Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Robben valt weer geblesseerd uit: 'Hij heeft de juiste beslissing genomen'

Laatste update:

Arjen Robben speelde dinsdagavond tegen Olympiacos zijn 88ste wedstrijd in de Champions League, maar moest zich opnieuw vroegtijdig laten vervangen. De aanvaller van Bayern München voelde zich niet helemaal fris en ging al na een halfuur spelen naar de kant. Robben speelde in totaal maar 42 procent van zijn Champions League-duels van begin tot eind uit, meldt Opta.

/

Robben kreeg dinsdag last van een spiertje en Bayern communiceerde al tijdens de wedstrijd dat het waarschijnlijk geen serieuze blessure was. “Zijn gevoel was niet top”, zei Josep Guardiola na afloop. “Hij heeft de juiste beslissing genomen door zich te laten vervangen. Ik denk niet dat het een groot probleem zal zijn.” Robben zal waarschijnlijk woensdag verder onderzocht worden.

Bayern stond op het moment dat Robben naar de kant ging al met 3-0 voor en won uiteindelijk met 4-0. Der Rekordmeister is nu zeker van de eerste plaats in de poule. “Ik ben heel tevreden”, zei Guardiola. “Een groot compliment aan al mijn spelers voor deze groepsfase.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Je hebt ook helemaal niets aan hem he, geweldige voetballer maar een die blessures man man man minimaal 2x per seizoen.

Drama voor die man, echt om moedeloos van te worden. Je krijgt toch echt groot respect voor hem omdat hij zich telkens moet terug knokken om op top niveau mee te blijven doen - en bij terugkomst altijd weer van waarde zijn.

Blijft eeuwig zonde dat hij maar 1 seizoen echt 100% is gebleven, je zag toen meteen dat hij dan van absolute wereldklasse is en kan concurreren met Ronaldo.

25 november 2015 om 14:13

Eens! Dan hadden we geen discussie gehad over Messi of Ronaldo, maar Messi, Ronaldo en Robben!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren