Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Rentree Ronaldo lonkt: ‘Gezien zijn kwaliteiten wordt het iets belangrijks’

Laatste update:

Ronaldo Luís Nazário de Lima speelde zijn laatste wedstrijden in het shirt van Corinthians en de kans bestaat dat de oud-spits van onder meer PSV, Barcelona, Internazionale en Real Madrid in de toekomst weer terugkeert bij de club uit São Paulo. Andrés Sánchez gaat namelijk voor een tweede periode als voorzitter van Corinthians en zet Ronaldo in als stemmentrekker.

Sánchez was tussen 2007 en 2011 ook al voorzitter van Timão en wil in februari volgend jaar een poging doen om de huidige preses Roberto de Andrade te onttronen. Sánchez en Ronaldo zijn geen onbekenden voor elkaar aangezien de voorzitter de spits in zijn eerdere termijn naar Corinthians haalde.

Sánchez belooft nu Ronaldo weer terug te halen naar de club als hij de verkiezingsstrijd wint: “Ronaldo is nooit ver weg geweest. Hij is zich altijd blijven inzetten voor de club. Als ik win, komt Ronaldo terug naar Corinthians. De positie die hij zal bekleden wordt later pas ingevuld, maar gezien zijn kwaliteiten verwacht ik dat hij een belangrijke rol zal krijgen”, legt hij uit in gesprek met Estadão.

Denk jij dat Ronaldo het goed zou doen in een bestuursfunctie?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit lijkt mij nou typisch een speler die niet een bestuur-positie moet bekleden. Kan zijn dat ik er naast zit, maar heel slim kwam hij nooit over. Verder is het natuurlijk gewoon populair gelul om de verkiezingsstrijd te beginnen. Ronaldo is voor mij de beste spits ooit, maar ik zou alleen al niet op deze vent stemmen omdat hij dit soort onzin verkondigt.

9 november 2017 om 01:16

In tegendeel, ik volgde hem en vond hem altijd heel diplomatiek in de pers en hij zei nooit domme dingen. Verder was hij heel scherp in details, qua voetbal was hij vergelijkbaar met maradona en messi, alleen sneller, sterker en veel vaardiger, technischer en getruukter met de bal, een soort dat wij de afgelopen 10 jaar niet hebben gezien en nooit meer gaan zien. Om zijn techniek, balbehandeling, kracht en snelheid op het allerhoogste niveau te tonen moet je absoluut specifieke intelligenties bezitten. Jammer dat hij vaak geblesseerd was en een feestbeest want anders was hij zonder twijfels met zijn talent in zijn gemiste topjaren de beste ooit want op jonge leeftijd verbrak hij meer statistieken dan Messi en Ronaldo.

Wat kon ie voetballen he, die Ronaldo!

Altijd grappig te zien hoe iemand met een naam wordt ingezet voor dit soort doeleinden.

Ronaldo.. als klein Eindhovens jochie ging ik samen met mijn oom naar de trainingen en zag ik een Braziliaans talent trainen die later uitgroeide tot EL FENOMENO. De beste spits die het voetbal heeft gekend.

9 november 2017 om 01:19

En zonder blessures, de beste ooit. Qua talent zowieso.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren