Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Rivaldo doet oproep aan Barcelona: ‘Hij verdient zeker een beter salaris’

Laatste update:

Dat de onderhandelingen tussen de entourage van Marc-André ter Stegen en Barcelona zo moeizaam verlopen, doet oud-voetballer Rivaldo vrezen dat de Duitse doelman weleens kan gaan vertrekken uit Catalonië. Rivaldo heeft zijn voormalige club opgeroepen om mee te bewegen richting de eisen van Ter Stegen, die naar verluidt vijftien miljoen euro per jaar wil gaan verdienen.

De huidige verbintenis van de 27-jarige keeper loopt tot medio 2022, maar Barcelona probeert al tijden om het contract open te breken en te verlengen. Op 10 maart wist Goal te melden dat Ter Stegen van mening is dat hij na bijna zes jaar dienstverband het verdient om qua salaris op gelijke hoogte te komen met spelers als Luis Suárez en Philippe Coutinho. Barcelona erkent de waarde van Ter Stegen, maar kan volgens de berichtgeving niet al te ver gaan wat betreft het salaris omdat men ook de regels inzake Financial Fair Play in acht moet nemen.

Door grootmachten op gang getrokken carrousel kan ook Ajax meesleuren

Lees artikel

"Ik ben het ermee eens dat Ter Stegen een beter salaris verdient na alles wat hij voor de club heeft gedaan", zo laat Rivaldo, die tussen 1997 en 2002 voor Barcelona uitkwam, zijn licht schijnen op de situatie. "Natuurlijk hangt veel af van de eisen van de speler, want ik geloof ook niet dat hij hetzelfde moet verdienen als Luis Suárez of zelfs Lionel Messi, maar hij zou zeker een van de bestbetaalde spelers uit de selectie moeten zijn."

Het wordt volgens Rivaldo lastig om Ter Stegen te vervangen. "Een team wordt van achteruit opgebouwd en hij brengt daarin rust. Hij is heel goed met de bal aan de voet, heeft Barcelona ook keepend al vaak gered en verdient daarom duidelijk een beter salaris." Ter Stegen, die inmiddels op 224 officiële wedstrijden voor Barcelona staat, wordt in verband gebracht met een transfer naar Chelsea en Bayern München.

Moet Barcelona voldoen aan de salariseisen van Marc-André ter Stegen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heb er heus geen problemen mee dat de spelers van Barcelona veel geld verdienen, maar dan moeten dat wel de juiste spelers zijn Ter Stegen verdient absoluut een dikke salaris verhoging zeker als je kijkt naar de salarissen van Rakitic en Griezmann waar hun inbreng toch een heel stuk minder is

15 miljoen is nog steeds minder dan de 16 miljoen die Frenkie de Jong verdient. Natuurlijk is De Jong een topspeler en ik bedoel ook niet meteen dat hij niet verdient, maar dan verdient Ter Stegen absoluut de 15 miljoen.

15 miljoen, vijftien miljoen, 15.000.000, laat maar, hier heb ik het al verloren.

1 april 2020 om 07:25

Turkofaruk. Het zijn inderdaad idiote salarissen wat er betaald wordt omdat iemand toevallig geboren is met talent. Maar inderdaad als je er wat van zegt of er over schrijft wordt je met de grond gelijk gemaakt. Nu in deze tijd zie je het effect hiervan. Veel clubs komen in de problemen.

1 april 2020 om 10:37

"Iemand die toevallig geboren is met talent" is natuurlijk wel erg makkelijk. Hij is 1 van de beste, zo niet de beste, keeper van de wereld. Voor kwaliteit wordt betaald, zo werkt het niet alleen in de voetbalwereld maar ook in het "normale" leven.

1 april 2020 om 13:09

Wie de beste is dat is maar net hoe je het bekijkt. Maar dat je zegt dat " in het normale" leven het zo ook werkt ben ik niet mët je eens. Wordt er in het normale leven ook bedragen betaald voor een werknemer van 100 of 300 miljoen voor een contract van 3 jaar? Verdienen normale mensen in het normale leven ook salarissen van 15 miljoen of meer? En dat alles omdat voetballers voor hun 35ste binnen moeten zijn? Normale arbeiders werken ook tot hun 67ste hoor. Dat ze meer verdienen dan niet voetballers is geen probleem maar het liefst in het normale.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren