Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Real Madrid laat Kubo voor vierde keer elders vlieguren maken

Laatste update:

Takefusa Kubo maakt het seizoen af bij Real Mallorca, zo bevestigt Real Madrid. De twintigjarige Japanner wordt een jaar uitgeleend aan de promovendus, waar hij in het seizoen 2019/20 ook al speelde. De Koninklijke zal hopen dat Kubo op Mallorca meer indruk weet te maken dan het afgelopen seizoen, toen hij bij twee verschillende Spaanse clubs speelde. Kubo heeft in Madrid een contract tot medio 2024.

Real Madrid plukte Kubo twee jaar geleden als achttienjarig talent weg bij FC Tokyo. De rechteraanvaller werd toen direct uitgeleend aan Real Mallorca en veroverde op het eiland meteen een basisplaats. Ondanks de inspanningen van Kubo, die in 35 competitieduels voor Real Mallorca in actie kwam, degradeerde de club uit LaLiga. Afgelopen seizoen promoveerde de club direct weer, waardoor Kubo ook deze jaargang in LaLiga actief zal zijn met Mallorca.

Kubo was onlangs met Japan actief op de Olympische Spelen, waar de halve finale tegen Spanje verloren ging (0-1). Ook de strijd om het brons tegen Mexico (3-1) wisten de Japanners niet te winnen, waardoor Kubo zonder medaille terugkeert in Spanje. De buitenspeler, die nog geen officiële minuut voor Real Madrid speelde, kwam afgelopen seizoen eerst uit voor Villarreal, maar kwam daar weinig aan spelen toe. In januari nam Getafe de huurperiode over, waar Kubo vervolgens achttien officiële wedstrijden speelde. Daarin was hij goed voor een doelpunt en een assist.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Verdient op ze minst een half jaar mee draaien met het eerste ookal is het met minder speeltijd, het trainen bij real madrid met wereld klasse spelers zou hem veel helpen. Op het veld maakt hij meestal een beter indruk dan andere jonge spelers bij real madrid.

11 augustus 2021 om 19:47

Klopt alleen Madrid zit met het probleem van te veel spelers zonder Europees paspoort. Op mijn beurt zeg ik dan Vinicius jr verhuren, heeft de laatste 2 seizoenen niks laten zien, Takefusa verdiend gewoon een kans.

11 augustus 2021 om 19:53

Vinicius Jr zou toch ondertussen al een Spaans paspoort kunnen hebben, door de regeling dat Zuid-Amerikaanse spelers na 2 jaar een Spaans paspoort kunnen aanvragen?

11 augustus 2021 om 19:55

Dus kubo moet wachten totdat 1 van die Braziliaanse spelers een spaans paspoort krijgen zoals marcelo en casemiro want voor kubo is het zelf onmogelijk om een Spaans paspoort vanwege de Japanse wet want een dubbele nationaliteit in Japan is verboden dus daarom heeft volgens mij vinicius een Spaans paspoort aangevraagd. Dus hopelijk kunnen we Kubo volgend jaar zien want hij is wel een speler die mee kan in dit Real.

11 augustus 2021 om 19:57

Volgens mij Militao ook

11 augustus 2021 om 20:02

Vinicius heeft inderdaad een Spaans paspoort aangevraagd volgens de media, dus het zou kunnen dat die procedure tijdens dit seizoen geregeld wordt. Dan is er volgend seizoen dus een plekje vrij voor Kubo. Als het goed is kunnen Militao en Rodrygo vanaf volgend jaar hun Spaans paspoort aanvragen waardoor, Kubo dan de enige non-EU speler in de selectie wordt. Zou mooi zijn als Kubo zijn rendement dit jaar verbetert bij Mallorca, die dankzij het opnieuw binnenhalen van Kubo weer kunnen rekenen op massale aandacht vanuit Japan.

11 augustus 2021 om 20:15

Die jongen is natuurlijk wel nog slechts 20 jaar. Die zal vast nog niet veel in aanmerking komen voor speeltijd. Dan is verhuren binnen Laliga zo slecht nog niet. Ik snap dus wel dat ze ervoor kiezen hem een jaar te verhuren.

11 augustus 2021 om 23:10

Ik geloof niet dat je van trainen beter wordt dan van het spelen van wedstrijden

Jammer. Deze jongen is gewoon letterlijk beter dan Asensio en Vinicius. Maarja, helaas zijn deze twee erg heilig bij Perez.

11 augustus 2021 om 20:06

Vinicius zou ik toch behouden. Die jongen brengt iets wat niemand anders brengt bij real. Zoveel gevaar en angsteloosheid in zijn dribbel. Dribbelt ook altijd doelgericht (waarna het 9 vd 10x misgaat). Asensio mag ook wel vertrekken wat mij betreft. Luie speler zonder rendement en productiviteit. Ik had zelf graag gezien dat Brahim bleef. Op dit moment beter dan de eerder genoemden en ook beter dan Kubo als je het aan mij vraagt.

11 augustus 2021 om 20:07

Joh alsof Perez de opstelling maakt. Ancellotti kan Kubo er ook bij houden en hem laten spelen. Maar ze hebben al wat weken aan trainingen achter de rug en blijkbaar toch nog te licht bevonden. Niet gek als je bedenkt dat ie half afgelopen seizoen maar enkele wedstrijden speelde voor Villarreal, dat toch wel een niveautje lager is dan Real

12 augustus 2021 om 07:14

Raiss... hou maar op. Kubo heeft nog niet 1x meegetraind. Zat op de OS. Was daar wel een van de grote sterren overigens

11 augustus 2021 om 20:17

Maar zeker niet stabieler. Deze jongen moet gewoon vlieguren maken en dat kan door een verhuur. Met een onervaren Kubo ga je problemen krijgen in de CL. Ik snap dus wel dat Real Madrid voor deze optie kiest. Hij moet eerst laten zien dat hij een stabiel goed seizoen kan draaien. Tot die tijd is Real Madrid een stapje te ver.

Kan mij niet voordtellen dat Kubo het slechter doet dan Vinicius. Dat Vinicius als wondertalent werd neergezet heb ik nooit kunnen ontdekken alhoewel hij wel pijlsnel is. Basistechniek en rust kent de beste man niet. Kubo als 13e, 14e man erbij is toch niks mis mee?

11 augustus 2021 om 20:23

In principe is Vinicius dus 13e man. Want er hoort eigenlijk ene Hazard op LB te spelen en niet Vinicius. Maar helaas kennen we allemaal het verhaal van Harzard.

Lekker uren laten maken bij een club waar hij wekelijks 90min kan maken, net zoals Brahim. De aanval van Real is gewoon overvol, met Hazard & Vini op Links. Benzema, Jovic en Mariano in de spits. Bale, Asensio, Rodrygo en Vasquez op rechts. Het is geen wereldklasse aanval, buiten Benzema en Hazard mits Fit. Maar het is gewoon veel te druk daar. Er zal een bezem door de aanvallers moeten en er moet sowieso iemand bij die er gelijk kan staan voor op rechts

Kunnen we hem niet gewoon verkopen samen met vini, rodry, jovic en asensio. Ze komen allemaal veels te kort voor real en hebben ook niet het potentie daarvoor. Vini kan opzich eigenlijk wel blijven want als invaller kan hij tenminste nog iets forceren. Brahim diaz vind ik wel echt potentie laten zien bij milan. Odegaard kunnen we trouwens ook wegdoen. Al deze zogenaamde talenten bakken er geen moer van en hadden het bij ajax misschien niet eens gered, laat staan real.

Ziet perez geen usp in kudo? Zou je verwachten, tripjes naar Japan en sowieso veel Japanners die shirtjes kopen. Gebeurt minder snel bij Mallorca.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren