Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Real Madrid wil verrassen met verdediger van 75 tot 80 miljoen’

Laatste update:

Real Madrid wil op de slotdag van de transferwindow nog voor een verrassing zorgen door Jules Koundé over te nemen van Sevilla, zo weet Onda Cero te melden. Om de komst van de 22-jarige Franse centrumverdediger mogelijk te maken, moet eerst Jesus Vallejo verkocht worden. Bovendien laat Sevilla alleen gaan als de afkoopclausule van Koundé geactiveerd wordt, wat betekent dat er 75 tot 80 miljoen euro voor hem betaald moet worden.

Koundé wordt de laatste tijd hevig in verband gebracht met Chelsea. De Franse journalist Nabil Djellit, werkzaam voor onder meer France Football, meldde maandagavond echter dat Sevilla een bod van 55 miljoen euro naast zich neergelegd heeft en Koundé alleen laat gaan als zijn afkoopclausule van 75 tot 80 miljoen euro geactiveerd wordt. “Koundé heeft de kans om de club te verlaten als iemand bereid is zijn afkoopclausule te betalen”, zegt Monchi, sportief directeur van Sevilla, dinsdag op een persconferentie.

“Chelsea heeft vorige week een bod uitgebracht en dat was niet naar onze zin. Als er geen bod komt waarbij we het gevoel krijgen dat het goed geïnvesteerd kan worden, zullen we het niet accepteren”, stelt Monchi. Sevilla telde in de zomer van 2019 25 miljoen euro neer om Koundé over te nemen van Girondins de Bordeaux. Het contract van de Franse centrumverdediger - die 91 wedstrijden voor Sevilla speelde en de Europa League won met de Spaanse club - loopt nog door tot medio 2024. Real Madrid zou nog voor een verrassing willen zorgen door Koundé op de slotdag van de transferwindow weg te kapen bij Sevilla.

Dan moet eerst wel Vallejo verkocht worden. De 24-jarige centrumverdediger is na een huurperiode bij Granada weer teruggekeerd bij Real Madrid en heeft nog een contract tot medio 2025. Vallejo werd door Real Madrid in 2015 overgenomen van Real Zaragoza en werd vervolgens verhuurd aan Eintracht Frankfurt, Wolverhampton Wanderers en Granada. Hij speelde voorlopig negentien officiële wedstrijden voor Real Madrid, dat zich op de laatste dag van de transferwindow vermoedelijk ook gaat versterken met Eduardo Camavinga van Stade Rennais.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit is de beste optie voor Real! Het geld van Mbappe gebruiken om de verdediging en hrt middenveld te versterken om vervolgens Mbappe hopelijk gratis binnen te halen!

31 augustus 2021 om 13:47

Waarom is iedereen zo zeker van dat Mbappe gratis gaat komen. Straks biedt die Psgoliestaat een half miljard aan familie Mbappe en tekent ie zo bij. Het is gewoon mensen, gedachtes veranderen. Messi wilde ook weg vorig zomer, wie had dat gedacht!? Tdja. En ja, nu dat niks wordt prima, Cama is binnen. Pau of anders Kounde is ook zeker prima. Ben benieuwd.

31 augustus 2021 om 13:57

Sociofan. Omdat er volgens de Spaanse media een mondeling belofte is gedaan door Mbappe. Ik denk als Real Madrid ook niet zeker was van zijn gratis komst, dat zij niet aan het geld zouden zitten dat voor Mbappe is bestemd.

31 augustus 2021 om 14:23

En Mbappe heeft ook een belofte gedaan, dat ie niet transfervrij zou vertrekken bij PSG. We zullen het volgend jaar zien, waar hij gaat spelen en voor welk bedrag hij misschien vertrekt.

31 augustus 2021 om 14:24

Volgens de Spaanse media is er een belofte gedaan, zeg je zelf CMG. Vandaag stond er ook dat CR7 Barcelona had gebeld om zich daar aan te bieden en dat Barcelona hem direct geweigerd heeft. Een fabeltje. Ze zeggen zoveel die media, maar het grootste deel daarvan is om zoveel mogelijk krantjes verkopen of clicks te genereren.

31 augustus 2021 om 13:49

Waarom denk je dat je gratis Mbappe gaat kunnen binnenhalen? Voor hetzelfde geld tekent hij gewoon een contractje voor 2 jaar. Puur omdat hij PSG beloofd heeft om niet gratis weg te gaan...
Er word gewoon veelste makkelijk gedacht. 'oh we nemen hem dan lekker volgend jaar over' niet alleen heb je zieke concurrentie want Iedereen kan hem dan gratis halen maar is ook een raar gebaar naar Mbappe toe.

31 augustus 2021 om 13:55

Mbappe kan ook denken dat psg hem gegijzeld houdt, zelfs als er een bod binnenkomt dat normaal gezien meer dan genoeg waardoor hij er miss ook genoeg van heeft.

31 augustus 2021 om 14:36

Zo kan ik ook wel wat speculeren. Misschien voelt hij zich er wel gewaardeerd door en tekent hij bij voor 10 jaar.

31 augustus 2021 om 14:15

Wat denk jij dat het kost om Mbappe transfervrij te halen met premies voor hem en zijn zaakwaarnemer? Ben je zo 100 miljoen aan kwijt hoor, exclusief salaris. Niks gratis...

31 augustus 2021 om 17:38

Gratis komt hij sowieso niet, hij zei al dat hij niet gratis PSG wilt verlaten en daarnaast als Mbappe zo doorgaat, zal hij te veel waard woorden.

Ga dan beter voor Pau Torrez zou ik zeggen.

31 augustus 2021 om 13:48

Koundé is een topoptie, maar zou mooi zijn als er ook nog wat Spanjaarden spelen tussen de Fransen straks. Dus Torres is mss een betere optie

31 augustus 2021 om 14:26

Inderdaad, en als er dan een non-Spanjaard aan wordt getrokken, dan liever iemand in de persoon van Skriniar (iemand die zich al jaren heeft bewezen)

31 augustus 2021 om 14:31

Nee die is niet goed genoeg voor de absolute top

31 augustus 2021 om 14:49

Vind ik wel echt van een ander niveau dan Koundé. Vraag me alleen af hoe ze dan gaan spelen want Koundé en militao spelen allebei het liefst rechts centraal. Misschien alaba eerste keus links centraal en Koundé laten concurreren met militao?

Als Florentino Isco nog mee in de deal kan betrekken is het een absolute koning.

Wat een geld voor een verdediger ..
kounde is een leuke verdediger en nog jong maar niet heel bijzonder vind ik zelf ..
heb dan veel liever Pau van villareal. Stukken goedkoper en Spaans International.

31 augustus 2021 om 14:08

Pau Torres past in mijn ogen totaal niet qua profiel bij het spel van Real. Maar wellicht zie ik dat verkeerd bij hem. Op basis van welke kwaliteiten zou je hem voor Real boven Koundé zetten?

31 augustus 2021 om 14:43

Ik denk dat ze qua kwaliteiten elkaar niet heel veel ontlopen. Het is meer van wat ik van kounde en Carlos ( centrale duo Sevilla ) heb gezien de laatste 2 jaar. Vind hem niet heel bijzonder en zaten best wel wat foutjes in de wedstrijden die ik zag van kounde. Ook tegen Dortmund in de c.l vorig jaar. Zat een paar x mis ik die wedstrijd …Maar hij is nog jong en kan zich echt wel verder ontwikkelen .. potentie heeft hij zeker. Pau is stukken goedkoper en misschien zelfs minder dan de helft mbt zijn contract ..Verder is hij Spaans internationaal.. op dit moment heeft Madrid weinig Spaanse internationals dus dat zou wel mooi zijn .. denk dat kounde voor Chelsea kiest die zijn al een tijd met hem bezig en hebben juist Zouma verkocht voor 30 miljoen om ruimte te maken voor Kounde. Ben benieuwd man welke verrassingen er vandaag komen

31 augustus 2021 om 14:42

Ik vind Kounde ook niet zo bijzonder als wat men vorig jaar al beweerde. Laporta riep tijdens die campagnes van hem ook zijn naam, maar ik vind het geen talent uit de categorie De Ligt of Upamecano ofzo. Maar het zou voor Real hoe dan ook een welkome versterking zijn. Tot nu toe vind ik die defensie erg zwak ogen. Maybe moeten ze Ferland Mendy linkscentraal gebruiken: is een sloper en heeft snelheid. Beetje hoe Abidal de laatste jaren bij Barca ook speelde centraal. Over de middenlijn heb je toch niks aan Mendy als back zijnde.

Mbappé komt toch niet deze zomer dus dan kan je het geld net zo goed even uitgeven aan Koundé inderdaad. Met Vallejo, Nacho, Militao en Alaba redden we het niet. Koundé zou heel welkom zijn. Kan een mooi duo vormen met Militao.

31 augustus 2021 om 13:43

Ik neem aan dat Militao en Alaba het centrale duo gaan vormen... Aangezien Mendy linksback speelt als hij fit is. Vraag me af hoe Ancelotti dit gaat invullen als die Kounde er ook nog bij komt. Dan lijkt het mij toch logischer dat hij Militao en Kounde laat rouleren of iets dergelijk.

31 augustus 2021 om 13:46

Ik denk dat Alaba in het centrum niet de beste keus zal zijn. Je kan hem beter als linksback gebruiken of op het middenveld. Het is alleen maar mooi dat je zoveel keus hebt achterin. Want je weet dat Real vorig jaar een rampseizoen had gehad mede door een record aan blessures. Ook met de komst van Camavinga hebben we weer een optie meer op het middenveld. Dus deze 2 aankopen zijn echt uitstekend mits Koundé echt komt dan.

31 augustus 2021 om 13:59

Ancelotti zei na Betis dat hij het liefst Alaba centraal ziet spelen, en daar zal hij ook blijven spelen denk ik.

31 augustus 2021 om 14:00

Met de huidige groep spelers wel. Maar als daar een Kounde of Pau Torres zou bijkomen dan zie ik Alaba liever op de back of eventueel middenveld..

31 augustus 2021 om 18:08

Ik vind dat Alaba in het centrum beter heeft gespeeld dan als linksback. Op links heb je dan mendy, miguel of Marcelo. Waar ik me wel zorgen om maak is de rechtsback positie, je hebt alleen maar carvajal. Kounde is welkom en ook Camavinga mag komen.

Zou top zijn hoor, een verdediging met Alaba Kounde Militao en Carvajal. Twee goede aanvallende backs en een snel duo. Camavinga erbij op het middenveld en Mbappe in januari zijn contract voorschotelen. Durf bijna zeker te zeggen dat hij dan gratis naar Real gaat komen. Fabrizio zei al, het is Real of niks voor Mbappe. Dus ik denk dat Real dat risico kan nemen en dan is dit een veel betere transfer voor op dit moment.

31 augustus 2021 om 13:44

Tsja daar ben ik niet zo zeker van hoor. Die Psoliestaat biedt straks Mbappe's familie een half miljard en die jongen tekent zo bij. En neem Messi wilde opeens ook weg vorig zomer, deze zomer niet. Zaken kunnen veranderen. Dus dit is gewoon een groot risico helaas mocht hij niet komen. Tsja.

31 augustus 2021 om 13:46

Een risico wat genomen mag worden, want 200 miljoen is onverantwoord. Mbappe heeft al lang de halve wereld aangeboden gekregen van die sjeik, maar keer op keer niet op ingegaan. Heb er vertrouwen in!

Zelf snap ik de hype rondom Kounde niet zo. Aantal wedstrijden van gezien maar ik kan er niet wild van zijn, er zijn toch veel betere opties (Pau Torres)? Geloof niet echt dat Koude de selectie van Real Madrid gaat versterken maar ik laat me uiteraard graag verrassen

31 augustus 2021 om 13:50

Precies. Hier ook 1. Dat was ook mijn reactie. Leuke jonge frisse verdediger maar niet heel bijzonder. Veel te veel geld voor hem. Zou eerder voor die Pau gaan. Heb je iig weer een Spaans International erbij in de selectie

31 augustus 2021 om 14:33

Ik snap ook de hype niet echt rond die jongen. Goede verdediger hoor, als je hem ziet staan bij Sevilla tegen een Granada of een Cadiz of een Celta de Vigo, maar ik zie echt niet meer in hem dan in Alaba, Militao en Nacho. Maar misschien zien anderen wat in hem dat ik nog niet heb kunnen ontdekken, al heeft hij een paar wedstrijden wel heel goed gevoetbald vorig seizoen.

ik lees alleen maar mooie verhalen. real gaat camavinga kopen, real wil kounde kopen. dit maakt mij letterlijk gek, want uiteindelijk gebeurt er niks van beide. dus eerst zien dat ze hebben getekend en dan pas blij worden

31 augustus 2021 om 13:44

Camavinga is officeel hoor. Done deal. Hij moet nog medisch gekeurd worden.

31 augustus 2021 om 13:50

ohh, thanks. daar was ik zelf nog niet eens op de hoogte. fijn dat ze al ver gekomen zijn

31 augustus 2021 om 14:25

Naja nog steeds niet officieel aangekondigd. Lijkt vrij zeker te zijn maar tot de presentatie is het niet zeker

31 augustus 2021 om 13:44

Camavinga zal later vandaag bekend gemaakt worden, die deal is volgens meerdere betrouwbare journalisten al rond op alle punten. Kounde zie ik Real eerlijk gezegd niet z'n transferclausule voor op tafel leggen, maar we zullen het zien.

Net zoals anderen hier zou ik ook voor Pau Torres gaan, indien fit is hij een garantie voor de Spaanse selectie en het is vreselijk dat Real daar nu gewoon nul representatie heeft. Zou mooi zijn voor naast Militao om samen te groeien en is als het goed is ook goedkoper dan Kounde.

Ga voor Torres man, goedkoper en Spaans

zou denk ik wel goed zijn, maar waar gaat mendy dan spelen? hij gaat waarschijnlijk als verdediger spelen naast militao

31 augustus 2021 om 13:53

Mendy bank, aanvallend te zwak

dan zal Mbappe dus definitief niet deze zomer overkomen. Jammer maar dan is het zo. Hopelijk tekent ie een voorcontract in januari. Ondertussen is een goede verdediger een zeer interessante optie voor Madrid en lijkt me ook broodnodig. Al zou ikzelf niet voor Kounde gaan. Behoorlijk duur en ondanks een heel goed eerste seizoen bij Sevilla vorig seizoen toch iets minder. Daarnaast imo gewoon te klein voor een centrumverdediger. Ik zou eerder voor De Ligt of Torres gaan. De Ligt zal in dezelfde prijsklasse zitten en is gewoon het grootste defensieve talent ter wereld, gevolgd door Militao en enkele andere spelers. Torres is goedkoper dan De Ligt en Kounde maar wel Spaans en linksbenig. Zou een prima duo kunnen vormen met Militao voor de komende 8-10 jaar. Hoe dan ook is het heel lastig om iemand te kopen op de slotdag van de markt, zeker De Ligt aangezien die geen clausule heeft.

Als alle berichten kloppen, als de spelers ook komen dan is mijn vreugde enorm. Het geld wat voor Mbappé gereserveerd wordt zal worden uitgegeven aan Kounde en Camavinga. Vervolgens en hopelijk kan dan voor komend seizoen Mbappé transfervrij komen en als de geruchten kloppen dan ook Pogba én met wat verkopen zou zelfs dus ook Haaland mogelijk kunnen zijn.

Tja, dan zou Real Madrid de komende 5 tot 10 jaar zeker weer bij de absolute top horen.
Waarbij er wellicht elk jaar een speler aangekocht kan worden.

Dan heb je mogelijk in seizoen 2022-2023 deze opstelling waarbij Benzema als tweede spits kan afbouwen. Hazard, Bale, Ceballos, Mariano en Jovic zijn dan hopelijk ook weg. Dan kan je als alternatieven op de vleugels Rodrygo, Asensio, Arribas en Vazquez gebruiken. Met nog een Kroos, Valverde, Blanco, Reinier en Kubo voor het middenveld.

In seizoen 2023-2024 kan je je dan richten op een nieuwe 2e spits, rechtsback en reserve keeper. Daarna zit je de komende 3 jaar gewoon weer goed zonder vereiste aankopen.

Courtois
Carvajal
Militao
Kounde
Mendy/Alaba
Camavinga
Casemiro
Mbappé
Pogba
Vinicius
Haaland
31 augustus 2021 om 14:45

Ik denk dat jij even wakker gemaakt moet worden. Je praat erover alsof je OSM aan het spelen bent. Minder fanta drinken.

31 augustus 2021 om 14:57

OSM? Wat hij nu zegt is gewoon realistisch. Isco, Jovic en Bale weg doen, Mbappe, Haaland en Pogba er terug voor krijgen is zeker realistisch. Zeker als men weet dat 200 miljoen dat Real voor Mbappe heeft gereserveerd niet meer nodig is en verspild mag worden voor andere posities.

31 augustus 2021 om 15:01

Dan gaan ze toch juist hoog in de boom zitten omdat ze weten dat Real geld heeft? En het is best arrogant om te denken dat elke potentiele topspeler alleen naar Real Madrid wil. Dat dit voor Mbappé geldt betekent niet dat dit voor elke speler zo is he? Maar nu ik die opstelling zo zie van Bertus: met zo een defensie ga je geen potten breken uiteindelijk. Vinicius heeft 2/3 leuke wedstrijden gespeeld en men denkt gelijk weer dat het de nieuwe Neymar is waarmee je jaren vooruit kan. Vergeten hoe belabberd hij 95% van al zijn wedstrijden tot nu toe heeft gespeeld in dat witte tenue? Haaland zie ik ook eerder passen bij clubs als Bayern of Liverpool. Dat is niet echt een showmannetje die ik bij Real zie passen.

31 augustus 2021 om 15:39

@garrincha10

Pogba en Mbappé zijn komend jaar gratis op te halen. Tekengeld buiten beschouwing gelaten. Real Madrid heeft daarnaast nog spelers als Bale, Hazard, Isco, Ceballos, Mariano Diaz, Kubo, Reinier, Vallejo en Jovic die het gewoon niet halen bij Real Madrid als basisspeler. Tegelijkertijd hoop ik dat in ieder geval Kubo en Reinier wel blijven.

Dan heb je als Real zijnde mogelijk nog wel 75 tot 100 miljoen komende zomer te besteden los van Pogba en Mbappe om Haaland te kopen. Verkoop je dan ook nog eens een flink aantal van genoemde spelers dan heb je genoeg budget én ruimte over om de zomer erop 3 nieuwe spelers te halen.

Daarnaast maak je een opmerking over Vinicius maar laat 1 ding duidelijk zijn. Zijn afwerking is ook maar een klein beetje beter en de beste knul heeft er al 2 in liggen.
Hij heeft minder rust en talent misschien dan Rodrygo maar die is in mijn ogen veel minder gevaarlijk. Vinicius komt altijd wel 1 of meer spelers voorbij en bij Rodrygo gaat dat moeilijk momenteel. Dus ik hoop niet dat je mij bedoelt als een persoon die een Neymar in hem ziet. En deze jongen is nog steeds pas 21 geworden.

Verder ook een opmerking over de defensie. Nu heb je na zulke aankopen (pogba, Mbappe en Haaland gewoon geen geld meer om degelijke verdedigers te kopen. Vandaar een idee dat in de zomer erop te doen. Real Madrid heeft zich 3 zomers behoorlijk rustig gehouden met o.a. als resultaat dat Zidane besloot te stoppen.

Ze konden toch geen spelers kopen huilie huilie en daarom moest en zou de Super League er komen huilie huilie ?? (Dit waren letterlijk de woorden van de voorzitter)

Kom maar Flo. Camavinga en Kounde? Mbappe volgend jaar gratis? Benzema en Mendy die er al zijn? Allez Blue !! Haha, nee maar Kounde hoop ik echt stiekem op.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren