Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Rode kaart voor Ronaldo wekt woede: ‘Ze willen mijn broer vernietigen’

Laatste update:

Cristiano Ronaldo zal zijn eerste Champions League-duel voor Juventus waarschijnlijk nooit meer vergeten. De aanvaller moest woensdagavond na 29 minuten reeds van het veld in de uitwedstrijd tegen Valencia, na een dubieuze rode kaart van Felix Brych. Jeison Murillo ging na licht contact met Ronaldo in het strafschopgebied, zonder dat er een bal in de buurt was, naar de grond. Daarna pakte Ronaldo de Colombiaan ogenschijnlijk bij het haar.

Brych stuurde Ronaldo van het veld op advies van de assistent achter de doellijn. De UEFA zet dit seizoen bij de Champions League nog geen videoscheidsrechter in, maar gebruikt wel een vijfde en zesde official. Ronaldo reageerde ontdaan op zijn rode kaart, de allereerste na 154 duels in de Champions League, en vocht zelfs tegen de tranen. Italiaanse media gaan uit van een mogelijke schorsing van drie à vier duels, omdat er geen bal in de buurt was.

Katia Aveiro, de bekende zus van Ronaldo, is woedend over de uitsluiting van haar broer. “Wat een schande in het voetbal. Het recht zal zegevieren. Ze willen mijn broer vernietigen, maar God slaapt nooit. Schande”, luidde de boodschap op haar Instagram-account. De zus van de Portugees international zette eerder ook al openlijk vraagtekens over de uitslag van Europees voetballer van het Jaar: niet Ronaldo maar Luka Modric werd uitverkozen.

Juventus won ondanks de ondertalsituatie toch in en tegen Valencia. Miralem Pjanic schoot vlak voor rust raak uit een strafschop die werd toegekend na gevaarlijk spel van Dani Parejo. Vlak na de pauze legde hij opnieuw succesvol aan vanaf elf meter, na een overtreding van Murillo op Leonardo Bonucci.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
19 september 2018 om 23:30

Ik snap hem.
Hij wil zich laten zien en wil niet altijd achter aan lopen.
Vooral nu Messi 3 heeft gescoord wil hij weer scoren.
Maar dan moest hij zijn handen thuis houden.
Hij heeft het vast wel geleerd bij Madrid (Ramos fratsen).
Bij Real kwam hij met alles goed weg.
Vandaag mag hij voelen hoe hij de anderen kaarten naaide.

Zo schandalig.. hoop dat de uefa het seponeert

19 september 2018 om 23:32

Hahaha ach wat schattig, jij denkt dat de Uefa dit seponeert? Die zitten er min of meer achter, niet de scheidsrechter.

19 september 2018 om 23:39

De vraag is wat zijn de regels
Als het bewezen is dat hij aan zijn haren trok en staat in het rapport van de scheidsrechter dan moet hij maar geschorst worden.

20 september 2018 om 08:18

Jup. Als de scheids het beeld bevestigd, dan is het toch kansloos verhaal om iets te seponeren.

@thrilospiraues

Zit de uefa erachter? Als Ronaldo niet doet waar hij rood voor krijgt, dan is er weinig aan de hand zou je bijna zeggen..

Er was vrij weinig aan de hand. Murillo krijgt een schopje en gaat meteen liggen. Ronaldo legt zijn hand op de hoofd van Murillo en BAM hij krijgt rood. Lachwekkend.

20 september 2018 om 00:52

Toch dient hij van Murillo af te blijven. Rood is overdreven, maar 2 pot schorsing zou nadien wel een goede les zijn. En van Young Boys winnen ze ook wel zonder hem.

En wauw, wat is Valencia slecht

20 september 2018 om 09:13

Er zijn duidelijke beelden dat hij het haar van Murillo pakt, zijn vuist balt en er aan trekt, ziet niemand dit dan!?? Dit is super smerig en een dikke rode kaart. Wat een vuile actie is dat.

Bizar hoe iedereen zich hier laat misleiden door de tranen van een kleuter die doet alsof hem onrecht is aangedaan.

Zijn zus lijkt uit het zelfde vaatje te tappen: God zal dit hebben gezien. Nou echt waar, denk niet dat god zich bezig houdt met een onbelangrijk spelletje als voetbal en dan nog god is liefde. Wat Ronaldo vanavond deed was dus alles behalve godelijk (liefdevol) en daarmee doet hij zich dit zelf aan! Ronaldo ook jij moet leren en je hoofd buigen. Wees nederig en neem verantwoordelijkheid, ipv je te laten gaan als een klein kind en proberen te verbloemen wat je deed.

19 september 2018 om 23:57

Ronaldo je hebt vaak genoeg onterecht penaltys meegekregen. Nu is het een keertje andersom. Gelukkig is het pas in de groepsfase. Mr Champions League zal zeker van zich laten zien.

20 september 2018 om 05:33

Vorig seizoen kwam nog onder rood uit in de competitie, terwijl hij heel duidelijk natrapte zonder bal in de buurt, voor de neus van de scheidsrechter.. Die zag het gebeuren, maar omdat het Ronaldo was kreeg hij alleen een vermanend vingertje.. Aan zijn smeekbede naar de scheidsrechter toe, was wel duidelijk te zien dat hij zich er van bewust was.. Dus dat hij dan eindelijk een keertje wel aangepakt wordt vind ik prima.. Misschien leert hij dan dat vallen, jammeren en zeuren om kaarten ook eens af, dan kan ik ook eens genieten van de voetballer Ronaldo ipv me constant te ergeren aan hem..

Schande die rode kaart had nooit gegeven mogen worden.....

20 september 2018 om 03:36

Hij moet met de poten van zijn haar afblijven. Als in het rapport staat dat die aan de haren trok en zo zag het er ook uit klaar 2 wedstrijden schorsen dit soort gedrag niet goedkeuren.

20 september 2018 om 07:23

Hij moet inderdaad van z'n haar afblijven, maar sinds wanneer is aan iemand z'n haar zitten een rode kaart waard? Je hoort ook van iemand anders z'n arm af te blijven, maar daar krijg je toch ook geen rood voor..

20 september 2018 om 08:37

Wel, in dit geval...laten we dan met z'n allen aan elkaars haar komen op straat. Eens zien hoe lang dat kan gaan zonder akkefietjes

20 september 2018 om 08:40

@aqua, gelukkig heeft Ronaldo in zn loopbaan tientallen kaarten aangenaaid bij tegenstanders, dus nu moet ie niet zeuren als hij zelf een keer gepakt wordt.

15 minuten daarvoor rolt hij nog met zn handen voor het gezicht over t gras, terwijl hij op zn borst geraakt wordt. Daar probeert hij precies t zelfde te doen. Noemen ze karma toch?

Stelletje kneuzen die scheidsrechters. Per direct niet meer selecteren voor CL wedstrijden. Ik voelde echt de pijn van Ronaldo na het terug kijken van de beelden.

20 september 2018 om 00:32

En Cakir dan, die ronaldo en real 2 keer voorbij Bayern hielp.

Paar wedstrijden schorsing voor een kaart dat geseponeerd dient te worden?! Ze zijn dan echt de weg kwijt mocht het zo ver komen.

VAR vanaf de knock out erbij, doellijnscheids z’n laatste wedstrijd gefloten en Ronaldo zn schorsing moet worden kwijtgescholden. Wat baal ik hier van zeg...! dit gevoel overheerst zelfs de vreugde van de overwinning van Ajax, erg jammer. UEFA, time for change

19 september 2018 om 23:32

VAR pas volgende jaar. Anders kunnen ze hun lievelings teams niet helpen aan de finales.

20 september 2018 om 00:56

The best 1 is dit een complottheorie van je?
Want zou de Uefa niet gewoon de VAR helemaal achterwege laten dan? Beetje lamme theorie vindt je niet?

20 september 2018 om 08:32

ProTukker niet op in gaan. Hij is The_best in trollen.

Weet hij ook is hoe het is als iemand anders gewillig naar de grond gaat

19 september 2018 om 23:29

Wat heeft dat ermee te maken??

19 september 2018 om 23:34

Dat Ronaldo vaak hetzelfde ook deed bij anderen. Schwalbes.
Op eens wat heeft dit mee te maken, omdat het niet in voordeel van Ronaldo valt.
Ben je al die shwalbes vergeten.
Ga naar youtube en tik Ronaldo shwalbes en na trappen
Is echt vol er mee.

Beetje hypocriet.

19 september 2018 om 23:36

Dat C Ronaldo vaak tegenstanders heeft genaaid met naaien van kaarten en met ze swalbes.

Ik keur dit niet goed en was het ook geen rood voor C Ronaldo maar karma voor C Ronaldo gezien zijn verleden bij Real!

Het is geen rood, maar wel oliedom. Hij trapt uit frustratie toch echt door op zijn bovenbenen en trekt daarna aan zijn haar. Ik hoop dat hij 1 wedstrijd krijgt, maaar ik ben er bang voor.

19 september 2018 om 23:27

Vond de huilende Ronaldo wel zielig om te zien.

19 september 2018 om 23:52

Perfecte analyse. Minus het woordje geen.

19 september 2018 om 23:56

Ronaldo heeft wel vaker breinfouten, waar hij lichte schopbewegingen maakt in zijn duels. Is al meerdere keren voorgekomen in zijn carriere. Is toch frustratie denk ik dan toch

20 september 2018 om 00:58

‘trapt uit frustratie door op zijn benen en trekt daarna aan zijn haar’. Maar je vindt het geen rood? Als ik je reactie lees had hij dus wel 2 keer rood kunnen krijgen.

Hoe kan je een concullega een kaart aannaaien? Zo dus. Tezamen met arbitraire dwaling van de bovenste plank, heeft dus rood tot gevolg.

19 september 2018 om 23:32

Hoezo aannaaien. Hij wordt op zijn benen licht getrapt door Ronaldo. Gewoon een overtreding. Rood? Nee!

20 september 2018 om 00:06

Iemand anders een kaart aannaaien is Ronaldo de expert in. Zal hij ook eens voelen hoe het is.

3 a 4 duels? Ze zijn gek geworden daarzo als ze dit doorzetten. Ik heb al een paar keer gelezen dat rood in de Champions League niet word teruggetrokken. Zou een schande zijn.

19 september 2018 om 23:32

Ik heb net de regels maar eens opgezocht. Dit is het enige wat er staat over protesteren tegen beslissingen in de wedstrijd.

Article 49 Protests
49.01 Participating clubs are entitled to protest against the validity of a match result within 24 hours of the end of the match in question in accordance with the
relevant provisions of the Uefa Disciplinary Regulations.

19 september 2018 om 23:47

Binnen 24 uur een protest aan tekenen. Weet je toevallig hoeveel het weegt wat de scheids heeft genoteerd? Ik kan me niet voorstellen dat Brich in zijn rapport schrijft dat hij via de 5de man heeft vernomen dat Ronaldo aan de haren trok.

19 september 2018 om 23:56

Eerlijk gezegd heb ik geen flauw benul. Allegri zei net over de situatie dat er Var nodig was geweest om dit soort situaties op te lossen. Verder betreurde hij de rode kaart voor Ronaldo en zei dat Juve hem gaat missen voor de volgende wedstrijden. Wil natuurlijk nog niet zeggen dat hij daadwerkelijk voor 3-4 wedstrijden gescorst wordt, maar Allegri houdt er schijnbaar wel echt rekening mee.

19 september 2018 om 23:41

Ja, dat is de straf voor natrappen. Hoe hard of zacht het ook is.

Iemand die op een amateurveld alleen al een natrappende beweging maakt krijgt al 4 wedstrijden.

Scheidsrechter kon het waarschijnlijk niet hebben dat de Serie A de Bundesliga op zo'n beetje elk front totaal heeft afgetroefd. Nee maar even serieus, noem me maar lekker calimero, het begint wel een beetje een trend te worden, het misgunnen van Italiaanse clubs. Vorig jaar werden Roma, Juventus en met name Lazio enorm hard genaaid door de arbitrage in Europees verband (en alsnog topprestaties geleverd). En nu weer deze bizarre rode kaart. Het houdt niet op, niet vanzelf...

Dat hij waarschijnlijk de volgende wedstrijd moet missen door deze blunder is al een schande, laat staan 3-4. Dan doet hij maar zo'n 1-2 wedstrijden mee in de groep. Dat is gewoon haast de hele groepsfase missen.

Als ik die zus was zou ik met iemand gaan praten. Wat een overdreven gedoe zeg. Het is ook allemaal een complottheorie en iedereen wil broerlief pijn doen...

Ter zake. Ik snap waarom de Ronaldo fans boos zijn, maar kom op laten we niet te hypocriet doen. Ik weet dat ik nu in de kerk vloek, maar Ronaldo zelf gaat ook wel eens over de scheef. Bijvoorbeeld schwalbes maken. Dus laten we alsjeblieft niet over dramatisch doen ( en nee ben geen fan van Messi of Barcelona)

19 september 2018 om 23:47

Dit dus. Hoevaak Ronaldo al jankend op de grond heeft gelegen terwijl die niet eens geraakt is kun je boek over schrijven. Nou wordt die een keer gepakt op zijn eigen manier en alle Ronaldo fanboys schreeuwen moord en brand. Hilarisch is het.

19 september 2018 om 23:50

Daarvoor ben je zuslief. Mijn zus zou dit ook doen, alhoewel ik zelf zoiets zou hebben van zus ik handel dit zelf wel.

De kaart slaat nergens op. Ben meer geschrokken van die fans van Valencia met kinderen lopen vloeken en tieren wanneer je Ronaldo af ziet gaan.

Rood had nooit gegeven mogen worden uiteraard maar de uitspraken van die zus? Die kan beter een tijdje naar een psycholoog gaan man man man wat een onzin.

Heb het zelf niet goed kunnen zien maar als hij aan zijn haar heeft getrokken dan is het een terechte rode kaart. Bijten, krabben, spugen, haren trekken kan je niet zwaar genoeg bestraffen.

Mocht hij alleen zijn hand op zijn hoofd hebben geplaatst dan moeten ze de rode kaart seponeren en hem een bosje bloemen opsturen.

Gewoon rood en onsportief gedrag. Snap niet waarom mensen janken hier om.

Terechte rode kaart, eerst een trap geven in de loopactie en vervolgens aan het haar trekken van zn tegenstander. Tegenstander heeft trouwens goed naar Ronaldo gekeken gezien zijn show koekje van eigen deeg

Veel te zwaar gestraft. De topscorers titel kan die nu wel van zn lijstje schrappen.

19 september 2018 om 23:58

Weet nog dat hij maar 2 goals had in de kwartfinale in 2017. uiteindelijk scoorde hij er nog 10 bij en eindigde hij als topscorer. Ik zou hem niet zo snel afschrijven.

nog nooit zo veel ophef gezien over een terechte rode kaart.. Ronaldo schopt Murillo gewoon neer zonder dat de bal in de buurt is, dat Murillo dan overdreven valt doet niet ter zake. Daarna trekt Ronaldo hem nog eens aan de haren omhoog.

19 september 2018 om 23:59

Ik raad je aan om de beelden nogmaals te zien. Ronaldo schampt het been van Murillo amper. Ronaldo zijn hand komt vervolgens nog geen seconde op het hoofd van Murillo. Dat kan je geen haren trekken noemen.

20 september 2018 om 00:14

Schop hem neer zelfs je duidelijk de beelden niet hezien anders kan je dit niet menen of je trollt.

Dit is echt de pijnlijke kan van sport! Je wordt hier echt flink genaaid door een tegenstander en kan er gewoon niks tegen doen. Ramos bezorgde 2 jaar geleden Cuadrado ook zo’n rode kaart, door een elleboog te faken. In amateursport kennen we allemaal wel zo’n ontiegelijke thuisfluiter. Je weet dat het niet klopt, maar bent machteloos. Dat gevoel, dat is echt een van de ergste dingen die sport met je kan doen! Snel de VAR effectief gaan gebruiken en dit soort gedrag afstraffen, hopelijk is het dan op professioneel niveau snel gedaan!

Schorsing van 3 tot 4 wedstrijden.. voor Murillo dan, mag ik hopen.

Veel te zwaar gestraft. Maar, hoe vaak is Ronaldo al wel niet weggekomen met zijn tegenstander naaien met duiken? En hoe vaak zijn zijn slaande bewegingen wel niet over het hoofd gezien? Misschien een keer een compensatie zodat meneer het afleert om van andere af te blijven.

Sjonge jonge. Natuurlijk is de kaart onterecht. Maar kom op zeg.
Ronaldo die huilt als een vier jarig jongetje, zijn zus die vindt dat ''ze'' - wie dat ook mogen zijn - hem kapot proberen te maken. Wat een overdreven dramatisch gedoe allemaal.
Er zijn wel vaker spelers onterecht van het veld gestuurd.
De frustratie kan ik echt wel begrijpen, maar daar kan je ook op een volwassen manier mee om gaan.

20 september 2018 om 00:15

1 Ronaldo is de CL
2 hij wilt het laten zien bij zijn nieuwe club.
3 Het is geen rood
4 Hij is uniek
5 In principe is de Messi VS Cr7 strijd nu verzoekt. Daar baal ik echt van. En van een huilende Ronaldo kan ik genieten op een emotionele manier. Ik leefde met hem mee

20 september 2018 om 01:40

1: Ronaldo heeft een impact op de CL echter zijn er 32 teams dus slaat dat nergens op. 2: dat kun je ook doen door de scheidsrechter geen aanleiding te geven tot het trekken van rood. 3: eens. 4: hoezo heeft uniek zijn iets te maken met het trekken van een kaart? 5: mooi zo. Hoeven we dat gehuil in de comment niet elke dag te horen. Tevens vind ik dat dramatische gehuil heel overdreven.

Het was een gewone overtreding. Niks aan het handje.

Zus heeft gelijk ook!! Onterechte rode kaart op grootste podium!

Uiteraard een op z'n minst dubieuse rode kaart maar een advies aan Ronaldo. Zorg ervoor dat je zus, moeder etc gewoon lekker hun mening op familiefeestjes geven en dat ze geen podium krijgen in de media. Niemand is geïnteresseerd in hun mening.

Een hoop gezeur om niks, als je kijkt hoeveel onterechte rode kaarten Ronaldo tegenstanders heeft aangesmeerd door te gaan liggen, dan moet je niet piepen als je zelf een keer aan de beurt komt, dit hoort er gewoon bij.

Tja wat een aai over de bol wel niet kan doen.

Veel mensen hebben het over karma. Als we alleen de situatie bekijken en de naam Ronaldo weghalen, vinden diegene die het karma vinden het nog een rode kaart? Ik in ieder geval niet kijkend alleen naar de situatie.

Rode kaart of niet ik vond het wel mooi om te zien dat hij er dit keer niet mee weg komt door een beetje zielig te gaan lopen doen.

Volgens mij is t een penalty, voor een swalbe van Murillo….
Er vind een loopactie plaats van Ronaldo, waardoor een duel tussen Ronaldo en Murillo ontstaat waarbij Murillo gaat liggen als hij t lichaam van Christiano voelt....
Dat Ronaldo dan ff naar m toegaat en ff verhaal haalt is compleet te begrijpen....
Dat Brych dan ineens rood trekt omdat Ronaldo een aai over de bol geeft, man o man o man, dan ben je gewoon aan t zoeken naar mijn mening.....

Je zult zo'n zus hebben zich die zich met dit soort teksten bezigt, hoe triest is dat, is toch ook plaatsvervnagende schaamte dan bij zo'n Ronaldo zelf denk ik dan,

Het was gewoon een (mislukte) poging om iemand aan zijn haar te trekken dus zo ontzettend gek is de rode kaart nou ook weer niet.
Op het wk kwam hij er goed vanaf toen hij zijn arm in het gezicht van die Marokkaan duwde en nu wordt hij zwaarder gestraft dan nodig. Soms zit het mee, soms zit het tegen.

Wat ik wel bijzonder vind is dat dit schijnbaar al zijn elfde rode kaart is of zo in zijn carrière. Bizar dat zo'n speler toch nog regelmatig kortsluiting krijgt en/of zich laat provoceren.

Je moet gewoon je handen thuis houden. Punt. Of hij nu wel of niet de haartjes uittrok doet er niet toe want dat kan een scheids nooit van ver zien. Daarom handen thuis houden of rood riskeren.. ook al is je naam Ronaldo.

Allemaal heel leuk maar wat vind de zus van Ronaldo eigenlijk van Frenkie de Jong??

wat een jank familie zeg. Ronaldo heeft zoveel mensen kaarten aangenaaid, nu is hij zelf een keer de sjaak, terwijl hij ook nog eens niet helemaal vrij uit gaat. En nu is hij opeens super zielig. 15 minuten daarvoor lag hij nog met zn handen voor zn gezicht te rollen, terwijl hij op zn borst geraakt werd. Daar hoor je zn zusje niet over. Best sneu

Je mag ook niet iemand bij de haren omhoog helpen, dat is gewoon rood. Bedoeld of niet bedoeld. En Ronaldo, hoe oud was ie???? tjonge wat een klein kind, alsof de wereld vergaat, Hij zou het ook goed doen op een toneel school,

Haha, wat een drama. Vernietigen, God slaapt nooit. Pleur op man, hij gaf een schopje, trok (zachtjes) aan z'n haar en de tegenstander ging overdreven liggen. Dat laatste kan iemand als Ronaldo toch wel voorstellen?

Als God al bestaat, denk ik dat hij in zijn oneindige goedheid wel doorheeft dat meneer Ronaldo geen hulp van bovenaf meer nodig heeft om een succesvol leven te genieten en hij zich beter kan bezighouden met mensen die 20 kilometer op blote voeten naar een pomp moeten lopen voor een glaasje water.

Vinnie Jones trok spelers die hij zelf neermaaide ook gewoon recht aan de (oksel)haren. Reken maar dat ze snel rechtstonden! Al zag het er natuurlijk zo uit dat hij ze gewoon wou rechthelpen... dat je zoiets probeert bij het hoofdhaar is niet zo snugger natuurlijk.

Was ik Christiano Ronaldo dan ging ik eerst eens met mijn zus praten. En haar vriendelijk doch dringend aanraden haar bemoeienissen met broerlief te staken.
Het geeft een enorm Calimero effect.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren