Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Real Madrid wil opvolger Modric bij Tottenham Hotspur weghalen’

Laatste update:

Eden Hazard liet maandag nog weten niet per definitie afwijzend te staan tegenover een transfer naar Real Madrid, maar het lijkt erop dat de aanvaller van Chelsea niet de Premier League-speler is die bovenaan het verlanglijstje van de Koninklijke staat. Die eer is volgens het Spaanse Cadena Cope namelijk weggelegd voor Tottenham Hotspur-spelmaker Christian Eriksen.

Eriksen is sinds zijn overstap in 2013 van Ajax naar the Spurs actief in de Engelse competitie en de inmiddels 26-jarige Deen heeft in die jaren veel indruk gemaakt. Barcelona werd afgelopen zomer nog gezien als de mogelijke nieuwe werkgever van de middenvelder, maar Real Madrid is nu naar verluidt van plan is om als eerste actie te ondernemen.

Het bestuur van de Champions League-houder zou ervan overtuigd zijn dat Eriksen beter in het spel van Real past dan Hazard. De 83-voudig Deens international kan door een eventuele transfer in de voetsporen treden van Luka Modric, die Tottenham in 2012 inruilde voor Real en sindsdien als een van de belangrijkste spelers van de Koninklijke geldt. De Kroaat begint met zijn 33 jaar echter behoorlijk op leeftijd te raken en Eriksen wordt door de club van trainer Julen Lopetegui gezien als de ideale opvolger van de verliezend WK-finalist.

Real-voorzitter Florentino Pérez wil het aankomende zomer volgens Cadena Cope overigens niet enkel bij de transfer van Eriksen laten, aangezien die preses ook nog altijd droomt van de komst van Neymar. Pérez is er echter niet honderd procent van overtuigd dat de Braziliaan haalbaar is, aangezien er voor Paris Saint-Germain op het eerste gezicht weinig redenen zijn om mee te werken aan een vertrek van zijn sterspeler.

Zou jij Christian Eriksen een goede aanwinst vinden voor Real Madrid?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ben erg gecharmeerd van Eriksen maar weet niet of hij het op een niveautje hoger ook wekelijks kan laten zien, heeft toch genoeg topwedstrijden gespeeld waarin die niet thuis gaf.

10 oktober 2018 om 13:53

Wie niet? Messi en Ronaldo hebben zelfs finales en topwedstrijden gespeeld waarin je je afvroeg of ze wel meededen. Eriksen heeft genoeg topwedstrijden beslist en zal met betere spelers om zich heen ook alleen maar beter spelen. Barcelona had hem jaren geleden al moeten halen maar die vonden het nodig om allerlei andere middenvelders te halen die niet bij de Barca stijl passen. André Gomes, Arda Turan, Vidal, Paulinho, en in mindere mate ook Fabregas. (Als ze die niet gehaald hadden, hadden ze Thiago de speeltijd kunnen geven die hij verdiende en was die niet eens weggegaan) Ondertussen zoveel geld uitgegeven dat ze 2 Eriksens hadden kunnen kopen. Met Arthur gelukkig eindelijk weer een echte Barca middenvelder, alleen vind ik hem meer een concurrent voor Rakitic (plek van Xavi) dan een vervanger voor Iniesta.

On: Eriksen lijkt mij voor elke club een geweldige aankoop. Of hij echter zo controlerend kan spelen als Modric weet ik niet. Vind hem toch meer aanvallend. (Wat overigens met Casemiro en Kroos erbij geen probleem hoeft te zijn)

10 oktober 2018 om 14:54

Scoorde vorig jaar tegen united , chelsea , city , liverpool , real madrid , juventus en schoot denemarken het wk in ... 2-3 jaar geleden was hij minder in grote wedstrijden maar nu is het onze beste speler in de toppers . sneu dat dit niet gezien word

10 oktober 2018 om 16:28

Scoorde vorig jaar tegen Liverpool? Nee hoor?

Eriksen lijkt mij toch wat aanvallender dan Modric. Dus niet de meest geschikte opvolger.

10 oktober 2018 om 13:04

Het lijkt niet, het is zo. Eriksen ben k altijd fan van geweest dus ie van harte welkom! Voor de controle type/aanvallend heb je kova ( als hij terugkeert ) en ceballos. Eigenlijk heb je nog steeds James Rodriguez ook nog..dus ben erg benieuwd wat de toekomst zal brengen

10 oktober 2018 om 13:20

Modric was bij Tottenham ook aanvallend ingesteld. Bij Real vind ik hem ook vrij aanvallend. De enige echte aanvallende middenvelder is Isco, maar die speelt lang niet elke wedstrijd, laat staan op die plek. Mits James terugkomt zou Eriksen een droomaankoop zijn voor Real.

10 oktober 2018 om 13:55

"mits James terugkomt zou Eriksen een droomaankoop zijn voor Real."

Waarom is hij pas een droomaankoop als James terugkomt? Dan heb je dus met Isco meegerekend drie spelers voor dezelfde positie.

10 oktober 2018 om 14:05

Onzin heeft bij Spurs altijd centraal positie gestaan...

10 oktober 2018 om 15:55

Mits James niet terugkeert bedoel ik Haha.
Aqua1, jou nemen we al een tijdje niet meer serieus hier.

10 oktober 2018 om 13:23

Volgens mij begon Modric bij Tottenham ook aanvallend en is hij later een linie gezakt. Ik denk dat Eriksen dit ook wel kan, al betwijfel ik of hij hetzelfde niveau als Modric kan halen.

10 oktober 2018 om 14:07

Modric was bij Spurs ook veel aanvallender, bij het nationale elftal speelt hij ook veel meer als spelmaker dan als controlerende middenvelder bij Real. Ik denk dat Modric net iets meer kwaliteiten heeft dan Eriksen. Dus inderdaad niet de meest geschikte opvolger.

10 oktober 2018 om 16:20

Modric speelde centraal naast Scott Parker, met Van der Vaart daar voor

11 oktober 2018 om 11:54

Ja, maar Modric bepaalde het tempo en deelde de lakens uit. Modric speelde wel al een tijdje bij Spurs voor Van der Vaart kwam.

Zal aan mij liggen maar zijn dit niet twee hele verschillende type voetballers? Eriksen is veel meer een aanvallende middenvelder. Terwijl Modric meer een verbindingsspeler is tussen aanval en verdediging.

10 oktober 2018 om 13:57

Heb je gelijk in maar denk dat Kroos ook die verbindingsspeler kan zijn (of Kovacic als hij een goed jaar draait bij Chelsea) en dan kan Eriksen iets aanvallender spelen.

En onderschat Eriksen niet. Ondanks dat hij aanvallend speelt maakt hij enorm veel meters per wedstrijd. Verbaasde ik me bij Ajax altijd over.

Vind hem niet echt een zelfde type speler als modric maar lijkt me wel een prima transfer voor zowel real als eriksen

Hopelijk gaat Real meer letten op aanvallers want scoren verloopt heel moeizaam. Modric wordt sowieso volgend jaar vervangen. Ik hoop dan gewoon op Kovacic maar dat zullen we afwachten. Hazard is de enige die wel realistisch haalbaar is. Hij wilt zelf graag dus hopelijk doet Real daar wat mee.

Weet iemand of Ajax nog een doorverkoop percentage heeft bedongen? De transfersom destijds vond ik aan de lage kant dus zou mooi zijn als we er nog iets extra's aan over houden. Stel dat Eriksen voor 100 miljoen wordt verkocht en Ajax een percentage van tien procent heeft is dat toch ff lekker

10 oktober 2018 om 15:48

Ja dat hebben ze wel. Maar hoeveel is onduidelijk. 10% is het minimum. Maar ik lees ook wel van mensen die 20 tot 25% zeggen. Laten we het houden op 10%. Dan kan het alleen maar meer blijken te zijn.

Lijkt me een heerlijke aankoop. Deze man is erg goed. Vind hem ook beter en met name effectiever dan bv. een Isco. Hem halen en dan eigenlijk juist ook Hazard erbij, zal ook voordeliger zijn met zijn 1 jarig contract straks, dan een Neymar.

Waarom Eriksen zou echt geldverspilling zijn als je Kovacic nog hebt

10 oktober 2018 om 13:12

Zijn totaal verschillende spelers

10 oktober 2018 om 13:32

Klopt, maar Kovacic is meer een speler die op modric lijkt dan Eriksen. Eriksen is een echte 10. Modric is een 10 maar met motor werkzaamheden.

Heel ander type dan Modric, lijkt me sterk dat dit zijn 'vervanger' wordt. Verder lijkt het me wel een goede aankoop voor Real.

Wens ze veel succes, onderhandelen met Levy is geen makkelijke opgave..

10 oktober 2018 om 13:19

Misschien dat spelers als Eriksen zich daarom in de toekomst wel bedenken om voor Tottenham tekenen.

10 oktober 2018 om 14:57

Tottenham is de laatste van de top 6 in Engeland waar ik bij zou tekenen, zou ik een profvoetballer zijn. In vergelijking met de andere teams verdien je er een habbekrats, je wint (tot nu toe in ieder geval) geen prijzen en je mag niet vertrekken, tenzij er een astronomisch bedrag wordt betaald. Als kers op de taart gaan ze ook nog eens vervelend doen als je je contract gewoon wil uitdienen en daarna vertrekken.
Dan zijn Chelsea, Man City, Man Utd, Arsenal en Liverpool toch echt een stuk aantrekkelijkere opties.

10 oktober 2018 om 13:21

Inderdaad. Zal dan vast zo'n last minute deal worden zoals bij Bale en Modric. Kan Eriksen denk je Modric opvolgen? Ik volg te weinig Engels voetbal om precies te weten hoe Eriksen zich ontwikkeld heeft. Speelde Modric bij Tottenham ook niet iets aanvallender dan hij bij Real doet?

Wie is de droomopvolger? Real-fans ben echt benieuwd! 🙂

Eriksen is een geweldige speler maar heeft Real niet veel meer behoefte aan een veel scorende voorhoedespeler die het rendement van Ronaldo nog enigszins kan opvangen. met Bale, Benzema en Asensio heb je goede voetballers maar nou niet bepaald een productieve voorhoede

Ik zie Erikssen liever op het middenveld van Barca, met Arthur en Busquets. Kan je voorin lekker spelen met Messi/Suarez/Dembele/Coutinho.

Zou natuurlijk ook niet misstaan bij Real, maar ze moeten daarnaast sowieso nog een aanval/vleugel/doelpuntenmaker aantrekken. Zoals hij nu bezig is, kan Eden Hazard deze 3 functies op zich nemen. Hoop echter dat hij bij Chelsea blijft.

Laatst werd nog bekend dat ie mogelijk een chronische buikwand spierziekte heeft. Lijkt me toch dat Real hem op en top zal keuren op medische gronden.
Straks koop je hem voor 200 miljoen en krijg je een soort van 2e Kaka (die had ook iets met zijn schildklier volgens mij).

10 oktober 2018 om 15:43

Ook het eerste waar ik aan dacht. Als het chronisch is gaat Real hem echt niet halen, zeker niet icm met een flinke zak geld.

10 oktober 2018 om 17:04

Ronaldo had iets met zijn schildklier. Kaka was over zijn top en had blessureleed.

10 oktober 2018 om 22:50

@horwi, ah ja ik haal de 2 door elkaar! Kaka presteerde toen echt fenomenaal bij AC Milaan dus iedereen snapte de aankoop pas toen die bij Real Madrid speelde kwam zijn aandoening naar boven.

Over Ronaldo ga ik geen slechte dingen schrijven. Heb die man paar keer in het echt mogen zien voetballen en dat was zo'n genot om naar te kijken dat ik bijna heimwee krijg naar de dagen van welleer.

De man die Barça daadwerkelijk naar het volgende niveau had moeten tillen en al drie jaar geleden gekocht had moeten worden, gaat nu misschien naar de aartsrivaal. Klasse werk, bestuur.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren