Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Revelatie van Telstar mag na ijzersterke periode Bronzen Stier ophalen

Laatste update:

De Bronzen Stier voor de beste speler van de derde periode in de Jupiler League gaat naar Tarik Tissoudali van Telstar. Twee andere prijzen gaan naar FC Eindhoven: Mitchell van der Gaag is verkozen tot beste trainer en Jinty Caenepeel tot beste talent.

/

De 22-jarige Tissoudali is al het hele seizoen goed op dreef bij Telstar. Hij maakte dertien competitietreffers en hij gaf zes assists. Vijf doelpunten en drie assists produceerde hij in de derde periode, wat hem dus een Bronzen Stier heeft opgeleverd. Mede door zijn goede prestaties staat Telstar momenteel negende.

Van der Gaag, de coach van FC Eindhoven, wordt beloond voor de sterke derde periode van zijn ploeg. In acht wedstrijden pakte FC Eindhoven zeventien punten. Dat waren er weliswaar minder dan koploper Sparta Rotterdam, maar omdat de Rotterdammers al een periode pakten werd FC Eindhoven de periodekampioen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tissoudali presteert goed dit seizoen, maar Verhaar van Sparta blijft toch de beste speler van de jupiler leagu. Mede door hem winnen ze de competitie, en gaan ze eindelijk weer naar de eredivisie

26 februari 2016 om 13:40

Nou ADO sla eens je slag.
Na Chadli, Mertens, Jansen, Bel Hassani is Tissoudali in mijn ogen de zoveelste speler die het in zich heeft om de top van Nederland aan te kunnen en misschien zelfs zonder tussenstap naar ADO. Maar uiteraard hoop ik dat Fraser hem in beeld heeft en deze jongen nu al vastlegt voor komend seizoen. Met zijn Telstar salaris kun je hem ook binnenhalen zonder de uitgebleven miljoenen van Wang.

Hup hup aan het werk ADO..

Wil deze jongen zien in de Eredivisie volgend seizoen, zou kunnen passen bij een Sparta of Heracles, heerlijke voetballer.

26 februari 2016 om 12:10

Ja want Heracles en Sparta is van hetzelfde niveau?

26 februari 2016 om 13:38

Dat de clubs niet van hetzelfde niveau zijn is toch niet zo relevant? Hij vindt de speler daar passen.

Tissoudali zal eerst bovenin de Jupiler league mee moeten draaien, voordat hij naar de eredivisie komt is mijn mening. Ddegradatie voetbal in de eredivisie is toch anders dan vrijuit voetballen in de jupiler league.

Wat een onzin zeg. Die stier hoort naar Pastoor te gaan. Sparta was weer gewoon de beste in deze periode. Scoort ook het meest. En speelt het beste voetbal.

Dik verdiend! Ik zou deze Tissoudali wel s in de Eredivisie willen zien bij een Ado of Roda. Er zit zeker nog wat rek in die jongen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren