Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Rode Duivel strijkt neer in Congo: ‘Ik wil terugkeren als international’

Laatste update:

Anthony Vanden Borre bereikte maandag met Anderlecht een akkoord over de ontbinding van zijn contract. Het betekent echter niet dat de 28-voudig Belgisch international stopt met voetballen. De verdediger maakt wel een opvallende keuze en gaat aan de slag bij het Congolese TP Mazembe.

Overigens keert Vanden Borre daarmee terug in zijn geboorteland. Hij werd geboren in het Congolese Likasi, maar groeide op in België. “Ik heb er altijd van gedroomd om voor Mazembe te spelen. Het is het land van mijn moeder. Ik wil de mensen van TP Mazembe bedanken en ook Anderlecht, dat zich correct opstelde in dit dossier. Dit is een keuze van het hart”, laat Vanden Borre weten op een persconferentie.

De verdediger speelde eerder voor onder meer Fiorentina, Genoa, Racing Genk en Montpellier. Tijdens zijn laatste periode bij Anderlecht kwam Vanden Borre nauwelijks meer in actie. “Het klopt niet dat ik het voetbal beu was. Ik was mentaal moe. Het voetbal ben ik niet beu, wel sommige dingen ervan”, stelt Vanden Borre, die nog steeds ambitieus is. “Ik ga niet naar Congo om te slapen, ik wil er prijzen winnen. Mazembe is een grote club. Ik wil terugkeren als international.”

Denk jij dat Anthony Vanden Borre nog interlands voor België gaat spelen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ja joh, lekker in de spotlight van het Congolese Mazembe. Zal de bondscoach je vast snel volgen. Ook al is het een ex-kolonie van Belgiã«, denk toch niet dat er speciaal voor Van den Borre naar Congo zal worden gevlogen, nog gekeken.

Ik las vanochtend nog dat het Rwdm zou worden. Echt een complete verrassing dit, naast het veld is hij nog onvoorspelbaarder dan er op. Geef hem zijn eigen tv-show, zou ik zeggen, maar international wordt hij niet meer.

In principe mag je nooit nooit zeggen bij hem, hij voorspelde hetzelfde in 2013 over het WK 2014 -wat hem ook hoongelach opleverde- en hij slaagde zowaar in zijn opzet, maar nu heeft Meunier zich tot een volwaardige basisspeler ontwikkeld en Anderlecht of Mazembe is natuurlijk ook een flink verschil.

How to waste your talent les 1: check den Anthony zijn carriere. Hij had nu zomaar bij Barcelona rechtsback kunnen gestaan hebben. Gelukkig voor hem heeft hij toch genoeg verdiend in zijn leven om een mooi leven te kunnen leiden.

Niets meer dan respect voor deze jongen. Steekt een dikke middenvinger op naar heel de voetballerij en het grote geld, om te gaan voetballen waar hij zich echt goed wil voelen.
Laat iedereen ook maar praten over verspild talent en probleemkind, maar hij blijft wel vechten en geeft niet op, mooi dat hij nu dan ook zijn hart volgt en gaat voetballen in Congo. Ik gun hem al het geluk van de wereld toe!

2 maart 2017 om 15:42

levski1

Hier moet je juist geen respect voor hebben. Had evenveel talent als Kompany die de prins van Manchester City is geworden, terwijl VDB naar een competitie gaat waar iedereen wegwil en de stap naar Europa wil zetten. Dit is hoe het niet moet, Vandenborre heeft door zijn mentaliteit zijn carriere vergooid, geen voorbeeld.

3 maart 2017 om 00:18

Voor hem is dat duidelijk niet van belang, en draait het niet allemaal om geld en roem. Hij gaat zijn geluk opzoeken en dan kun je absoluut niet zeggen dat hij zijn carriere heeft vergooid, want in Europa heeft hij dat geluk zo te zien niet kunnen vinden.
Je moet er het karakter en de mentaliteit maar voor hebben, en dat heeft deze jongen vast en zeker!

3 maart 2017 om 09:00

levski1

VDB had talent zat om (niet alleen voor het geld) maar sportief bij een echt grote club te spelen. Dat heeft hij vergooid door zijn mentaliteit, en ik weet niet of je VDB kent maar karakter is het laatste wat hij heeft. Hij had overal problemen waar hij kwam, en een club als Anderlecht heeft hem steeds opgevangen en kansen gegeven. Die heeft hij nooit genomen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren