Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Real Madrid gewaarschuwd: ‘Hij is iemand die niet gaat klikken met Ronaldo’

Laatste update:

Robert Lewandowski kan dit WK niet imponeren, maar desalniettemin blijft de geruchtenmolen over de Pools international op volle toeren draaien. De spits van Bayern München is onder meer gelinkt aan een transfer naar Real Madrid. Jorge Valdano, oud-speler én oud-trainer van de Koninklijke, verwacht niet dat de Spaanse topclub voor Lewandowski gaat.

"Hij is zonder twijfel een geweldige centrumspits in het mondiale voetbal. Maar ik kan me niet voorstellen dat hij ooit bij Real terechtkomt", zegt Valdano in gesprek met BILD. De Argentijn ziet problemen ontstaan in de samenwerking met Cristiano Ronaldo. "Ronaldo speelt op een nieuwe positie, meer in het centrum, zodat hij minder hoeft te lopen."

"Real heeft spelers nodig die hem mogelijkheden gunnen om te scoren. Lewandowski is iemand die niet gaat klikken met Ronaldo." Valdano zou voor Harry Kane kiezen. "Als ik verantwoordelijk was voor Real, dan zou ik Kane halen. Hij is vijf jaar jonger dan Lewandowski (24 jaar om 29 jaar, red.) en hij kan de immense druk die aanwezig is bij Real wel aan."

"Dat is althans wat ik ervan maak. Hij is al erg volwassen voor zijn leeftijd. En hij is een geweldige afmaker. Hij zal Real verder helpen", besluit Valdano. Lewandowski heeft via zijn zaakwaarnemer reeds aangegeven dat hij uit is op een transfer. Kane wordt ook genoemd bij Real, maar tot op heden zijn er geen verhalen dat de spits van Tottenham Hotspur wil vertrekken.

Verwacht jij dat Robert Lewandowski Bayern München deze zomer gaat verlaten?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk dat Kane niet zoals Benzema de bal nog een keer klaarlegt voor Cristiano. Wanneer Kane de bal heeft maakt hij ‘m gewoon zelf af. Benzema gewoon lekker houden. Drievoudig CL kampioen en past perfect binnen het team, ondanks alle kritiek.

28 juni 2018 om 15:16

Kane heeft een contract tot medio 2024 dus dat gaat sowieso niet gebeuren op de korte termijn. Zolang CR7 op links staat, zal Benz wel blijven denk ik. Er zijn weinig spitsen op de niveau die in dienst van een ander kunnen en willen spelen.

Ik denk zelf dat CR7 na 10 jaar Real de club gaat verlaten. Het is wel zo verstandig om nu al verder te kijken naar opvolgers die haalbaar zijn. Lewa is imo niet de geschikte speler.

28 juni 2018 om 15:16

Viervoudig* Maar voor de rest ben ik het met je eens.

28 juni 2018 om 15:20

Benzema scoort gewoon veel te weinig en dat kan niet als je een spits bent. Kane is echt een geweldenaar, als je die kan halen gelijk doen

28 juni 2018 om 15:28

Ik hoop niet dat Lewa komt.. al te oud.. kost een vermogen.. en is zeer egoistisch.. daarnaast niet de makkelijkste persoon (ligt bij Bayern en Polen overhoop met de selectie).. salaris zal niet mis zijn.. en dan moet de aanpassing naar het team ook nog eens niet mislukken..

Probeer een wat jongere spits.. Firmino zou goed passen.. die bouwt lekker mee op en kan Ronaldo en Bale bedienen als valse 9 zoals Benzema dat ook wel doet..

28 juni 2018 om 17:01

Kane creërd ook genoeg kansen voor ploeggenoten en voor zichzelf. Benzema is een fantastische speler, maar geen fantastische spits. Als hij al de kansen die ploeggenoten zouden creëren daadwerkelijk zou afmaken(of in iedergeval een groot gedeelte), zou het net zulke statistieken kunnen hebben als Suarez. Helaas word Benzema ook ouder, en beter zal die niet meer worden. Begrijpelijk dat Real aan een vervanger gelinkt word, zeker nu Ronaldo niet meer alles gaat spelen en Real zo weinig scoort.

28 juni 2018 om 17:57

ik ben het totaal niet met je eens Yeisoon, zie hierboor ook de post beneden.
Maar inhakend op je Crisiano verhaal. Wat Real eigenlijk natuurlijk zou moeten doen, is Ronaldo voor veel geld verkopen en de hele aanval opnieuw inrichten met frisse spelers. Xe hebben alles al gewonnen maar moeten nu door. En voor het geld van Ronaldo betaal je 2 spitsen.

28 juni 2018 om 18:39

@Clarkkent2

Nogmaals, ik snap wat je bedoelt. Maar je leest mijn bericht niet goed, Benzema is een fantastische speler, maar op dit moment geen fantastische spits. In vergelijking met Suarez doet hij zwaar onder voor Suarez in zowel het scoren van goals als in het assisteren van zijn teamgenoten. Ondanks dat Suarez zich ook moet schikken in de schaduw van Messi. Een topspits scoort in iedergeval structureel 30/40 goals per seizoen, Benzema haalt soms de 20 net. Hack zelfs Neymar heeft in een topseizoen bij Barca 40+goals gescoord, dat heeft Benzema nooit laten zien. En doe aub niet alsof dat door Ronaldo komt. Ik volg Real al ruim 10 jaar waar ik mijn conclusie op basseer, en Benzema krijgt genoeg kansen van zowel Ronaldo als de rest. Daar komt bij dat Benzema nu op een leeftijd komt, en vorig seizoen werkelijkwaar bagger was. Hij voetbalt leuk mee, maar totaal geen dreiging kwam van hem af.

28 juni 2018 om 17:55

Mensen die iets anders beweren dan jij zegt barcaboy: die hebben geen verstand van voetbal.
Benzema is een absolute geweldenaar die al op zn 21e de leading man van Lyon was.
Hij heeft zich moeiteloos aangepast aan Real niveau en nog belangrijker, hij heeft zn ego opzij gezet om het team en Cristiano R beter te laten presteren. Dit is al jaren het geval en zelfs veel seizoenen gaat dit ten koste van zn eigen goal moyenne.

Ik ga je zeggen, er zijn weinig spitsen met meer kwaliteit dan Karim Benzema. Ook Kane, Lewandowski, of Agureo krijgen het wat betreft puur talent moeilijk tegen de Franse Algerijn. Echter, zij spelen volledig voor zichzelf en zijn de ster spits in hun team, daarom lijken ze nu beter dan hem.
Maar laat ze een jaar in de schoenen lopen van Benzema. Ik denk dat Real spijt gaat hebben.

Mwaahh weet nog niet zo... maar we weten wel natuurlijk dat Lewandowski een tijdje boos was dat z’n teamgenoten niet genoeg de bal afgaven op hem waardoor hij net geen topscorer kon worden. Denk dan ook niet dat hij veel ballen zou krijgen van Bale en CR7.

Lewandowski zou het Ronaldo niet vaak genoeg gunnen om te scoren, maar Kane zou dat wel doen? Volgens mij heeft die beiden nog niet veel zien spelen dan...

28 juni 2018 om 14:18

Harry claimt doelpunten die hij met zijn haar raakt en dan moet die ballen klaar leggen voor ronaldo.. hij kent ze vast niet.

De druk bij Real is enorm. Velen spelers zijn al door het ijs gezakt nadat ze niet met de druk kunnen omgaan. De druk bij Bayern en Tottenham is niet te vergelijken met die van Real. Daarom moeten we juist meer waardering voor benzema krijgen die al bijna 10 jaar bij real speelt.

Wellicht klikt het juist heel erg goed. Het vermoeden is natuurlijk dat beiden de grote mannen willen zijn in het team en dat ze voor hun eigen succes zullen gaan maar uiteindelijk moet je ze eerst zien spelen, voordat je ze kunt beoordelen. Lewandowski is ook redelijk balvast en kan goed mee voetballen. echter denk ik niet dat hij net zo in dienst zal spelen van Ronaldo als Benzema dat doet.

Aan de Madrista's:

Hoe lang blijft Ronaldo nog bij Real Madrid? Ik meen op deze site te hebben gelezen dat Real Madrid een bepaald beleid erop nahoudt, die voorschrijft dat ze afscheid nemen van spelers zodra zij de 34 jaar passeren? Is dit altijd, of in de afgelopen 10 jaar o.i.d, het geval geweest?

Als dat het geval is, dan kunnen ze een jongen als Kane of Lewa 'gewoon' proberen aan te trekken.

Als je wil dat de laatste bal op Ronaldo gegeven wordt. Moet je voor Hazard kiezen. Hij blij met de acties, Ronaldo met de goals. Zou die helemaal niet erg vinden. Doet dat zelfs liever. Kan je Ronaldo ook erg met helpen in de jaren die komen.

28 juni 2018 om 15:21

ik vind Hazard een geweldige speler maar dan zou ik eerder voor Neymar gaan die ik nog beter vind. al moet je dat dan wel kunnen managen want zowel Ronaldo als Neymar hebben een zeer groot ego en willen beiden de grote man zijn

28 juni 2018 om 15:45

Net daarom, zou ik voor Hazard kiezen.

Hoe weet hij dat Kane de druk aan kan? Kane heeft nog nooit bij een absolute topclub gespeeld. Niet dat ik hem geen topper vindt ofzo, maar dit argument is wat zwak.

Denk zelf ook dat ze beter voor Kane kunnen gaan overigens. Bij Real gaat Lewa helemaal mokken dat z'n teamgenoten niet genoeg naar hem passen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren