Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Robben: ‘De situatie is niet ideaal, maar ik moet het nemen zoals het is’

Laatste update:

Arjen Robben realiseert zich dat bij de komende twee WK-kwalificatieduels met Frankrijk en Bulgarije een goed resultaat heilig is. De aanvaller van Bayern München heeft zelf echter nog geen enkele keer de negentig minuten volgemaakt dit seizoen en geeft in Noordwijk dan ook aan dat hij zich niet topfit voelt.

"Natuurlijk had ik deze wedstrijd liever drie of vier weken later gespeeld, maar ik bepaal de agenda niet. Het is zoals het is, ik moet het ermee doen", citeert het Algemeen Dagblad de aanvoerder van Oranje. "Mentaal moet je er in je hoofd klaar voor zijn en daar heb ik nooit zo'n probleem mee. Ik ga alles geven wat ik in me heb. Of ik negentig minuten kan spelen? Alles kan, we zullen zien. Zo sta ik er ook in."

"Ik geef alles, alles wat ik heb. Maar hoeveel dat precies is, weet ik nu ook niet. De situatie is niet ideaal, maar ik moet het nemen zoals het is. Vorm en ritme zijn ook van die relatieve begrippen. Het gaat er vooral om dat je er mentaal klaar voor bent." De buitenspeler weet dat tegen Frankrijk winst noodzakelijk is om groepswinst in zicht te houden. Veel Oranje-fans vrezen de kracht van les Bleus, maar Robben is optimistisch.

"We kunnen het nu wel gaan hebben over hoe sterk Frankrijk is, maar daar zie ik het nut niet van in", aldus de ex-aanvaller van onder meer FC Groningen en PSV tegenover Voetbal International. "Overtuiging is het kernwoord: jezelf laten zien, jezelf niet kleiner maken dan je bent en vol geloof in een goede afloop naar Parijs. Anders kunnen we beter thuisblijven."

Oranje plaatst zich voor het WK in Rusland

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik heb woorden als deze al verschillende keren uit de monden van spelers, trainers en analytici ook in het verleden al vaak genoeg gehoord. Waarom hoor ik niemand over een goed strijdplan of over motivering binnen het team. Het Nederlands elftal beschikt al jaren wel over kwaliteit, maar laakt keer op keer goede tactiek of eenheid. Geen motivatie, geen lef. Ik hoop dat Advocaat een goede tactiek heeft klaarliggen voor de Fransen en spelers opstelt met honderd procent motivering.

28 augustus 2017 om 22:48

Een goed strijdplan zal je nooit op internet lezen natuurlijk, dat lijkt me niet zo erg handig om te vertellen, dat zal je wel horen na de wedstrijd maar nooit ervoor. Dat ze geen goed tactiek, eenheid motivatie en lef hebben daar ik deel wel in met je meegaan daar je zal Robben zelden kunnen betrappen op een gebrek aan die dingen. Robben is 1 van de weinige spelers die altijd alles geeft voor het team, dat hij dan af en toe een beetje egoïstisch is volgens anderen dat hoort erbij.

Die Robben, dat is gewoon de Abe Lenstra van deze tijd. We hebben vaker gehad dat, dat we dachten dat het voor ons afgelopen was, maar dat Robben de boel gewoon voor ons doet. Je mag hem of je mag hem niet, omdat je ook kan stellen dat hij ons in 2010 Wereldkampioen had kunnen maken. Ik denk dat Robben het gas er gewoon op zet straks en dat Frankrijk gewoon keihard op zn donder gaat krijgen. Ik verwacht gewoon een 1-4 of 1- 5 voor Nederland.

28 augustus 2017 om 22:34

Ben jij Nederland tegen Spanje vergeten of Nederland tegen Frankrijk en Italie onder van Basten. Toen waren we ook echt helemaal niks. Met druk is het toch in 1 keer een heel ander spelletje. Frankrijk zal waarschijnlijk niet echt heel veel druk voelen. Ik denk echt dat we gaan verassen.

28 augustus 2017 om 23:31

Haha heerlijk jouw reactie! We gaan ons niet alleen plaatsen maar dat hele WK gaan we winnen! Lets make Holland great again

Robben is nog steeds Nederlands hoop in deze dagen. Hij is gewoon nog zo ontzettend goed. Kan in z'n eentje een kans creëren en een goal maken. Ben zeer benieuwd naar de wedstrijd, Frankrijk is ontzettend sterk maar ik geef Nederland een kansje met Advocaat aan het roer.

Robben is een op en top sportman. Altijd van het positieve uitgaan. Als je net weer naar Gijp luistert begrijp je waarom hij ondanks zijn talent nooit verder gekomen is. Altijd de tegenstanders ophemelen en totaal geen geloof in eigen kunnen. Zweden heeft laten zien hoe het moet. Rosenborg tegen Ajax, Skopje tegen Fenerbahcd, Osijek tegen PSV ook. Kansloos ben je nooit.

28 augustus 2017 om 22:46

Precies, dat is ook de reden dat hij constant depressief is. Moet hij lekker zelf weten voor de rest, maar ik vind het kwalijk dat mensen hem klakkeloos napraten.
Tuurlijk heeft Nederland een kans. Als het erop aankomt dat zijn de Fransen van nature 'big game chokers'. Dat hebben ze vaak genoeg bewezen in het verleden. Toen hadden ze nog een team met Zidane, Henry etc. Kwalitatief 2x zo sterk als het huidige Frankrijk. Dus als Nederland er vol voor gaat zie ik ze wel winnen. Misschien niet met 1-5 zoals iemand hierboven voorspelde, maar 0-1 is al voldoende

28 augustus 2017 om 22:49

En Nederland heeft vaak genoeg bewezen dat ze boven zichzelf uit kunnen stijgen in dit soort wedstrijden, waar de mensen (vrijwel alleen uit eigen land) geen stuiver om hun kansen gaven

28 augustus 2017 om 23:08

Dat van die 'big game chokers' heb je zeker een punt. Duitsland zou bijvoorbeeld nooit zo'n wedstrijd als in Zweden in deze fase van de kwalificatie verliezen. Ze verloren de EK-finale ook van Portugal zonder Ronaldo. Iemand daarna nog wat van Eder gehoord? Precies, dus waarom zou het niet kunnen?

28 augustus 2017 om 23:22

Ach ja, ik verbaas me sowieso over het gebrek aan voetbalverstand van een aantal oud-voetballers. Van der Gijp is er daar beslist 1 van. Ik heb hem zelden zinnige dingen horen zeggen en ik zie hem dan ook meer als sportkomiek.

Verder zal Oranje zich gewoon op zichzelf moeten focussen. Als de spelers scherp zijn en niet in paniek raken, zie ik Nederland wel resultaat halen in de kwalificatiereeks en wellicht ook tegen Frankrijk. Als er spelers zijn die onder de druk bezwijken, gaat het wel een zeer lastig karwei worden.

29 augustus 2017 om 00:22

Gijp ook altijd dat lyrische over de Premier League en fysiek sterke spelers. Met hoeveel ontzag hij bijvoorbeeld praat over een club als Arsenal, hoewel die al jaren geen deuk in een pakje boter trappen.

29 augustus 2017 om 14:38

Of over de aannames van Ozil. Een kwaliteit die men zelfs in de Eredivisie nog onder de knie moet hebben.

Hadden maar meer spelers een houd zoals Arjen dat heeft zeg, jongens zoals hij en Sneijder zijn elke keer weer bezig om het zooitje op sleeptouw te nemen. Robben op 70% is nog steeds de beste speler die we hebben, het valt te hopen dat hij wat bevliegingen heeft en de Fransen kapot weet te spelen. Het gaat hartstikke lastig worden

28 augustus 2017 om 23:27

Ik denk dat een resultaat vooral afhankelijk is van jongens als Memphis, Strootman en de backs. Robben en Sneijder zullen wel weer opstaan, maar vooral Memphis en Strootman zullen hun waarde een keer moeten laten zien. Tegen Frankrijk moet iedereen minstens een voldoende spelen om een resultaat te halen. Als er spelers zijn die bezwijken onder de druk, heb je een probleem en dan moet je die spelers tevens niet meer oproepen.

Ik zie het somber in voor het Nederlandse elftal, Frankrijk ga je niet winnen die lopen te ver uit, Bulgarije weet ook dat er wat te halen is na de eerste wedstrijd, in 2010 waren landen bang om tegen Nederland te voetballen, nu hebben ze toch zo iets van we kunnen jullie aan.

Frankrijk en Nederland gaan zich hopelijk plaatsen. Ik denk dat een punt al mooi is en dan de rest gewoon gaan winnen....

Robben had moeten bedanken voor het Nederlands elftal,ik ben namelijk bang als hij weer geblesseerd van het veld gaat in deze wedstrijden dat het einde verhaal gaat worden voor Robben bij Bayern.en dat zou ik een triest einde vinden van zijn mooie voetbal loopbaan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren