Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Real Madrid signaleert Belgische WK-uitblinker als alternatief voor Neymar’

Laatste update:

Nu Cristiano Ronaldo op weg lijkt naar Juventus, is men bij Real Madrid naarstig op zoek naar een opvolger voor de Portugese superster. De naam van Neymar staat bovenaan het verlanglijstje van Florentino Pérez, maar de president van de Koninklijke heeft naar verluidt op het WK in Rusland een alternatief gesignaleerd voor de Braziliaan van Paris Saint-Germain.

Marca meldt zondag namelijk dat ook Eden Hazard een serieuze optie is voor de Real Madrid. De linksbuiten van Chelsea maakt tijdens het WK grote indruk met de nationale ploeg van België en zou voor de Spaanse grootmacht als plan-B gelden. Neymar is in principe de droomaanwinst van Florentino Pérez, maar mocht hij deze zomer niet los te weken zijn bij PSG, dan zal de flamboyante voorzitter overschakelen naar Hazard.

De 27-jarige dribbelaar heeft nog een contract tot halverwege 2020 bij Chelsea, maar zijn komst lijkt beduidend realistischer dan die van Neymar. Hazard wist zich afgelopen seizoen met zijn club immers niet te plaatsen voor de Champions League en uitte regelmatig kritiek op de spelopvatting van manager Antonio Conte. Daarnaast flirtte hij in het verleden al eens met een vertrek uit Stamford Bridge.

Hazard speelt sinds de zomer van 2012 voor Chelsea en is sindsdien uitgegroeid tot de absolute vedette van the Blues. In 300 officiële wedstrijden voor de club was hij goed voor 89 doelpunten en 75 assists. Daarnaast werd hij tweemaal landskampioen met de Engelsen en won hij één keer de EFL Cup, de FA Cup en de Europa League. De grootste indruk lijkt Hazard echter dit WK gemaakt te hebben.

De 90-voudig international is tijdens het mondiale eindtoernooi in Rusland de smaakmaker van de Belgische ploeg. Hazard wist in vier duels tweemaal te scoren en twee assists te verzorgen en was afgelopen vrijdag cruciaal in het kwartfinaleduel met Brazilië. Mede dankzij zijn uitstekende spel wisten de Rode Duivels met 1-2 te zegevieren en zich zo te plaatsen voor de halve finale, waarin dinsdag Frankijk de tegenstander is.

Welke speler zou Cristiano Ronaldo het beste kunnen opvolgen bij Real Madrid?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Uitblinker? Is gewoon vooral een egoistisch spelertje met oogkleppen op. Daar wordt Madrid echt niet beter van.

8 juli 2018 om 20:12

Beste van België dit WK. Komt zoveel dreiging vanuit. Heb liever Hazard dan Neymar.

8 juli 2018 om 20:15

Neymar is nog steeds duidelijk een categorie hoger dan Hazard. Een paar wedstrijden op het WK, terwijl hij net terug is van een blessure, veranderen daar niets aan.

8 juli 2018 om 20:18

Niemand twijfelt aan Neymar zijn kunnen. Ik hoef hem alleen niet als Real fan. Brengt schade aan de club met zijn trekjes, beetje zoals mourinho destijd.

8 juli 2018 om 20:29

Jij hebt andere wedstrijden gezien dan ik. Was tegen Brazilie erg sterk, andere potten echt matig.
Kevin de Bruyne begon ook matig maar is in het toernooi gegroeid.

8 juli 2018 om 20:42

Neymar is veel en veel beter heeft ook een hogere rendement.

8 juli 2018 om 21:17

@iman0510

Mourinho destijds, breek me de bek niet open, de manier waarop hij ze liet spelen, en de mentaliteit die ze toen hadden, kan ik niet anders beschrijven als "schandalig" de koninklijke onwaardig, dat was echt een zwarte bladzijde van de club. Neymar trouwens gedroeg zich bijna als een heer tegen de Belgen, op dat ene smetje na, zal die de kritiek toch aangetrokken hebben? Misschien kan Real een clausule in ze contract opnemen dat zijn gedrag aanstipt.

8 juli 2018 om 20:17

Hahaha grotere ego als ronaldo bestaatber niet en hij heeft het fantastisch gedaan. In mijn ogen is er momenteel geen enkel ander speler die zo gevaarlijk is vanuit links dan hazard. Koop dan nog een echte afmaker icardi of zelfs droomkandidaat mbappe erbij en je bent weer zoet voor enkele jaren

8 juli 2018 om 20:27

Net zoals Ronaldo dus haha. Nee even zonder dollen Hazard zou toch gewoon een prima opvolger zijn? Verwacht dat hij in ieder geval een stukkie goedkoper is als Neymar of Mbappe.

8 juli 2018 om 21:06

Hazard oogkleppen? Serieus, Hazard is absolute top wanner het op overzicht en inzicht aankomt.

8 juli 2018 om 21:57

Egoïstisch en oogkleppen op? Hahaha sorry dan snap je er echt de ballen van. Een van de weinige flankspelers met zoveel awareness en medespelers zoveel gunt en aangeeft.

Neymar zijn waarde moet toch flink gekeldert zijn na zo een wk aanfluiting. Hazard vind ik meer dan zn geldje waard in tegestelling tot de val-braziliaan neymar sr

Neymar scoort zoveel meer dan Hazard, geen wonder dat hij de droom aanwist is van Real. Real heeft behoefte aan een spelers die het verschil kunnen maken met cijfers, een dribbel koning hebben we al. Niet dat Hazard slecht zou zijn samen met Bale en Benz, Lewa of Mbappe. Maar Neymar is toch meer een zekerheidje op succes als je het mij vraagt, hij heeft ook een goeie pass.

8 juli 2018 om 21:37

Jij snapt het, waarom voor Hazard gaan als we al Isco hebben en dan ook nog eens Asensio.

Goede speler, maar ten opzichte van Ronaldo ga je er zeker 20 doelpunten per seizoen op achteruit.

8 juli 2018 om 20:57

Dat ga je met vrijwel elke linksbuiten hebben, Ronaldo scoort meer dan een spits die goals ga je niet 1 op 1 vervangen. Maar er zal een andere speelstijl komen als Ronaldo vertrekt meer vanuit het collectief met meerdere doelpuntenmakers in plaats van 1

8 juli 2018 om 21:38

Ronaldo is zeker niet de enige die goals kan maken bij Real maar hij is helaas wel vaak de enige die het moet doen.

8 juli 2018 om 22:56

Omdat alle ballen op Ronaldo moeten. En als Hazard word gekocht zal et waarschijnlijk ook een veel scorende spits gehaald worden a la Icardi. Isco en Benzema zijn mensen die liever afgeven dan scoren, dan is het niet gek dat de Ronaldo vaak de enige is scoort. Daar is het team ook op ingesteld en tot nu toe is dat een groot succesverhaal.

Als Ronaldo daadwerkelijk vertrekt, lekker voor een geheel nieuwe en jonge aanval gaan.
Bale(teveel injuries) en Benz ook weg dus.

Mbappe, Mane en Martial proberen te halen.
Deze gasten toevoegen aan Asenio en Vasq.

Hazard vind ik meer een speler die past in het Real Madrid spelletje dan Neymar. Als ik Real was zou ik daarom ook eerder voor hem gaan. Kan goed dribbelen, scoren, assists geven etc. Ideale linksbuiten. Niet zo goed als Cristiano maar wel een goede vervanger mocht hij echt vertrekken.

Als Neymar komt wordt het een grote drama met zijn gezeik en zijn honger om continue aandacht van de fans en pers. Zo iemand moet je eigenlijk niet in je team willen hebben ondanks zijn voetbalkwaliteiten. Kan je beter voor Hazard gaan, of zelfs Mbappe als hij haalbaar is.

8 juli 2018 om 21:02

Ik ben ook geen fan van Neymar de acteur, maar je zag duidelijk dat hij de kritiek ten harte genomen heeft, in die laatste wedstrijd tegen belgie. Op dat ene incident met fellaini na, heeft ie zich toch netjes gedragen. Dus wie weet gaat ie nu enkel en alleen nog maar zijn voeten laten spreken. Ik denk overigens dat je ze beide moet kopen.

8 juli 2018 om 21:32

Het is geen Fifa he! Je kan misschien 1 van de 2 halen (Neymar & Mbappe) maar beide zijn echt te duur, dan praten een over +500 miljoen voor 2 spelers

8 juli 2018 om 21:52

Ik bedoelde hazard, die is denk ik een stuk goedkoper dan mbappe.

8 juli 2018 om 23:01

Ja en dan moeten ze nog een spits. Ben alsnog 300+150+(de spits)150. Kom je alsnog uit op 60p miljoen, of wil je soms zonder spits gaan spelen. Benzema is geen optie lijkt me...

8 juli 2018 om 23:09

Waarom niet? Ik heb er wel vertrouwen in.

Ronaldo is 1 op 1 onmogelijk te vervangen in het spel van Real. Gaan voor hetgeen waar je het minst mee verliest. Je verliest hoe dan ook.

Ik zie het allemaal niet zo met Hazard. Is voor mij een soort Ribéry, prima voetballers maar scoren te weinig en te weinig assists om echte wereldtop te zijn. Het enige is dat hij nog ooit zijn man voorbij komt wat tegenwoordig bijna een unicum is.

8 juli 2018 om 20:39

Rendement is te laag is net zoals Isco veel dribbelen met de bal maar weinig rendement .

8 juli 2018 om 22:24

Is bij Chelsea elke 2 wedstrijden betrokken bij meer dan 1 doelpunt. Dit in een allesbehalve offensief team dat in zijn 5 seizoenen ook 2 zeer teleurstellende heeft gekend hè. Ik zie hem bij Madrid zo bij 35-40 doelpunten betrokken zijn. Koop dan ook n afmaker voorin i.p.v. benz en je zit redelijk goed hoor

Leuk dribbelaartje meer niet die gaat Ronaldo nooit van zijn leven vervangen dan nog liever Isco. Die gaat er ook geen 50 maken plus het is geen big game player. Dat van Ronaldo naar Juve geloof ik pas als het echt is..... Trouwens niemand kan Ronaldo vervangen nooit! Misschien dat er een speler beetje in de buurt komen dan kom je uit bij Neymar en Mbappe kan ook maar dat is afwachten of hij over lange periode wel wereldtopper is?

Mocht Ronaldo vertrekken wat ik niet geloof voorspel ik magere jaren voor Real Madrid ...

8 juli 2018 om 20:52

ik ben hier al dagen om het uur het internet aan het refreshen om wat meer duidelijkheid te krijgen omtrent Ronaldo. Pfff Real zonder Ronaldo is zo veel minder, dat kun je niet opvangen.

8 juli 2018 om 20:54

Ja, dat word echt heel interessant straks als cr7 vertrekt. Dan zullen ze t over een hele andere boeg moeten gaan gooien. Ik hoop in ieder geval dat Benzema nu diep gaat spelen, ik wil m gewoon een heel seizoen als echte spits zien spelen, ik denk echt dat we het allerbeste(als spits) nog wel van hem gaan zien.

8 juli 2018 om 22:23

@aqua

De enige die in de buurt is en zou zijn als die naar Real zou gaan is Messi maar die speelt gelukkig bij Barcelona..voor de rest ben ik het wel met je eens...alleen vind ik dat het nu wel het moment is om Ronaldo te laten gaan, ipv hem meer geld te geven omdat hij net 20 miljoen heeft moeten betalen aan de belastingdienst...snap ook niet dat hij opeens loonsverhoging wilt of erkenning van Real (dit heeft die namelijk al genoeg gekregen) maar de man is een Narcist op en top door dwars te gaan liggen net nadat Real de CL heeft gewonnen en Zidane weggaat, hij spoorloos was in de CL finale, Bale de show stal en hij het niet kon verteren en zichzelf weer naar voren moest plaatsen op een moment dat het team het uitstekend deed.

Ja hij is de man die bij Real de goals moet maken omdat ook alles op hem is afgestemd...maar ik hoop en weet toch wel zeker dat Real ook moet denken aan het feit dat dit niet eeuwig kan duren en ze moeten denken aan een toekomst zonder hem...er is geen specifieke speler (op Messi na) die hem kan evenaren kwa goals.

Maar ik denk wel dat Real nog beter kan zijn in het voetballend gedeelte door een Hazard, Mbappee, Neymar te halen...sowieso een van de laatste 2. (deze 2 scoren ook heel veel elk seizoen).

9 juli 2018 om 08:09

Sorry hoor maar deze verhoging die er nu maar niet komt is Ronaldo beloofd door Perez, Perez heeft beloftes gemaakt die hij nu niet nakomt. Messi wilt toch ook elk jaar meer wanneer zijn contract weer eens verlengd word? Maar Messi is je chou daar mag niks over gezegd worden zeker, die is niet natcistisch wanneer hij zijn jaarlijkse verhoging opstrijkt?

Afgezien van zijn gedrag, vind ik dat ze zoiezo Neymar moeten inlijven, die heeft mijn inziens meer scorend rendement dan hazard. En doelpunten ga je nodig hebben, als Cr7 vertrekt. Maar hazard kan je bij Real ook goed gebruiken als aangever natuurlijk. Dus zou t mij niets verbazen als ze allebei voor Real gaan spelen.

Vind dat hazard te weing scoort, gewoon cristiano het contract wat hij wilt geven zou veel beter zijn.

Neymar is iig de betere duikelaar..
Veder zou ik liever Hazard in mijn elftal hebben. Speelt toch meer in het team belang

Denk dat real eerder voor mbappe gaat.
Mbappe bale en Marco, mooie toekomst

Kevin de bruine, cas en isco.. voor mbb neymar( die jonkie gunt hem zn shine hij weet al dat ie beter is/word) en salah .. verdediging is goed genoeg

Neymar staat sowieso hoog op Perez ze lijstje. Dat heeft hij namelijk altijd al gestaan. Is uiteindelijk ook gewoon beter en heb een hoger rendement dan Hazard. Neemt niet weg dat Hazard ook gewoon een top speler is, maar zie dan liever toch Neymar. De president moet hem dan alleen even goed op ze fingers tikken dat het over moet zijn met ze theater shows en hij gewoon moet voetballen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren