Libertyman
Algemeen
Vrienden (2)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


 • Zaterdag, 7 mei 2011
 • Libertyman
 • 84 punten
 • Lid
 • Geen ban
 • 200
 • 52 jaar (17-2-1969)
 • Den Bosch
 • MBO Scheepsbouw en Lassen
 • Installateur
 • 2
Persoonlijke berichten
20 juli 2012 om 12:00
#1

Heel goed nieuws voor FC Den Bosch!

FC Den Bosch heeft namens de licentiecommissie van de Knvb het officiële bericht ontvangen dat de club is gepromoveerd van categorie 1 naar categorie 2 van het financieel ranking systeem. Tijdens de vorige meting, eind vorig jaar, behaalde FC Den Bosch al een mooie tussentijdse score. Deze score is nu namens de Knvb officieel bekrachtigd, mede op basis van de ingediende begroting voor seizoen 2012-2013. De promotie is voor FC Den Bosch een bevestiging dat het nieuwe beleid haar vruchten begint af te werpen.
Directeur Peter Bijvelds over de indeling in categorie 2: “We zijn bijzonder trots op deze score en op de progressie die deze club het afgelopen jaar heeft geboekt. De promotie naar categorie 2 is een enorme stimulans en een groot compliment voor iedereen die zich dag in, dag uit inzet voor deze mooie club. We hebben een jaar geleden een plan van aanpak opgesteld dat ons uiteindelijk in de meest gezonde categorie 3 moet gaan brengen. Deze score is voor ons een teken dat we op de goede weg zijn. Samen met onze sponsors, supporters en overige stakeholders gaan we ervoor!”

13 mei 2014 om 20:31
#2

Ik wil nog graag even terug komen op een reactie van jou naar mij over de Playoffs Promotie/degradatie.

Die reactie is al lang geleden maar toch (4 mei)

Ik zei dat Excelsior makkelijk Den Bosch zou uitschakelen en als je kijkt naar de score dan klopt dat ook al ging het redelijk moeizaam als je kijkt naar de heenwedstrijd in De Vliert.

De reden waarom ik dat dacht, is omdat Excelsior in bloedvorm is/was en meer kwaliteit heeft dan Den Bosch. Den Bosch kende uiteindelijk ook een goed seizoen met de mooie, knappe en verdiende 4e plaats.

Nog een andere reden waarom ik dacht dat Excelsior makkelijk zou winnen, omdat ik wel voor Excelsior was in die wedstrijd, omdat ze naar mijn idee iets meer te zoeken hebben in de Eredivisie.

Begrijp me niet verkeerd, ik heb helemaal niks tegen jouw club, maar het is heel botweg en misschien ook wel realistisch gezien, wel de waarheid (dat Excelsior meer Kwaliteiten heeft voor Eredivisie voetbal).

Ik vind Den Bosch altijd een mooie JL club, en mochten ze toch binnen 2 3 jaar promoveren, doordat ze structureel meedoen in de playoffs en zou ik ze wel een mooie verrassing vinden voor de Eredivisie.

Groeten,
Paul

15 mei 2014 om 01:10
#3

Hallo Paul,

Leuke en inhoudelijk een zeer goede reactie!
Excelsior is in het verleden altijd een erg lastig te bespelen tegenstander gebleken voor FC Den Bosch. Uiteraard hoopt iedereen dat de club waar je fan van bent wint, dat is een sportieve gedachte en daarom ook logisch.
Maar als fan mag je ook eerlijk zijn en de wedstrijd zonder gekleurde bril nabespreken, en daarin kan ik niets anders concluderen dat Excelsior de verdiende winnaar is en terecht door is naar de Playoff-Finale. Excelsior was in de wedstrijd in De Vliert ook voor ons openingsdoelpunt sterker, alleen gaf die goal wel een boost uiteraard. Even kregen ze wat kansen meer, maar die werden niet benut. De rode kaart voor ons was een domper, en ze hielden nog een tiental minuten stand. Maar tegendoelpunten konden gewoon niet meer uitblijven, daarvoor was Excelsior gewoon te sterk. In de wedstrijd op Woudenstein scoorde we nog wel de 0-1, maar ook daar zag je gewoon dat het echte geloof er echt niet meer in zat. Jullie hebben een mooie ploeg, en uiteraard goede spitsen waaronder de topscorer Jupiler League. Wat dat betreft hartelijk gefeliciteerd met de 2 overwinningen op mijn cluppie!

Ik zie RKC Waalwijk gezien hun beide bar slechte wedstrijden tegen De Graafschap dan ook niet zomaar winnen. Alleen al op dat gegeven hoop ik dat Excelsior promoveert naar de Eredivisie. Vanavond zal ik Excelsior zeker volgen. En kwaliteit voor deze stap hoger hebben ze ook!

Voor FC Den Bosch is het gewoon om eerlijk te zijn beter om nog niet in de Eredivisie te hoeven spelen. Kwaliteit komt nog wel gezien de talenten.die er zijn, maar eerst moet de club er financieel beter voor staan. En daar word aan gewerkt, en de Fcdb-aanhang was al tevreden met het bereiken van de Playoffs op zich. De opkomst van veel publiek in De Vliert was erg gunstig voor de club, ook bij de wedstrijd op Woudenstein waren er veel supporters meegegaan. Dus het voetbal leeft wel, hier.

Maar nu Roda JC, N.e.c. en misschien RKC dat ligt aan jullie in de Jupiler League gaan spelen, kan de Jupiler League best mooi worden komend seizoen.

Groeten,
Rini

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Zaterdag 6 maart
Rick Karsdorp is akkoord met AS Roma over een nieuw contract. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren