Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Recordaankoop Higuaín laat zich meteen gelden voor Juventus

Laatste update:

Juventus is het nieuwe seizoen in de Serie A met een overwinning gestart. De ploeg van Massimiliano Allegri was zaterdagavond met minimaal verschil te sterk voor Fiorentina: 2-1. Het was aan Gonzalo Higuaín te danken dat de bezoekers uit Florence met lege handen vertrokken. De invaller nam de winnende treffer voor zijn rekening.

/

In de eerste helft hielden de ploegen elkaar lang in evenwicht. Sami Khedira profiteerde in de vierde minuut niet van een misstap van Ciprian Tatarusanu, terwijl een handsbal van Davide Astori als onbedoeld werd beschouwd. Kwadwo Asamoah, Paulo Dybala en Alex Sandro waren daarna onzorgvuldig in de afwerking. Het was uiteindelijk Khedira die een onverwachte voorzet van Giorgio Chiellini binnen knikte: 1-0.

Fiorentina, dat zonder Kevin Diks aantrad, had na rust meer balbezit, maar zonder echt gevaarlijk te worden. Twee fouten van Alex Sandro zorgden ervoor dat de 1-1 toch op het scorebord verscheen. Cristian Tello forceerde de Braziliaan een corner weg te geven, waarna Nikola Kalinic aan de aandacht van de verdediger ontsnapte en raak kopte: 1-1. Negen minuten na zijn invalbeurt, en met zijn derde balcontact, zorgde Higuaín echter voor de 2-1. Een inzet van Khedira werd geblokkeerd, waarna El Pipita in de rebound trefzeker was.

Negen minuten na zijn invalbeurt ... RAAK!!!

Geplaatst door voetbalzone op zaterdag 20 augustus 2016

Denk jij dat Gonzalo Higuaín ook dit seizoen topscorer van de Serie A wordt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lastige wedstrijd toch met een overwinning afgesloten. Na de rust zakten we enorm in en gaven we Fiorentina de kans om terug te komen. Na de 1-1 werden we wakker geschud en maakten we 2-1.

Asamoah en Lemina speelden echt sterk. Alves deed het prima op zijn debuut. Ik vond Dybala wel wat tegenvallen om eerlijk te zijn. Leuk dat Higuain scoorde, zag er iets minder vet uit.

En dan nog te bedenken dat spelers als Pjanic en Pjaca niet eens speelden. Ik denk wel dat Lemina gaat banken voor Pjanic. Maar we zullen zien.

Pogba wie btw? Met een beest als Asamoah heb je zijn vervanger al klaarstaan, bovendien hoeft Matuidi wat mij betreft niet te komen. Wel zou ik de terugkeer van Cuadrado toejuichen, is toch een speler met de actie.

Forza Juve!

20 augustus 2016 om 23:08

Pogba is gewoon een wereldspeler en Asamoah tipt niet aan zijn niveau. Dat neemt echter niet weg dat Asamoah een van de beste box-to-box spelers op de Europese velden is. Zit net iets onder het niveau Vidal als hij topfit is. Hele sympathieke jongen ook.

20 augustus 2016 om 23:14

Die rushes van Asamoah doen mij ook aan die van Vidal denkden! Moet alleen wel huiveren als ik die Hernanes zie spelen.kan niet wachten tot Sturaro en Marchisio weer terug zijn zeg...

21 augustus 2016 om 00:22

Hoe staat het er eigenlijk voor met Marchisio?

21 augustus 2016 om 02:39

Volgens mij moet hij half Oktober weer terug zijn.

20 augustus 2016 om 23:15

De naam Matuidi zingt vooral rond omdat we met het vertrek van Pogba te weinig power op het middenveld zouden hebben. Kwadwo laat nog maar weer eens zien hoe veelzijdig de selectie is op het middenveld.
Volledig met je analyse eens trouwens. Niet zeer hoogstaand voetbal vandaag, maar wel een dominante vertoning op de mat gelegd tegen een tegenstander van formaat. En dat zo vroeg al in het seizoen, dat maakt iedereen optimistisch voor het restant van het jaar denk ik.

Eerste drie punten zijn binnen, dacht even dat dat dekselse Fiorentina nog een punt kwam stelen, maar Higuain had drie baltoetsen nodig om te doen waarvoor hij gekocht werd, mooi debuut. Pluim voor Asamoah in het speciaal, wat een speler! Motm!

Forza Juventus!!!!

20 augustus 2016 om 23:05

Zo te horen deed Kwadwo het goed. Mooi om te horen. In mijn ogen op dit moment de beste Ghanese speler..

20 augustus 2016 om 23:19

Gefeliciteerd. Ik was er al bang voor dat Higuain ging scoren. Die wilde zijn debuut absoluut opluisteren met een gol. De overwinning was ook terecht, al had Vecino nog een redelijke schietkans vijf minuten op het eind. De eerste helft was het alleen maar Juve. Ze tweede helft tikten we beter. Hoop dat Sousa inziet dat Kalinic teveel geisoleerd stond. Samen met Chiesa was Kali het lichtpunt aan onze zijde. Goed, geen drama, Juve uit kan je nipt verliezen. Het wedstrijdverloop vertoont veel gelijkenis met de vorige ontmoeting in Firenze. Toen konden we maar 1 minuut genieten van de gelijmaker. Staat nu volgende week wel druk op, dan Moet er gewonnen worden van Chievo.
Khedira motm. Bij beide doelpunten belangrijk.

21 augustus 2016 om 07:57

Dank Fiorenza!

Komt wel goed met Fiore, Sousa maakt hier wel een top 5 team van en wie weet wat is er dan allemaal mogelijk, Fiorentina moet qua materiaal niet onder doen voor haar naaste concurrenten, en als dan nog eens jongens als zo'n Chiesa en Kali opstaan ben je meteen weer wat sterker.

21 augustus 2016 om 05:46

Hoe speelde khedira?

21 augustus 2016 om 07:59

Zoals nagenoeg altijd ijzersterk, trekt, sleurt, duwt en heerst met zijn power op het middenveld, daarom dat ik ook niet snap dat Juve zogezegd power mist en zoekt in de vorm van Matuidi, Khedira is zo'n sterke beer zelden gezien. Belangrijk bij de twee goals overigens ook, de ene maakt hij met een echte buffelstoot en de goal van Higuain kwam verder van een geblocked schot van Sami. Khedira en Asamoah waren voor mij motm.

Gelijk belangrijk.. Zoals het hoort voor 90 millie..

Higuain staat garant voor doelpunten. Je weet wat je binnenhaalt met een speler als Higuain. Dyabala past ook precies als schaduwspeler naast Higuain.

Mandzukic vind ik persoonlijk weer wat minder, als je hem verkoopt heb je weer wat geld om te investeren in een #10 die mooi achter Dyabala en Higuain kan spelen. Ik weet dat ze Pjanic ook al hebben gekocht, maar die kan ook een linie achter de #10 spelen.

20 augustus 2016 om 23:33

Hoe klinkt een speler als Isco / James op 10? Aangezien Draxler meer een vleugelspeler is die naar binnentrekt.

21 augustus 2016 om 01:58

Een James klinkt behoorlijk duur, daar kan je direct een streep doorheen zetten. Fantastische speler, maar ik denk dat Real hem absoluut niet voor veel minder dan 70 miljoen verkoopt.

21 augustus 2016 om 08:20

Firmino is ideaal maar die zal vast niet weg mogen blij Liverpool, Isco is geen Juventus voetballer en is veel te laconiek en wisselvallig, en James is de wisselvalligheid in persoon, en heeft schijnbaar niet de aller beste mentaliteit, daar dan zoveel geld voor moeten neertellen, liever niet.

Het was geen super attractieve wedstrijd, maar ik ben blij dat het Serie A seizoen weer van start is gegaan en dat Juve het ook nog kan vieren met een overwinning. Higuain zijn teller is begonnen met lopen en moge er nog vele volgen.

Speciale aandacht naar Kwadwo Asamoah. Ik heb altijd gezegd dat het een fantastische speler is en iedere keer als hij weer na een blessure terugkomt zie ik weer hoe goed hij is. Het loopvermogen en kracht van een box-to-box middenvelder, de technische kwaliteiten van een winger en soms zelfs een sprankje creativiteit van een spelmaker. Voor mensen die de Serie A niet op de voet volgen klinkt het misschien raar, maar ik schat een fitte Asamoah toch in als een van de betere box-to-box middenvelders, laten we zeggen top 15. Geniale voetballer, hopelijk blijft hij fit zodat hij een basisplaats kan krijgen!

21 augustus 2016 om 08:18

Weet je wat ik echt mooi vond, bij de goal van Higuain, hoe fel en oprecht Alves en Dybala Higuain omarmde, ik gok als steun omdat hij heel wat over zich heen heeft gekregen de laatste tijd, zo zie je maar dat deze groep sterk aan elkaar hangt. Prachtig.

Wat ben ik blij dat Juventus weer voor het echie mocht spelen! En goed voor Higuaín's zelfvertrouwen dat hij die goal maakt, hij leek op het eerste gezicht al minder 'dik' dan eerst. Asamoah,Khedira, Sandro, Lemina top. Alves vond ik matig. Forza Juve!

Asamoah Motm
BBC was weer geweldig
Lemina slordig
Dybala vrijwel onzichtbaar
Ik had weinig te doen
Khedira beest

Ah nee niet die dikzak Higuian. Morgen zie je de echte topper aan het werk Milik

21 augustus 2016 om 08:02

Zo dik stond ie al niet meer, was eerder een sterke tank nu en oogde vrij flux. Denk dat hij serieus in de training gevlogen is, was ook wel nodig natuurlijk.

Met moeite maar de punten zijn binnen, Heb de wedstrijd helaas moeten missen maar mooi dat Hiquain gescoord heeft. Verder ook leuk om te lezen dat Asamoah het goed deed, Een van mijn favoriete spelers. Verder hoop ik dat we snel van die 352 af stappen en gewoon vast 4312 spelen in plaats van steeds af wisselen.

21 augustus 2016 om 08:01

Waarom? Die 3-5-2 en 4-3-1-2 zijn net wat ons zo sterk en adaptief maakt, ik vind dat Max de 3-5-2 zeker in ere mag houden want ze werkt nog gewoon erg goed, en tegen de echte top kan dan makkelijk 4-3-1-2 gespeeld worden.

22 augustus 2016 om 01:20

Natuurlijk is een extra tacktiek een voordeel, Alleen heb ik bij het 352 systeem vaak het gevoel dat we aanvallend wat minder zijn. Voor de rest natuurlijk prima en hebben we dat de laatste jaren ook succesvol gespeeld.

Ik hoor goede dingen over Asamoah, Lamina en Higuain. Toch maar binnenkort weer eens een Juve wedstrijd meepikken.

21 augustus 2016 om 11:46

Zeker doen, mooie aanvallende wedstrijd. Lemina vond ik wat minder.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren