Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Rechterhand Cocu in beeld bij voormalig werkgever: 'Als we promoveren'

Laatste update:
/

Ernest Faber is in beeld bij FC Eindhoven. De club verzekerde zich onlangs van de tweede plek in de Jupiler League en neemt na het reguliere seizoen deel aan de play-offs om promotie naar de Eredivisie af te dwingen. Mocht dat met succes gebeuren, dan is de huidig assistent van PSV-coach Phillip Cocu de belangrijkste gegadigde om het stokje van Jean-Paul de Jong over te nemen.

De Jong lijkt immers op weg naar FC Utrecht, al is die overgang nog niet officieel afgerond. Zodoende is de eventuele terugkeer van Faber bij FC Eindhoven van twee factoren afhankelijk, waarbij met name promotie naar het hoogste niveau nog allesbehalve zeker is. "Als we in de Jupiler League blijven zijn we, denk ik, voor iemand als Ernest minder interessant", zegt technisch manager Hans Smulder in gesprek met Voetbal International.

In Eindhoven werkt men momenteel met twee scenario's: een voor wanneer de club promoveert, en een als ook komend jaar de Jupiler League het strijdtoneel is. In het laatste geval verplaatst de aandacht zich naar andere kandidaten om De Jong op te volgen. "Het moet in ieder geval iemand zijn die open staat voor onze manier van werken", aldus Smulders. Namen noemt hij nog niet.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk eerder dat Faber naar Nac of Eagles gaat, als die er in blijven.

Ben met enige regelmaat te vinden aan de Aalsterweg. Heerlijke club Fce. In alles nog lekker klein.
Gezellig op tribune.

FCE moet naar de Ere willen promoveren. Het zou een ongekende stunt zijn als het lukt, maar ze hebben weinig te zoeken in de Ere is mijn mening.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren