Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Real Madrid krijgt advies: ‘Er gaat niets meer van hem uit, heel raar’

Laatste update:

Karim Benzema maakte dit seizoen slechts twee doelpunten in vijftien competitiewedstrijden en maakte slechts vijf keer de negentig minuten vol in LaLiga. Jean-Pierre Papin concludeert in een interview met AS dan ook dat de klad er een beetje in zit bij zijn dertigjarige landgenoot.

“Persoonlijk had ik een nummer negen gekocht, maar dat is mijn mening. Ik denk namelijk dat Real zich moet versterken”, aldus de 54-jarige Papin, die 55 interlands speelde en uitkwam voor onder meer Olympique Marseille, AC Milan en Bayern München. “Het beste voorbeeld is Benzema. Hij scoorde vaak, maar nu gaat er niets meer van hem uit. Hij lijkt niet eens meer dreigend en dat is raar.”

“Maar niemand weet beter wat het team nodig heeft dan Zinédine Zidane”, gaat Papin verder. “Hij kent de groep en heeft vertrouwen in zijn spelers. Hij zat de laatste twee seizoenen niet verkeerd met zijn beslissingen, dus we moeten hem vertrouwen. Ik respecteer Zidane zeer. Het is geweldig wat hij heeft gepresteerd.”

Benzema maakte in de zomer van 2009 de overstap van Olympique Lyon naar Real en heeft er nog een contract tot medio 2021. Als mogelijke nieuwe spitsen voor De Koninklijke worden onder anderen Robert Lewandowski (Bayern München), Mauro Icardi (Internazionale) en Harry Kane (Tottenham Hotspur) genoemd.

Is Karim Benzema (nog) de juiste spits voor Real Madrid?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk dat een topspeler erbij in de aanval gewoon heel belangrijk is, neemt de concurrentie alleen maar van toe en ik denk dat Benzema dat goed kan gebruiken. Het kan Ronaldo ook nieuwe impulsen geven.

9 februari 2018 om 21:56

Real heeft wel vernieuwing nodig en ik denk dat benzema de eerste is die geslachtofferd gaat worden. De vervangers voor hem zullen veel geld kosten, maar ze kunnen er eigenlijk niet omheen.

9 februari 2018 om 22:23

Benzema heeft gewoon een nieuwe avontuur nodig. Real moet langzamerhand gaan verjongen. Ik denk dat ze Icardi zullen halen.

Kane of icardi zou perfect zijn, wereld top en jong, lewandowski is al te oud voor wat hij zal kosten

9 februari 2018 om 22:01

Lewa is pas 28 (!). Iedereen doet net alsof hij al 31 ofso is. Die man zou de alles aan flarden schieten in La Liga. Die jongen heeft alles wat een topspits hoort te hebben.

9 februari 2018 om 22:23

Hij zegt dat hij te oud is voor wat hij zal kosten, waarmee hij denk ik bedoelt dat als je er nu 150 miljoen voor meer legt je daar over een jaar of 3/4 geen fractie van terug kan verdienen.

Of dat bij een club als Real een issue is of zou moeten zijn is een tweede, maar ik.snap de opmerking wel.

9 februari 2018 om 22:24

Real koopt toch geen spelers met het idee om er winst op te maken, als hij maar scoort.

10 februari 2018 om 00:01

Lewa is 29 en half (jarig in augustus)... bijna 30 dus in het volgende window (geboortedatum 29 aug 1988). Real had hem beter gehaald toen die 28 was

Benzema is nooit een spits geweest die bekend staat om zijn scorend vermogen. Zijn beste seizoen voor Real was in 2014. En volgens mij scoorde hij toen ook rond de 25 doelpunten in alle competities (corrigeer me als ik het fout heb). Maar het is een spits die ruimte maakt voor de vleugelspelers en hen ook voor de goal kan zetten. Helaas zie ik dat dit seizoen zelden. Dat is de reden dat ik hem op dit moment zou vervangen. Misschien een goede concurrent halen waardoor hij gedwongen wordt om te shinen. Maarja wie is er beschikbaar?

9 februari 2018 om 21:47

Voor genoeg geld is iedereen tegenwoordig beschikbaar

Ja Arsenal heeft Alexis ook bij Real aangeboden maar die was niet nodig? Snap ik nog altijd niet. Met sanchez haal je die derde cl op rij misschien wel binnen

Seizoen 2011/12 32 doelpunten

Het is echt vreemd wat er gaande is, hij straalt ook gewoon geen inzet en de wil om te vlammen uit. Er moet zeker een nieuwe spits komen. Er is weinig keus, maar wil je Icardi halen dan is een type Hazard om hem heen ook nodig. En laat Benzema vertrekken of tenminste goed banken want wat hij nu presteert kan toch echt niet, gewoon ongekend.

Ik denk dat iedereen wel ziet dat we een spits nodig hebben. Het begint eigenlijk best irritant te worden hoe koppig Zidane is.

Dat moet nu echt prioriteit 1 worden in de zomer voor Madrid. Onderandere die achterstand die ze nu opgelopen zijn komt grotendeels door het lak aan goals. Suarez als voorbeeld had ook een hele slechte start maar heeft zich meer dan fantastisch weer herpakt. Ik wil niet zeggen dat Benzema aan aan het einde van zijn Latijn is maar als er geen verandering in komt moet Real echt een nieuwe spits kopen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren