Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Real Madrid is ongeslagen status kwijt; misser van het jaar in Glasgow

Laatste update:

Het reeds geplaatste Real Madrid is dinsdagavond tegen de eerste nederlaag in de groepsfase van de Champions League aangelopen. Trainer Carlo Ancelotti zag zijn ploeg met 3-2 verliezen van RB Leipzig, dat heel sterk startte en de tweede plaats nu steviger in handen heeft. In dezelfde poule hielden Celtic en Shakthar Donetsk elkaar in bedwang in Schotland: 1-1.

RB Leipzig - Real Madrid 3-2
Leipzig begon brutaal aan de ontmoeting met Real en de beloning voor de aanvallende intenties kwam al in de twaalfde minuut. De mee opgekomen verdediger Josko Gvardiol was alert om uit een rebound en van dichtbij raak te koppen, nadat Thibaut Courtois in eerste instantie nog redding wist te brengen. Kort daarna kwam Real met de schrik vrij toen Christopher Nkunku de zestien inrende en in het zijnet schoot. De 2-0 voor Leipzig kwam er alsnog in minuut achttien. Nkunku wist zich vrij te draaien in het strafschopgebied en zijn keiharde schot belandde via de onderkant van de lat in het doel. Rodrygo had de achterstand kunnen verkleinen toen de aanvaller op weg was naar Janis Blaswich, die zijn doel schoon hield met een fraaie redding.

Real had de zo gewenste aansluitingstreffer toch te pakken in de slotfase van de eerste helft. Marco Asensio gaf na een goede indivuele actie voor op Vinícius Júnior, die zijn kopbal via de binnenkant van de paal binnen zag vliegen: 2-1. Na rust ging Leipzig echter vrolijk door met aanvallen. Nkunku ging alleen op Courtois af, maar zag zijn inzet gekeerd worden door de Belgische keeper. Het bleek ook buitenspel te zijn voor de bedrijvige middenvelder. Leipzig wilde de wedstrijd definitief in het slot gooien en daarvoor kwam Timo Werner met nog twintig minuten te spelen binnen de lijnen. Het bleek een goede zet te zijn van de thuisclub.

Werner was alert en zag een voorzet vanaf rechts bij de tweede paal terechtkomen. De invaller maakte geen fout in kansrijke positie: 3-1. Het werd nog wel even spannend in de blessuretijd. Real, dat zonder Karim Benzema en Luka Modric aantrad, kreeg een strafschop vanwege een overtreding van Nkunku op Rodrygo. De Braziliaan ging zelf achter de bal staan en liet Blaswich vervolgens kansloos: 3-2. Verder dan dat liet het winnende Leipzig het echter niet komen in de Red Bull Arena.

Celtic - Shakhtar Donetsk 1-1
Voor Celtic is het na dinsdagavond nog steeds wachten op de eerste zege in de Champions League. Tegen Shakhtar kwam de Schotse grootmacht op eigen veld namelijk niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Celtic begon wel sterk en al in de tiende minuut hadden de fans op Celtic Park iets te vieren. Giorgos Giakoumakis lette goed op en scoorde nadat een afvallende bal bij hem terechtkwam: 1-0. Shakthar werd steeds sterker en met name in de tweede helft leverde dat de nodige kansen op. Uit een van die kansen viel dan ook de gelijkmaker na bijna een uur spelen. De pijlsnelle Mykhaylo Mudryk trok uit een counter naar binnen en liet Joe Hart kansloos met een geplaatst schot: 1-1.

Shakthar had de wedstrijd in Glasgow moeten winnen toen invaller Danylo Sikan de bal voor een leeg doel kreeg aangespeeld na een snelle counter van de bezoekers. De aanvaller raakte de bal echter helemaal verkeerd en op wonderbaarlijke wijze wist hij de grote mogelijkheid te verprutsen. Het leedvermaak was dan ook groot bij de supporters van Celtic, terwijl Sikan nauwelijks kon bevatten wat hij had gedaan. Doelpunten vielen er niet meer in de slotfase, waardoor Celtic klaar is in Europees verband. Shakhtar kan nog overwinteren in de Champions League, maar dan moet er volgende week worden gewonnen van Leipzig.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Met spelers als Nkunku, Olmo, Szoboszlai, Gvardiol en Simakan ben je gewoon een outsider voor de CL.

25 oktober 2022 om 23:21

Mwah overdrijven is ook een vak; staan 8e in de Bundesliga en kregen afgelopen weekend er ook gewoon 3 om de oren van een niveautje Augsburg. Dan durf ik Milan ook wel een kleine outsider voor CL te noemen met Leao,Theo,Maignan, Tonali en Bennacer…Knappe overwinning verder op een Real Madrid B. Milan had daar geen 3 tegen gemaakt gok ik. Dat mag ook gezegd worden

25 oktober 2022 om 23:25

Als je kijkt naar de top (Real, Bayern, City, PSG, Liverpool) en vervolgens de ploegen daar achter dan zijn de verschillen extreem klein. Clubs als Napoli, Leipzig, Milan, Dortmund en Benfica kunnen allen zomaar verrassen dit jaar en ver komen. Leipzig heeft het overigens 2 jaar geleden al aangetoond met een halve finale. En ik vind dit elftal sterker dan toen. En dat ze 8ste staan zegt weinig. Verschillen zijn enorm klein in Duitsland. En dan te bedenken dat ze Gulacsi, Klostermann, Laimer en Olmo (viel vandaag weer in) nog terugkrijgen.

25 oktober 2022 om 23:23

Hele sterke ploeg als de machine straks daadwerkelijk gaat lopen. Buiten Bayern, Madrid en City zie ik geen ploegen die significant beter zijn.

25 oktober 2022 om 23:31

Het probleem is dat ze hee wisselvallig zijn. Tegen Dortmund 3-0 dit seizoen, nu deze wedstrijd, maar ze zakken ook een aantal keren flink door de ondergrens. Maar dat het een ploeg is die iedereen lastig kan maken is al paar jaar zo. Tegen Spurs, Atletico, PSG, City, United en Real gewonnen de laatste jaren.

26 oktober 2022 om 01:47

Napoli is gevaarlijk dit seizoen

26 oktober 2022 om 08:28

Laten we maar zeggen dat Napoli ook gevaarlijk is voor de titel dit jaar, dan doet het allemaal iets minder pijn 😉

26 oktober 2022 om 10:44

Zodra ze Real in de KO fase tegenkomen kunnen ze gewoon naar huis hoor.

Ik dacht, dat verslag is voor binnen 2 tot 3 werkdagen maar bleek er gewoon 20 minuten vertraging te zijn. Ik zou haast beginnen denken dat het opzettelijk is. Die beste Jeroen van Poppel heeft zelfs 2 artikels tijdig klaar gekregen.

Belabberd Madrid zeg. Uitstekend Leipzig wel. Terechte uitslag. De mentaliteit frustreert me wel. Mag dan misschien een onbelangrijke wedstrijd zijn, je moet gewoon alles willen winnen. Cama is de enige met een voldoende vandaag. Bij Leipzig Simakan, Haidara en Nkunku uitmuntend. Die Simakan is misschien wel wat voor Madrid. Lijkt wat op Thuram als je hem ziet spelen.

25 oktober 2022 om 23:15

Jullie moeten Nkunku halen. Dan heb je de perfecte aanval. Haidara vind ik te licht. Gvardiol vind ik de beste verdediger van Leipzig, maar opzich hebben jullie in het centrum genoeg keuze.

25 oktober 2022 om 23:41

Die Nkunku moet inderdaad gehaald worden. Kan voor 60 miljoen opgehaald worden door die clausule. Snap nog steeds niet waarom Real nog niet voor hem gaat. Chelsea is er mee bezig maar ik hoop zo erg dat Real er met hem vandoor gaat.

26 oktober 2022 om 00:17

Real is niet voor hem gegaan omdat ze Mbappe wilden halen natuurlijk. En Perez van de laatste jaren haalt geen een tweede keus. Het kan zomaar zijn dat Nkunku na deze wedstrijd transferdoelwit nummer 1 is geworden, maar het kan ook dat ze gewoon op Haaland zullen wachten (wat eerlijk gezegd meer bij dit Perez past) en tot die tijd geen extra spits haalt. Zeker na wat Rafaela Pimienta heeft gezegd over de clausule van Haaland.

26 oktober 2022 om 01:51

Nkunku heeft al een medical gehad bij Chelsea inderdaad. Oftewel, over een jaartje mist ook hij op magische wijze ineens kans na kans.

26 oktober 2022 om 05:10

Waar moet Nkunku spelen dan in dit Madrid? Ik dacht namelijk dat hij bij Leipzig als spits, valse 9 of 10 speelde. Twee posities die bij Real voor nu voorzien zijn of waar niet mee wordt gespeeld.

26 oktober 2022 om 08:42

Hangend op rechts kan die prima uit de voeten en als je aanvallender wilt spelen kan die ook op de 10 positie. Of wat te denken als Benzema een keer rust nodig heeft.

25 oktober 2022 om 23:15

Wel meer spelers van Leipzig zouden aanwinsten zijn voor Madrid. Nkunku en Szoboszlai (hopelijk schrijf ik het goed ook). En dan ben ik benieuwd naar het plafond van Gvardiol!

Perfecte timing om een wedstrijd te verliezen. Het zag er niet uit. Was niet best, vele hadden er niet echt zin in. En makkelijk en klinisch scoren zat er bij ons gewoon niet in. Hadden Fede's afstandschoten nodig denk ik lol. Vini was aanwezig maar kan en moet echt beter. Vooral als hij naar binnensnijdt en de verre hoek kan zoeken.

Maar goed Leipzig profiteerde effectief van een zwak ongeinteresseerde Madrid. Moet zeggen, dit verlies kan best positief zijn. Het moest er een keer van komen. Je hebt ook niet meer die onnodige druk van oehh we willen unbeaten blijven. En Carlo kan de boel even goed wakker schudden na vandaag. En uiteindelijk mis je ook gewoon teveel met Benzema, Modric en Valverde. Nu gewoon van Celtic winnen thuis.

25 oktober 2022 om 23:22

Eerlijk ik denk dat je eerder inzet en respect miste en niet zo zeer Benzema, Modric en of Valverde.

Zelf met die jongens op het veld ga je hier verliezen omdat je 2-0 achter komt te staan door gebrek aan inzet en wilskracht, niet willen vechten voor de bal en denken dat je op 50% spelen er wel komt.

Maar goed, een wedstrijd om te vergeten. Beter nu dan in La Liga met een Barcelona in je nek.

26 oktober 2022 om 00:30

Oh zeker dat was het grootste issue vandaag idd. Dat geef ik ook aan, dat Leipzig profiteerde van een ongeinteresseerde Madrid. Het was helaas niet best.

Man man man, wat een misser. Die schiet Joh van Beukering er zelfs nog in.

Wat betreft Leipzig - Madrid. Leipzig heel overtuigend in de 1e helft en in de 2e helft wat minder, maar desondanks de benodigde 3 punten binnen.

Real moest een keer verliezen. Dan wel liever als ze al gekwalificeerd zijn. Je merkt de afwezigheid van Modric, Valverde en Benzema wel. Ik blame ze niet. Je zag duidelijk dat ze niet hongerig genoeg waren. Hopelijk wel een ongeslagen status in La Liga behouden.
Leipzig voetbalt echt heel goed. Kunnen makkelijk ruimte creã«ren.
Verder was Militao echt dramatisch. Wat een kortsluiting bij de goal van Werner lol.
Al met al terecht verloren. Op naar zondag. Hala Madrid!

25 oktober 2022 om 23:38

Ik ben al blij dat we geen blessuregevallen erbij hebben gekregen als ik me niet vergis. Goed gevoetbald van Leipzig, ook goed hulp van ons gekregen om dat te bewerkstelligen. Drie cadeautjes, drie goals voor Leipzig. Snel vergeten en door.

Terecht verloren, Leipzig was bij momenten een echte Duitse machine alleen waren zij na de 2-1 minder geworden en konden zij het niet meer belopen.

Tegen Duitsers en al helemaal in Duitsland moet je simpelweg 100% zijn, alles was slecht vandaag.

Je begint tegen Duitsers met de verkeerde instelling en dan kom je snel 2-0 achter, Vinicius dacht dat hij in zijn achtertuin speelde, negeerde Asensio zovaak dat was echt zielig geworden.

Maar goed iedereen was slecht, van Courtois tot elke speler voorin.

Instelling, vermoeidheid, dat het al binnen was en dat dit een verplichting was, alles speelde vandaag een deel in onze wanprestatie.

Uiteindelijk heeft deze wedstrijd geen gevolgen, wel jammer voor onze ongeslagen reeks.

Is die goal van Rudiger twee weken geleden in de laatste seconde van de wedstrijd toch een hele hele belangrijke gebleken.

25 oktober 2022 om 23:16

Valt die niet ga je deze wedstrijd natuurlijk ook met een andere mentaliteit in.

25 oktober 2022 om 23:20

Het valt me wel op dat Real wel matig speelt in de groepsfase, niet gek natuurlijk want het echte werk begint de groepsfase pas, maar alsnog verspelen ze wel altijd punten tegen clubs die een ‘minder’ grote naam hebben.

25 oktober 2022 om 23:26

Dat lijkt wel de gewoonte inderdaad. De voorbije jaren ook vaak als 2e geeindigd in de groepsfase.

Wat hebben we vandaag geleerd? Dat het nog steeds een schande van jewelste is dat Vazquez iedere keer mag komen opdraven om rechtsback te spelen. Ik blijf het gewoon zeggen. Kan me echt niks schelen dat het een leuke werkertje is dit dat. Hij heeft het niveau gewoon totaal niet en hoort niet in een Real shirt te spelen. Werd in de eerste helft echt bizar vaak overlopen. Rodrygo als 9. Ja sorry hoor, maar dat gaat 'm echt niet worden. Geen fan van en dat zal ook voorlopig blijven. Camavinga laat als basisspeler weer niet zien. Overal te laat, slechte passes, ik maak me zorgen om zijn vorm. En was Ancelotti stom dronken om Rudiger op linksback te zetten? Wtf? Pas na 20 minuten, toen we 2-0 achterstonden, liet die Rudiger en Nacho wisselen van plek, en ging het meteen beter.

En in Asensio trap ik niet in. Buiten zijn assist, weer een kansloze wedstrijd gespeeld. Alsjeblieft zeg, geef die man aub geen nieuwe contract.

Wat een slechte wedstrijd ook. Al de hele CL campagne, zitten we er niet lekker in. Alleen uit bij Celtic was een redelijke goede overwinning, maar voor de rest? Alle moeite thuis winnen van Shakthar, en uit pak je pas een punt in de laatste seconde's, en vandaag verlies je hier dik terecht. Doe je ogen open Carlo. Het zal tien keer beter moeten.

25 oktober 2022 om 23:26

Ben jij eigenlijk ooit is positief?

Jeetje man doe is rustig.

Ancelotti heeft al tig keren gezegd dat Camavinga problemen heeft met positie voetbal dat die jongen nog maar 19 is en vaak niet weet hoe hij tussen de linies moet lopen. Maar vandaag was hij 1 van de betere.

Men vergeet dat Camavinga elke wedstrijd letterlijk elke wedstrijd op een andere positie moet spelen of invallen. Soms valt hij in voor Tchouameni dan moet hij voor de defensie spelen, vandaag speelde hij net achter de aanvallers, en na uur spelen kwam hij naast Tchouameni terecht. Die jongen komt er echt wel.

Asensio was overigens ook goed, had 2 assists moeten en kunnen hebben, Vinicius negeerde hem ook een aantal keren volledig.

Over Rodrygo moet ik je gelijk geven, dat is een speler die naast of rond een spits moet voetballen ipv echt diep in de spits.

Over Vazquez, tja ik snap ook niet waarom Real Madrid niet vaker Tobias Vinicius tijd geeft.

26 oktober 2022 om 00:03

Ben vaak positief. Erg kritisch zijn, mag ook. Ik wordt er gewoon moe van om spelers als Vazquez en Asensio in de basis te zien opdraven. Vooral de eerste hoort hier niet te spelen, en bij de tweede hoop ik serieus dat die geen nieuwe contract krijgt.

En verhaal Camavinga. Ja, dan moet Ancelotti aan de slag gaan om Camavinga te laten ontwikkelen op 1 plek, en niet hem telkens van positie veranderen. Dan wordt het inderdaad moeilijk ja voor een 19 jarige. Xavi zet ook Pedri of Gavi niet voor de verdediging.

Blij dat je eens bent met Rodrygo en Vazquez. Ik blijf het een teleurstelling vinden dat we geen back-up spits hebben gehaald. Daarom hoop ik stiekem dat Perez een back-up spits haalt in januari. Zoals een Adebayor in het verleden, die ook in januari kwam.

26 oktober 2022 om 01:02

Als er 1 wedstrijd geen prioriteit had in alle 11 of wat die we deze maand spelen, dan was het deze wel. En als Valverde door Papu Gomez naar de Filistijnen wordt getrapt, dan kom je vanzelf bij Asensio uit. En als je Carvajal tot ver in het seizoen nog wil kunnen gebruiken dan is Vazquez gewoon een logische keus om zo nu en dan in te zetten. We hebben als collectief slecht gespeeld, dus aan Vazquez of Asensio alleen heeft het ook niet gelegen. Bovendien hebben deze twee allebei dit seizoen toch behoorlijk belangrijke goals voor ons gemaakt.

25 oktober 2022 om 23:29

Rustaagh, geplaatst voor de ko fase en met 1 punt thuis tegen Celtic gewoon eerste. Focus is nu de eerste plek houden in La Liga en blessures beperken tot aan het wk.

Camavinga was de beste Madrileen vandaag. Asensio was zonder bal weer dramatisch maar aan de bal was ook hij goed.

25 oktober 2022 om 23:56

Real 10pt, Leipzig toch 9? Dan is 1 punt misschien niet genoeg.

25 oktober 2022 om 23:58

Goh, mag wel hopen dat Real het wel netjes afmaakt ja tegen Celtic. Het blijft onvoorspelbaar met dit Real.

Camavinga de beste vandaag? Whut? Dan heb ik een andere pot gezien, kan ook. Asensio aub geen nieuwe contract.

26 oktober 2022 om 00:25

We staan maar 1 punt boven Leipzig hoor. Dus er moet gewoon gewonnen worden als je zeker die 1e plaats wil hebben.

26 oktober 2022 om 01:05

We moeten weliswaar winnen voor die eerste plek, maar voor Real Madrid maakt dat eigenlijk nooit heel veel uit. Als we 2e worden krijgen we een lastige tegenstander, maar als we eerste worden krijgen we ook een lastige tegenstander. We maken het onszelf namelijk zo vaak moeilijk, tegen wie we ook spelen. Des te knapper de resultaten die we aan het eind van de rit boeken.

1e helft was van een bizar slecht niveau met name verdedigend. Rã¼diger als linksback moet Ancelotti gewoon mee stoppen. Heeft daar nooit gespeeld voor dit seizoen en is ook geen linksback. Dan krijg je zo snel 2 goals om je oren. Daarna op zich wel prima herpakt maar ja dan mis je ook een dot van een kans van Vini. Tja die moeten erin op dit niveau. En dan wordt je weer helemaal op de counter gepakt. Zat eraan te komen en beter in zulke wedstrijden dan in de Liga of Knock-Out fase. Maar goed verdedigend moet het gewoon veel beter dan dit. Real krijgt teveel goals tegen...

Vz,er waren er wel een paar meer niet bij hoor, niet alleen Benzema. Ik vind vandaag alleen Camavinga en Asensio redelijk ok, de rest was zwak tot dramatisch zwak. We gaan nu nog even voor een nieuwe korte reeks van 4 overwinningen, dan is er niks aan de hand. Girona, Celtic, Rayo en Cadiz, moet kunnen.

Je start met rudiger en Vázquez als backs. Rudiger heeft nog nooit op die positie gespeeld. En voorin .. wat was die vinicius allemaal aan het doen met die grote glimlach van hem .. heb me vanavond flink aan hem geïrriteerd. Verder is Rodrigo geen spits. Denk dat ik het wel 1000x heb gezegd. Er moet een goede back up komen voor benzema. Als topclub die wekelijks 2 wedstrijden speelt heb je een extra spits nodig .. misschien toch maar Ronaldo huren deze winter

26 oktober 2022 om 11:39

Rudiger heeft het in zijn Roma-tijd goed gedaan als wingback. Zowel rechts als links. En Carvajal moet je af en toe rust geven als je tot diep in 2023 nog gebruik van hem wil kunnen maken. Dus de opstelling was niet onlogisch denk ik. Dat we posities moeten aanvullen staat vast. Ik vind Simikas wel een leuke rechtsback, op basis van de paar keer dat ik hem heb zien spelen. En voorin zouden Endrick en Irankunda geweldige aanvullingen voor de toekomst zijn.

26 oktober 2022 om 12:04

Van Endrick en Mudryk moeten jullie gewoon lekker afblijven

26 oktober 2022 om 12:40

Ha Samcro, Mudryk zullen we wel niet achter aangaan, maar ik vind hem wel een hele goeie. Maar die jongen heeft ook gezegd dat hij Arsenal een mooie club vindt dacht ik. Is daar al iets mee gedaan door Arteta?

Wat Endrick betreft heeft Perez vast wel meer smaak naar jonge Braziliaanse talenten en Juni Calafat is op de Braziliaanse markt als een vis in een vijver. Hij heeft zijn oog al op die jongen doen vallen, dus ik hoop wel dat Real iedereen het nakijken geeft wat dat betreft.

26 oktober 2022 om 16:31

Hi RM

Ik las net al het andere artikel dat Real de meeste kans op hem maakt. Mudryk heeft idd aangegeven geen nee te kunnen zeggen als Arsenal aan zou kloppen, maar meer is er nog niet over bekend. Wel dat Shakthar hem niet verkocht heeft omdat ze rond de 50/60mio voor hem willen vangen. Dan zou ik liever zien dat we 70/80 uitgeven aan een gevestigde naam of in ieder geval iemand die geen talent meer is, zoals ze bij Raphinha probeerden. Ik denk wel dat er snel een linkerwinger met scorend vermogen bij gaat komen of een extra spits. Arteta heeft aangegeven dat hij 100 goals wil van zijn selectie, die hebben we op dit moment er niet in zitten...

26 oktober 2022 om 16:35

Voor 50 of 60 moeten jullie die jongen gewoon halen man. Die gaat je selectie echt nog een boost geven, jullie gaan er prijzen mee winnen en hij wordt echt straks begeerd door groot-geld-clubs. Daar kan je bijna niet op verliezen, want zijn talent is ontegenzeggelijk.

Het was een grote missser, echter werd hij ook niet echt zo lekker aangespeeld op snelheid...

Als leipzig nu maar niet gaat denken dat ze met een overwinning op real madrid ineens ook top 10 van Europa zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren