Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Robben: ‘Als we op deze manier verder gaan, dan komt het niet goed’

Laatste update:

Arjen Robben is blij dat Guus Hiddink aanblijft als bondscoach van het Nederlands elftal. Dat zei de steraanvaller van Bayern München dinsdagavond na de Champions League-wedstrijd tegen AS Roma (1-7 winst) in gesprek met de NPO.

/

“Het heeft geen zin om nu te gaan wijzen naar een trainer of speler. We moeten met zijn allen de draad oppakken. We moeten kei- en keihard aan de slag. Als we zo verder gaan, dan komt het niet goed”, aldus Robben. “Ik denk er veel over na, over hoe we dit kunnen oplossen. We zullen iedere wedstrijd vol moeten gaan, want we hebben de kwaliteiten niet om wedstrijden in de derde versnelling te winnen.”

“We zijn oud en wijs genoeg en waren grote jongens op het WK. Maar we moeten niet denken dat we goed zijn”, benadrukt hij. “We moeten volle bak. Er is veel werk te doen, maar ik kijk ernaar uit. We moeten met z’n allen gaan vechten en ook allemaal eens heel goed in de spiegel gaan kijken.” Robben scoorde twee keer tegen Roma en sprak van een ‘heerlijk duel’: “We waren echt heel goed.”


Is Guus Hiddink in jouw ogen een geschikte bondscoach voor Oranje?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoop dat er snel een positieve draai komt bij ons Oranje, maar moet wel zeggen dat als ze unten gaan verspelen tegen Letland dat Hiddink toch als zondebok word aangewezen. Ik gun het hem echt!

Robben is een eindbaas!

Robben was niet perse blij me het aanblijven van hiddink, beetje naar woorden zoekende dat die was en heel breed antwoorden maar niet duidelijk over wat die van hiddink vind

22 oktober 2014 om 10:40

Waarom zou hij dat wel doen? Het is bekend dat Robben en Hiddink niet de beste maatjes zijn. Dus het antwoord van Robben was gewoon prima.

Ik kreeg ook niet het gevoel dat Robben nou echt heel blij was met het aanblijven van Hiddink. Vooral die opmerking van te voren dat zijn coach bij zijn club de spelers WEL tactisch goed neerzet, goed voorbereid, juiste opdrachten in het veld etc.. Zo sprak hij niet over Hiddink. Dat was zoeken naar een diplomatisch antwoord omdat hij weet dat hij het nog voorlopig moet doen met deze coach!!

Geef Hiddink aub een andere functie ofzo. In ieder geval iets waar hij dan geen direct contact heeft met de selectie. Kan hij niet gaan fietsen met de Knvb voorzitter wanneer het NL elftal speelt? Vond het van tevoren niks en blijf het niks vinden!

Gewoon geen BMI meer oproepen. De Vrij lekker laten banken en met echte kerels achterin gaan spelen. Vlaar en Van Dijk of Douglas. Alles is beter dan dit centrum. Van Persie per direct zijn aanvoerdersband afnemen en Sneijder of Robben aanvoerder maken. Sneijder aan de linkerflank laten spelen en Van Persie achter Huntelaar en Robben op rechts. De Jong met hopelijk snel weer Strootman op het middenveld. Dan kan zelfs Guus niet veel verknallen. Hij heeft weliswaar een geweldige staat van dienst maar mist op deze leeftijd de power die nodig is. Had hij in dat opzicht nog maar 1% van Diego Simeone, dan zou dat al 100% meer zijn dan hij nu heeft laten zien. Hopelijk komt dat vuur(tje) nog bij Guus.

22 oktober 2014 om 12:43

Sneijder heeft op de linkerflank niks te zoeken. We hebben aanvoer nodig en die krijg je niet met een middenvelder op de flank. Nee Sneijdertje moet je laten banken of als vervanger van Strootman laten spelen (doet hij nu al als nummer 10) maar als aanvallend middenvelder is hij ondermaats en vooral onderdeel van het probleem.

Hoezo staat bij de titel het balletje van de cl ik denk hij zegt dit na de wedstrijd die hij met 1-7 wint en dan is t op een of andere manier niet goed volgens hem denk ik en dan gaat t over het nederlands elftal op een kleine alinea na

22 oktober 2014 om 10:43

Heb je zelf terug gelezen wat je schreef? Als je al niet best bent in taal, gebruik dan iig meer punten in je zinnen.

Ach, de oplossing en mutaties ligt voor handen van Hiddink en wel.....
Cillisen vervangen door Vermeer die een veel betere ,,voetballer'' is met heel wat meer uitstraling.
Centrum: Vlaar en Van Dijk.
Middenveld: Strootman en Van Ginkel toevoegen i.p.v. De Jong en Snijder.
Blind naar het middenveld.
Linksbuiten: Depay
Spits: Huntelaar en Van Persie lekker in Manchester laten. Die gaat het nog moeilijk krijgen om in de basis te blijven bij Mu.

Aanvoerder: Vlaar.

Hoe simpel kan het zijn.

Robben aanvoerder maken en het over het paard getilde ventje van Persie op de bank.
4-4-2 spelen blijkt meer rendabel als het beoogde 4-3-3

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren