Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Robben verklapt : ‘Hij wil dat ik zijn opvolger bij FC Groningen word’

Laatste update:
/

Arjen Robben heeft met Bayern München op hoofdlijnen een akkoord bereikt over de verlenging van zijn contract tot de zomer van 2017. De huidige verbintenis van de aanvaller loopt nog door tot medio 2015. De Oranje-international houdt met zijn nieuwe contract hetzelfde salaris, dat ongeveer acht miljoen euro per jaar bedraagt. "Er zal waarschijnlijk nog één gesprek zijn. Als we dan allemaal blij zijn, gaat het door. Het gaat nog alleen om nuances, niet om geldzaken. Dat is onzin.”

“Het gaat bij salaris niet altijd om de hoogte ervan”, verzekert Robben, dertig jaar, vrijdag in gesprek met het Duitse BILD. “Het gaat ook om erkenning en waardering. Een voorbeeld. Als een werknemer duizend euro verdient en zijn baas wil hem bij een contractverlenging nog maar achthonderd euro betalen, dan vraag je je toch af wat je verkeerd hebt gedaan. ‘Is hij nog wel tevreden over mij?’ Het gaat uiteindelijk niet om duizend of een miljoen euro; het gaat bovenal om erkenning.”

/

De kans is groot dat Robben zijn actieve loopbaan in de Allianz Arena afsluit. “Ik ben hier gelukkig. We hebben een Super-Super-Mannschaft”, verzekert de Bedummer. “De toekomst ziet er zeer goed uit. Ik wil nog een paar prijzen pakken en daarvoor ben ik bij de juiste club. Bovendien kan ik ook niet meer hoger. Als jonge speler wilde je altijd maar meer, naar steeds betere clubs. Maar beter dan Bayern is er gewoonweg niet. Ik heb op jonge leeftijd al voor Chelsea en Real Madrid gespeeld. En nu ben ik bij de beste club ter wereld. Ik kan mij niet meer verbeteren.”

Robben startte zijn loopbaan bij FC Groningen en wellicht keert hij in een bestuurlijke functie bij de noorderlingen terug. BILD suggereert dat hij technisch directeur in de Euroborg kan worden. “De technisch directeur van FC Groningen zegt altijd dat hij wil dat ik zijn opvolger word”, doelt Robben op Henk Veldmate, sinds 1998 manager technische zaken. “Maar ik weet het nog niet. Ik zal altijd aan de club verbonden blijven. Maar hoe, dat weet ik nog niet. En ook niet wat ik later zal doen.”

Sluit Arjen Robben zijn loopbaan bij Bayern München af?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
7 februari 2014 om 09:12

Ik denk dat ze in hem een goede directeur zien vanwege het gezonde verstand, het feit dat hij een échte Groninger is (zij het geen 'stadtjer' en zeker ook vanwege zijn internationale contacten en bekendheid, waardoor er deuren open gaan

Robben is op dit moment samen met Ribery de beste winger en daar mogen wij Nederlanders trots op zijn. ( Ronaldo en Messi zijn meer spitsen, Ronaldo niet op papier maar wel in praktijk) Bayern heeft echt een superelftal gebouwd de afgelopen jaren en als Robben nu geblesseerd raakt dan kan Muller daar gewoon spelen. Arjen zullen we hard nodig hebben in Juni en Juli, zonder hem zijn we zo goed als kansloos. Ik zie nog wel een terugkeer naar Nederland want als hij weer minder wordt gaan Bayern hem denk ik wel vervangen. Maar ik denk niet dat hij wil stoppen op een pakweg 33 en daardoor teruggaat naar NL.

7 februari 2014 om 09:07

Bedoel je niet andersom. Ronaldo is op papier juist een winger, maar in de praktijk gaat hij vaak op het doel af.

7 februari 2014 om 09:59

Ja dat zeg ik ook, op papier is hij geen spits maar in praktijk wel.

Heeft Arjen dan ook de studies gedaan die hierbij nodig zijn? Dan denk ik bijvoorbeeld aan een bedrijfskunde of commerciele economie/sportmarketig. Is geen kattepis natuurlijk zo'n baan. Iemand info?

7 februari 2014 om 08:34

Hij heeft natuurlijk nog tijd genoeg om dit wel te doen, als hij echt zou willen.
De situatie die hier beschreven wordt is niet dat de dag na dat hij gestopt is met voetballen, gelijk TD van Groningen gaat worden.

7 februari 2014 om 08:46

@PSV-GAE, jij weet ook wel dat deze jongen zulke kwalificaties niet heeft.

Voetbal is emotie en iedereen wilt een vd beste spelers naar hun club halen en dan ga je zelfs zulke gekke dingen roepen.(technisch directeur )
Dan ben je al bijna 100% zeker dat je het niet gaat redden.

7 februari 2014 om 13:18

@wehave
Leuk al die papiertjes en opleidingen.
Maar ik merk hier zelf dat dat totaal niks zegt.

Uiteindelijk gaat het om ervaring en hoe je het uitvoert.
Je kunt nog zo goed leren en het op papier allemaal kunnen, maar in de praktijk er niks van bakken.
Collega's van me met de beste papieren maken er echt een zootje van en weten de simpelste dingen niet.
Daar waar collega's hier rondlopen met zo goed als geen afgeronde opleidingen die wel zeer goed werken en het veel meer snappen.

8 februari 2014 om 12:28

En hoeveel ervaring heeft hij?

8 februari 2014 om 16:44

Nou zou toch kunnen? Bijvoorbeeld een Nordin Amrabat heeft dacht ik een studie rechten op zak. Die heeft hij in zijn PSV-tijd behaald! Maar het is natuurlijk wel onverantwoord om iemand aan te stellen die hier nog geen kaas van heeft gegeten..

7 februari 2014 om 08:53

Ik geloof dat hij wel zijn Havo heeft gehaald in de economische richting, maar daar blijft het bij :P

8 februari 2014 om 16:46

Haha het helpt wel iets, heeft die er tenminste aanleg voor
Maar hij moet natuurlijk wel HBO geschoold zijn om zo'n baan te kunnen doen. Is anders onverantwoord!

7 februari 2014 om 12:55

Ach uiteindelijk telt praktijk ervaring. Mino Raiola heeft ook amper tot geen commerciele achtergrond. Toch zorgt hij voor (financieel) de beste deals.

Met alle respect voor de voetballer Robben, maar een technisch directeur zie ik niet in hem hoor.

Ik denk dat Robben onderhand wel een goede kijk op spelers heeft, en dat hij op een dergelijke TD functie jonge talenten kan bewegen om voor FCG te kiezen. Hij weet zelf heel goed wat er nodig is om een topper te worden.

Zijn status, uitstraling en trackrecord zullen veel jonge spelers van de nieuwe generatie zeer aanspreken.

7 februari 2014 om 11:06

Jammer genoeg is met jonge spelers spreken slechts een fractie van de jobinhoud van een technisch directeur.

De meeste middenvelders spelen op hun best als ze rond de 28 - 32 zijn, maar doordat hij altijd blessures heeft en het vooral van zijn snelheid en dribbel moet hebben weet ik niet of hij nog zo lang door zal gaan. Maar Giggs houdt het ook goed vol.

Ik zie hem niet echt als manager, conditietrainer of technisch directeur. Maar een assistent-trainer zie ik hem wel worden.

7 februari 2014 om 09:47

Hij zou een perfecte fysiotherapeut moeten worden

ON:
Dat erkennig verhaal gaat natuurlijk altijd om de hoogte van salaris, wel apart om te lezen dat hij zegt dat het niet om de hoogte gaat maar dat hij het vreemd zou vinden als de hoogte zou veranderen. Dat heet dan erkenning...

Verder een leuk verhaaltje.

Hahaha die meningen hier! Alsof het feiten zijn. Mensen zien dat niet in hem hoor, een td! Ga nou toch gauw weg man! Niemand hier weet wat zo'n functie inhoud dus niet praten alsof je er verstand van hebt!

@PSV-GAE: met bedrijfskunde zou je td kunnen worden maar met CE niet. Overigens is een TD functie meer iets voor een persoon met Universitaire graad.

Het is gewoon een prachtvoetballer die zijn lichaam niet mee heeft gehad, ondanks dat hij nu alweer even vrij is van zware blessures!
Ben het er zeker mee eens dat hij op dit moment een van de beste vleugelspelers is!

7 februari 2014 om 14:02

Dus zodra iemand een Universitaire opleiding heeft afgerond is deze geschikt om bij een voetbalclub Voetbal Technische beslissingen te maken ?

Inzicht in voetbal, kunnen omgaan met situaties die je alleen bij een topsport als voetbal hebt, jeugdige talenten herkennen, een technisch sterkt elftal creëren.

Al die eigenschappen zijn te verwaarlozen wanneer iemand een universitaire graad heeft?

Kom op zeg, laat die lekker z'n zakken vullen in een of ander multinational. En laat de voetbal zaken over aan iemand met een voetbal hart!

Als je eerst 1000 krijgt eb daarna nog maar 800. Krijg je dan wel erkenning. Maar het gaat niet om gaat, het gaat om erkenning.

En dat druk je uit in geld, dat zeg je net zelf. Oftewel, het gaat om geld.

Hypocriet.

Verder, geen idee wat hij in zijn vrije tijd heeft gedaan, dus of er een TD in hem schuilt kan ik echt niet zeggen.

Robben komt over als een stuk intelligenter dan de meeste voetballers. Of hij een TD kan of wil zijn weet ik totaal niet, maar het zou wel leuk zijn als hij na z'n loopbaan iets bij Groningen gaat doen.

Handig voor FC Groningen. Super salaris hoeft hij dus niet, zolang ze hem maar veel erkenning geven.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren