Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Real Madrid lijkt opgelucht adem te kunnen halen: ‘Falsa alarma con Cristiano’

Laatste update:

Real Madrid gaat in de finale van de Champions League voor de elfde eindoverwinning in het belangrijkste clubtoernooi van Europa. De Spaanse supermacht vreest echter voor Cristiano Ronaldo: vijf dagen voor de eindstrijd tegen stadsgenoot Atlético Madrid gaat de sterspeler geblesseerd van het trainingsveld. Er lijkt uiteindelijk weinig aan de hand.

/

Op de training kwam Ronaldo in botsing met reservedoelman Kiko Casilla. De Portugees bleef enige tijd aangeslagen liggen, maar kon het veld op eigen kracht verlaten. Bij de Koninklijke vreesde men al: de 31-jarige Ronaldo moest in april ook al enkele wedstrijden toekijken wegens een dijbeenblessure. Zo miste hij de eerste halve finale tegen Manchester City.

Volgens sportkrant Marca is de blessure in ieder geval niet ernstig. ‘Falsa alarma con Cristiano’, kopt de krant: vals alarm. De artsen van Real Madrid hebben aan journalisten van de krant laten weten dat Ronaldo niets mankeert.

Denk je dat Cristiano Ronaldo inzetbaar is in de finale?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Oei zou een aderlating zijn

24 mei 2016 om 16:14

C. Ronaldo kennende zou hij zelfs met 2 gebroken benen de CL finale nog willen spelen.

Zonder Ronaldo gaat Atletico ongetwijfeld winnen. Real heeft Ronaldo nodig om goals te maken, helemaal tegen de ijzeren muur die Atletico kan opgooien voor de eigen 16

24 mei 2016 om 13:03

straks ff gekeken,

In La Liga heeft Atletico 2x gewonen van real (4-0 thuis, 0-1 uit). Ik denk met of zonder Ronaldo, maakt niet zoveel uit. Real wint dit niet.

24 mei 2016 om 13:07

Elke wedstrijd in anders

24 mei 2016 om 13:08

Wat bazel jij nou weer allemaal?
Real en Atletico hebben dit jaar 2 keer gespeeld 1 keer werd het gelijk en 1 keer won Atletico met 1-0.

24 mei 2016 om 13:13

Ga weg man met je neppe stats.

24 mei 2016 om 13:21

Je hebt naar de wedstrijden van het seizoen 14/15 gekeken niet van afgelopen seizoen

24 mei 2016 om 14:00

Meneer bla bla weer

24 mei 2016 om 15:55

Jullie zijn allemaal op hem aan het zeuren maar de stats laten dus zien dat Real 2 seizoenen niet tegen Atletico heeft gewonnen dus? Zijn punt blijft hetzelfde...

24 mei 2016 om 14:15

Het is seizoen 2015/2016 niet 2014/2015

Met of zonder Ronaldo ... scheelt veel dreiging en cretiviteit voorin, zonder Ronaldo lujkt Real verlamd aanvallend gezien.

Ik zou nog eff afwachten of het ook echt vals alarm is. Zou wel beter wezen als hij wel speelt, maar hij heeft deze laatste weken wel erg veel te maken met pijntjes dus zou het even afwachten. Hopelijk speelt hij!

Ronaldo je gewoon nodig. Vorig seizoen in de kwartfinale ook de belangrijke asstist op Hernadez.

Ook altijd wel goed voor een goaltje tegen de dichte muur van Atletico. Zijn spel tegen Atletico is wel zeer minder. De laatste keer dat ik Ronaldo echt zag schitteren was in 2012 met een hattrick en een assist uit in Vicente Calderon.

Hopen dat hij wat kan beteken voor zijn ploeg. Denk dat Atletico aan het langste eind trekt.

Pff zo ik schrok mij kapot. Mijn hart zeg... Gelukkig valt het mee en kan onze held van real Madrid spelen.. Ik was effe in schok..

24 mei 2016 om 15:22

Als madrista hoort dit allemaal bij het tactiek....no panic...atletico kan het vergeten...Real heeft nooit een finale verloren ga het maar na....11de gaat naar bernabeu vriend

Beetje jammer maar aan de andere kant real inmaken met Ronaldo is veel lekkerder

Zou verschrikkelijk zijn voor real. Ronaldo heeft hierna wel rust nodig denk ik, maarja het ek staat ook voor de deur.

Zelfs bij de training doet hij dus overdreven

Komt allemaal in orde...
Maar het zal een gevecht tot de einde zijn...maar real zal dit niet weg geven echt niet...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren