Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Real Sociedad wil Finnbogason na jaar afstoten en voert gesprek

Laatste update:

Real Sociedad hoopt Alfred Finnbogason snel naar Griekenland te laten vertrekken. De Baskische club kocht de spits vorig jaar zomer voor zo’n acht miljoen euro van sc Heerenveen, maar hij kwam totaal niet uit de verf. PAOK wil Finnbogason op huurbasis overnemen en Real Sociedad werkt daar waarschijnlijk aan mee. De vraag is alleen of de Grieken moeten betalen voor de aanvaller.

/

Frank Arnesen, voormalig manager technische zaken bij PSV en thans de nieuwe directeur van PAOK heeft al een gesprek gehad met Jokin Aperribay, de voorzitter van Real Sociedad. De nummer drie van het vorige seizoen in Griekenland wil zich heel graag versterken met de 26-jarige Finnbogason, die na twee uitstekende jaren in de Eredivisie helemaal mislukte in Spanje. Tegenover de 24 en 29 doelpunten die hij in het shirt van sc Heerenveen maakte stonden maar twee goals bij Sociedad.

PAOK heeft volgens AS een huurdeal met optie tot koop voor ogen en is concreter dan de andere clubs die Finnbogason willen hebben. Arnesen, die eind mei technisch directeur werd in Saloniki, heeft de Basken al toegezegd dat de club het volledige salaris van Finnbogason (één miljoen euro) zal dragen tijdens het huurjaar. Real Sociedad wil ook een vergoeding voor de verhuur van de spits, maar dat wil PAOK weer niet. Men geeft aan dat daar financieel geen mogelijkheid toe is, althans: niet nu.

Finnbogason zelf blijft overigens het liefst van alles een tweede jaar bij los Txuri-Urdin. Zijn contract aldaar loopt nog tot de zomer van 2018, maar rrainer David Moyes is niet van hem gecharmeerd en gaat hem geen minuten beloven. Het liefst ziet de Schot dat de club Finnbogason afstoot en zich vervolgens versterkt met een andere spits.

Real Sociedad moet Alfred Finnbogason nog een jaar de tijd gunnen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
7 juli 2015 om 19:57

Van Geel moet hier zijn handen niet aan branden. Leuk dat we telkens van die afdankertjes hebben opgelapt, maar dit is niet de versterking die Feyenoord moet halen. Liever het hele seizoen met Achahbar dan nu Finbogasson halen. Anders pikt iemand straks Achahbar op als afdankertje, en ik vermoed dat daaraan nog heel wat meer is op te lappen en te verdienen.

Hoeveel invalbeurten en basisplaatsen heeft Finnboggason gehad?

7 juli 2015 om 19:22

Te weinig. Die jongen heeft amper de kans gehad om te slagen.

7 juli 2015 om 19:37

In Spanje krijg je niet zoveel kansen.

7 juli 2015 om 19:38

Komt in alles tekort voor de Spaanse competitie logisch.

8 juli 2015 om 11:23

Ben ik het niet mee eens, als je kijkt naar de spitsen die Real heeft is hij echt niet slechter dan deze spelers. De coach heeft nooit echt vertrouwen in hem gehad en hem naar mijn mening niet naar volle kunnen gebruikt.

7 juli 2015 om 22:30

In alle competities 31 wedstrijden, waarvan 11 in de basis gestart. 4 goals en 1 assist in 1.199 minuten speeltijd. Dat is niet zoals het jaar ervoor 31 goals en 12 assist in 3.134 minuten bij Heerenveen.

8 juli 2015 om 03:11

met dat bedrag kon je liever een spits als pelle halen

7 juli 2015 om 19:22

Neejoh, matige spits! Kan niet meevoetballen, beter dan kazim en te vrede maar alsnog niet goed genoeg voor ons.

7 juli 2015 om 19:33

Je hebt dan een spits die kan scoren maak niet uit dat hij niet mee kan voetballen.
Feyenoord mist vaak iemand die makkelijk scoort.
Deze spits is gewoon een goeie eredivisie spits.


7 juli 2015 om 19:37

Maakt wel uit, te vrede kan ook scoren en niet mee voetballend. Is wel anders spelen bij feyenoord of Heerenveen in de spits. Uth was meer een type voor ons.

7 juli 2015 om 19:43

Maar heeft Te Vrede meer dan 20 doelpunten gemaakt in de Eredivisie?
Maarja veel plezier met Kazim en Te Vrede he

7 juli 2015 om 19:59

We hebben Achahbar, die is veel beter dan Finbogasson mits hij de kans krijgt.

7 juli 2015 om 21:11

Toen Rutten hem ineens wisselde voor de 'grote' Kazim, stond Te Vrede al op 8 goals. Als hij was blijven staan had hij zomaar 20 goals kunnen maken ja.

7 juli 2015 om 21:19

Zou Te Vrede makkelijk doen bij teams zoals Ado bijvoorbeeld.

7 juli 2015 om 22:15

Een lange lel naar voren is toch niet vreemd bij Feyenoord? Daarvoor hoef je niet mee te voetballen.

8 juli 2015 om 04:57

Dat is wel vreemd. Die methode werd alleen gebruikt met Pelle.

8 juli 2015 om 04:57

Dat is wel vreemd. Die methode werd alleen gebruikt met Pelle.

8 juli 2015 om 10:42

En bleek ontzettend effectief!
Zo kan het ook bij Finnbogason...

8 juli 2015 om 11:39

Pelle kon wel meer dan alleen een lange bal controleren.

8 juli 2015 om 12:21

Inderdaad, ondanks het grote aantal spitsen in de selectie zal het een goede versterking zijn, zeker als hij gehuurd (met optie tot koop) kan worden. Als Fey niet gaat handelen denk ik dat Ajax dit best nog eens zou kunnen doen. Op dit moment (m.u.v. Milik) zijn alle spitsen vertrokken. Mocht ajax dit doen is niet alleen het "spitsengat" opgevuld maar ook de leeftijd in de aanval opgeschroefd

Begrijp niet dat sociedad acht miljoen voor hem heeft neergeteld. Als werkelijk iedereen hier op VZ al voorspelde dat dit niks werd moeten ze dat daar toch ook wel zien!?

Weet niet hoe duur die is kan Twente hem kopen of huren (huren 1miljoen vind ik best wel veel)

7 juli 2015 om 22:15

Als het al om een miljoen gaat is Twente allang afgehaakt

8 juli 2015 om 05:00

Hahaha FC Twente, goeie grap hoor. Nieuws niet gevolgd afgelopen half jaar?

Alsjevlieft Van Geel als hij kennelijk zo simpel op te pikken is waar wacht je dan op? Enige positie die echt versterkt moet worden is de spits. Hij is een garantie voor 20 doelpunten.

Die jongen was goed voor Heerenveen maak kan in Spanje iets beginnen.
IK snap wel dat Sociedad hem wil droppen bij Paok.

v.geel houdt niet van goeie voetballers/spitsen, hij houd alleen van middelmaat.
Als v.geel de kans krijgt om havenaar of finbogassom te halen kiest hij zeker voor Havenaar, ik denk af en toe dat martin echt stiekem een keiharde ajax fan is.

7 juli 2015 om 20:00

Nou, Havenaar is gratis op te halen en Feyenoord heeft op dit moment 0 interesse. Rutten wilde Havenaar maar die is dus niet aangetrokken. Blijkbaar weet Van Geel heel goed wat hij doet.

Nou Feyenoord ik weet dat we 4 spitsen hebben , maar tog moet je voor deze jongen gaan al is het huren met een optie van kopen en dan te vreden en kazim laten vertrekken..

Of Heerenveen koopt hem terug

Moet je nagaan op wat voor dramatisch niveau wij hier in NL spelen.

En nu moet van Geel zich melden bij Sociedad. Finnbogason moet naar Feyenoord hoor ik de fans roepen. Dus nu is de kans om hem definitief te kunnen strikken. Dan kan Kazim weg en ook Te Vrede. Achahbar als back up.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren