Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Rentree voor Büttner lonkt: ‘Hij past natuurlijk in de profielschets’

Laatste update:

De kans is groot dat Alexander Büttner binnenkort zijn contract bij Dynamo Moskou laat ontbinden, waardoor de linksback transfervrij kan gaan en staan waar hij wil. De Nederlander wordt sindsdien met een aantal clubs in verband gebracht en ook een terugkeer naar de Eredivisie lijkt tot de mogelijkheden te behoren.

/

Dat nieuws is op de burelen van Vitesse niet onopgemerkt voorbij gegaan en de club ziet wel wat in een rentree van Büttner, die een deel van zijn jeugdopleiding in Arnhem genoot en er ook nog eens vijf jaar in de hoofdmacht speelde, voordat hij in 2012 naar Manchester United vertrok. Technisch directeur Mo Allach informeerde al naar de vleugelverdediger en ook trainer Henk Fraser ziet zijn komst wel zitten: “Büttner past natuurlijk in de profielschets van aanvallende, meevoetballende back.”

De oefenmeester weet echter ook dat zijn komst lang geen zekerheid is: “Dat is niet even geregeld. Er zijn altijd meer clubs in de markt”, nuanceert hij de zaak tegenover De Gelderlander. Fraser liet eerder al weten te hopen op versterkingen, aangezien de resultaten tegenvallen: “Tussen wens en werkelijkheid zit nog wel een verschil. En ik wil ook geen onrust in de selectie. We moeten erop vooruitgaan.”

Denk jij dat Alexander Büttner terugkeert naar Vitesse?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij past perfect bij de club en in het voetbalplaatje.

Laat Buttner definitief en Van Ginkel (de link met Chelsea is er niet voor niets) voor aankomend halfjaar maar terugkeren.

Daarvoor in de plaats kunnen we Ota - Kruiswijk - Tighadouini laten gaan. Hierdoor is er weer ruimte in de selectie.

Het zou mij niets verbazen wanneer hij naar Ajax trekt. Die zoeken nog een lb en Buttner is toch als Free Agent een interessante optie!

22 december 2016 om 14:12

Goed punt. En bovendien heeft Ajax vermoedelijk het oog meer op Haps gericht dan op Buttner. Toch zou ik het wel snappen. Je kan die gozer direct neerzetten, met vrij goede kans op een directe versterking van het elftal. En dat met een Nederlander ipv een onbekende speler waarvan je moet afwachten hoe die aardt binnen de club en in het land.

Mocht Haps vertrekken is Bã¼ttner zeker een aantrekkelijk idee. Hopelijk doet AZ er wat mee.

Graag als het kan want onze mini Godzilla kan echt niet meer op de linksbackpositie en zijn collega op rechtsback Leerdam mag ook wel vervangen worden.

Meteen terug halen! 8 klasses beter als Ota

Buttner zou een top aanwinst zijn maar het lijkt me dat hij bij andere clubs in Europa veel meer kan verdienen, daarom zie ik een transfer naar Vitesse ook niet gebeuren.

Ook tijdens zijn periode in Rusland regelmatig in discotheek Manhattan gezien en hij heeft hier meerdere malen aangegeven wel terug te willen naar Vitesse.

Ben benieuwd, want zou voor beide partijen natuurlijk top zijn. Buttner garantie voor basisplaats en Vitesse verlost van Ota/kruiswijk op de linksback.

22 december 2016 om 15:10

Daarnaast heeft hij in Doetinchem een behoorlijk groot huis laten plaatsen. Bij een terug keer naar Arnhem kan hij hier gebruik van gaan maken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren