Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Reus: ‘Anderen zijn blijkbaar meer met mijn toekomst bezig dan ikzelf’

Laatste update:

Marco Reus heeft vrijdag geprobeerd de gemoederen wat te bedaren. Er is veel te doen om zijn sportieve toekomst: hij heeft een doorlopend contract bij Borussia Dortmund, maar wordt steeds gelinkt aan Bayern München. Bij de recordkampioen doen ze geen moeite te verbergen dat Reus een ‘interessante voetballer’ is en dat ze zich niet zouden laten tegenhouden hem naar München te halen.

/

Eerder irriteerde Bayern Dortmund al, door de transferclausule van Mario Götze te activeren en door later Robert Lewandowski transfervrij aan te trekken. Als Reus er nog bij komt is het trio weer compleet, maar Dortmund zou dat ongelooflijk vervelend vinden. Reus zelf laat zijn toekomst steeds in het midden. Op zijn Facebook-pagina zegt hij nu dat hij hoopt, dat de rust weer wat terug kan keren rondom hem.

“Op het moment hebben veel mensen het over mijn toekomst. Er wordt veel gespeculeerd en geschreven. Hierbij grijp ik de kans aan om te zeggen dat anderen blijkbaar meer met mijn toekomst bezig zijn dan ik zelf. Het enige waar ik mee bezig ben is dat we naar München gaan om daar een resultaat voor Dortmund te halen. Hopelijk komen we terug met drie punten”, zegt de getalenteerde Duitser.

Speelt Marco Reus volgend seizoen voor Bayern München, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

V gaal grijp je kans. Deze man is een fan van united.

31 oktober 2014 om 14:50

De clubvoorkeur van een speler wil niet per se zeggen dat hij er ook naartoe wil... Er zijn genoeg spelers geweest die hun clubvoorkeur kenbaar gemaakt hebben en er nooit gespeeld hebben, waar de kwaliteiten daarvoor wel aanwezig waren.

31 oktober 2014 om 14:51

Isco en Modric bijvoorbeeld (Barcelona)

31 oktober 2014 om 15:47

Maar als het zou kunnen zullen veel voetballers het doen.
anders slaat dat clubvoorkeur nergens op, ergens fan van zijn maar er niet willen voetballen...

31 oktober 2014 om 16:16

Locadia wilt ook heel graag naar Manutd.

anders dan Lewa en gotze, zie ik reus niet naar bayern gaan. hij heeft daar geen enkele band mee. reus gaat of naar engeland of spanje, maar het zou me niet verbazen als hij heel zijn carriere bij dortmund blijft

31 oktober 2014 om 14:57

Hij is inderdaad een kind van de club en ik zie hem eerder naar Spanje of Engeland verkassen dan dat hij de overstap naar München maakt. Maar zijn hele carrière in Dortmund spelen zie ik hem niet doen, zeker niet nu de afstand met Bayern te groot aan het worden is. Deze jongen kan goed mee bij de absolute top en ik zou hem graag bij Chelsea of United zien

31 oktober 2014 om 15:39

Reus is geen kind van de club. Hij is gewoon gekocht. Gotze daarintegen is opgeleid en al door dortmund

31 oktober 2014 om 15:44

Reus heeft in de jeugd van Dortmund gelopen....

31 oktober 2014 om 16:52

Reus is zeker een kind van Dortmund, hij is a) geboren in Dortmund en heeft b) in de jeugd gespeeld van Dortmund voordat hij via M. Gladbach weer terug is gekomen.

aan de andere kant is Götze een Bayern fan, geboren en getogen inde Bayern regio dus is het niet ondenkbaar dat hij daar heen wilt.

Lewandowski is gewoon een Pool met ambities, niet geboren of opgeleid door een van beide dus die kun je ook geen blaam toeschuiven.

Hummels bijvoorbeeld is geboren in de Bayern regio en heeft ook in de Bayern jeugd gespeeld. zijn vader en hij zijn alleen weggestuurd op een "onbeschofte" manier volgens de Hummels familie dus die zal ook wel niet naar Bayern vertrekken.

31 oktober 2014 om 17:26

De vader van hummels is helemaal niet onbeschoft weggewerkt. Dat werd zelf door familie hummels naar buiten gebracht, ze hebben blijkbaar geen zelfkritiek. De reden dat de vader van hummels geen verlenging van zijn contract kreeg is dat hij gewoon bijzonder matig presteerde als jeugdtrainer. Bijna schandalig zelfs, werkelijk geen speler werd onder hummels senior beter. Bij Bayern moet je ook als jeugdtrainer presteren. Anders gaat je kop eraf. Vraag dat maar aan legendes als mehmet scholl en zelfs de grote Gerd muller. Als je niks toevoegt ga je gewoon bij Bayern geen contract krijgen. Vervolgens bracht familie hummels het naar buiten alsof het een wraakactie was. Zelfs tot op de dag van vandaag heeft de vader van hummels niks gepresteerd. Beetje makkelijk ok Bayern dan zo zwart te maken als familie hummels. Afijn, met de rest van het stuk heb je het bij het goede eind, helemaal waar.

31 oktober 2014 om 17:45

Het gaat er niet om wie er gelijk heeft, maar wat de mening van de familie Hummels, of meer specifiek Mats, is. Als hij deze mening heeft worden de kansen voor Bayern om hem aan te trekken heel erg klein.

31 oktober 2014 om 18:07

ik kies toch ook geen kant of verhaal? ik zeg alleen dat dit het verhaal is vanuit de Hummels familie en dat ik daardoor dus denk dat Mats Hummels, die zelf aangeeft close is met zijn vader niet naar Bayern gaat.

het is geen aanval op Bayern M.

31 oktober 2014 om 16:45

@ gloryhunter: waarom spreekt een top speler als reus zich niet uit? Ik bedoel hij kan toch duidelijkheid scheppen over zijn visie over de toekomst?

Heb toch wel de indruk dat hij naar Bayern gaat of in ieder geval niet bij Dortmund blijft, anders had Reus zijn contract verlengt, of de intentie uitgesproken.

Waar rook is...

Zonde dat voetballers niet van eigen kracht en persoonlijkheid uitgaan, zie Zlatan deze man is natuurlijk het ene uiterste maar ik denk dat ik me punt gemaakt heb. Wat is mis met eerlijkheid?

31 oktober 2014 om 15:04

Als hij zich door wat voor reden dan ook extra gewardeerd zou voelen bij Bayern, en hij daar het beste gevoel bij zou hebben . (Zeg niet dat het zo is maar het kan) dan is het logisch als ie voor Bayern zou kiezen

Hij mag zelf kiezen waarvoor hij wilt spelen.

Hij kan ook de geruchten over bayern ontkennen maar dat doet hij niet. Dus of hij weet het zelf nog niet zeker of hij gaat sowieso naar bayern..

31 oktober 2014 om 15:28

Hij zou dom zijn als hij dit nu ontkent gezien hij zo zijn salaris bij BVB kan opdrijven. Ik geloof ook dat hij gaat blijven. In het buitenland is het ook niet altijd beter, kijk maar naar Man U, daar is men al 2 jaar op de dool.

Hoop voor de Dortmund fans niet dat hij naar Bayern gaat, zou sneu zijn. Voor Bayern zou hij natuurlijk wel fantastisch zijn.

ik denk echt serieus niet dat hij daar heen gaat. Hij heeft clubs om uit te kiezen, denk niet dat hij dat de Dortmund fans aan doet... Gaat denk ik naar PL

Ik denk dat Reus zeer loyaal is tegenover Borussia Dortmund niet zo'n gevoelige transfer als: van Dortmund naar Bayern gaat maken. Als hij vertrekt uit bij Dortmund zou hij denk ik een transfer naar Spanje of Engeland maken..

Als Bayern zijnde zou je dit helemaal niet moeten willen.. Ieder jaar weer de beste spelers van je (grootste) concurrenten wegkapen. Doodzonde voor de competitie!

31 oktober 2014 om 15:17

Bayern wil gewoon de best mogelijke spelers en als die spelers dan bij de concurrent speelt dan is het gevoelig,maar niet onlogisch.

31 oktober 2014 om 15:26

Dat hebben ze al,waarom overbodige spelers halen om Dortmund alleen maar ene hak te zetten en te verzwakken en zo de hele Bundessliga omzeep helpen. Lewandowski, Gotze, waren helemaal niet nodig. Nou flirt Bayern te erg met Reus!

31 oktober 2014 om 15:51

@cr7_

Waarom overbodige speler halen?

Reus lijkt mij niet overbodig als je kijkt naar Ribery. Die wordt er niet bepaald jonger op en dan zou Reus een zeker optie zijn en misschien wel de ideale opvolger.

25mil. voor zo'n speler is helemaal niets. Er zijn andere clubs die ik zeg maar 3x zo veel neer leggen voor vergelijkbare en wellicht nog slechtere spelers. Die voor de desbetreffende clubs ook "overbodig" te noemen zijn.

Bayern zal haar competitie wel nog zwakker maken door Dortmund nog zwakker te maken en Reus te kopen, waardoor ze in de C.L tegen goede tegenstander niet kunnen bolwerken omdat ze geen tegenstand krijgen in de Bundesliga..

Deze man wil Ronaldo opvolgen bij Real Madrid.

Bayern is nieteens een slecht idee met robben en ribery die niet heel erg lang meer meekunnen. Real en united hebben genoeg aanvallers. City en Chelsea ook. Ik zou als ik Arsenal was alles op alles zetten om Reus en Hummels te halen en wat fysieke middenvelders als je beweert dat je iedereen kan kopen die je wil en beweert dat je weer kampioen wil worden.

31 oktober 2014 om 15:43

En dan nog word het niets met Arsenal zolang ze geen dmf halen

31 oktober 2014 om 15:45

Dat heeft Real ook niet,maar pakken wel prijzen

31 oktober 2014 om 16:14

Nee maar Modric en Kroos is ook wel wat anders. Beiden bescheiden en terughoudend en natuurlijke van absolute wereldklasse. En mocht het misgaan heeft Real altijd nog Plan B en C

Reus zou wel wat voor Arsenal zijn denk ik .

Reus ziet iedereen als 'brenger van de prijzen regen', maar ik denk niet dat we dat van hem kunnen verwachten. Gehypte speler, misschien wel voorzichtig overhypt zoals ik iedereen hoor praten.

Het is een extreem goede speler, maar zonder topspelers rondom zich heen en ook nog eens de juiste, zal een transfer van Reus ook kunnen eindigen in een flop.

Enigste wat ik zie is dat hij al jaren goed presteert en dat hij de bedragen die ik voorbij zie komen allemaal waard is, want je ziet veelste veel spelers na 1 goed seizoen weggaan voor veel geld en daarna floppen.

Zou het een goede stap in de richting vinden voor mijn club, want momenteel missen we de balans tussen ervaren en onervaren en soms gewoonweg die pure klasse die bij jonge topspelers niet altijd vanzelfsprekend zijn.

Maar ik verwacht tenminste niet dat Reus de verlosser is

31 oktober 2014 om 17:51

Reus had bij Mönchengladbach ook geen topteam om zich heen, maar wist daar evengoed iedere week uit te blinken en rond de twintig doelpunten in een seizoen te maken.

31 oktober 2014 om 18:07

Schop,

Denk dat veel mensen net als ik niet veel Bundesliga kijken. We lezen bijna alleen maar positieve dingen over Reus, en als we hem zien dan ziet het er goed uit eigenlijk. Maar als je eens wat wedstrijden van hem kijkt en goed op hem let dan is hij wel een beetje gehyped maar toch zeker een topspeler.

Het bijzondere aan Reus is dat hij vanaf de vleugel kan spelen maar niet een typische fuikspeler is die de middenvelders in de weg gaat lopen. Zo'n type heeft Man City bijvoorbeeld precies nodig. De verlosser zal hij niet zijn, maar wel een ontbrekend puzzelstukje.

3 november 2014 om 12:38

Inderdaad, bij City, Chelsea, Barca, Bayern en Real draait het om missende puzzelstukjes op het moment, maar teams zoals Arsenal, United, Liverpool (ja ook wijzelf), die erg hopen op een Reus praten alsof hij het ontbrekende stukje is.

Meer dus een deel van het begin van de oplossing

3 november 2014 om 17:29

Chelsea, Barca, Bayern en Real hebben Reus helemaal niet nodig.

Chelsea heeft Hazard, Willian, Oscar en Schürrle.
Barca heeft Neymar, Messi en Suarez.
Real heeft Ronaldo, Bale, Isco en James.
Bayern heeft Robben, Ribery en Müller.

Maar City heeft alleen Milner en Navas op de vleugels. Silva of Nasri kan er ook spelen, maar zal het nooit als een vleugelspeler invullen. Reus kan dat wel.
Soms schoof Pellegrini Kolarov een linie naar voren in grote wedstrijden, maar dat is niet ambitieus. City is bovendien gewend om aanvallend voetbal te spelen dus moet er van eigen kracht uitgegaan worden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren