Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Real Madrid wil verlengen: ‘Wij zijn geen verkoop-, maar een koopclub’

Laatste update:

Real Madrid schijnt plannen te hebben om het contract van rechtsbuiten Gareth Bale met twee seizoenen te verlengen en dat is volgens Ramón Calderón een uitstekende zaak. “Het is plausibel dat ze hem een nieuw contract aanbieden”, zegt de oud-voorzitter in een interview met de BBC.

/

“Ik zie geen enkele reden voor hem om Real te verlaten. We zijn bovendien geen verkoopclub, maar een koopclub. We hebben hem gehaald en willen hem een lange, lange periode bij ons houden. Ik twijfel er niet aan dat veel clubs in Europa hem willen hebben, want hij is een topspeler. Hij laat het zien bij Real, want hij scoort en speelt heel aardig”, aldus Calderón.

De 26-jarige Bale, 54-voudig international van Wales, kwam tot dusver tot 54 doelpunten en 43 assists in 113 wedstrijden voor Real. In dienst van Tottenham Hotspur kwam hij eerder tot 56 treffers en 58 assists in 203 optredens.

Denk jij dat Gareth Bale zijn contract bij Real Madrid gaat verlengen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hahaha, beetje lullig vertaald wel

Real Madrid moet zeker zijn contract verlengen. Ik wist niet dat Gareth Bale zulke goeie cijfers had! Scoort bijna 1 op 2 als rechtsbuiten en levert ook nog eens erg veel assists. Er is natuurlijk veel kritiek op hem geweest maar dat kwam ook mede door zijn veel te hoge transfersom.

22 maart 2016 om 07:31

En hij staat niet eens op zijn natuurlijke positie.. Moet je nagaan wat hij neerzet als Ronaldo straks de deur uit is.

Real een koopclub. Schokkend

Mooie koopclub, triest dat er geen aandacht meer naar eigen jeugd wordt gekeken maarja... Geld moet rollen zegt men ook. 1 conclussie geld maakt voetbal ook minder mooi. Het is enkel Barca dat bij de absolute top nog eigen kweek heeft, enfin nu nog deels heeft getoond dat het kan en dan nog bijna allemaal Catalanen dan begrijp ik niet goed waarom er dan altijd een heel basiself gekocht moet worden. Zo kan je ook geen voetbal brengen zoals barca hun speelstijl, dit zit al jaren ingepeperd maar door steeds andere spelers te kopen kan je dit toch niet bereiken. Barca heeft zelfs opnieuw jeugd op het middenveld alleen dan om door te breken. Maar zo een generatie met Puyol, Xavi, Iniesta

22 maart 2016 om 00:48

Pique, Valdes, Pedro en Busquets zullen ze volgens mij nooit meer kunnen herhalen. Hopelijk kunnen Sergi Roberto en Denis Suarez Iniesta en Xavi doen vervangen in de toekomst

22 maart 2016 om 00:51

En rafinha ook en dan vergat ik Messi en Pique nog uit eigen jeugd. Dus meer dan 8 spelers bijna een elftal en nu zijn er nog 4 over en het middenveld zal wel eigen jeugd blijven, gelukkig maar want dat is het belangrijkste voor de speeldtijl van Barca.

22 maart 2016 om 01:00

@matiasmahir,

De nieuwe generatie jeugdspelers van Barcelona is helemaal niet zo sterk. Barca heeft een gouden generatie gehad en heeft daar de vruchten van geplukt. Vergelijk het met die fenomenale jeugdspelers van United in de jaren '90.
Barca is voorheen altijd al een koopclub geweest en je ziet al een tijd dat de plekken langzaamaan weer worden opgevuld door aankopen.

Ik vind het hypocriet om Barca te noemen als het juiste voorbeeld, want dat is ook gewoon een club die ordinaire bedragen uitgeeft aan spelers.

Pedro kun je moeilijk eigen jeugd noemen trouwens. Kwam op z'n 17e/18e pas naar Barcelona en heeft dus niet alle/veel jeugdelftallen doorlopen.

22 maart 2016 om 01:09

Ligt het nou aan mij of spreek je jezelf 4x tegen?

22 maart 2016 om 06:28

Bij Real Madrid kom je er niet zomaar in als jeugdspeler, maar juist daarom is de aanstelling van Zidane zo mooi. Hij kent de hele jeugd en er zullen zeker jongens kansen krijgen onder hem. Er staan zeker talenten aan de deur te kloppen bij Real : Borja, Odegaard, Assenjo, Jese, Llorente, Enzo Zidane en persoonlijk ben ik zelf heel erg gecharmeerd van Febas! Hopen op een mooie toekomst

22 maart 2016 om 08:09

Dat vertelde ik ook, alleen zullen ze nog vele jaren het middenveld kunnen bezetten met eigen jeugd. Busquets kan nog minstens 6-7 jaar door op top, daarna hebben ze Sergi Roberto, Rafinha en Deulofeu spelers die binnen nu en 2 jaar zeker zullen gaan voor een basisplaats van Iniesta. Sergi Roberto kan ook als op de rechtervleugel als Dani Alves weg is.

En wie weet binnen 4/5 jaar staan er weer 2 of 3 toptallenten om in de verdediging te gebruiken.

22 maart 2016 om 08:50

Insane

Je bedoelt Asensio.. Asenjo heeft bij Atletico gespeeld..
Maar Asensio is misschien wel het grootste talent dat jullie hebben rondlopen. Des te jammer dat Real Kovacic heeft aangetrokken, dat sluit weer een deur voor jongens als Asensio als je een middenveld hebt met Modric - Kroos - Kovacic - Isco - James - Casemiro..

Het zal wel even duren voordat Zidane echt gebruik gaat maken van de jeugd. Ook Zidane heeft zich aan de regels van Perez te houden (dure spelers laten spelen).

22 maart 2016 om 08:03

Bravo , Ter Steegen, Alba, Alves,Mascherano, Pique, Matthieu, Vermealen, Rakitic, Arda, Neymar, Suarez.. Ook barca is een koopclub laat je vooral niet iets anders wijsmaken, haten op Madrid terwijl ze het zelfde doen. Het is onmogelijk om alles met de jeugd te doen, en ik vind dat Real afgelopen zomer gefaald heeft om een goede aanvaller te halen en een linksback. Dat zijn steken die je niet kunt laten vallen. Kroos maakt ook een matig seizoen door, op die plek moet iemand komen die dreiging naar voren heeft met Modric en Casemiro daar achter

22 maart 2016 om 08:14

Pique kan je alvast van jouw lijstje weglaten bij ManU speelde hij niet lang dus het is net als een verhuurperiode.
Dan vergeet je de jeugd op te noemen dus: Pique, Iniesta, Messi, Busquets, Roberto, Rafinha en eventueel de terugkoop van Denis Suarez wat net hetzelfde in houd als Pique indertijd. Dan kom ik ook al aan 5/6/7 spelers.

En dan laat ik de afgelopen gouden generatie met Puyol, Xavi en Valdes nog achterwege.

22 maart 2016 om 08:47

Pique en Alba komen allebei ook uit de jeugd van Barca

22 maart 2016 om 09:12

Alba kan je in principe niet noemen want werd gekocht van Valencia, toch?

22 maart 2016 om 09:22

Klopt. Net voor of tijdens het EK van 2012 voor geloof ik 15 miljoen euro naar Barca.

22 maart 2016 om 14:06

Sinds busquets is er feitelijk niemand meer door gebroken. Ze hebben een diamanten generatie met messi xavi en iniesta (messi iets jonger) zoiets ga je niet meer zien.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren