Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Robben: 'Ik heb me altijd goed gevoeld, ook na die grote teleurstelling'

Laatste update:

Arjen Robben is op zijn plek in München. De aanvaller wordt over iets minder dan 2 maanden 32 jaar, maar hij wil voorlopig niks weten van een afscheid. Dat heeft de afgelopen ook nooit door zijn hoofd gespeeld, verklaarde de Nederlander tijdens een bijeenkomst waar fans van Bayern de gelegenheid kregen om vragen te stellen.

/

“Ik ben gelukking in München en mijn familie ook”, antwoordde hij op de vraag hoe hij zijn nabije toekomst ziet. “Mijn contract loopt nog tot de zomer van 2017. In het voetbal kun je nooit te ver vooruitkijken, maar op dit moment ziet alles er goed uit. Ik hoop dat ik nog wel even zo kan doorgaan”, zei Robben, die sinds zijn komst naar München, in 2009, nooit serieus met de gedachte heeft gespeeld om te vertrekken.

“Ook niet na de verloren Champions League-finale in 2012 (Robben miste daarin een strafschop en was daarna even de zondebok bij de eigen fans, red.). Ik heb me hier altijd goed gevoeld, ook na die grote teleurstelling. In zulke situaties moet je weer opstaan, jezelf terugvechten. Ik ben blij dat ik nog steeds hier ben.”

De Oranje-international hoopt dat ook coach Josep Guardiola ervoor kiest om langer aan te blijven. “We beschikken over een van de beste trainers ter wereld. We hebben allemaal al de wens uitgesproken dat hij blijft. Ik werk met veel plezier onder hem. Tactisch is hij misschien wel de beste coach ter wereld. Dat zeg ik niet alleen omdat hij nu onze trainer is. Daarnaast past hij als mens perfect bij deze club”, aldus Robben.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit klink mischien wel gek om over hem te zeggen,maar hij is wel fit op zijn leeftijd

30 november 2015 om 16:09

Gek? Neehoor robben is gewoon hartstikke slim gaat verantwoord met zijn lichaam om. Wat me toch nog dwars ligt is dat hij niet voetballer van het jaar was geworden en niet eens op het podium stond paar jaar geleden. Pfff

30 november 2015 om 18:31

Bedoel te zeggen robben en fit in een zin klink raar,omdat hij de helft van de tijd geblesseerd is.

Heerlijk nuchter persoon, zie dit soort karaktertypes niet snel meer voortbloeien uit de huidige Nederlandse cultuur en mentaliteit.
Robben wat was je pas een ultieme legende als je niet op Casillas zijn grote teen schoot.

Buiten dat om ben je voor mij de beste Nederlandse speler van de afgelopen 2 generaties. Wat een unieke speler ben je, en elke keer als ik dacht dat het einde verhaal was door een blessure kwam je sterker en gemotiveerder terug. Hopelijk staat er binnen een paar jaar weer een winger op in Nederland met de potentie en het talent dat jij hebt.

Arjen verrekte klasbak!

30 november 2015 om 16:31

Mee eens.

Robben is zo bepalend, dominant en aanwezig geworden als aanvaller van het Nederlands Elftal, dat hij in het rijtje Cruijff en van Basten hoort. Hiermee heeft hij Bergkamp, Kluivert en Van Nistelrooij achter zich gelaten.
Bovendien is hij na Seedorf wellicht de meest succesvolle Nederlandse clubvoetballer met successen bij Psv, Chelsea, Real Madrid en Bayern Munchen. Daarnaast is hij tegenwoordig, naast een geweldig atleet, ook een geweldige woordvoerder!

Geweldig om te zien hoe hij zich is blijven ontwikkelen.

30 november 2015 om 20:34

Zeker, waar voor zijn periode met de wel besproken fysiotherapeut die menig voetballer kent is hij zo ontzettend sterk geworden. Waar voor die periode je nog de grote 3 had is na 2012 Robben toch wel de alleen heerser van Nederland geworden.

Geweldige speler en geweldig mens. Vroeger vond ik het een arrogante speler die altijd voor eigen belang speelde. Hij is enorm gegroeid en rijp geworden op alle fronten. Nederlands beste speler op dit moment.

30 november 2015 om 17:24

Naja ik vind hem tot nu toe wel de beste Nederlandse speler van de 21ste eeuw. Een speler die een ploeg bijna naar een WK-titel (samen met Sneijder) heeft geschopt en een speler die Oranje naar de derde plek heeft geholpen. Vind ik toch zeer knap.

Kijk dan kan je nog Bergkamp, Stam, Van der Sar, etc. opnoemen, maar die hebben het Nederlands Elftal niet zo ver gebracht, dan wat hij heeft gedaan. Hopelijk komt hij zijn carriere afsluiten bij Groningen, want daar is hij toch begonnen.

30 november 2015 om 18:23

Zeker bijna, helaas. Hij had het op de schoen.

Zou hij op 10 kunnen spelen? Z'n snelheid en explosiviteit gaan toch minder worden naarmate hij ouder wordt.

30 november 2015 om 18:43

Nee Robben is te egoistisch daarvoor

30 november 2015 om 21:48

Dat heeft niks te maken met zijn voetbalkwaliteiten. Robben zou dat best kunnen met zijn kwaliteit maar sterker dan op rechtsbuiten niet. Hij heeft juist die vrijheid op de flank, waar hij die verdediger kan opzoeken en zijn actie kan maken, en dan die eindpass of schot. Dan komt hij minder in de duels dan op 10 en kan hij zijn sterkste punten kwijt.

30 november 2015 om 22:14

"waar hij die verdediger kan opzoeken en zijn actie kan maken, en dan die eindpass of schot" Dat is precies wat ik bedoel Robben is te egoïstisch daarvoor. Robben kan het zeker wel maar dan levert jouw team heel veel in. Vergelijk het eens met de mensen die op 10 staan

Ik heb me hier altijd goed gevoeld, ook na die grote teleurstelling. In zulke situaties,
moet je weer opstaan, jezelf terugvechten. Ik ben blij dat ik nog steeds hier ben bij,
Bayern aldus Robben. Wat @koots weergeeft in zijn reactie.
Zou hij op 10 kunnen spelen? ik denk het wel je zie meer voetballers die ouder worden,
zich terug laten zakken, daarvoor hoef je niet egoïstisch te zijn.

30 november 2015 om 19:56

Nummer 10 met de punt naar voor zou kunnen.
Maar zie hem meer in een 4-4-2 met een ruit dan op als aanvallende middenvelder.

1 december 2015 om 09:21

Persoonlijk denk ik niet dat Robben een '10-positie' als spelverdeler in kan vullen. Ik zie in Robben geen spelverdeler die aanvallers in stelling brengt of wegstuurt. Ik zou het wel aandurven om hem een vrije rol als aanvallende middenvelder te geven waar hij overal voorin kan opduiken. Daarbij wel een stevig blok erachter om de balans op het middenveld te bewaken!

1 december 2015 om 17:39

Precies zo als jij het weergeeft in je reactie kon ik daar nu niet op,
komen. Ik kon ook @De Roze panter ook geen reactie geven.
Maar wat die nog weergeeft, een 4-4-2 met een ruit dan op als,
aanvallende middenvelder. Dat speel Bayern toch niet met,
met twee aanvallers.dan denk ik meer aan jou reactie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren