Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Real verkocht Beckham en Raúl, dus ze overleven ook zonder Ronaldo wel’

Laatste update:

Antonio Cassano is bijzonder enthousiast over de transfer van Cristiano Ronaldo naar Juventus. De 36-jarige spits, die officieel nog geen punt heeft gezet achter zijn loopbaan maar zijn laatste wedstrijd als prof ruim twee jaar geleden speelde, stelt dat de Portugese superster perfect bij la Vecchia Signora past en tevens in goede handen is bij Massimiliano Allegri.

Cassano heeft niets meer dan lof over voor Ronaldo, die maandag zijn transfer van Real Madrid naar Juventus definitief afrondde. "Hij heeft het talent van Moeder Natuur, maar bovendien beschikt hij over de juiste mentaliteit, consistentie en professionaliteit: alles wat ik haatte", wordt het enfant terrible van het Italiaanse voetbal dinsdag geciteerd door diverse Italiaanse media. "Ik bewonder hem vanwege zijn vermogen om altijd gefocust te blijven. Hij zal altijd herinnerd worden als een van de grootste spelers aller tijden en hij verdient zijn succes. Hij heeft het verdiend door middel van zijn talent, maar vooral door zijn harde werken."

Het verbaast de voormalig Italiaans international naar eigen zeggen niet dat Real Madrid bereid was mee te werken aan een transfer van Ronaldo. "Ik had het geluk om voor Real Madrid te mogen spelen in het Galáctico-tijdperk, dus ik weet hoe het werkt", vervolgt Cassano, die in januari 2006 neerstreek bij de Spaanse topclub, maar in anderhalf jaar tijd uiteindelijk niet verder kwam dan 4 doelpunten en 3 assists in 29 officiële wedstrijden. "Real is groter dan wie dan ook, zelfs groter dan een speler die 450 doelpunten heeft gemaakt, dus echt verrast ben ik niet. Ze verkochten David Beckham, Ronaldo en Raúl, dus ze zullen zonder Cristiano Ronaldo ook wel overleven.”

Cassano kent Allegri uit hun gezamenlijke periode bij AC Milan. "Hij is een fenomeen", verzekert de aanvaller. "Ik denk dat sommigen hem nog altijd enigszins onderschatten. Zijn grootste kwaliteit is zijn intelligentie. Hij geeft spelers de ruimte zich te ontwikkelen, vooral de meest getalenteerde spelers. Hij is de best denkbare coach voor Ronaldo. Juventus heeft nu zeven Serie A-titels achter elkaar gewonnen, dus de vraag is waar het stopt. Voor dit seizoen kunnen we Juventus echter op voorhand al de titel geven."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Verschil is wel dat dat jaren heeft geduurd voordat ze daarover heen waren. Net zelfs een droogte van meer dan 10 jaar in de CL. Dus snap wat die bedoelt maar Raul en Beckham zijn daarnaast nog wel een niveau lager. Als Ronaldo niet wordt vervangen bij real dan zal het niveau enorm dalen.

17 juli 2018 om 21:17

Denk zelf dat het vrijwel onmogelijk is om ronaldo te vervangen.
Er is niemand (in mijn ogen) die op dit moment zo constant jaarlijks er 50+ doelpunten scoort.
Enige wie dat in de toekomst zou kunnen is mbappe, maar dat is ook geen zekerheidje voor de toekomst.

17 juli 2018 om 22:00

Vind mbappe een enorm talent. Begrijp me niet verkeerd maar hij is even goed als neymar op zijn leeftijd. Nu kun je zeggen maar hij heeft een WK gewonnen, klopt maar dat was wel met een goed Frans elftal dat duidelijk beter was dan Brazilië van neymar rond die leeftijd.

Denk dat mbappe ook niet op dit niveau zal komen en dat Ronaldo alleen vervangen kan worden door bijv een Harry kane. Al heb je dan alsnog een enorm goede vleugelspeler nodig.

18 juli 2018 om 08:22

Mbappe laat op 19 jarige leeftijd veel meer zien dan Neymar en heeft op deze leeftijd meer laten zien dan Ronaldo tot zijn 22e! Of ouder zelfs. Mbappe heeft duidelijk meer talent dan Ronaldo dus ik verwacht nog wel dat wanneer hij neerstrijkt bij Barcelona of real dat hij records van Ronaldo gaat passeren.

Raul en met name Beckham zijn maar een fractie zo groot als dat Ronaldo nu is. Beckham was meer een marketingobject dan een wereldvoetballer.

17 juli 2018 om 21:16

Daarmee schat jij hem te hoog in. Aan de rechterkant bij Manu/engeland wel, maar bij Real speelde hij in de controle rechts, dat was niet zijn beste positie

17 juli 2018 om 21:18

Beckham is nooit een van de beste middenvelders ter wereld geweest. Hij had de beste trap, waardoor hij een mooie carriere heeft gehad. En ja, daarnaast kon hij ook wel een aardig balletje trappen. Maar een van de beste moddenvelders? Nee, die mening deel ik niet...

17 juli 2018 om 21:24

Beckham is in 1999 gewoon 2e geëindigd voor de gouden bal, was in zijn top dus toch echt een van de betere middenvelders, of je het daar mee eens bent of niet.

17 juli 2018 om 23:06

Kon zeker meer dan aardig een balletje trappen. Gewoon een heel talentvolle speler geweest met een gouden rechter. Hij kon de bal leggen waar ie hem maar wilde. En zijn vrijetrappen waren subliem. Als je dat kan, kan je meer dan een 'aardig balletje trappen'.

17 juli 2018 om 21:54

Beckham kan ik begrijpen dat je dit zegt maar Raul is 1 van de grootste legendes in de geschiedenis van Real, was een grote leider, voorbeeldprof en een doelpuntenmachine. Zijn status doet echt niet zoveel onder dan die van Ronaldo als jij hier doet voorkomen.

17 juli 2018 om 22:28

Helemaal gelijk lucas, Raul is net zo'n grote legende voor Real als Ronaldo. Di Stefano, Ronaldo, Raul etc kun je allemaal in dezelfde rijtje zetten. Real is trouwens erg stil op de transfermarkt we zijn al in mid Julie en nog steeds geen grote aankopen.

17 juli 2018 om 23:07

In augustus begint dat pas te lopen, in juli heb ik nog nooit grote transfers gezien. Meeste spelers zijn dan ook nog op vakantie enzo, dus dat komt zeker nog wel.

18 juli 2018 om 02:45

Volgens betrouwbare media is Real heel druk bezig met de komst van Hazard en Courtois. Er wordt een bedrag van 160 miljoen euro genoemd voor het tweetal. Mij lijkt dat iets te weinig voor die 2, maar de kans is wel groot dat die 2 spoedig naar Madrid zullen gaan.

17 juli 2018 om 22:47

Raul is een echte legende bij Real man... 1 van de beste spits ooit daar.

Enige verschil is dat Beckham en Raul bij elkaar opgeteld niet zoveel doelpunten en assists hebben gemaakt als Ronaldo...

Anyhoo: niemand is onvervangbaar, ook Ronaldo niet. Denk zelfs dat Real erop vooruit kan gaan, omdat niet elke bal, elke aanval op een speler gericht is..

Nou... Ik heb Real wedstrijden zien spelen zonder Ronaldo en ik moet zeggen dat het veldspel erop vooruit ging. Met name Bale komt veel beter tot zijn recht zonder cr7. Bovendien heeft Real altijd de middelen gehad om de allerbeste spitsen te kopen. Mbappe zie ik liever nu nog niet komen, kan altijd later nog. Ik zou als Real voor Neymar gaan, hij heeft meer ervaring en is op dit moment gezien zij leeftijd op de top van zijn kunnen.

17 juli 2018 om 22:46

Hahaha waarom zeggen mensen dit soort onzin altijd? Dat het “veldspel” bij Real beter was zonder Cristiano, is gewoon onzinnig. Natuurlijk konden ze het af en toe hendelen zonder CR tegen een degradatiekandidaat en ja, ze speelden toen wel eens lekker aanvallend. Logisch toch? Maar nee, zonder CR lukte er bij Real niet veel. Hoe slecht CR ook was soms, de meeste dreiging kwam vrijwel altijd van hem.

18 juli 2018 om 06:58

Niet mee eens real heeft clasico's gespeeld zonder ronaldo en daarin was het veld spel ook goed alleen waa er moeite met scoren dat is omdat ronaldo niet in het spel hoeft te zijn om te scoren en uit het niets de wedstrijd bepaald en benzema gewoon teveel kansen nodig heeft ook word het spel van madrid op jet middeveld gespeeld met benzema daaraan aangesloten ronaldo en bale kunnen daaran niet meedoen daarom met hazard zal dat veranderen maar dan nog zitten we met het doelpunten probleem dus dan maar een andere spits die er genoeg in kan leggen dan heb je hazard die meedoet met het midden veld in plaats van benzema en nog 15 goals op zijn minst per seizoen erin kan leggen bale indie fit er 20 of zelfs meer inlegt en een spits die er 25 tot 30 in kan leggen dan zie ik het probleem wel opgelost zien worden en zelfs in moeilijker real om te verslaan ontstaan

Real zonder Ronaldo die gaan het niet redden ik hoop dat ze iemand snel halen om die gat te vullen alhoewel ik voor Barca ben gun ik realtok wel tafel op de race naar meer prijzen

Ronaldo wordt al jaren overschat in die zin dat hij op gebied van veldspel niet zo veel bijdraagt. Real moet gewoon zijn doelpunten vervangen en ik zie enkel Kane in staat dat te doen.

Bovendien deed Real niet mee voor de titel dankzij Ronaldo die waardeloos was voor Januari. Een jongere Kane zal misschien wel een heel seizoen top zijn. Ronaldo was enkel nog bezig met zijn ego en wist dat hij enkel moest schitteren rond april-mei voor CL winst en de Gouden Bal. Zo'n narcissist is enkel met zichzelf bezig namelijk.

Nee, indien Madrid Kane weet te strikken gaan ze er gewoon op vooruit. De CL finale, halve finales werden trouwens vaker beslist door Ramos dan C Ron.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren