Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Real Madrid legt na Isco en Marcelo derde international vast tot 2022

Laatste update:

In navolging van Marcelo en Isco verlengt ook Dani Carvajal zijn contract bij Real Madrid. De rechtervleugelverdediger is akkoord met de Koninklijke over een nieuwe verbintenis die hem tot medio 2022 in Estadio Bernabéu houdt. Dat heeft Real zondagmiddag bekendgemaakt.

De vorige verbintenis van de Spaans international liep tot de zomer van 2020. Real Madrid is tevreden over de prestaties van de international en heeft hem derhalve een nieuw contract aangeboden. Maandagmiddag zet Carvajal zijn handtekening onder zijn nieuwe verbintenis.

Carvajal heeft zich in de afgelopen seizoenen ontwikkeld tot basisspeler en mag zich ook onder trainer Zinédine Zidane vaste basiskracht noemen. Door zijn ontwikkeling in Madrid is hij ook een zekerheidje in de nationale ploeg van Spanje.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gewoon een goede back, goed nieuws dus. Alleen maar goed nieuws op contract gebied tot nu toe, nu Asensio nog.

17 september 2017 om 15:34

Gewoon een goede back is wel een understatement. Carjaval is natuurlijk gewoon absolute wereldklasse.

Is echt gegroeid de laatste jaren. Ik zie hem nooi meer vertrekken bij Real

Noem eens een betere rechtsback 😉

17 september 2017 om 15:35

Dani Alves! Maar idd, hij is gewoon een hele goede back, neemt aan dat dat is wat je duidelikk wil maken?

17 september 2017 om 17:16

Zou nog kunnen, alleen moet je om Alves volledig te laten renderen wel meer defensieve zekerheid inbouwen met bv. een extra verdedigend ingestelde middenvelder of een extra verdediger. En Carvajal is verdedigend nu al sterker

17 september 2017 om 15:44

Inderdaad Alves is wel een stuk beter! Maar hij is inderdaad ook een goede rechts achter

17 september 2017 om 15:51

Een stuk beter, laat me niet lachen. Alves speelde afgelopen seizoen zo geweldig, omdat ie op RM speelde bij Juve met Barzagli als zijn rugdekker. Carvajal doet niet veel onder aan Alves. Verdedigend zeker beter dan Alves, aanvallend valt over te discussiëren.

17 september 2017 om 17:17

Idd geen stuk (meer). Aanvallend misschien wel maar verdedigend absoluut niet

17 september 2017 om 17:53

Natuurlijk is Alves aanvallend veel beter. Carvajal is verdedigend een stukje beter. Alves is verdedigend ook gewoon prima hoor. Heeft Ronaldo best vaak in zijn zak gehad

Die Carvajal kan mij wel bekoren. Goede rushes en sterk. Vind hem ook een heerlijke uitstraling hebben. Dat strakje shirtje, haartjes in de lak. Toch wel een 'bijzondere' verschijning, om het zo maar te zeggen. Bij real sowieso alleen maar mooie spelers om naar te kijken.

Mooi dit is samen met dani alves de beste rechtsback van de wereld

Nou nog Bale verkopen en lewandowski kopen in de winter

Zoveel respect voor het beleid van Real. Zo'n sfeer neerzetten dat spelers niet eens twijfelen over een contractverlenging. Ben er heel blij mee, zie een hoop spelers hier hun carrière afsluiten. Laten we het hopen!

Ik had echt voor deze opstelling gekozen. Vooral omdat de aankopen realistisch zijn en de verkopen voldoende opbrengen om de aankopen te realiseren om aan de regels van de FFP te doen.

De Gea
Carvajal
Varane
Ramos
Marcelo
Modric
Casemiro
Kroos
Asensio
Ronaldo
Hazard

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren