Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Reden dragen bandage werkt op lachspieren vriendin Frenkie de Jong

Laatste update:

Frenkie de Jong speelde zaterdagavond in het Champions League-duel met een witte bandage om zijn linkerhand, waardoor op met name de sociale media druk werd gespeculeerd over een mogelijke blessure bij de Nederlandse middenvelder van Barcelona. Diens vriendin Mikky gaf kort na de 3-1 overwinning van de Catalaanse grootmacht uitsluitsel op haar Instagram Stories.

Op een foto liet de wederhelft van de Barcelona-controleur zien dat er een groot verband zit om de linkerhand. In de daaropvolgende Story is de opgezwollen hand van De Jong te zien met het bijschrift 'Oké, ik weet dat het niet grappig is, maar het is wél grappig'. Naast een lachende emoji zijn vijf emoji's van bijen te zien. De dertienvoudig international van het Nederlands elftal was enkele uren voor de aftrap van het treffen met Napoli gestoken door een bij. Desondanks kon hij gewoon aantreden in de formatie van trainer Quique Setién.

De Jong groeide vervolgens uit tot één van de uitblinkers aan de kant van Barcelona, dat in de kwartfinale van de Champions League stuit op Bayern München. Onder meer Mundo Deportivo en AS waren lovend over het optreden van de voormalig Ajacied, die totaal geen last leek te hebben van de bijensteek. Volgens Marca kan Barcelona niet meer zonder De Jong: "Frenkie de Jong is het beste nieuws wat Barça zich kan wensen in Lissabon", zo wordt verwozen naar de Final Eight van het miljardenbal in de Portugese hoofdstad.

‘Frenkie de Jong is het beste nieuws wat Barça zich kan wensen in Lissabon’

Frenkie de Jong wordt na zijn optreden tegen Napoli overladen met complimenten in de Spaanse media.Lees artikel

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik weet niet wat er in die angel zat, maar het heeft wel gewerkt. Hele sterke pot van Frenkie!

Het sterkste optreden dat ik tot nu toe van hem gezien heb bij Barca.ingesloten door meerdere tegenstanders en dan een wondermooie pass overal tussendoor geven. In een flits. Valt op geen fout te betrappen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren