Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Robert Lewandowski blijft maar scoren; Tottenham Hotspur wint met 5-0

Laatste update:

Bayern München heeft dinsdagavond een moeizame zege in Groep B van de Champions League geboekt. Het team van Niko Kovac zegevierde met 2-3 over Olympiacos, mede dankzij doelpunt nummer 20 en 21 van Robert Lewandowski dit seizoen, en staat zodoende op negen punten uit drie duels. Tottenham Hotspur maakte tegelijkertijd ten koste van Rode Ster Belgrado een einde aan de slechte resultaten van de voorbije weken en heeft overwintering in de Champions League nog steeds in eigen hand.

Olympiacos - Bayern München 2-3
In een onderhoudende eerste helft had het team van Kovac weliswaar meer balbezit, maar het was Olympiacos dat na dik twintig minuten de leiding nam. Na een voorzet van Kostas Tsimikas vanaf de linkerkant was het Youssef El Arabi die Benjamin Pavard in de lucht klopte en raak kopte: 1-0. Manuel Neuer bokste de bal nog uit zijn doel, maar het leer was de doellijn al gepasseerd. Ook nadien had Bayern duidelijk meer balbezit, maar dit vertaalde zich niet in veel grote kansen. Elf minuten voor rust viel toch de gelijkmaker: Lewandowski reageerde attent op een halve redding van José Sa op een inzet van Thomas Müller.

Bayern trok het duel, dat onder leiding van Danny Makkelie stond, na de onderbreking naar zich toe. Na een goede openingsfase van Olympiacos was het wederom Lewandowski die na iets meer dan een uur spelen toesloeg. Na een corner van Phillipe Coutinho vanaf links kwam de bal via het hoofd van Müller terecht bij de Pool, die het leer van dichtbij erin frommelde: 1-2. Een kwartier voor tijd zette Corentin Tolisso de 1-3 op het scorebord en dat was een belangrijk doelpunt. Een van richting veranderde inzet van Guilherme betekende de 2-3, waardoor de laatste tien minuten toch nog spannend waren.

Tottenham Hotspur - Rode Ster Belgrado 5-0
Tottenham snakte na een slechte reeks wedstrijden naar een overwinning en Rode Ster Belgrado, met Rajiv van La Parra in de basis, leek een gewillig slachtoffer. De Londenaren hadden geen kind aan het bezoek, dat na een kwartier spelen al op een 2-0 achterstand stond. Harry Kane brak de ban en kopte na bijna negen minuten spelen een corner in de lange hoek: 1-0. Even later verdubbelde Heung-Min Son de voorsprong. Bij een uitbraak schoot Erik Lamela de bal vanaf de rechterzijde richting de inlopende Zuid-Koreaan, die op fraaie wijze de 2-0 voor zijn rekening nam.

Nog voor rust besliste Son het duel in het voordeel van Tottenham. Na een fout in de opbouw van Rode Ster bediende Tanguy Ndombélé Son, die weinig moeite had zijn tweede doelpunt van de avond te maken: 3-0. Na de thee ging Tottenham vrolijk verder met scoren. Lamela bleek het eindstation van een mooie aanval en prikte van binnen het strafschopgebied raak: 4-0. Kane verzorgde twintig minuten voor tijd het slotakkoord. De spits werd de diepte ingestuurd door Ndombélé en schoot vanuit een lastige hoek raak: 5-0.

Gaat Bayern München dit seizoen de Champions League winnen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Lewandowski wat een speler is dat zeg. Als hij dit het hele seizoen volhoudt dan zie ik hem volgend seizoen wel de gouden bal winnen. Moet Bayern wel minimaal halve finale CL halen. Maar mocht hij dit doorzetten dan is die zeker een kandidaat.

22 oktober 2019 om 23:18

Nee Lewa zal nooit de gouden bal winnen.
Uitstekende spits maar kan tegen grote tegenstanders de laatste 2 (miss zelfs 3) jaar niks klaar spelen.

22 oktober 2019 om 23:29

Lewandowski heeft tegen iedere wereld club al gescoord, en de laatste 2jaar was bayern ook niet in beste vorm en om tegen grote clubs goed te presteren, dan moet zo team gewoon in vorm zijn waar ook lewandowski maximaal dan kan presteren,weet je zelf ook goed toch.. hij scoort de laatste 3seizoen 40 goals per seizoen en in de champions league all time topscorders staat hij op de 5e plek en gaat zeker nog de 3e plek veroveren, Ronaldo en Messi zijn te ver weg. Maar hij kan niks tegen grote tegenstanders klaar spelen hoor. Alsof al die doelpunten in de CL tegen hansworsten waren en niks voorstellen.

22 oktober 2019 om 23:42

Gozer Lewandowski heeft tegen elke BL club gescoord en ook gewoon tegen internationale topploegen als Real, PSG, Napoli, Roma, Atletico, Arsenal, Spurs en City.

22 oktober 2019 om 23:43

Als je als top3 spits word gezien dan word er van je verwacht dat je het laat draaien als het niet draait. Topscoorder in de Bundesliga bij Bayern is niks bijzonders..
Als ik tegen de Fjes speel dan maak ik er net zo veel.
Maar kan jij eens even gaan opzoeken tegen welke tegenstanders Lewa in de CL heeft gescoord de laatste 3 jaar? Dan wil ik best verder praten.
Ik ben zelf voor Bayern en vind Lewa een uitstekende spits , maar hij geeft de laatste 3 jaar gewoon niet thuis tegen grote tegenstanders... maar om het kort te houden: 1. Zie jij Lewandowski de goudenbal winnen (indirect geef je in je bovenstaande reactie al aan van niet)? 2. Zoek even hoeveel en tegen welke tegenstanders Lewa de afgelopen 2/3 jaar heeft gescoord in de CL.
Is slechts een constatering niks meer niks minder.

22 oktober 2019 om 23:50

Hangover , ook toen speelde Lewa niet goed in de CL ... Maar goed, ik hoop dat Lewa bereikt wat jij opsomt.

23 oktober 2019 om 00:42

Nou ik zou niet weten waarom hij het niet zou kunnen worden. Ronaldo is dit seizoen niet goed begonnen, of hij moet ineens super veel gaan scoren. Messi is ook niet meer wat het was en de jaren voor beide beginnen nu te tellen. En natuurlijk kunnen het veel anderen worden zoals Mbappe, Dybala of wie dan ook. Maar je kan niet ontkennen dat Lewa dit seizoen geweldig is begonnen. En nogmaals hij moet dit wel doortrekken natuurlijk, maar doet hij dat wel dan zie ik hem zeker bij de top 3 voor de gouden bal.

23 oktober 2019 om 07:27

Ik zie hem te weinig hiervoor. Hoe is zijn veldspel? Zet hij de aanval vaak op? En creëert hij kansen? Geeft hij assists en keypasses?

Wij hadden meer verdiend vandaag. Minimaal gelijkspel. En als je denkt dat Bayern de CL gaat winnen raad ik professionele hulp aan.

22 oktober 2019 om 23:22

Ik zie dat niemand ook zeggen hier eigenlijk, daarnaast verloor Liverpool vorig jaar ook met 2-0 van Rode Ster. Nooit iets op 1 wedstrijd baseren dus.

22 oktober 2019 om 23:23

Bayern wint op halve kracht. Gaan ver komen. Zou prachtig zijn als zij de CL winnen. Twee lucky tegengoals kan gebeuren

23 oktober 2019 om 07:24

Heyyyy daar hebben we weer zo’n Griek. Die kennen we nog wel vanuit de tijd met PAOK. UefaMaffia, corruptie enz. Misschien moeten de Grieken eens een cursus Mindfullness gaan doen!

Zwakke vertoning alweer, kovac out please!!
Süle seizoen out, nu hernandez wss 1 tot 2 maand... martinez & gnabry ook last.

Loopt lekker

Ik snap Zvezda niet. Thuis zijn ze altijd zeer moeilijk te verslaan, is de organisatie zeer solide en wordt de tactiek goed uitgevoerd; weinig echte kansen weggeven, goed druk zetten, snel in de omschakeling en de kansen die je krijgt benutten. Zodra ze uit spelen rennen ze rond als een kip zonder kop en spelen ze alsof ze nog nooit een bal hebben gezien. Het is echt wonderlijk om te bekijken en vergelijken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren