Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Real Madrid is voor twintig miljoen euro dicht bij deal in Italië

Laatste update:

Real Madrid lijkt definitief afscheid te gaan nemen van Borja Mayoral. Marca weet zaterdagavond laat namelijk te melden dat de 23-jarige aanvaller op het punt staat de Koninklijke te verlaten voor een avontuur in Italië bij Lazio. Mayoral gaat Real Madrid naar verluidt ongeveer twintig miljoen euro opleveren.

Mayoral is afkomstig uit de jeugdopleiding van Real Madrid en debuteerde in oktober 2015 onder Rafael Benítez in de hoofdmacht van de Spaanse grootmacht. De spits kwam sindsdien echter tot slechts 31 wedstrijden voor Real Madrid (7 doelpunten en 4 assists), mede door diverse verhuurperiodes elders.

Mayoral werd de afgelopen jaren namelijk door Real Madrid ondergebracht bij VfL Wolfsburg en Levante. Voor die laatste club speelde hij het afgelopen seizoen 34 wedstrijden in LaLiga, waarin hij 8 doelpunten wist te maken en bijdroeg aan de handhaving op het hoogste niveau in Spanje.

De Spaans jeugdinternational heeft echter geen toekomst bij Real Madrid en lijkt deze zomer definitief van de loonlijst in het Santiago Bernabéu geschrapt te gaan worden. Lazio heeft namelijk een bedrag van circa twintig minuten euro over om het tot medio volgend jaar doorlopende contract van Mayoral af te kopen en is dicht bij een akkoord met Real Madrid, zo klinkt het vanuit Spanje.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat??? 20 miljoen??? Voor een spits die overal is gefaald... Damn, Perez kan echt goed zakendoen. Kunnen Bartomeu en co nog van leren.

2 augustus 2020 om 00:08

Wagwan/ is meer een koopje als ik er over nadenk, meerdere clubs hadden interesse in hem, maar Flo doet graag zaken met de Italianen, hij heeft al een paar mooie spelers die kant op laten gaan.

2 augustus 2020 om 00:22

Overal gefaald? Die jongen is pas 23 en was afgelopen seizoen erg belangrijk voor Levante. Denk dat hij wel eens een hele leuke aankoop kan worden van Lazio waar we volgend seizoen veel van kunnen verwachten.

2 augustus 2020 om 01:14

Een speler van de B-team uit Real is altijd een aanwinst voor een subtop als Napoli Lazio Arsenal. Kijk eens naar Morientes die eigenhandig Monaco naar de finale van de CL bracht. Een Higiuan, Hakimi die topspelers voor een andere club zijn de standaarden bij Real torenhoog. Je kan niet zomaar bij Real voetballen omdat je aardig een balletje ken trappen. Die willen alleen de Elite.

2 augustus 2020 om 03:58

Morientes was wel eerst basisspeler bij real. Higiuan ook en Hakimi was basis speler bij een club op een niveau lager dan real. Alle 3 anders dan deze speler. Niet vergelijkbaar

2 augustus 2020 om 04:30

Ik noem 3 spelers om niet heel diep in te gaan op spelers maar een duidelijk punt over het niveau van Real probeer aan te geven. Baljic(GS) Callejon(Napoli) Guti, Morata of een Casemiro die naar Porto ging en kan met nog 100 bankzitters komen dus hou op als je de punt niet snapt. Spelers van Real zijn altijd een aanwinst voor een ander topclub dus Mayarol is sowieso een koopje.

Twintig miljoen voor Mayoral? Vind ik niet eens zo gek. Was natuurlijk wel lang bekend dat Mayoral niet het niveau van Real zou halen. Gaat prima passen denk ik bij Lazio in een twee spitsen systeem. Wens hem veel succes bij Lazio.

2 augustus 2020 om 00:29

Lol echt zo. Dacht eerst oke dit gaat om James maar 20 mil voor Mayoral is gewoon top. Zo vang je gewoon even meer dan 100 mil euro voor spelers uit de eigen academy die nauwelijks in het eerste gespeeld hebben. Zo heb je al RdTomas verkocht, (helaas) ook Hakimi, nu nog Oscar, Diaz, Regi wellicht enz. Llorente leverde ook al 40 mil.

2 augustus 2020 om 00:49

Reguilon zou zonde zijn. Op de lange termijn een zeer geschikte opvolger voor Marcelo (als back-up van Mendy). En door zijn goede prestaties dit seizoen zou Sevilla hem nog wel een jaar willen huren lijkt me.

2 augustus 2020 om 01:17

Eens hoor. Persoonlijk zou ik hem ook houden want idd Marcelo gaat niet lang meer mee en dan kan hij idd ala Nacho een back up zijn voor Mendy.

2 augustus 2020 om 13:37

Liers / Florentino verkoopt die spelers maar voor 50% of hij voegt een first-refusal optie in zodat hij altijd de controle houdt over de toekomst van dit soort spelers. Regi is jong en wil ergens belangrijk zijn en spelen. Soms is tijdig afscheid nemen het beste wat je kan doen

Dit is echt een top bedrag voor zo een matige spits, snap niet waarom Lazio zoveel geld voor hem overheeft.

2 augustus 2020 om 13:36

34 / Daar krijgen ze nu ook weer CL geld binnen bij Lazio, en een goede spits erbij kan nooit kwaad toch. Prima deal voor beide clubs!

Dit doet perez dan wel weer goed maar dat van hakimi .. snap er nog steeds helemaal niks van.

2 augustus 2020 om 09:47

K ook niet, maar wie weet wilde hakimi absoluut garantie dat hij basis staat? Carva is uiteraard onze basisspeler en dat zal zo blijven. Deal met inter is niet eens zo slecht. Wij zijn de eerste die een bod mogen doen Wann hakimi verkocht wordt dus dan heeft ie speeltijd gehad en is carva oud en hop hè s back!

2 augustus 2020 om 13:35

Mc / Ik heb zo een gevoel dat we Hakimi nog wel gaan zien in een Real Madrid shirt

Madrid doet goede zaken. 20 miljoen voor mayoral. 10 miljoen voor de Frutos, 40 voor Hakimi, 5 voor 50 procent van dani gomez, Oscar staat op het punt om voor 15-20 miljoen te tekenen voor villarreal als vervanger voor cazorla. Zometeen verdien je 100 miljoen aan jeugdspelers die het niet gemaakt hebben (geldt niet voor Hakimi natuurlijk). Tijd om te schakelen naar eerste teamspelers als mariano, Bale, James en vazquez. Al zal dat allicht pas na het cl seizoen gebeuren gok ik. Ook de huurspelers krijgen beetje bij beetje al duidelijkheid. Kubo lijkt naar Sevilla of Sociedad te gaan, Odegaard nog een jaar te blijven (helaas imo). Odriozola wordt backup van carvajal. Ceballos lijkt het grootste vraagteken

2 augustus 2020 om 13:34

8 / Madrid doet prima zaken zo. Ik had ook graag gezien dat Odegaard zou terug komen bij ons maar voor nu is het even niet anders, hij wil alleen terug als hij 100% belangrijk kan zijn, die garantie kan Zidane hem denk ik niet bieden, die grijpt graag terug naar zijn oud gedienden, dus de tijd voor Odegaard lijkt nog niet helemaal rijp. Overigens lijkt het er steeds meer op dat Jovic toch gaat blijven, iets wat jij 2 weken geleden al zei en toen verklaarde ik je voor gek maar ik hoor nu steeds meer berichten dat hij toch gaat blijven en dat het Mariano is die moet vertrekken. Alle focus moet op James en Bale zien te dumpen, dat zijn blokken aan je been

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren