Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Realiteitscheck in Amsterdam: ‘Dat zeg je tegen pupillen, maar nu niet’

Laatste update:
/

Willem II begon zaterdagavond niet eens onaardig aan de uitwedstrijd tegen Ajax. maar moest toch snel een tegentreffer incasseren. Kolbeinn Sigthorsson opende in de veertiende minuut de score (1-0). De ploeg van Jurgen Streppel stapte uiteindelijk met een 5-0 nederlaag van het veld, na een ruststand van liefst 4-0 in het voordeel van de titelverdediger.

Willem II doet het dit seizoen uitstekend in de Eredivisie en sloot van tevoren niet uit met minimaal een punt uit de Amsterdam ArenA te vertrekken. Het team van Streppel werd al in de eerste helft met de neus op de feiten gedrukt. “Tegen pupillen zeg je op zo'n moment: ‘Nou, we beginnen na rust weer op 0-0’, vertelde Streppel tegen FOX Sports. “Maar dat leek me nu niet gepast. Ietwat overdreven. We konden alleen proberen de schade beperkt te houden.”

“We dachten dat er hier wat te halen viel, maar we moeten maar snel de bus in.” Niet alleen de spelers staan weer ‘met beide beentjes op de grond. “Ook de technische staf en de supporters. We moeten keihard gaan vechten tegen degradatie. Zo eerlijk en reëel moeten we zijn”, verzekerde Streppel, die zich nu kan voorbereiden op het komende thuisduel met PEC Zwolle. De club uit Tilburg neemt momenteel een tiende plaats in de Eredivisie in.

Eindigt Willem II bij de eerste negen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Iedereen die nee op de poll reageert, jullie denken waarschijnlijk, oh ze verliezen met 5-0 van Ajax "dus ze kunnen niet bij de eerste 9 eindigen" maar waarom niet? Ze presteren prima! Ze spelen 1x niet zo goed en dan kunnen ze opeens niet bij de eerste 9 eindigen, ga toch weg man!

7 december 2014 om 09:39

De eerste 9??? Hou op man. Ajax PSV Feyenoord Twente AZ Vitesse Groningen Heerenveen Pec Zwolle. Das de top 9.

7 december 2014 om 08:29

Ajax Feyenoord FC Twente PSV AZ Heerenveen FC Utrecht FC Groningen en zelfs Cambuur zijn in mijn ogen allemaal beter als willem 2 en dan heb je nog Vitesse die er vast wel overheen komt.

7 december 2014 om 08:35

PEC Zwolle niet te vergeten.

7 december 2014 om 12:27

Willem II heeft toch al gewonnen van Feyenoord, AZ en Heerenveen en een punt tegen Cambuur. Hier zat geen één onterecht puntje bij. Daarnaast verlies je onterecht in Utrecht en Groningen en ook thuis tegen PSV en Vitesse zat er veel meer in. Gisteren tegen Ajax hebben we voor het eerst echt verdiend verloren.

7 december 2014 om 15:14

Je kan wel winnen, maar dat maakt je in mijn ogen nog niet beter gezien een heel seizoen.
PEC wint ook redelijk vaak van Ajax, maar ze zijn niet beter.
Stel jullie verliezen van Vitesse, en winnen van AZ, maar AZ wint vervolgens weer van Vitesse... wie is er dan beter?

Het is niet 1 wedstrijd die je speelt, je speelt een seizoen.
En uiteindelijk vallen de puzzlestukjes in elkaar en weet je wie de betere waren.
Gezien de selecties verwacht ik dat Willem 2 niet bij de top 10 eindigd, maar zich wel netjes handhaven.

Nac, Dordrecht, Excelsior en Heracles zullen het onderin gaan uitvechten op het einde denk ik.

7 december 2014 om 08:42

Nee zo denk ik niet. Ik zie gewoon 9 kwaliteitsvollere ploegen dan Willem 2 en weet zeker dat die aan het eind van de rit boven Willem 2 zullen staan. Goed dat ze het nu zo leuk doen, maar ze zullen uiteindelijk wel middenmoot (10 tm 14) belanden. En dat is voor een promovendus prima.

7 december 2014 om 09:19

Haha! Niet omdat ze met 5-0 verliezen... Maar ik denk dat ze de eerste 9 niet halen! Ze spelen leuk word denk ik plek 14 a 15!

7 december 2014 om 09:36

Ze doen het goed zeker. Maar ze moeten nog een hele helft. Dus er kan veel gebeuren. Degraderen doen ze niet maar bij de eerste 9 eindigen ook niet.

7 december 2014 om 09:54

Leuk dat ze prima presteren, maar er zijn 9 of meer teams met een betere selectie. Ik verwacht dan ook niet dat Willem 2 bij de eerste 9 gaat eindigen, maar dat is ook niet meer dan logisch.

7 december 2014 om 11:47

Jongen ga niet zo dom doen. Er staat eindigt en niet kan willem 2 als... eindigen. Wie ben jij om t bepalen waar 75% zijn mening op baseert. Ze hebben eeb leuk team, halen genoeg punten maar als er 2 geblesseerd zijn gaan ze dat voelen en breedte is gewoon belangrijk. Ik denk rond de 12e plek ofzo maar denk niet dat ze constant genoeg zijn om een heel seizoen, ook als ze straks veilig zijn, goed spel en veel punten bij elkaar halen. Zielig bijdehand, mannetje ben jij zeg

7 december 2014 om 12:28

Het verschil met twee jaar terug is juist dit Willem II dit seizoen een hele brede selectie heeft! Wanneer een speler geblesseerd uitvalt staat er gewoon een gelijkwaardige speler klaar! Zegt ook genoeg dat een speler als Ondaan of Cabral op de bank zit

Gewoon zorgen dat je er rechtstreeks in blijft...meer dan genoeg voor dit jaar.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren