Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Real Madrid heeft geen kind aan Elche en dankt Benzema voor dubbelslag

Laatste update:

Real Madrid heeft in eigen huis simpel afgerekend met Elche. De ploeg van trainer Carlo Ancelotti was dankzij treffers van Marco Asensio, Karim Benzema (tweemaal) en Luka Modric met 4-0 te sterk voor de hekkensluiter. In het eigen Estadio Santiago Bernabéu had de Koninklijke, ondanks de nodige afwezigen, geen kind aan Elche. Door de overwinning verkleint Real Madrid het gat met koploper Barcelona tot acht punten. Elche blijft met negen punten onderaan staan.

Real Madrid had vooraf de nodige kopzorgen. Thibaut Courtois, Eden Hazard, Toni Kroos en Ferland Mendy zijn geblesseerd, terwijl Vinícius Júnior ontbrak wegens een schorsing. Op doel koos Ancelotti daarom voor Andriy Lunin, die op het WK voor clubs ook al onder de lat stond. Door de afwezigheid van Mendy schoof David Alaba door naar de linksbackpositie, waardoor Nacho Fernández naast Éder Militão in het hart van de defensie stond opgesteld. Kroos en Modric, die op de bank begon, werden op het middenveld vervangen door Dani Ceballos en Federico Valverde. De voorhoede bestond uit Asensio, Benzema en Rodrygo. Aan de kant van Elche, dat vorige week tegen Villarreal zijn eerste overwinning van het seizoen boekte, verscheen voormalig Ajacied Lisandro Magallán aan de aftrap.

De Madrilenen begonnen goed aan de wedstrijd en al in de derde minuut kwam het dicht bij de 1-0. Eerst kon Benzema zijn hak niet goed tegen een voorzet van Rodrygo zetten, waarna een kanonskogel van Militão rakelings naast ging. In de achtste minuut was het wel raak. Asensio pikte de bal op, dribbelde fraai langs een aantal verdedigers en schoof de bal met links in de verre hoek: 1-0. Benzema kreeg na een kwartier zijn tweede kans. Op aangeven van Rodrygo kopte de Fransman centimeters naast de paal. De Ballon d'Or-houder kopte even later op de arm van Enzo Roco, waarna de arbiter naar de stip wees. Benzema faalde vanaf elf meter niet: 2-0. Vlak voor rust kreeg de Koninklijke zijn tweede strafschop van de avond. Rodrygo werd licht getoucheerd door Diego González, waarna Benzema wederom vanaf elf meter raak schoot: 3-0.

Na rust kreeg Rodrygo twee schietkansen, die allebei door Elche-doelman Édgar Badía onschadelijk werden gemaakt. Ook via Benzema, die in buitenspelpositie stuitte op Badía, en een verraderlijk shot van Asensio bleef de thuisploeg dreigend. Toch ging het tempo bij de thuisploeg omlaag, terwijl Elche niet in staat bleek om iets aan de achterstand te doen. Tien minuten voor tijd kwam de vierde Madrileense treffer er alsnog. Invaller Modric werd op de rand van de zestien bereikt en zag zijn schot in de rechterkruising verdwijnen: 4-0. Dreigend zouden beide ploegen in het vervolg niet meer worden.

Nr.TeamMWGV+/-Pnt
1Real Madrid3326614984
2Girona3322562971
3FC Barcelona3221742770
4Atlético Madrid3320492364
5Athletic Club33161072058
6Real Sociedad33131281151
7Real Betis3312138249
8Valencia3213811147
9Villarreal3312912-145
10Getafe33101310-443
11Osasuna3311616-1239
12Alavés3310815-738
13Sevilla3391113-438
14Las Palmas3310716-1137
15Rayo Vallecano3371313-1534
16Real Mallorca3361413-1232
17Celta de Vigo3371016-1331
18Cadiz3341415-2326
19Granada 334920-2521
20Almería3311121-3514

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lekker gespeeld! We moeten het niet te hoog in onze bol krijgen, want dit is tegen de laatste plek die maar 9 punten heeft. Goed voetbal gezien vandaag. Hoop eigenlijk dat Carlo een keer weer vini via links zet en dan rodry achter Benz, want dan spelen we het beste voetbal. Die kunnen met ze drieën zo goed combineren daar voorin.

Zoals verwacht de 3 punten voor Real. Hoe speelde Rodrygo vanaf links?

15 februari 2023 om 23:00

Hele goede pot van zijn kant. Die wil ik sws vaker zien vanaf links. Hij en Benz vinden elkaar heel makkelijk en itt Vini maakt hij vaak gewoon de juiste keuzes. Vini kiest dan soms dan toch voor een onnodige truc of dribbel.

15 februari 2023 om 23:16

Rodrygo is inderdaad slimmer dan Vinicius. Hij heeft meer overzicht en ook de betere passing. Maar de snelheid, techniek en dribbels van Vinicius zijn ongekend. Misschien moet Real terug naar de formatie waar ze altijd om bekend stonden en meeGroot zijn geworden: 442. Ze kunnen dan varieren door die op lijn te spelen of met een ruit. Met het huidige materiaal haal je dan het meest uit de selectie (denkik). Het is de formatie die Ancelotti steevast hanteerde bij Milan. Een ruit bestaande uit Tchouameni als DMF, Valderde als RCM, Ceballos LCM en Rodrygo CAM en dan Vini en Benz als de 2 spitsen. Waarbij Benz de man is die in de bal komt en Vini de spits met de diepgang achter de laatste linie. Wel moet je de backs beiden zwaar gaan upgraden. Het ontbreekt aan een echte goede rechtsbuiten imo om 433 te spelen. Fede is gewoon middenvelder en Asensio vind ik niet goed en constant genoeg. Is het gewoon net niet.

15 februari 2023 om 23:10

Speelde goed, maar zie hem toch liever achter benz en dan vini links.

Wat een vreemde voetbal avond lol. CL voetbal, maar Real Madrid speelt een laliga pot en daarnaast een PL topper. Maar goed prima overwinning. Benzema lekker 2 goaltjes en een clean sheet. Alhoewel het zou een schande zijn mocht je tegen dit Elche een tegen goal krijgen. En met een beetje fatsoenlijke aanvalspower win je hier gewoon 7/8-0!

15 februari 2023 om 23:54

Nu je het zegt, ik dacht dat er voorheen regels waren dat je op cl/el avonden geen nationale competitie wedstrijden mocht plannen. Maar goed dit zal wel afgeschaft zijn of ik ben in de war met iets anders haha

15 februari 2023 om 23:58

Vind het maar niks. En laat ze dan iig om 19.00 uur beginnen of max. 20.00 uur. Maar ja het zegt ook heel wat betreft de drukke schema. Het is overvol!

16 februari 2023 om 01:10

Heeft er denk ik ook mee te maken dat het beide inhaalwedstrijden zijn. Arsenal City zou al maanden geleden zijn, maar ging toen vgm niet door ivm overlijden van de koningin. En Real heeft een speelronde gemist door het WK voor clubs. Wel met je eens dat ze iig kunnen proberen om ze niet om dezelfde tijd te laten spelen als de CL wedstrijden.

Real Madrid dat geen kind heeft aan een tegenstander is wel eens lekker voor de verandering. Elche is de slechtste ploeg van La Liga maar toch

Goed gespeeld, maar dat moet ook tegen het slechtste team van La Liga.
Benzema ondanks zijn 2 goals was niet heel zuiver. Had minimaal 1 veld goal moeten maken, maar goed, dit was al veel beter dan de andere wedstrijden.
Nu tegen Osasuna in Pamplona, een hele taaie wedstrijd. Helaas zullen Modric en Kroos, naar alle waarschijnlijkheid, samen spelen. Hopen voor the best dan maar. Hala Madrid!

Probleemloos avond toch? Bedoel, niet echt veel gezien vanwege andere wedstrijden. 4-0 thuis is gewoon een nette uitslag. Al is dit Elche echt dramatisch dit jaar. Heel leuk dat Arribas 10 minuten mocht invallen. Het is die jongen gegund. Benz met 2 goals, komt dus ietsje dichterbij bij Lewandowski.

Nog wel altijd 8 punten achter helaas. Eigenlijk is dat gat iets te groot, als je ziet in wat voor vorm Barca in zit. Tis toch hopen dat ze ergens wat laat liggen, en zelf natuurlijk je potjes wint. Ik ben benieuwd wat Ancelotti gaat doen als we straks naar Pamplona moeten wat nooit makkelijk is voor Real, voordat Liverpool uit over 3 dagen wacht.

Arribas op 10 minuten weer zijn klasse getoond. Die verticale pas mocht gezien worden en dan ook nog bijna weer gescoord. Ik hoop echt dat die jongen wat meer kansen gaat krijgen.Rodrygo uitstekend vanop links. Elche wel enorm zwak, maar toch weer eens kunnen genieten van een goed Real Madrid. 13 goals in de laatste 3 wedstrijden. Ik zou zeggen, voortdoen zo.

De 0 gehouden, 3 punten, 4 goals gemaakt en geen moment het idee gehad dat Real hier punten of energie zou verspelen. Heerlijk en werd weer eens tijd.

Komen 2 spannende weken aan. Naar Pamplona, tegen Liverpool, thuis tegen Atleti, Barca in de copa en dan weer naar Betis. Over 18 dagen kan je seizoen zomaar voorbij zijn. Dat, of je zit op rozen.

Camavinga was absoluut de baas deze wedstrijd. Zowel als stofzuiger als met zijn drang naar voren was hij toch de meest bepalende speler van ons. We hebben uiteindelijk tegen Elche gedaan wat we als ploeg verplicht zijn: ruim winnen en de nul houden.

Hala Madrid

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren