan verwacht Richard Roelofsen meer van zijn team.

/

“Ik was teleurgesteld over ons spel”, vertelt de coach daags voor het duel in Doetinchem op de officiële website van de Superboeren. “Je doet jezelf gewoon tekort. Dat heb ik ook tegen de jongens gezegd; dat ze veel beter kunnen. Ik ben dan ook niet boos geweest, want iedereen heeft hetzelfde doel”, doelt Roelofsen op de poging van De Graafschap om zich te verzekeren van lijfsbehoud.

Waar de oefenmeester zijn elftal in de tweede seizoenshelft af en toe bewust met een verdedigende spelopvatting het veld instuurde, verwacht Roelofsen zondag voor eigen publiek iets anders van zijn ploeg. “Dominant zijn, zowel in balbezit van ons als balbezit van Den Bosch. Wij moeten bepalen wat er op De Vijverberg gebeurt. Vanaf minuut één willen we zorgen dat we het publiek achter ons krijgen.”

Denk je dat De Graafschap zondag wint van FC Den Bosch?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Den Bosch gaat de Graafschap uit de eredivisie knikkeren. Als je niet eens van Den Bosch kunt winnen, hoor je gewoon niet thuis in de eredivisie.

Roelofsen heeft dat aan zich zelf te danken met dat laffe afwachtende en verdedigende voetbal wat hij verlangt van zijn elftal.

12 mei 2012 om 14:08

Tja toch vind ik de Graafschap als club toch echt een eredivisie club qua naam.
Zonde dat het weer zover is gekomen dat ze misschien weer de Jupiler in moeten.

Aan de andere kant natuurlijk verdient als ze over 2 wedstrijden gewoon verliezen

Bepalen jullie maar lekker wat er gebeurd...je zal moeten scoren...één misser is fataal, want wij zijn zeer goed in de omschakeling!

12 mei 2012 om 14:12

Ten eerste hoeven we niet te scoren en ten tweede is een misser niet fataal zolang we aan het eind maar een goal meer op het scorebord hebben staan dan jullie. Word een gevaarlijke wedstrijd morgen in eigen huis moet Den Bosch natuurlijk te verslaan zijn, maar ze hoeven maar een goede dag te hebben of het geluk mee hebben en je kan er zo maar uit liggen.

In eigen huis moeten we dit kunnen winnen, ik was ook alles behalve onder de indruk van Den Bosch donderdag, gelukkig speelt Evers morgen niet en staat Saeijs weer centraal achterin, verder spelen de Leeuw en Poepon weer naast elkaar en staat Jansen morgen ook in de basis, scheelt alweer een slok op een borrel.

12 mei 2012 om 14:22

Als je FC Den Bosch een beetje volgt weet je dat ze nauwelijks goals tegen krijgen...vandaar dat ik zei dat één misser fataal kan zijn.

Natuurlijk was donderdag niet onze beste wedstrijd maar ik zou uitkijken met niet onder de indruk zijn, want we hebben de beste kansen gehad. Enige wat jullie deden was hangen en lange halen.

Maar may the best team win...ja of gelijkspelen... We zullen het zien morgen, heb er in ieder geval vertrouwen in!

12 mei 2012 om 14:28

Jullie verdediging is dan ook nauwelijks getest, maar de laatste wedstrijden in de eredivisie liep het aanvallend redelijk hebben we bijna tegen elke ploeg gescoord dus dan moet je dat tegen Den Bosch helemaal kunnen, aangezien jullie niet voor niets 6e zijn geworden in de Jupiler League. Vandaar dat ik zeg dat 1 misser niet fataal hoef te zijn tegen Den Bosch ik zie genoeg mogelijkheden om een achterstand om te buigen in en voorsprong thuis tegen Den Bosch.

Ik vond jullie verdediging (net als de onze) er niet heel goed uitzien die paar keer dat we richting de 16 kwamen, met de individuele kwaliteiten van de spelers voorin moet jullie verdediging morgen wel minstens 1 keer uit elkaar kunnen worden gespeeld.

Als we spelen zoals we de laatste wedstrijden hebben gespeeld in eigen huis, dan heb ik er alle vertrouwen in.

12 mei 2012 om 15:03

@duifmeneer...wij weten wel waardoor we slechts 6e zijn geworden in de juup league. Maar weet jij dat ook?
De seizoensvoorgbereiding viel compleet tegen, doordat de helft van de selectie geblesseerd was. We hebben in de 1e periode een valse start gemaakt. We hebben 3/4 van het seizoen gespeeld met 3 spelers van de A1 jeugd in de basis.
We hebben de periode gewonnen toen we weer redelijk compleet begonnen. Na de periode weer een blessuregolf waardoor de voorbereiding richting play-off en de competitie aan het eind tegenviel. We zijn nu op Kevin Begois en Hassan kilic en jordens peters die met injectie toch speelt. Redelijk compleet. Het spel kon idd beter, ik denk dat fcdb spelers te veel respect hadden voor de graafschap en daarom niet tot hun gebruikelijk spel kwamen. Het ging ergens om tegen een eredivisieploeg. Onze selectie is 22 jaar gemiddeld oud, ik denk dat ze uit de schroom wel kwijt zijn. Uit bij willem2 stadion daar met 13000 toeschouwers werd het 0-3 voor fcdb. Ze waren niet onder de indruk van de entourage, nu kennen ze de graafschap na de thuiswedstrijd en jullie kracht.
Ik geef fcdb kans dat ze het redden. Zeker als kevin begois en Jordens Peters mee kunnen doen.
Morgen zullen we het weten, wat al die bespiegelingen van beide kanten waard zijn geweest.

12 mei 2012 om 15:13

Ten eerste doel ik niet zo zeer op die 6e plaats, meer op het feit dat jullie in de Jupiler League spelen en wij kwalitatief het betere team zijn waardoor we gewoon tegen Den Bosch moeten scoren (en dat we tegen betere defensies hebben gespeeld en gescoord). Daarnaast doel ik ook niet geheel op de entourage van de Vijverberg waardoor wij thuis moeten winnen en waar jullie spelers van onder de indruk zouden kunnen zijn nee in tegendeel. Ik doel meer op het feit dat de speelwijze thuis heel anders zal gaan zijn en moet zijn dan afgelopen donderdag (gezien de supporters dat niet accepteren) en het feit dat onze fans onze eigen ploeg net dat duwtje in de rug kunnen geven die ze nodig hebben. Dus ik relateer die thuissituatie niet aan het effect op Den Bosch maar op het effect op onze eigen club. Voor de rest zullen we het wel gewoon gaan zien ja.

De Graafschap zal zondag toch wel aanvallender voetballen lijkt me, geloof nooit dat het publiek op de vijverberg dat laffe voetbal thuis ook accepteert,

Wil ik alleen nog ff dat die Roelofsen echt een waardeloze trainer is en zo blind als een mol..
Hoor in verschillende intervieuws dat zijn ploeg mee ging in het kick and rush voetbal van FC Den Bosch, en dat ze dat nou juist niet moesten doen..
Wat een vreselijk misplaatste arrogantie en daarbij ,kick and rush voetbal van FC Den Bosch??? Dat heb ik nog niet gezien dit seizoen..

Oprecht gemeend advies aan De Graafschap, Zorg voor een echte trainer aankomend seizoen..

12 mei 2012 om 18:34

Gelukkig doet Roelofsen een stapje terug volgend seizoen, maar aangezien het toch een en al vriendjespolitiek is bij de Graafschap zie ik zo een Vreman aan het roer komen.

Niet boos? Je had ze allemaal onder hun hol moeten trappen Roelofsen. Ze waren met zijn allen aan het lamballen op het veld en ging er niet voor 100% voor. Een schande.

Die Roelofsen moet gewoon ontslagen worden, maarja, zal niet gebeuren met een vierjarig contract. Dit gaat helemaal fout zo, maar hij heeft wel iets geleerd.. Anco Jansen in de basis.

12 mei 2012 om 14:13

Heeft die niet geleerd, Anco staat er morgen in om dat El Hassnaoui geblesseerd is.

12 mei 2012 om 14:20

Klopt, maar had hem er zo voor aan gezien om Kaak ofzo erin te zetten;

12 mei 2012 om 14:21

Daar heb je een punt, gelukkig snapt die wel dat die morgen moet winnen en dus beter een aanvallend ingestelde speler kan opstellen ipv Kaak.

Haha dominant spelen van minuut 1. Dat is het motto van Mr Beton voetbal Roelofsen. Dat zal dan de eerste wedstrijd zijn dat De Graafschap niet op de couter speelt onder zijn leiding.

Ik vind het een angsthaas en een puntensmokkelaar die niet uitgaat van de kracht van zijn eigen team. Ik hoop dat de graafschap ik de eredivisie blijft maar ik heb er een hard hoofd in onder zijn leiding.

den bosch heeft een goed elftal en ik snap niet dat die roelofsen zo verdedigend voetbald,hij is zelf een spits geweest dan ga je toch aanvallend denken lijkt mij. Blijkbaar vond hij het fijn om vroeger weinig ballen te krijgen als spits denk ik

Ik ben de laatste die Roelofsen zal gaan prijzen om zijn trainers capaciteiten maar ik word wel moe van die mensen die Derksen & co aan het begin hebben horen praten over beton voetbal en deze mening vervolgens klakkeloos overnemen voor de rest van het seizoen, terwijl er de laatste tijd duidelijk geen sprake meer was van beton voetbal.

ook ik ben geen fan van RR, maar heb de afgelopen periode toch redelijk spel gezien op de eigen Vijverberg. Winnen van Den Bosch moet te doen zijn, maar ik maak me meer zorgen over een evt. wedstrijd tegen Willem II of Sparta..

12 mei 2012 om 14:19

Laten we ons vooral niet bezig houden met een vervolg wedstrijd dat zou bijna van arrogantie getuigen en ook van weinig respect naar Den Bosch toe, als we zo spelen als donderdag dan kan je er met een beetje pech zo maar uit vliegen.

Tja De Graafschap mag er van mij in blijven. Hebben goede trouwe supporters en ze spreken mij meer aan als Den Bosch. Ook zou ik clubs als Sparta en Willem II graag terugzien! Helaas spelen deze 2 tegen elkaar.

12 mei 2012 om 15:06

Ook al ben ik dan FC supporter, dit is natuurlijk zeer respectloos en daarbij niet nodig om zo over een aankomend tegenstander te praten Ron.
Daarbij zijn de argumenten die je aanhaalt totaal niet relevant en/of hebben iets te maken met het artikel.

12 mei 2012 om 15:07

"wat een wanvertoning komen met 100 supporters met de playoffs".
Meen je dit serieus?. Er zouden veel meer supporters zijn geweest als ze bij de Knvb deze wedstrijd om 20.45 zouden laten spelen ipv 19.00. Het was bovendien op een donderdag, waardoor veel supporters geen kans zagen om om 17.00 bij het stadion te zijn ivm werk. Denk bovendien dat er niet meer supporters uit Den Bosch waren gekomen als de eerste speelronde in Doetinchem was geweest.

12 mei 2012 om 15:15

goede vergelijking ook, kijk is naar de omstandigheden donderdagavond 19:00 denk jij dat dat een tijd is dat mensen even kunnen afreizen naar Den Bosch ? ooit gehoord van werk ?

Verder jammer dat je zo gaat provoceren, we kunnen best onze achterban met die van jullie gaan vergelijken als je dat zo graag wilt om te kijken wie er meer in de eredivisie te zoeken heeft maar waarom zullen we dat gaan doen ? laten we het gewoon sportief houden.

12 mei 2012 om 16:59

Kerel je praat zo veel onzin dat het bijna niet waard is om op te reageren.
De Graafschap heeft dit seizoen drama voetbal laten zien, maar iedereen vergeet vorig seizoen onder Kalazic toen er leuk werd gevoetbald en ruim boven de nacompetitie werd ge-eindigd.
Den Bosch heeft niets te zoeken in de Eredivisie, clubs als Willem 2, Sparta Cambuur en G.A Eagles eerder/
En laten we maar niet beginnen over het verschil in historie van beide clubs.

12 mei 2012 om 17:39

'in het verleden behaalde resultaten, bieden geen garantie voor de toekomst' om er maar en cliché tegen aan te gooien. Iedere supporter vindt dat zijn/haar club in de eredivisie thuishoort, degene die de play-offs wint is de terechte winnaar.

Tot morgen!

12 mei 2012 om 17:47

@grolle...
Laten we het idd maar niet over die historie hebben nee, want dan zie je dat vanaf 1972 De Graafschap idd een paar jaar meer Eredivisie heeft gespeeld, maar nooit hoger zijn geëindigd dan plek acht! De rest was rechter rijtje en vaak onderin.
FC Den Bosch daar in tegen werd twee keer 6e, twee keer zevende en haalde de bekerfinale...uiteraard eindigen wij ook al eens onderin de Eredivisie...

Dus check voortaan even je bronnen ;

En altijd het gemauw dat een Jupilerploeg niks heeft te zoeken in de Eredivisie...kijk naar Rkc...of eerder ADO en Heracles... En dat Eagles waar jij het over hebt, die hebben we makkelijk verslagen in de Play-offs... Willem II ..twee keer van gewonnen dit seizoen...

Het gaat morgen om de halve finale en beiden ploegen maken gewoon evenveel kans, daarna zien we wel verder!

12 mei 2012 om 18:02

Als ik kijk naar de achterban van beide clubs, en het potentieel om door te groeien naar een stabiele Eredivisieclub dan heeft Den Bosch totaal niks te zoeken in de Eredivisie en kan de Graafschap mits er goed beleid word gevoerd die stap wel maken. En dat heeft puur te maken omdat Den Bosch in een vijver moet vissen waarin al heel veel Bvo's in vissen. Terwijl Den Bosch als stad zijnde natuurlijk veel meer uitstraling heeft en veel groter is dan Doetinchem.

Ik zal wel de duimpjes weer omlaag krijgen maar dit is wel de realiteit. Maargoed ik geef jullie een goede kans morgen, en die gene die de play offs wint verdient het maar ik vind dat wat anders dan thuis horen in de Eredivisie dan kijk ik naar meer facetten behalve de kwaliteit van de selectie.

12 mei 2012 om 19:02

Zeker tot morgen Hopelijk ben je dr bij. Zie je waarom jullie er nog niet klaar voor zijn en wij hopelijk wel

12 mei 2012 om 19:23

''als ik kijk naar de achterban van beide clubs, en het potentieel om door te groeien naar een stabiele Eredivisieclub dan heeft Den Bosch totaal niks te zoeken in de Eredivisie en kan de Graafschap mits er goed beleid word gevoerd die stap wel maken''
Dat is de laatste 30 jaar de graafschap ook niet gelukt. Dus waar hebben we het over.

12 mei 2012 om 18:37

Gelukkig zat het stadion van Den Bosch wel tot de nok toe gevuld...

Als de Graafschap morgen net zo bagger als afgelopen donderdag speelt, vraag ik me af of ze volgend jaar nog op Eredivisie-niveau voetballen.

Ik heb er hoe dan ook vertrouwen in dat ze met 2-0 winnen.

Altijd die onzin, dat clubs in de eredivisie niks te zoeken hebben. Als je promoveert heb je dat op sportieve gronden bereikt. En dan heb je er iets te zoeken. Zoals de graafschap volgend jaar iets te zoeken heeft in de eerste divisie. Omdat ze die morgen op sportieve gronden bereiken.

Het wordt hopelijk gewoon 2-2, daar kan ik mee leven! ;

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren