Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Robben en vier andere spelers gingen uiteindelijk over ontslag Ancelotti’

Laatste update:

Donderdag kwam er een einde aan de samenwerking tussen Bayern München en Carlo Ancelotti. Der Rekordmeister besloot de Italiaanse trainer op straat te zetten na de ruime nederlaag in de Champions League tegen Paris Saint-Germain van een dag eerder. Voorzitter Uli Hoeness verzekert dat het besluit om Ancelotti te ontslaan weloverwogen is genomen.

Volgens de beleidsbepaler was de oefenmeester de controle in de kleedkamer kwijt. "Als coach kun je het je niet veroorloven om je belangrijkste spelers als tegenstander te hebben", wordt Hoeness geciteerd door Westfalenpost. "Ik heb in mijn leven geleerd dat niets gevaarlijker is dan een vijand in je eigen bed. Daardoor hebben we wel moeten ingrijpen."

Arjen Robben ontbrak in het met 3-0 verloren duel met PSG in de basiself van Bayern en zou op gespannen voet geleefd hebben met Ancelotti. "Er waren vijf spelers tegen hem", bevestigt Hoeness. De voorzitter liet niet doorschemeren om welke namen het ging, maar Duitse media weten zeker dat naast Robben ook Franck Ribéry, Jérôme Boateng, Mats Hummels en Kingsley Coman zich tegen de trainer zouden hebben gekeerd. “De situatie was onhoudbaar.”

Willy Sagnol zal nu tijdelijk de honneurs waarnemen bij Bayern. De Fransman fungeerde als rechterhand van Ancelotti en is door het bestuur van de Duitse topclub doorgeschoven. Hoeness beschouwt het echter als een tussenoplossing. "Na de interlandonderbreking van twee weken zullen we met een definitieve oplossing komen", besluit hij.

Begrijp jij dat Bayern München afscheid heeft genomen van Carlo Ancelotti?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Omdat deze heren op de bank begonnen? Met zo'n brede selectie bestaat er natuurlijk een kans dat je niet altijd in de basis staat. Nee, ik geloof hier niet zo veel van. En al helemaal niet dat dit is gebeurd door een minderheid.

28 september 2017 om 21:56

Oh jij gelooft het niet, Dan zal Hoeness wel gelogen hebben he.
Beetje ver gezocht van je, aangezien dit gewoon een officieel persbericht is en algemene kennis.

28 september 2017 om 22:38

Vent, ik ben het niet per se eens met Jopie, maar jij verkondigt onzin.
Hoeness noemt namelijk geen namen, dus het blijft gissen wie die spelers precies waren die zich tegen ancelotti keerden. Zo ver is het dus zeker niet gezocht van Jopie

28 september 2017 om 22:53

Kan je lezen? ''de voorzitter liet niet doorschemeren welke spelers''

28 september 2017 om 23:00

Maar hij heeft wel bevestigd dat het er 5 waren, en hij zei erbij dat je jezelf niet kunt veroorloven om je belangrijkste spelers als tegenstander te hebben.
En als jij denkt dat die spelers Dorsch, Benko, Friedl, Rudy, en Tolisso zijn dan is het toch goed.

29 september 2017 om 09:06

Neuer, Alaba, Lewandowski, Müller en Thiago kan ook toch?

Dus de spelers die niet aan de aftrap verschenen? Natuurlijk makkelijk om zo iets te zeggen, Robben zij 2 weken geleden nog dat ze de koppen bij elkaar moesten steken en niet gek moesten gaan doen. Bayern had best een resultaat kunnen neer zetten, maar kansen gingen er niet in, en met zo'n doelman kom je ook niet ver. Buiten dat was het wel een merkwaardige opstelling, zonder vleugel spelers, en met geen Hummels.

Zou niet weten waarom deze spelers zich tegen ancelotti zouden keren. Coman vind ik (nog) niet het niveau van een Bayern speler hebben. Ribery speelt weer behoorlijk veel voor een 34 jarige. Boateng speelt ook altijd. Hummels ook vaak toch?

28 september 2017 om 22:00

Nee die spelen allemaal veel minder als normaal en ook muller werd heel vaak op de bank gehouden. Enigste die zeker was van zijn plek is Lewandowski, de rest is raar rouleer werk.
Guardiola had veel meer autoriteit, en de jonkies mochten blij zijn als ze een keer mochten invallen bij hem. Ancelotti maakte weinig verschil tussen talentjes en gearriveerde namen.

Dit heeft echt niks met Ancelotti te maken. Een team als Bayern heeft in de eigen competitie geen coach nodig, zoveel kwaliteit er op het veld loopt. Misschien moeten die spelers bij zichzelf te rade gaan wat er mis gaat, want ze voetballen de laatste tijd inspiratieloos.

28 september 2017 om 23:18

Neejoh, die kan beter nog een paar jaar bij Ajax blijven .

28 september 2017 om 23:47

Liever niet😑😂

29 september 2017 om 07:49

Of frank de boer

Ik wist dat het mede door Robben kwam. Hij zal weer op de bank belanden. Hij moet accepteren dat hij af en toe moet banken omdat hij gewoon weg niet meer zo goed is.

Ancelotti wegsturen zal het probleem niet oplossen. Het investeren in geweldige spelers wel. Ik zie Lewandoski zeker vertrekken. als dit gebeurd dan heeft Bayern een heel groot probleem.

28 september 2017 om 22:17

Ik hoop het alleszins dat Lewandowski alsnog naar Real komt. Dat zou echt geweldig zijn.

28 september 2017 om 22:22

Ze hebben nu toch al die jonge spits. Geef die de kans. Dat gaat een ster worden. Die pool is volgend jaar 30..

28 september 2017 om 22:54

Mee eens, Polen hebben zeker wilskracht. Dat zie je ook bij Dortmund. Die Piszczek blijft maar gaan.

28 september 2017 om 23:00

Dude...😂😂😂

28 september 2017 om 23:01

Heerlijk stukje proza hoor, dat niet maar waar ga je nu zo hard op?

28 september 2017 om 23:12

En toen vond je vijftig euro?

28 september 2017 om 22:17

Je wist het? Jij doet net alsof al die geruchtjes op waarheid zijn gebaseerd, walgelijk.

28 september 2017 om 22:41

Ik walg afentoe idd van mezelf.

28 september 2017 om 23:16

@ blink182

Lewandowski is natuurlijk van hele grote waarde voor Bayern, maar Bayern is niet platzak dat ze geen topspits ervoor in de plaats kunnen halen. Spelers als Aubamayang, Sanchez, Belotti

28 september 2017 om 23:21

Nee dat snap ik, maar het probleem is dat Bayern, oftewel het bestuur niet mee wil gaan met de markt van tegenwoordig. Belotti mag niet weg voor minder dan negentig a honderd mjoen euro. Zelfde geldt voor Aub en de rest.

29 september 2017 om 00:02

En toch zal Bayern komende zomer noodgedwongen mee moeten doen. Vooral als je spelers van niveau wat Bayern nastreeft wilt halen.
Kijk maar na Arsenal, ook die zijn noodgedwongen en tegen hun zin in al deels mee moeten gaan met de ' nieuwe' transferbedragen.

29 september 2017 om 09:07

Haha, wat ik met Neymar heb, heb jij met Robben. Fijn is dat heh, een speler afzeiken die je niet mag

De spelers die genoemd zijn zijn een ervaren spelers en hebben veel verschillende trainers meegemaakt. Aan de hand van deze kunnen ze conclusie trekken dat Ancelotti geen geschikte trainer is.

Gezien de loopbaan zit Ancelotti nooit lang bij de club en werkt vrijwel nooit met jonge spelers. Bayern München moet een trainer hebben die zowel jonge spelers en het elftal beter kan maken. En dat is Ancelotti niet.

Ancelotti is net als Guus Hiddink en Dick Advocaat. Ze werken graag met ervaren spelers zodat ze de spelers niet hoeven te leren maar alleen motiveren.

Bijvoorbeeld: het is bekend dat Ribery linksbuiten speelt dan zet Ancelotti hem daar ook neer, zoiets.

Bijvoorbeeld Ancelotti kent Vilhenia niet en die weet niet waar ie hem moet zetten. Ancelotti kent alleen grote spelers.

28 september 2017 om 22:15

Nu kijk ik best veel voetbal maar Vilhenia ken ik ook niet.

Robben - wat een griezel zeg

28 september 2017 om 22:15

Helemaal, mee eens. Je ziet gewoon aan zijn gezicht dat het een backstabber is. Heeft hij bij mog een paar trainers geflikt zoals Van Gaal en Blind. Tijdens een partijtje wordt hij ook altijd boos op zijn medespelers en dan schreeuwt hij: DOE NOU NIE-HIET! Vervolgens kijkt hij naar de trainer van; Zag je dat? Goed van mij he! Hielenlikker eerste klas, bahbah

28 september 2017 om 22:56

Zozo wat een haat tegen Robben, wat lach ik hier toch smakelijk om. Hij is ongeveer nu nog de enige speler die een mentaliteit heeft van een echte werker. Hij weet in ieder geval jaren op hoog niveau te presteren.

Onn:
Tja gewoon verstandig zo zou het ook niet kunnen. Gister was er een opstelling met geen enkel idee er achter vond ik. Je hebt gewoon Robben nodig en je hebt Ribery nodig hoe leuk het ook klinkt. Zij hebben genoeg kwaliteit om een wedstrijd te beslissen. En waarom geen Mats Hummels in de verdediging zetten je speelt tegen aanvalstrio waar je echt de goede poppetjes voor op moet stellen.

Ik volg het spelletje van Bayern niet, maar door vele reacties kan ik wel lezen dat er de laatste tijd erg ondermaats gepresteerd wordt. Nu hopen dat de boel weer op de rit komt, al ga ik daar gewoon vanuit. Bayern is nog steeds sterrenteam, dus die punten komen wel weer.

28 september 2017 om 23:02

Ja je hebt helemaal gelijk. Robben gaat over lijken en niemand is veilig. Het vervelende van hem is alleen dat hij het niet op de voorhand aangeeft of in zijn gezicht zegt zoals je van een man mag verwachten. Nee hij doet het achter zijn rug om. Dit soort types heb je ook op je werk. Omhoog likken en tegelijkertijd naar beneden trappen. Het zal je collega maar zijn, wal-ge-lijk

28 september 2017 om 23:02

Jeroen Doe Nou Niehiet, whahaha Jeroen.

Ik kan mij niet voorstellen dat Arjen zo'n backstabber is. Hij is altijd realistisch voor de camera en daarmee begrijp ik wel dat hij het niet eens zou kunnen zijn met Ancelotti en dat hij dan wel zijn onvrede uit. Ik ben benieuwd wie het zijn, maar het moeten dan wel de topspelers bevatten. Dus geheel onlogisch zou het niet zijn.

28 september 2017 om 23:05

Weet je wat nog erger is qua type op je werk? Mensen die andere beoordelen zonder echt de kennis te hebben en dit toch verspreiden om zo hun eigen mening naar waarheid te kunnen bestempelen. Die voelen zich vaak beter om andere af te vallen ipv bij hun zelf te blijven. Wal-ge-lijk.

28 september 2017 om 23:11

Je weet toch wel hoe de trainers hem noemen die samen met hem gewerkt hebben? Ik zal je geen lmgtfy linkje sturen maar als je googlet op Robben bij de afbeeldingen kom je heel vaak 2face tegen

29 september 2017 om 01:00

En jij denkt dat de absolute topspelers lieve, aardige en sociale jongens zijn. Het zijn bloedfanatieke Alfa mannetjes. Anders haal je de top niet en handhaaf je je niet zo lang.

Tja als de spelers je niet meer willen, moet je niet erom treuren, daar had dan sws geen gelukkig huwelijk meer uit gekomen.

Kom lekker naar huis Carlo😉

Je zal altijd de spelers hebben die niet in de basis staan die tegen een trainer zijn. Maar als het om 5 spelers gaat dan kan je toch beter eerst een naar een oplossing zoeken voor die paar spelers dan meteen een trainer ontslaan.

Bayern bleek afgelopen jaar toch duidelijk te kort te komen voor de echte topwedstrijden. Om kampioen van Duitsland te worden kun je mij ook voor de groep zetten, maar on de wedstrijden tegen real, Barca, psg etc te winnen, daar draait het om en dat lijkt ook dit jaar niet te lukken. Of dat nu perse aan ancelotti ligt of aan het feit dat Bayern wellicht toe is aan vers bloed, is de vraag. Ancelotti lijkt me een aardige kerel die op zich met sterren overweg kan en logische opstellingen maakt. Het lijkt me echter niet iemand war spelers voor door het vuur gaan of die nog net een paar procentjes extra uit een speler weet te persen.

Ik vond het tot nu toe ook geen goede combi, maar Ancelotti is normaal gesproken toch een uitstekende trainer en dacht dat hij het bij Bayern wel goed zou doen.
Maar PSG uit verliezen is geen schande, zelfs niet voor Bayern.
Maar je ziet het niveau van Bayern wel zakken in vergelijking met de rest van Europa.
Ik vind alleen niet dat Ribery en Coman iets mogen zeggen, zeker Coman komt nog te kort, dus jammer voor je dat je op de bank zit! Maar ja Robben is ook vaak geblesseerd, al heb ik het idee dat hij wel heilig is bij Bayern, als hij fit is staat hij namelijk bijna altijd in de basis.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren