Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

‘Robert van Overdijk in beeld bij Ajax als opvolger van geschorste Alex Kroes’

Laatste update:

Robert van Overdijk is in beeld om de nieuwe algemeen directeur van Ajax te worden, zo meldt BNR. Van Overdijk is onder meer bekend vanwege zijn rol als algemeen directeur van Circuit Zandvoort en de Formule 1 Heineken Dutch Grand Prix.

Ajax moet noodgedwongen op zoek naar een nieuwe algemeen directeur nadat het Alex Kroes dinsdag op non-actief zette. De kersverse bestuurder handelde met voorkennis door de aankoop van aandelen.

De Raad van Commissarissen van Ajax trok daarop zijn conclusies en schorste Kroes, die net twee weken in dienst was. Bij de zoektocht naar een opvolger zijn de Amsterdammers dus uitgekomen bij Van Overdijk.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Van Overdijk was ook bij AZ in beeld om de vertrekkende Robert Eenhoorn op te volgen, maar die vacature is ingevuld door Merijn Zeeman, de huidige technisch directeur van wielerploeg Visma-Lease a Bike.

In 2018 verruilde Van Overdijk de Brabanthallen voor het Circuit van Zandvoort. Hij werkte bijna tien jaar bij Libéma en was daar onder meer verantwoordelijk voor grote muziekevenementen zoals 'A State of Trance' met Armin van Buuren en de bekende Foute Party van Q-music.

Tijdens zijn tijd bij Libéma zat Van Overdijk ook in de directie van de Beekse Bergen en Sportiom. Een van de wensen van Van Overdijk was om de Formule 1 Grand Prix weer naar Nederland te halen, wat hem uiteindelijk is gelukt.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zo, de een is nog niet eens weg.... Nooit saai in Amsterdam in ieder geval.

2 april 2024 om 20:58

Dat is letterlijk en figuurlijk 'speersnel'

2 april 2024 om 22:24

Kroes noemde al dat de RVC hem weg wilde hebben en als je al zo snel andere mensen benadert lijkt het er wel op dat de RVC hem niet pruimde... misschien moet er maar eens met een stofkam door de RVC gegaan worden. Ben benieuwd of er donderdag nog acties zijn van de Fside want dit is natuurlijk niet te pruimen. Zo komen we komend jaar weer niet in de top 3 en dat is echt wel nodig. Volgens mij moet je inderdaad eens kjiken naar een rol voor Kluivert, denk dat hij een prima uithangbord is en communicatief zo veel beter dan bijvoorbeeld van der Sar wat heeft hij niet wat Van der Sar wel had, daarnaast zou ik zelf voor Geelen gaan die is marketingtechnisch zo goed heeft zich bij Ajax met alles sponserdeals ruimschoots bewezen. Kluivert in combi met Geelen lijkt mij prima.

3 april 2024 om 11:15

"kroes noemde al dat de RVC hem weg wilde hebben en als je al zo snel andere mensen benadert lijkt het er wel op dat de RVC hem niet pruimde... misschien moet er maar eens met een stofkam door de RVC gegaan worden".

Hilarische reactie. Alsof een bankrover de bank berooft en als hij wordt betrapt en veroordeeld vervolgens de politie en de rechter verwijt dat ze hem achter de tralies willen hebben. De wereld op zijn kop. Kroes neemt het zelf niet zo nauw met de regels, dat blijkt genoegzaam uit het feit dat hij niet alleen bij zijn nieuwe club Ajax maar ook zijn vorige club AZ in de fout is gegaan door als AZ directeur aandelen te kopen van een andere club (ajax) terwijl in de statuten van die club is opgenomen dat dat niet is toegestaan en daar ontslag op staat. Bij Az sluit men niet uit dat dat muisje in de toekomst nog een staartje gaat krijgen.

Het is tekenend voor de persoonlijkheid van Kroes dat hij niet zoals Van der Sar wel heeft gedaan, de verantwoordelijkheid neemt voor zijn eigen falen maar daarvoor naar anderen wijst. Dat maakt hem feitelijk totaal ongeschikt voor Ajax. Het is ook tekenend dat er door bepaalde supporters net als er gebeurde toen Overmars niet in staat was om zijn Ajax DNA in zijn broek te houden, niet naar de dader wordt gewezen maar naar de personen die hem op zijn misdragingen hebben aangesproken.

Ajax is zo diep in de shit geraakt omdat de vorige RvC voorzitters hebben nagelaten wat Van Praag nu wel doet, zijn verantwoordelijkheid nemen. Als de toenmalige RvC direct de regie had gegrepen in de zaak Overmars ipv Van der Sar de kooltjes uit het vuur te laten halen en niet het onvermogen had getoond om de opengevallen technische posities in de directie en RvC adequaat en tijdig op te vullen, was Ajax nooit zo diep in het moeras geraakt. Als echte Ajax supporter zou je je zegeningen moeten tellen nu blijkt dat Van Praag tenminste wel lering lijkt te hebben getrokken uit de fouten die door zijn voorgangers zijn gemaakt. En wel meteen werkt maakt van de dingen die moeten gebeuren ipv de boel op zijn beloop te laten. Dat je daar als Ajax supporter problemen mee hebt vind ik onbegrijpelijk gezien de staat waarin de club momenteel verkeert en die volledig te wijten is aan menselijk falen.

Je uitspraak dat er een stofkam door de RvC zou moeten omdat die gedaan heeft wat ze moet doen en zelfs wettelijk verplicht is volgens artikel 5:48 vaan de Wet Financieel Toezicht, is wat mij betreft nauwelijks serieus te nemen.

3 april 2024 om 20:04

Ik denk niet dat AZ hier iets mee kan.
Het is niet verboden om aandelen te hebben bij en concurerende onderneming zo lang dit geen aanzienlijk belang is. Daarmee zou het ook geen goede reden geweest zijn voor een ontslag. AZ had hem best kunnen ontslaan maar dan hadden ze hem gewoon moeten uit betalen.

3 april 2024 om 07:26

Ze moeten binnen 30 uur een nieuwe man voordragen, kan ook interim, heb ik begrepen dus dan moet het wel snel

Hier gaan we weer. Wat is het toch fijn voor je hart om op dit moment Ajax supporter te zijn ...

2 april 2024 om 21:01

Ik heb echt iets van "ik heb mijn laatste wedstijd dit seizoen gekeken." Echt, zoek het maar uit. Wat na Overmars een enkel tussenjaar had moeten worden. Worden er drie door wanbeleid van de ene na de andere - excuses voor mijn taalgebruik- eikel. Is het niet een TD die zijn zakken komt vullen. Is het wel een RvC wat als enige prioriteit heeft zelf op het pluche te overleven. Dan wel weer een trainer die interne gevechtjes voert over de rug van de club en selectie.

Een selectie waarvan de helft niet goed genoeg is. En de andere helft er met de pet naar gooit. Echt, zoek het maar uit met je handel.

2 april 2024 om 21:41

Als jij de handdoek gaat gooien Martijn dan gaat het echt niet goed meer komen. Ik snap dat dit de zoveelste inktzwarte pagina is van het slechtste boek wat ooit in Amsterdam is geschreven en dat je er moedeloos van wordt, maar als diehard supporters zoals jij het niet meer zien zitten is de club verdoemd. Je zal door die ongelofelijk zure appel heen moeten, maar het zal echt wel weer goedkomen.

2 april 2024 om 21:49

Ik snap dat je er moedeloos van wordt en soms de handdoek wil gooien. Of dat je geen binding hebt met de selectie. Feyenoorders en supporters van vele andere clubs weten er alles van. Maar een beetje ‘fan’ blijft juist nu achter zn club staan. De crux zit hem in het feit dat je verwachtingen niet stroken met de huidige realiteit. Zodra je je verwachtingen naar beneden bijstelt zal de wereld er een stuk zonniger uitzien.

2 april 2024 om 21:51

Kop op man. Juist deze vrij diepe dalen, waarvan ik dit absoluut niet de diepste vind trouwens, maken de hoge bergen die Ajax heeft bereikt en zal bereiken alleen maar mooier.Overigens: vandaag is de verjaardag van Nouri. Het drama wat zich nu afspeelt bij Ajax is niets in vergelijking met het persoonlijke drama wat zich afspeelde bij de familie Nouri en als ik zag en zie hoe dankbaar ze zijn met het feit dat hij er nog is en in welke toestand, dan kan ik dat kleine leed als bij Ajax vandaag heel makkelijk relativeren.

2 april 2024 om 21:51

Achja. Je staat geen tiende en hebt niet met 10-0 verloren. Wat dat betreft kan het echt nog wel erger hoor, daar kunnen Feyenoorders over meepraten.

2 april 2024 om 21:56

Haha ja, maar we zijn ook niet van plan om die strijd aan te gaan met de slachtoffers die zichzelf Feyenoordsupporter noemen en wedstrijdje zwelgen in zelfmedelijden met jullie gaan doen 😉

2 april 2024 om 22:05

@IJsmuts
De Feyenoorders tolereerden dat zo lang er op het veld maar voor de club werd gevochten en het bestuur bezig was met betere tijden.

Twee zaken waar je je in Amsterdam niet eens aan vast kan houden. Al stonden we achtste. Lekker 4-3-3 blijven spelen met de focus op de jeugd, en in de top van de club rust creëren en de focus naar voren. Dan denk ik dat iedereen daar vrede mee heeft.

Maar op deze manier is er echt helemaal niks om je als supporter aan vast te houden.

3 april 2024 om 09:49

Helemaal mee eens Martijn. Ik was er gisteren ook echt flink klaar mee. Ik dacht waarom doe ik dit mezelf aan? Ik weet niet hoe het bij jou zit maar na een nachtje slapen zie ik de dingen weer wat helderder. Het is nog steeds erg zuur maar niet het einde van de wereld. Het had pas echt erg geweest als ze hier over een half jaar waren achtergekomen. Wat dat betreft wees blij dat ons verdere ellende bespaard blijft. Het komt echt wel een keer goed met Ajax. Het kan alleen nog even duren.

3 april 2024 om 09:52

Ik denk dat Feyenoord genoeg bestuurlijke crises heeft meegemaakt om mee te kunnen praten. En focus op de jeugd daar zijn ze al mijn hele leven mee bezig Ik zie het niet structureel opgepakt worden iig.

Dat is wel erg snel. Spreekt niet in het voordeel van de RvC als dit waar is. Vraag me af of hij verstand heeft van voetbal, hetgeen niet onbelangrijk is voor een CEO van een voetbalbedrijf.

2 april 2024 om 20:58

Of hij stond gewoon al op de vorige lijst. Zolang hadden we nog geen TD hé.. 🙃

2 april 2024 om 21:05

Maar is dit echt zo belangrijk? Bij welk bedrijf is dat zo? Bij mijn werkgever weet onze CEO echt niet meer dan de basis van ons product. Dus als hij voetballiefhebber is zou dit al best moeten kunnen. Voor een TD is dat anders uiteraard.

2 april 2024 om 21:11

Een voetbalclub is wel iets totaal anders dan het bedrijfsleven. Ook als directeur is het dan wel handig als je weet hoe de hazen lopen, want je kan dan wel bestuurlijke ervaring zat hebben, in deze tak gelden er compleet andere regels.

2 april 2024 om 21:17

Dat vind ik altijd wat overdreven. Iedere bedrijfstak heeft zijn eigen regels en eigenaardigheden. Als CEO lees je je in en laat je je goed informeren om de juiste richting te geven. Er gelden echt niet compleet eigen regels behalve wellicht op contractrecht met spelers als werknemer en supporters. Verder is het volgens mij juist een eenvoudige bedrijfstak in vergelijking tot vele andere bedrijfstakken met wetten op gebied van duurzaamheid, belastingen etc.

2 april 2024 om 21:18

Genoeg voorbeelden van Algemeen Directeuren die zijn mislukt in het betaalde voetbal omdat ze geen verstand hadden van voetbal, ook bij Ajax. Alex Kroes heeft dat juist wel. Dit was volgens mij ook opgenomen in de profielschets van een Algemeen Directeur destijds. Het zou daarom wel opmerkelijk zijn dat men deze functie-eis nu opeens laat varen.

2 april 2024 om 21:26

Zeker eens met je Duifmeneer, denk dat een AD tot op zekere hoogte wel kennis van voetbal en dus zeker de desbetreffende club moet hebben. Toon Gerbrands heeft jarenlang in de volleybalwereld gewerkt en kwam toen bij AZ en PSV terecht als AD. Bij beide clubs prima werk geleverd en kan mij nog verschillende interviews van Gerbrands herinneren waarin hij vertelde dat hij voor 70 tot 80 procent wist wat hij moest doen in de voetballerij en wat er nodig was bij de desbetreffende club. Als deze meneer ook zoiets kan, dan is hij welkom. Ken hem voor de rest niet.

2 april 2024 om 21:34

Enige kennis ok. Maar beetje afstand kan geen kwaad denk ik zeker als je een goede TD hebt en ook op andere voetbalposities bekwame mensen hebt zitten. Dan zul je ook weinig meekrijgen van een AD. Ken jij die van Bayern?

2 april 2024 om 21:47

@rdeboer, de AD van Bayern komt uit de jeugd van Bayern en heeft ook in het eerste elftal gespeeld. Was ook jarenlang directeur bij Mönchengladbach, dus zeker iemand met een voetbalachtergrond zoals bij vrijwel alle beleidsbepalers en directeuren bij Bayern München.

2 april 2024 om 22:07

Welnee, de beste man komt uit het bankwezen. Maar nadien wel eerst andere ervaring opgedaan in voetballerij. Dus een stap van buiten de voetbal naar AD is wellicht groot maar het hoeft echt niet iemand te zijn die een voetbalachtergrond heeft.

3 april 2024 om 10:27

Duifmeneer

Bij het topic over het aanstellen van Zeeman als directeur van AZ schrijf je:
Vorig jaar al gezegd dat Ajax hem had moeten pakken, geloof heilig in deze man. Ben benieuwd of hij het kan in een compleet andere wereld.

Beide personen zijn niet afkomstig vanuit de voetbalwereld. En wanneer ik jouw tekst hier lees, komt het niet geheel overeen met de tekst vanuit het andere topic.

2 april 2024 om 21:39

Oneens Master, kijk eens bij ons. De beste AD's hadden juist geen ervaring in profvoetbal. Als TD is dat wel een pre, als AD niet.

2 april 2024 om 22:25

Wij kregen het pas vandaag te horen, maar de RvC had vrijdag al het besluit genomen.

Robert Eenhoorn zou ik op zich wel willen zien bij Ajax. Heeft het toch echt goed gedaan bij AZ over de gehele periode. Maar dat is een echte Feyenoorder, dus dat zal wat moeilijk kunnen liggen misschien. Vanuit zijn kant althans..

2 april 2024 om 20:58

En vanuit de fans als het weer even wat minder gaat,

2 april 2024 om 20:59

Op dit moment zijn we al blij als we iemand langer dan een maand of 2 bij de club hebben 😄

2 april 2024 om 21:00

Zou Eenhoorn ook niet zo’n fijn concurrentiebeding in z’n contract hebben zitten?

2 april 2024 om 21:03

Geen probleem. Wij zijn geen concurrentie voor AZ 😜

2 april 2024 om 21:02

Denk niet dat het zijn van een Feyenoorder hier ondanks de rivaliteit het grootste probleem is. Denk de geschiedenis tussen Ajax en AZ eerder een probleem vormt. pu wat zijn dat je een v Praag op zijn knieën de deur wijst om het concurrentiebeding te laten vallen, dat die zelfde.v Praag je dan belt of hij niet directeur wil worden.

Zijn ervaring bij de Foute Party zal hem in elk geval goed van pas komen.

2 april 2024 om 21:00

Uitermate geschikt om de bedrijfsfeestjes te organizeren.

2 april 2024 om 21:05

En wie wil Armin v Buren niet in de rust een plaatje horen draaien. Misschien kan hij de komende tijd dan 2 uurtjes draaien, heb je tenminste nog wat vermaak in de sporthal, ik geef toe heb wat leedvermaakt. Maar het is ook gewoon een soap/slechte comedy wat je aan het volgen bent.

2 april 2024 om 21:19

Ik geloof dat het meer Carlo & Irene is, dan Armin, daar op die Foute Party…

Wat een teringzooi zeg. Zit je iets meer dan een half jaar te wachten op Kroes en mag hij eindelijk beginnen, dan is er weer een ander probleem. Echt een van de meeste zwarte periode van Ajax allertijde

Nee! Ga eens terug naar de basis en stel voetbal mensen aan. Met ervaring in de voetballerij. Die directeurtjes die bij Ajax komen om daar hetzelfde te doen als in het bedrijfsleven werkt niet.

2 april 2024 om 21:02

Ik denk, in tegenstelling tot velen hier, dat je juist een kalme bestuurder nodig hebt die eerst eens rust brengt. Als je nu een visionair aanstelt die alles wel weer even anders gaat doen komt die rust niet terug.

2 april 2024 om 21:20

Maar kennelijk mensen die uit het voetbal komen ook niet.

In de basis heeft Ajax sinds de invoering van het prof voetbal in 1956 volgens mij in 68 jaar maar 9 jaar een voorzitter of CEO gehad die in Ajax 1 (of een vergelijkbaar team) heeft gespeeld. In die periodes met een voorzitter / CEO die niet in Ajax 1 heeft gespeeld werden alle europese prijzen en het merendeel van de kampioenschappen gewonnen. Dus om nou zeggen dat directeuren uit het bedrijsleven niet werken gaat wat ver en klopt, itt het onderbuik gevoel, ook niet. Zeker niet als je ziet wat voor puinhoop wel voetbal mensen als vd Sar, Overmars en Mislintat er van gemaakt hebben.

2 april 2024 om 21:50

Zoals hierboven al ergens gezegd is door iemand: Bij een algemeen directeur is voetbalervaring minder relevant dan bij een technisch directeur.

Geschorst betekent toch niet al ontslagen?

3 april 2024 om 09:53

Van praag heeft al aangegeven dat Kroes klaar is bij Ajax. Het AFM zal zijn plasje over dit voorkennis verhaal moeten doen. Dat duurt zeker meer dan een jaar. Zo lang kan Ajax niet wachten.

3 april 2024 om 10:07

Hoop dat iemand ook even aangeeft dat het voor van Praag klaar is bij Ajax...

Dus zijn opvolger is al bekend? En dat in één dag? Ajax Politics 2.0

2 april 2024 om 21:46

De RVC kwam hier 10 dagen geleden achter, dus ze hebben inmiddels even de tijd gehad om hier advies over in te winnen en om er over na te denken.

Ongekend dit! In de ochtend op non-actief; nu een vervanger zonder voetbal know how…lekker bezig RvC!

Wat een soap is dit aan het worden zeg..

Oh gelukkig, wel iemand met ervaring met de chaos van een dierentuin, die vindt vast snel zijn draai daar!

Ervaring opgedaan met de Foute Party van Q-music en de F1, tweede keus bij Az.
Ken de beste man niet maar lijkt op het eerste gezicht geen droomkandidaat

Het rapport over de zaak Mislintat gaat niet mals zijn. met name over de RvC. Crimineel Van Praag wil zijn vrienden in de RvC duidelijk beschermen.

Zoals ik het lees heeft hij vooral ervaring met het organiseren van grote evenementen. Ben nou niet direct overtuigd op basis van zijn cv of hij de geschikte directeur is van Ajax. Eerder als directeur van de Arena.

2 april 2024 om 21:34

Je vergeet naast enkel het organiseren, de winstgevendheid en groei wat bewerkstelligd is..

Hoe haal je het in je hoofd als Kroes zijnde, we hebben een half jaar gewacht op eindelijk rust gaat die zakken grabber eerst ze eigen zakken vullen voordat hij Ajax uit de shit probeert te krijgen. Word het niet eens tijd om de hele boel o te schonen, dit is echt te zot voor woorden, dit is toch gewoon fraude met voorbedachte rade, en waarom?

Zegt genoeg dit, na een dag hebben ze al een opvolger, vies politiek spel wordt er gespeeld

Als dit waar is dan is dit denk ik ook al lang bekend bij de RVC en zijn ze al langer bezig achter de schermen met een zoektocht. Oftewel een vies spelletje speelt de RVC. Wat Kroes heeft gedaan is oliedom en geeft een goede reden om hem eruit te werken, maar ik verdenk de RVC ook van politieke spelletjes. Hopelijk wordt daar ook eens schoon schip gemaakt want zij zijn ook 1 van de vele grote aanstichters van de malaise die zich al 2 jaar voordoet en waar nog LANG geen einde in zicht van is. Ze hebben niet ingegrepen toen Mislintat doodleuk veel te veel geld spendeerde in de selectie.

2 april 2024 om 21:10

Het was ook al langer bekend bij de RvC want ze hebben juridische hulp ingeroepen. Die heeft het uitgezocht. Tijdens die zoektocht kon de RvC ook op zoek naar een alternatief.

Ja donderstraal even op met deze flapdrol. Gaan we nou echt in 14 uur van de messias naar deze dinky toy? Laat hem lekker auto rijden op het strand en laten we als supporters gewoon Kroes steunen.

Deze man maakt al een tijd een prima indruk op me. Niet alleen als circuitdirecteur maar ook in zijn functies daarvoor heeft hij prima zaken gedaan. Of hem dat geschikt maakt als directeur van Ajax: geen idee. Maar op voorhand vind ik het geen gekke optie.

Gelukkig zijn ze in Amsterdam nog niet zo ver gezakt dat ze een paniek aankoop doen. De procedure is nog niet eens afgerond (er is nog niet eens een ontslag) en ze zijn alweer in contact met een nieuwe kandidaat? Soms liggen daadkracht en paniek heel dicht bij elkaar. Valt verder op dat hij geen voetbal- of topsportervaring heeft.

Ongelofelijk... Een man die met hart en nieren fan van je club is, brand je publiekelijk af. En dan is je beste optie een theater directeur... Welcome to the Circus..

Ligt het draaiboek van de Cruijff revolutie niet nog ergens. Goh wat verlang ik naar die beruchte ingreep

2 april 2024 om 21:16

Je kunt het ook anders stellen: ongelofelijk, krijg je de baan van je dromen en doe je zoiets doms.

Zul je zien.
Straks wint Kroes zijn beroep en moet Ajax zijn schorsing opheffen.
Ondertussen hebben ze toezeggingen gedaan of een contract getekent met iemand anders als AD.
Bestuurlijk onvermogen gaat nog veel meer geld kosten.

2 april 2024 om 21:41

Als de vergadering van aandeelhouders eerder is heb je best kans dat de bestuursraad niet mee gaat met de conclusies van de RvC. De bestuursraad is redelijk Kroes minded zullen we maar zeggen en is het orgaan wat namens de vereniging spreekt (de grooste aandeelhouder in de NV). Die kunnen de komende periode ook best gaan vragen van meerdere RVC leden dat ze opstappen. De chaos is echt nog lang niet voorbij

2 april 2024 om 21:48

Dat beroep zal veel tijd kostten, Ajax kan daar toch geen jaar op wachtten. Zeker nu er geen td, trainer en algemeen directeur is. Dalijk beleef je weer zo’n ramp seizoen.

Waarom geen demy de zeeuw en als td maxwell

Nee, nee, nee, nee. Je hebt mensen met voetbalkennis nodig, liefst mensen die de club Ajax kennen. Net zoals bij de vorige revolutie.

Ik weet niet of hij het zou willen, maar ik vind Demy de Zeeuw echt een hele goede optie. Hij heeft bewezen dat hij succesvol meerdere bedrijven kan runnen én hij komt uit de voetbalwereld. Vind ik persoonlijk interessanter dan iemand die uit het opgevoerde skelterwereldje komt.

2 april 2024 om 21:50

Lijkt me ook zeker een goede optie maar die heeft daar echt geen tijd voor en ook geen trek in denk ik. Verdient ook genoeg met z'n eigen bedrijven. Een deeltijdbaantje als lid van RvC daarentegen...

2 april 2024 om 22:14

"Het opgevoerde skelterwereldje", wat..? Wat is er mis met een alternatieve optie aandragen zonder een of andere denigrerende one-liner over de ander te plaatsen?

2 april 2024 om 23:38

Hahaahaha ik moest wel even lachen om opgevoerde skelter wereld, heerlijk !
Demy de Zeeuw is idd wel echt een goede optie denk ik !

Is denk wel een goede plus een oud voetballer. Niet verkeerd nee!

Oude jongens krentenbrood ten top dit. Smerige spelletjes van het Pluche Leger. Ajax is nog làng niet uit de penarie

Ik krijg hier een beetje popie-jopie vibes van en hij komt me als een hypercommerciële man over.
Hij zal vast capabel zijn en goed zijn in het organiseren van evenementen, maar of dit nu past bij wat je als Ajax wilt uitdragen vraag ik me af.

Ik voel hem niet zo.
Ik zie liever iemand die al langere tijd werkt bij dezelfde organisatie en daar een hele duidelijke visie uitdraagt.

Zo op het oog vooral iemand die feestjes en partijen organiseert. Het is geen feest bij Ajax dus of dit wat zal worden?

De snelheid van handelen van de RvC is verdacht misplaatst. Hoor en wederhoor en een oordeel AFM wordt zo geschonden en dat is nadelig voor de voetbalclub Ajax. Wordt vast vervolgd

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren