Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Richarlison in tranen op de bank ondanks zege Brazilië en record Neymar

Laatste update:

Het was vrijdag een feestelijke avond voor Neymar en Brazilië. Het land won een WK-kwalificatieduel met liefst 5-1 van Bolivia en Neymar kroonde zich tot topscorer aller tijden van Brazilië. Toch was het niet voor iedereen binnen a Seleção een mooie avond: Richarlison, die niet wist te scoren, werd gewisseld in de 71ste minuut en zat vervolgens in tranen op de bank.

De aanvaller van Tottenham Hotspur begon nog in de basis, maar was niet trefzeker tegen Bolivia. Dat waren Rodrygo (tweemaal), Raphinha en Neymar (tweemaal) wél. Het laatste doelpunt van Neymar zag Richarlison vanaf de bank, daar hij in minuut 71 werd afgelost door Wolverhampton Wanderers-aanvaller Matheus Cunha.

Eerder in de tweede helft had Richarlison nog een grote kans gemist. Neymar gaf een diepe bal en Raphinha kopte voor richting Richarlison. Laatstgenoemde kapte een verdediger uit, maar schoot de bal van dichtbij vervolgens hoog over. Dat was enigszins tekenend voor de vorm van de spits, die in de zomer van 2022 de overstap van Everton naar Tottenham maakte, en sindsdien slechts vier keer wist te scoren in veertig officiële duels voor the Spurs.

Namens Brazilië was Richarlison sinds zijn overstap naar Tottenham aanvankelijk juist een stuk trefzekerder. Zo was hij op het afgelopen WK in Qatar goed voor drie doelpunten en een assist in vier wedstrijden. Sindsdien wist hij echter niet meer te scoren namens de Goddelijke Kanaries; ook niet in de oefeninterlands tegen Guinee (4-1 winst) en Senegal (2-4 nederlaag) in juni van dit jaar. Vermoedelijk hebben de tranen van Richarlison daarom te maken met zijn teleurstellende vorm.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Onze aanvallers gaan gewoon op de bank zitten om vervolgens weer een fantastisch rapnummer te verzinnen, zodra ze niet gescoord hebben en gewisseld worden.

9 september 2023 om 14:38

Gelukkig zijn we allemaal anders.🥰

Richarlison voelt dat hij in een moeilijke fase zit. Geen goals kunnen snel betekenen dat je op het bankje gaat beginnen de volgende wedstrijd. Zowel bij Tottenham als Brazilië!

9 september 2023 om 14:56

Dus je mag geen liedjes maken in je vrije tijd? Wat een onzin zeg. Laat die jongens doen wat ze leuk vinden. Alsof janken wel helpt aan je dramatische vorm.

9 september 2023 om 14:58

Wout Weghorst en Depay zitten anders ook gewoon flink te balen als ze zo een kans hebben gemist.
Niet zo dramatisch doen.

9 september 2023 om 15:30

Wie dan? Want je zegt aanvallers: meervoud. Gakpo? Simons? Weghorst? Malen? Of doel je alleen op Depay die topscorer van Oranje is? Of wil je gewoon grappig doen, maar is dit mislukt?

9 september 2023 om 16:08

Vooral dat laatste. Zijn punt is je reinste nonsens én het is niet grappig.

9 september 2023 om 16:45

Wat dacht je van babel toen de tijd?
Johan cruyff met ze carnaval nummer en dan vergeet ik er nog een paar. Daarbij vind ik het niet heel erg mislukt de grap.
Als je hiet al niet om kan lachen imdat het waar is dan weet ik het ook niet meer.

9 september 2023 om 19:03

Ieder zijn eigen humor hè. Dat is het mooie van humor.

9 september 2023 om 22:42

Ik heb best hard gelachen

9 september 2023 om 16:30

BREAKING NEWS: Profvoetballer heeft naast voetballen nog een hobby!

9 september 2023 om 16:45

@rutger

Leuke aannames. Ik vraag me af wat je ervan zou vinden als anderen dit bij jou zouden doen vooral als het overduidelijk complete onzin is roddeltante.

9 september 2023 om 17:32

Wat voor de hiphopliefhebbers echt de grootste kutzooi is om aan te horen. Helemaal als je liefhebber bent van de boom-bap hiphop in de jaren 90.

On: Eens met je insinuatie van het belevingsverschil tussen deze jongens en de "boys from the hood" van ons mooie kikkerlandje.

Mag toch hopen dat deze trainer wel Jesus in de spits zet? Tuurlijk nog niet helemaal fit. Maar die is veel beter dan Richarlison en verdiend een kans. En jammer dat Martinelli niet de kans kreeg op links en Raphina gewoon op de bank, zit bij barca ook op de bank…

9 september 2023 om 14:49

Had vooraf wel Richarlison verwacht. Omdat hij bij Brazilië toch altijd een soort favoriet is.

Maar Raphinha had ik echt niet verwacht, en verdiend het ook niet. Nu Vini geblesseerd is zou ik met Neymar Jesus Rodrygo beginnen of Neymar op 10 Martinelli links.

9 september 2023 om 17:18

Martinelli ? Serieus ? Aub niet. Geen seleção niveau. Verre van.

9 september 2023 om 17:33

Haha doet hij het zo slecht met Brazilië ? Bij Arsenal toch wel een goeie speler.

9 september 2023 om 17:48

Nee maar zo’n Antony en Richarlison spelen/speelden wel. Die mogen dromen van de prestaties van Martinelli vorig seizoen. Meest scorende Braziliaan in de PL ooit in een seizoen op z’n 21ste maar niet goed genoeg hahahaah, ga slapen man trol.

Richarlison zit in een dip. Bij Brazilië niet echt, want buiten de wedsrijd van gisteren weet hij daar wel vaak zijn goals mee te pikken. Bij Tottenham Hotspur lukt het niet, aangezien hij daar alle competities bij elkaar tot dusver 4 goals (in 40 wedstrijden) heeft gemaakt en ik vind Richarlison ook een goede speler. Bij Everton en Watford heeft hij het gewoon prima gedaan, ik hoop dat hij dit seizoen uiteindelijk de knop om kan zetten en zal gaan presteren bij Tottenham. De kans heeft hij in principe, nu Kane is vertrokken.

Ondanks dat hij bij het Braziliaans-elftal vaak gewoon prima is en z'n goals meepikt, denk ik dat hij uiteindelijk zijn plek wel kwijt zal raken. Gabriel Jesus is veel beter, maar het probleem is een beetje dat Jesus bij Brazilië de afgelopen jaren tegenviel maar bij zijn clubs gewoon prima presteerde. Bij Manchester City gewoon goed gedaan, maar bij Arsenal is hij nog beter. Probleem is dat hij helaas weleens te maken heeft met blessures, maar ik hoop dat Jesus langere tijd fit kan blijven en zijn vorm en niveau die hij bij Arsenal haalt ook kan laten zien bij het Braziliaans-elftal.

Alisson
Vanderson
Marquinhos
Magalhães
Lodi
Casemiro
Guimarães
Rodrygo
Neymar
Vinicius
Jesus

Wat een pannenkoek zeg, dan ben je mentaal echt niet gemaakt voor het profvoetbal.
Als volwassen vent en professioneel voetballer, lopen janken omdat je geen goal hebt gemaakt terwijl je team aan het winnen is, en dat terwijl (tientallen) miljoenen mensen naar je kijken op dat moment.
Lever je contract in en ga lekker hockeyen.

9 september 2023 om 14:58

Man man man. Of je huilt omdat je het gevoel hebt dat je je land en je club in de steek laat. Ik vind het juist mooi dit, kijk wat voor passie die gasten voor dat shirtje en hun land hebben. Niemand bij Oranje heeft zoveel passie voor Oranje.

9 september 2023 om 15:01

Hoezo dat dan? Hij scoort regelmatig voor Brazilie. Moet ie nu elke keer lopen janken als ie een keertje niet scoort?
Bovendien is het maar tegen Bolivia.
Ik snap dat je je zo kan voelen als je een finale hebt verloren... maar een kwalificatie tegen Bolivia, die met 5-1 wordt gewonnen?
Bedwing je tranen tot je terug thuis bent.

9 september 2023 om 15:20

Je beseft niet hoeveel druk zo’n speler voelt, Vegitosan. Bij Brazilië staan een aantal kanonnen klaar om je plaatsje in te pikken zodra je niet presteert.

9 september 2023 om 16:01

Daar ben je prof voor. Als je niet met die druk om kan gaan ga lekker hockeyen.

9 september 2023 om 15:41

Beetje een overtrokken reactie haha. Toen ik in de D1 speelde werd ik ook emotioneel toen ik een verdedigende fout maakte en we daardoor met 1-0 verloren. Dat is gewoon passie voor je team. Van mij mag Ramalho ook wel eens huilen als ie weer een fout maakt, of Mislintat mag van mij ook wel een potje staan gaan janken wegens zijn anti-Ajax aankoopbeleid of scheidsrechters in de Kuip mogen ook wel eens gaan huilen wegens thuisfluiten.

9 september 2023 om 15:55

Seal, ja toen was je een kind van 12, geen volwassen vent van 26 die dit doet voor zn beroep.

9 september 2023 om 17:21

Dan moet Ramalho een emmer meenemen naar elke wedstrijd. Zijn spel is idd om te huilen.

9 september 2023 om 17:43

Ah joh, ook mannen van 26 kunnen emotie tonen toch? Ook al gaat het ‘maar’ om voetbal.

9 september 2023 om 18:41

Gaat helemaal niet om de emotie, het gaat om de situatie voor die emotie.
Zoals ik hierboven heb aangegeven is emotie in het voetbal begrijpelijk… maar niet als je 5-1 voorstaat in een kwalificatiewedstrijd.

9 september 2023 om 16:41

Echte mannen huilen niet? Of hebben Zuid-Amerikanen gewoon meer passie en emotie dan ons Europeanen die er dan geen begrip voor hebben en hem dan gaan afzeiken?

9 september 2023 om 16:49

Echte mannen huilen juist wel. Alleen mensen die hun emotie opkroppen huilen niet maar hebben daar juist extra hinder van. Is gewoon een zeer trieste reactie van hem..

9 september 2023 om 18:45

Je mag best huilen… in een verloren finale… niet in een gewonnen kwalificatiewedstrijd. Als je het al emotioneel zo moeilijk hebt in zo’n wedstrijd dan ben je niet gemaakt voor profvoetbal.
En als je uberhaupt al de neiging hebt om te huilen in zo’n situatie, hou je tranen dan in tot je thuis bent.

9 september 2023 om 16:51

@vegitosan

Dus desondanks dat ze 5-1 winnen is hij in tranen, omdat hij daar niet bij heeft bijgedragen en al lang in een sportieve dip zit en het nu zelfs bij Brazilië niet lukt.

Als ze er gedemotiveerd bijzitten en er met de pet naar gooien zijn het verwende voetballers die enkel geld willen en als ze aantonen enorm graag te willen en daarbij zelfs emotioneel worden, zijn ze niet gemaakt voor voetbal.

Lekker makkelijk. Zoals iemand anders al vroeg; gaat het wel goed met je? Wat zit je dwars in je leven.

9 september 2023 om 18:49

Kleine pielemuis zit me dwars… help aub.

Ok nu je mn persoonlijke leven kent, terug naar Richarlidson.
Presteert eventjes niet bij Brazilie, nou poehpoeh, laten we dan maar huilen terwijl miljoenen mensen naar je kijken. Of je kan even blij zijn voor je land en voor je teamgenoten dat je met een monsterscore wint van je tegenstander. En pas als je thuis bent met je hoofd tussen je knieen huilen.

Mja, eerlijk is eerlijk, ik zie hem liever janken dan dat ik hem zie juichen.

9 september 2023 om 22:55

Dus jij bent zeker de grote man?

Deze speler is al dik 1.5 jaar op zoek naar zijn vorm, werkt zich uit de naad maar het lukt hem verder niet.

Kane is weg, hij krijgt de kans en laatste wedstrijd staat Son in de spits hij op de bank.

Dan krijgt hij bij Brazilië dus weer de kans en hij wil gewoon ze land "dienen"!

Maar ook nu lukt het hem niet om zijn vertrouwen te vinden. Zoals hier boven beschreven het siert hem om zijn inzet.

Maar heb jij hem ook na de wedstrijd gezien? Heb je gezien hoe hij wel mee juicht met het hele team? Of ben jij de grote man en oordeel je alleen op het lapje tekst hierboven? Zielige

En dan wanneer die scoort helemaal los gaan en arrogant doen, moeilijk om sympathie te hebben met Richardlison.

Wat een ongelofelijke dramaqueen. Dat vind ik wel vaker van die Brazilianen. Wees blij dat je team flink heeft gewonnen en geniet daarvan. Gelukkig zijn wij Hollanders nuchter en gaan we na een teleurstelling weer over tot de orde van de dag...

9 september 2023 om 16:54

@klaas

Nuchter? Tot de orde van de dag na een teleurstelling? Laat me niet lachen. Wij janken zelfs als ons team gewonnen heeft omdat we niet 'de juiste opstelling' hebben gebruikt.

Daarbij als ze er met de pet naar gooien en het enkel voor het geld doen is het niet goed, maar als ze zo graag willen dat ze er emotioneel van worden ook niet.

Weet je wat Hollands is. Zeiken over alles. Daarbij is die Nederlandse 'nuchterheid' duidelijk een facade. We zijn totaal niet nuchter en die arrogantie van dergelijke opmerkingen van velen Nederlanders geeft dat ook aan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren