Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Robben: ‘Dit niveau zijn we niet gewend de laatste maanden’

Laatste update:
/

Arjen Robben won vorig seizoen de Champions League met Bayern München en is met zijn club nog in de race voor prolongatie van de Europese hoofdprijs. Dinsdagavond eindigde de return tegen Arsenal in 1-1 en dat was voldoende, na de eerdere 0-2 zege in Londen. Josep Guardiola was echter allerminst tevreden tijdens de wedstrijd en liet dat hoorbaar merken. Ook Robben was niet blij met de remise tegen de Engelsen.

Bayern pakte tien minuten na rust een 1-0 voorsprong dankzij Bastian Schweinsteiger, maar in een mum van tijd had Lukas Podolski de bal er ook in liggen en was de stand weer in evenwicht. “Na de tegengoal waren we toch even de kluts kwijt, dat mag niet gebeuren”, merkte Robben na afloop op in een interview met de NOS. “Vandaag hebben we wel beter gespeeld dan vorig seizoen tegen Arsenal, we speelden goed en hadden controle.”

“We verloren deze controle even, maar hebben ons hersteld. Het was te merken dat het niveau in de Champions League hoger ligt dan in de Bündesliga. Dit niveau zijn we niet gewend de laatste maanden”, aldus Robben. Kort voor tijd won hij een strafschop voor zijn team, maar Thomas Müller faalde oog in oog met Lukasz Fabianski. Van een schwalbe was zeker geen sprake, zei de aanvaller na afloop tegen De Telegraaf.

“Ik werd op mijn enkel getikt, dus dat lijkt me een overtreding", aldus Robben over het duel met Santi Cazorla. “De penalty die we kregen, was terecht. Ik werd van achter aangetikt. Maar ik wil het er verder niet over hebben, de scheidsrechter heeft het goed gedaan”, aldus de aanvaller.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

"Dit niveau zijn we niet gewend in de Bundesliga"
Even vergeten dat jullie de vorige wedstrijd gemakkelijk wonnen in Londen?

11 maart 2014 om 23:49

Na de rode kaart. Denk eens even na.

Denk dat Robben het wel beter weet dan jij.

11 maart 2014 om 23:50

Na een rode kaart, voor de rode kaart was Arsenal de betere en overtuigde Bayern allerminst.

11 maart 2014 om 23:55

Ja maar vandaag zonder rooie kaart was Bayern ook gewoom veel beter. Die tempo zou arsenal nooit kunnen vasthouden en Bayern liet zich makkelijk verassen.

11 maart 2014 om 23:57

Qua veldspel waren ze daarvoor misschien de betere maar dat was meer door optimisme dan door dat ze daadwerkelijk de betere waren.
In ieder geval was de rode kaart terecht en anders was het zoiezo een doelpunt geweest, wat betekende dat jullie nog meer moesten scoren dan je al van plan was.

12 maart 2014 om 00:22

@stravven

Ben toch eens reëel man.. Arsenal kwam beter in de wedstrijd en zette 15 minuten druk. Maar daarna waren ze nergens meer en nam Bayern het rustig over. Arsenal werd daarnaast alleen maar gevaarlijk uit die onterechte penalty van Ozil.

Verder waren geen kans gecreëerd door Arsenal. Bayern had ook dat schot van Kroos dat geweldig werd tegen gehouden.

Het ging de eerst helft eerder gelijk op.

Nu dan zit iedereen te praten over die rode kaart. Maar denk je nou echt dat Arsenal met 1 man meer zwaar hoge druk uit zou kunnen oefenen over 90 minuten? Dat konden ze vandaag niet eens met 11 man. Die terug val in de 2e helft was echt niet de danken aan die rode kaart.

Het zou mij echt niets verbazen als mensen nou zouden zeggen dat Arsenal vandaag de 2e helft de beter was na die (overigens weer) onterechte goal van Podolski. Omdat ze de 5-10 minuten daarna iets probeerde wat op aanvallen lijkt.

Bayern kwam in beide wedstrijden echt nooit zwaar in de problemen. Waren ze vandaag niet zo slordig in de aanval en hadden ze meer uit hun mogelijkheden gehaald dan zouden ze dik hebben gewonnen.

12 maart 2014 om 02:06

Hey dat hoorde ik de heren op tv ook zeggen..

12 maart 2014 om 10:09

Want voorafgaande aan dr pass van Kroos op Robben in de eerste wedstrijd werd er natuurlikk niet duidelijk een overtreding gemaakt op een Arsenal speler.

Gezien de kwaliteiten van de ploeg is het gewoon een gevalletje laksheid vanuit de Bundesliga. Ze worden gewoon niet voldoende geprikkeld om echt aan te zetten.

Dat zal wel gauw genoeg veranderen wanneer ze een topclub treffen in de CL.

11 maart 2014 om 23:51

Arsenal is een topclub.

12 maart 2014 om 00:40

Arsenal is een topclub maar Bayern is veel beter. Arsenal maakte geen schijn van kans tegen Bayern. Ik heb er ook geen moment aan getwijfeld dat Bayern zou winnen.
Het was ook niet echt spannend of zo door het krachts verschil.

12 maart 2014 om 00:20

Zo denk ik ook precies.

Maar als ik zeg dat Bayern helemaal niet zo imposant en doordringend is, ben ik de hater..

Vorig seizoen had ik dit niet eens durven te zeggen, ze maakte ons toen keihard af; het spel was toen veel meer dynamisch en gedreven.

Dit Bayern oogt vooral achterin kwetsbaar, vooral wanneer je pressie op ze uitoefent; zo makkelijk komen ze er niet uit. Handelingssnelheid ligt in mijn ogen te laag.

Ik hoop gewoon echt dat Real ze aantreft in de finale. Want real in dit vorm is gewoon echt niet te kloppen.

12 maart 2014 om 23:02

Ik denk dat dat je nog eens tege kan vallen. Neuer in vorm is niet te passere. Als de verdedigimg van bayerm in vorm is ook nie. En als her middeveld in vorm is kan real ook niks doen hoor

Bayern is superieur dit seizoen! Het was al beslist bij 1-0 van schweinie! Dus met je hoofd bij de volgende ronde kan k me voorstellen!

+ Youri Mulder: "de Duitse competitie is overschat". Daar ben ik het helemaal mee eens. Bayern en Dortmund, en dan met name Bayern, vernietigen de Duitse competitie. En dan riepen er vandaag nog mensen dat Mkhitaryan beter bij Dortmund kan blijven; Liverpool is een stap achteruit. Nou, dacht het even niet met deze in niveau dalende competitie!

12 maart 2014 om 00:00

De Engelse competitie is inderdaad meer aan mekaar gewaagd. Maar als je dan de resultaten van de Engelse ploegen in de CL ziet, valt het niveau toch ook vies tegen.

12 maart 2014 om 00:09

Klopt dat de Engelse ploegen dit jaar tegenvallen. Maar het kan zo weer zijn dat er volgend jaar bijvoorbeeld weer vier bij de laatste 8 zitten. Maar dat is deels koffiedik kijken .

12 maart 2014 om 00:19

Arsenal heeft nu 2x Bayern en 2x Barca geloot, dat is gewoon wat te veel van het goede. Ja, het is deels onze eigen schuld, maar dan heb je alsnog de pech dat je het sterkste team uit dat jaar treft.

Niet dat Arsenal in staat was om de cup te winnen de afgelopen jaren, maar verder bekeren behoorde zeker tot de mogelijkheden met iets meer geluk. (ook binnen de wedstrijden)

United kan je nu niet meerekenen en City komt past net kijken, ook hier loten zij direct een Barcelona.

De absolute top is beter dan de top in Engeland momenteel, maar het verschil is bij lange na niet zo groot als dat de CL het zo zwart-wit doet laten lijken.

12 maart 2014 om 09:28

Het js al een paar jaar zo dat de engelse er snel uit liggen.

12 maart 2014 om 09:47

Man United was vorig jaar beter dan Real maar gingen er toch uit, het jaar daarvoor won Chelsea nog de CL en het jaar daarvoor stond United in de finale. Wat klets jij nou weer.

Gatverdamme, wat heb ik een hekel aan die Robben. Elke keer als er een zuchtje wind langs komt gaat die neer. Ik hoop echt dat die binnenkort eens goed geraakt worden. Laat hem maar eens echt getackeld worden

11 maart 2014 om 23:53

uhm hij had nog pas geleden open wond bij zijn knie dat was een echte tackel

12 maart 2014 om 00:08

IQ van een poffertje heb jij beste vriend. Robben is een van de weinige die ons misschien door de voorrondes van het WK kan loodsen en jij wil dat hij geblesseerd uitvalt? Als hij tegen Chili schwalbe maakt en voor ons een penalty versiert juich ik dat alleen toe. Hoe vaak gebeurd het wel niet andersom, kijk naar alle grote spitsen slimmigheid hoort bij voetbal. Maarja dat zal bij jou wel lastig te vinden zijn.

12 maart 2014 om 07:20

Van mij hoeft die duikelaar niet eens mee. Ik vind het een schandvlek voor Oranje. En nee, ik ben niet hypocriet door wel te juichen als hij de winnende maakt in een wedstrijd van Oranje. Ik vind sportief gedrag belangrijker dan sportief succes. Vandaar mijn grote hekel aan Portugal, Spanje, Italie en Duitsland. Die liggen alleen maar zonder dat er wat aan de hand is. Bah bah bah.

12 maart 2014 om 09:24

Dat is moeilijk leven zeg met een hekel aan zoveel landen. Je kan je beter maar gaan voorbereiden op een kluizenaarsbestaan, want schwalbes komen in elk land voor

12 maart 2014 om 09:33

Alelen in het voetbal hoor. italie en Duitsland zijn mijn favoriete vakantielanden.

12 maart 2014 om 10:13

Hahaha oke dat verklaart een hoop

Zegt dus meer dan genoeg over het niveau in de Bundesliga! Want Arsenal was nergens.

12 maart 2014 om 02:04

Nou, Bayern Munchen had zware eerste helft bij Arsenal thuis. Pas na de rode kaart konden ze lekker rond tikken. Vandaag hebben ze gelijk gespeeld? In 2 wedstrijden hebben ze maar 3 kunnen scoren:

24/11/2013 bundesliga dortmund vs Bayern Munich 0-3
01/03/14, 18:30 bayern München - Schalke 04 5 : 1
21/09/13, 18:30 schalke 04 - Bayern München 0 : 4

Bundesliga is te laag voor Bayern Munchen!

12 maart 2014 om 09:26

Dwnk jij nou echt dat bayern nog ging aanzetten na de 1-0 van schweinsteiger? Tuurlijk niet. En dat over de bundesliga is gewoon onzin, daar blijven ze gaan omdat ze alles gewoon willen winnen en elke topwedstrijd willen laten zien dat ze de beste zijn. Anders had ik barca er vorig jaar ool bij kunnen pakken die verloren ook 2x dik. Dat betekent toch ook miet dat schalke en barca gelijk aan elkaar zijn?

Ach eigenlijk is Bayern Munchen ook deze wedstrijd nooit serieus in de problemen gekomen. Arsenal ging heel even na de 1-1 wat opportunistischer spelen, maar daar was dan ook alles mee gezegd. Arsenal kwam kortom toch wel kwaliteit te kort om het Bayern echt lastig te maken in deze 2 wedstrijden.

Wolfsburg was anders afgelopen zondag het eerste uur de bovenliggende partij, totdat het brak na de twee snelle goals. Maar goed, als je dan zo'n wedstrijd ecclatant met 1-6 wint, ben je dat eerste uur snel vergeten.

Overigens kon Bayern deze wedstrijd vrij eenvoudig op 50 uitspelen. De spelers voelden nooit de urgentie de pannen van het dak te spelen/

Ach wat een onzin man. Je zag alleen Alaba felheid tonen en voor de rest was alles laks aan de kant van Bayern. Losse schoten, slechte voorzetten, Lahm die hele tijd Mandzukic probeerde te bedienen met flut ballen die niet eens aankwamen. Arsenal zet alles op alles om niet te verliezen en de eer hoog te houden en heb je Bayern die op 20% speelt of zo. En natuurlijk geven ze dat niet toe.

Robben raakte Cazorla ja, hij ging op de voet van Cazorla staan.

Ik ben geen Arsenalfan , maar Bayern was deze wedstrijd niet echt goed en de vorige wedstrijd voor de rode kaart ook niet. Met meer geluk hadden Arsenal. Bayern Munchen kunnen uitschakelen.

12 maart 2014 om 04:23

Met meer doelpunten bedoel je. 2 x Te weinig gescoord om door te gaan. En waar die 2 doelpunten vandaan hadden moeten komen? Ik weet het niet. En dat terwijl Bayern er zelf niet veel van maakte.
Robben maakt een politiek complimentje richting Arsenal, en gaat weer over op de orde van de dag.

ik zeg niet of het wel of geen strafschop is, maar als een speler op die manier valt zoals robben gisteren deed, terwijl hij stil staat en op 1 been wordt aan getikt moet je altijd geel geven voor een schwalbe.
Dat is gewoon geen natuurlijke manier van vallen en dus ben je op zoek naar een strafschop.

Had wel willen zien hoe t geweest was als Wilshere, Walcott en Ramsey erbij waren, dan hadden we kunnen winnen, maar helaas.. nu vol voor de Fa cup en de PL gaan strijden

Vond de strafschop wat overdreven. Er was wel wat contact maar in mijn ogen te licht voor een strafschop. Vond Arsenal best aardig voetballen en Bayern leek moeite te hebben met hun. Maar dat had ook te maken met dat Bayern niet in beste doen was. Heb ze wel eens beter gezien.

Inderdaad, tijd voor Real of PSG of misschien Chelsea.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren