Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Real Madrid demonstreert in twee aanvallen pure klasse aan Atlético Madrid

Laatste update:

Real Madrid is zondagavond als winnaar uit de bus gekomen in de stadsderby tegen Atlético Madrid. De ploeg van Carlo Ancelotti had in het Wanda Metropolitano aan twee flitsende aanvallen, afgerond door Rodrygo en Federico Valverde, genoeg voor de overwinning. In de slotfase scoorde Mario Hermoso nog namens Atlético, maar daarna werd het elftal van Diego Simeone niet meer gevaarlijk: 1-2. Real Madrid heeft alle acht officiële duels dit seizoen gewonnen, waarvan zes in LaLiga, en is daarmee koploper. Atlético staat teleurstellend zevende.

Antoine Griezmann was de opvallendste naam in de basisopstelling van Atlético Madrid. De sterspeler viel vanwege bepalingen in het huurcontract met Barcelona tot nu alleen in, maar het geschil werd afgelopen week bijgelegd. Aan de kant van Real Madrid ontbrak Benzema nog altijd. De Fransman werd in de spits vervangen door Rodrygo, die opnieuw geflankeerd werd door Vinícius Júnior en Federico Valverde.

Atlético stichtte direct na de aftrap het meeste gevaar. Een kopbal van Felipe ging net over de lat, een schot van João Félix na een doorgeschoten corner werd op de doellijn geblokt. Real Madrid sloeg na achttien minuten dodelijk toe. Rodrygo zette een combinatie op met Aurelién Tchouaméni, die hem met een prachtig boogballetje vrij zette in het strafschopgebied. Rodrygo schoot van dichtbij ineens hard binnen: 0-1.

Real Madrid werd kort daarna gered door Thibaut Courtois, die nog net zijn vingertoppen kon zetten op een hard afstandsschot van Griezmann. Atlético gaf behoorlijk wat ruimte weg in de achterhoede, waarvan Real na 35 minuten profiteerde. Vinícius brak na een een-twee met Luka Modric op links door de defensie en schoot na een lange dribbel via de voet van Jan Oblak op de paal. Valverde was aan de andere kant doorgelopen en kon de rebound simpel binnen knallen: 0-2.

Atlético deed voor rust nog een dreigende schotpoging via Yannick Carrasco, die in de korte hoek op de voet van Courtois stuitte. In de tweede helft bleken openingen in de defensie van Real uiterst schaars. Simeone greep na een ruim uur in door Álvaro Morata en Matheus Cunha te brengen. Atlético voerde de druk op en scoorde in de 83e minuut uit een hoekschop. Courtois kwam uit en tastte mis, waarna Éder Militão de bal leek weg te koppen. Die kwam op de schouder bij Mario Hermoso, die gelukkig scoorde: 2-1. De doelpuntenmaker ontving in de 91e minuut zijn tweede gele kaart vanwege een duw op Dani Ceballos, al bleek uit de herhaling dat de Real Madrid-speler zich behoorlijk aanstelde.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tchouameni is iedere euro waard tot nu toe. Wat een sensationele assist had hij vandaag. Die 2e goal van Fede zat er ook lekker in. Wat een machtsvertoon van Los Blancos in het hol van de leeuw. Ancelotti mag trots zijn op zijn geoliede machine. Courtois zit echt in zn prime en had een paar mooie reddingen weer maar zag er wel slecht uit bij de tegengoal. Dit is 1 van de beste season-starts in de geschiedenis van Real Madrid. Ik kan niet trotser zijn op mijn club! Maak er een mooie nieuwe week van Madridistas

18 september 2022 om 23:10

Als je niet zo stonend was en wat beter had opgelet, dan zag je dat Militao de bal net raakte voordat Courtois weg kon boksen.

18 september 2022 om 23:26

Geweldige speler die Tchouameni, maar iedere euro waard? We hebben het wel over ~100 miljoen. Real heeft echt wel de beste middenveld ter wereld, in de breedte ook.

18 september 2022 om 23:35

80 miljoen. Bonussen worden niet altijd ingewilligd hè. Nog steeds enorm veel geld maar geen 100 miljoen vast. Ik las o.a. dat hij ook nog is bij de top 3 ballon d’or moet zitten om een deel van de bonus te activeren.

18 september 2022 om 23:40

Excuseer me, 80 miljoen. Daar had je back in the days Kaka of Zidane voor

18 september 2022 om 23:43

Klopt maar in de huidige tijd is dit gewoon een topdeal. Heeft zich moeiteloos aangepast en gaan we nog jaren plezier van hebben

19 september 2022 om 00:07

Dat zeker, hoop dat hij dit niveau doorzet en uitgroeit tot de beste middenvelder, samen met Valverde en Camavinga

We zijn zoveel sterker dan vorig jaar, alleen moeten we eens leren om de tegenstander volledig kapot te maken wanneer ze rijp zijn om geslacht te worden.

1e helft geweldig, 2e helft dramatisch.

18 september 2022 om 23:12

Gemiste kans om Atletico een mooie nederlaag toe te kennen. Wel blij met de overwinning. Helaas stopte Real met gas geven na de 0-2. Atletico is zo tandenloos. Als je ziet hoe dat tegendoelpunt valt, tja, op een andere manier gingen ze niet scoren. Rodrygo heel goed, Vini helaas meer bezig met randzaken. Arbitrage weer heel laks, mirakel dat Reinildo deze wedstrijd uitspeelt en gelukkig geen blessures voor Rodry of Valverde. Wat een speler trouwens Valverde, absolute starter. Voorlopig alles gewonnen aan Real kant. Wat een fantastisch begin van dit hechte team. Props aan Don Carlo. Dit was er eentje voor de racisten!

18 september 2022 om 23:22

Wat een focking schande dat atletico. Voetballend is het kut maar wat er op de buhne zit, geen woorden voor. Je zou der maar fan van zijn he

Real Madrid in delen de mindere maar erg efficiënt. Atletico wel erg smerig en waar ze in de 1e helft al een rode kaart had moeten krijgen, krijgen ze voor eigenlijk niets een 2e gele/rode kaart. Karma als je Vinicius racistisch uitscheld. Hopelijk krijgen ze daar nog een enorme schorsing voor. Valverde en Tchouameni veruit de beste vandaag aan Real kant. Courtois de mindere met rare acties en Vini duidelijk aangeslagen van alles wat rondom hem gaande is.

Wat een pot zeg, zat alles in. Eveneens zure gassies, een sneue hermoso en koke haha. Chokers. Heerlijke winst. Helaas werd het geen 0-3 maar iig gewonnen. Smaakt zoetjes!

Bailaaaaa! 🕺🕺🕺😎

Onnodig zwaarbevochten. Tchoua met een topwedstrij, maar zeker de tweede helft echt niet best vanuit Real Madrid.

Grootste smet van de avond: deze racistische spreekkoren in zulke grote getale richting Vinicius. Walgelijk en hopelijk niet zonder consequenties.

Tchouameni! Begin een beetje in herhaling te komen maar die kerel is ongelofelijk. Als Mbappé was gekomen was Liverpool er met hem vandoor gegaan. Echt een fantastische speler zeg. Aan de bal echt een verademing vergeleken met Case. Voor mij alweer Motm. Voor de rest een prima overwinning! 2e helft was op zich helemaal onder controle op die blunder van Courtois na. Maar goed 9/9 dit seizoen. Ongelofelijk dit team hoor!

Heerlijke wedstrijd. Het was wel heel slordig in de tweede helft van onze kant, maar de 3 punten gaan mee. Wat is het heerlijk dat we winnen van deze schandalige club met de raarste en slechtste fans.

18 september 2022 om 23:11

Klopt hoop het echt. Gewoon lekker 5 thuiswedstrijden zonder publiek. Stelletjes racisten daar allemaal . Hun club kan niet voetballen dat moeten ze als eerst leren Inplaats van elke wedstrijd 3 rondes vechten.

Blij met de 3 punten maar wat frustrerend weer dat Ancelotti laat wisselt, Kroos was allang op en kon niet mee met de snelheid. De spelers hebben goed gestreden. We hebben trouwens echt een back up spits nodig.

18 september 2022 om 23:06

Nou back-up spits? Die hebben we nu toch echt met Rodrygo hoor. Als hij zich zo blijft door ontwikkelen hoef ik geen andere spits .

18 september 2022 om 23:08

Ik ben ook hartstikke blij met Rodrygo maar zonder Benzema zie je dat niemand voorin een bal kan vasthouden.

Mooi racisten verdienen het niet om te winnen.

18 september 2022 om 23:15

Dan worden 9 van de 10 keer gelijk gespeeld. Het hele voetbal wereld is racist. Lol.

Weinig voetbal, veel opstootjes, en 2 goals, daar is alles mee gezegd denk ik.
Real zeer effectief, Atletico weet het al een paar jaar niet meer

18 september 2022 om 23:04

3 goals. Maar maakt niet uit. Je had het drukker met provoceren dan kijken! We vergeven het je.

18 september 2022 om 23:07

Atletico weet het al een paar jaar niet meer? Werden in 2021 kampioen

18 september 2022 om 23:15

Alleen maar provoceren. Gast je kan beter kappen en je eigen cluppie kijken dan de hele tijd deze onzin.

18 september 2022 om 23:50

Hahah ben jij diegene die zei, racisme valt niet goed te praten, maar Vinicius is een provocateur? Wat een zielepoot ben jij zeg. For the record, Atleti heeft in 2021 haar laatste Liga titel gewonnen, Barcelona moet daarvoor naar 2019. Dus die opmerking over Atletico klopt ook al niet.

Ik snap er niks van. Wat is in hemelsnaam de aanleiding voor al die frustraties bij Atletico in aanvang naar deze wedstrijd?

En waarom zijn ze boos op Vinicius? Gewoon omdat hij goed kan voetballen? Want verder doet die niks fout. En ik ben niet zeker maar op een bepaald moment waren ze toch gewoon “mono” aan het scanderen?

18 september 2022 om 23:04

Onnodig het vuurtje opgestookt in de Spaanse media. Google het maar!

18 september 2022 om 23:09

Vertel het anders gewoon.

18 september 2022 om 23:07

Na die rainbowflick ja. Schandalig. Waarom weet ik ook niet. Is allemaal gestart met die malloot die op tv zei dat Vini danst als een aap en vervolgens is het een eigen leven gaan leiden.

18 september 2022 om 23:24

Nja Koke begon er mee en ipv het te sussen, want bedoel dansen zeg na een goal wat is daar mis mee. Maar nee ging er lekker op door. En daarna reageerde die idioot idd en toen explodeerde het. Maar Koke had alles gewoon meteen kunnen sussen.

19 september 2022 om 10:24

Onzin! er wordt Tonto gescandeerd, niet mono

19 september 2022 om 15:29

Maar zeggen dat iemand zivh gedraagt als een aap omdat die zo'n dansje doet is toch niet racistisch?

Wat heeft Koke eigk gedaan? Heb er weinig van meegekregen allemaal.

18 september 2022 om 23:14

Ze schreeuwde voor de wedstrijd ook al “vini monkey” en namen apen poppen mee. Oprecht de raarste fanbase die ik ooit heb gezien. Lekker 5 wedstrijden zonder thuispubliek zou ik zeggen.

19 september 2022 om 13:33

Nu ben ik wars van racistische uitingen, maar het klinkt erg ongeloofwaardig dat er in dat stadion vini monkey wordt geschreeuwd. Zeker wanneer je beseft dat mono veel eenvoudiger te schreeuwen valt.

18 september 2022 om 23:15

Nou, door xenofobische (en racistische) uitspraken van Pedro Bravo (een van de voormalige zaakwaarnemers van Sergio Ramos) en toevallig een die-hard Atletco fan.. en door Koke zijn uitspraak. En natuurlijk omdat Atletico fans idioten zijn. Wat ze met plakkaat van Courtois, Griezmann, Hugo Sanchez etc hebben gedaan.. walgelijk..

18 september 2022 om 23:22

Toch vreemd. Een of andere kerel zegt iets in de media en ze nemen het maar gewoon over. Dieptriest.

Koke is ook echt een malloot. Die fout op Rodrygo had gewoon rood mogen zijn.

18 september 2022 om 23:19

Het is begonnen in een televisie 'programma' waar men de discussie had over de dansjes, en al of die al dan niet respectloos zijn/niet horen. Een Atletico aanhanger zei toen 'dat hij de aap niet moest uithangen, en maar naar zijn land keren om dergelijke zaken doen'. Daardoor was er die massa steunbetuiging vs. racisten op social media. Ipv het dan tegen te gaan, motiveerden het een grote groep Atleti fans om nog een tandje bij te steken: leuzen als 'vinicius is een aap', apenpoppen met Real sjaal,... etc. Daarbij is men blijkbaar meer geschokt als Vini danst, dan aanslagen op de spelers. Los daarvan is die Rainbow flick imo niet nodig. Doe dat als het functioneel is, maar niet uitdagend bij een riante voorsprong. Wat uiteraard nog steeds geen reden is voor racistische opmerkingen/leuzen. Degoutant wat er vandaag gebeurde.

19 september 2022 om 06:10

Blijf het apart vinden dat mensen zoveel moeite hebben met die dansjes. Er zijn in la liga met bijvoorbeeld Ronaldinho, Neymar en Griezmann genoeg spelers die hun doelpunt op een idiote manier vieren. In andere competities zie je het ook vaak genoeg met bijvoorbeeld een Pogba of Lingard.

19 september 2022 om 13:41

Ik blijft het apart vinden hoe verbaasd men reageert wanneer een donkere speler, voor wat dan ook, wordt gediscrimineerd. Alsof het nog nieuws is.

18 september 2022 om 23:20

Vinicius is ook een theater speler en naaier. Opvallend dat dit nooit gezegd wordt.

19 september 2022 om 06:06

Opvallende uitspraak. Nederland is te klein als een groepje Utrecht supporters oerwoud geluiden maken (en terecht) maar als Vinicius door een half stadion aap genoemd wordt en er poppen van apen met Real Madrid sjaals zijn is hij een acteur en naaier.

Deze wedstrijd was Vinicius inderdaad lekker bezig, ik zou hetzelfde doen als het publiek zo op je gefocust is.

19 september 2022 om 07:18

Ooh maar dan is het natuurlijk allemaal geoorloofd??

19 september 2022 om 10:05

Taylor booth hij vroeg waarom ze boos op hem waren en dat hij verder niets fouts doet. Daar reageerde ik op. Hij doet heel veel fout. Namelijk theater spelen en zijn tegenstanders proberen te naaien.

Rode kaart was een schande. Wauw.

18 september 2022 om 23:13

Rode kaart had al veel eerder gegeven moeten worden aan Mandava dus die kan je tegen elkaar wegstrepen.

18 september 2022 om 23:15

Dat is wat je uit deze wedstrijd haalde? Wauw. Niet de overtredingen die wel rood waard waren, maar die van Hermoso die zwaar bestraft was. Tsja, het zit duidelijk niet mee.

18 september 2022 om 23:25

Hahaha echt he, te grappig gewoon. Niveautje hoor. 🙈

18 september 2022 om 23:48

Hij doet de naam Lamasia geen eer aan Socio!

18 september 2022 om 23:52

Haha niveautje weer. Zoveel in de wedstrijd gebeurd, Koke en Reinildo die er eigenlijk direct vanaf gestuurd mochten worden, talloze rare beslissingen van de scheids, racistische Atletico-fans op de tribune en jij hebt het over een tweede gele kaart in de 91e minuut voor een doorgesnoven gek die er wel eerder afmocht.

Bamm. Heeeerlijke overwinning tegen een stel heethoofden. Dat is 9 uit 9 in alle competitie's. Wat een fantastische prestantie heeft Real hier geleverd. Ik mis Casemiro totaal niet. Tchouameni is echt een cheatcode. Zo onwijs sterk in alles met als hoogtepunt de heerlijke assist bij de 0-1. Casemiro zou hem op die positie naar de tweede ring knallen.

Moeten wel kritisch zijn. Wedstrijd had je allang dood moeten maken. Ik vond Vinicius zichzelf ook niet meer in de tweede helft. Deed gekke dingen en voerde zijn taken ook niet meer uit. Ancelotti moet soms hard zijn. Na zijn mislukte rabona, had je hem eraf moeten halen. Verder was iedereen geweldig. Al vond ik Courtois bij standaardsituatie echt zwak vandaag. Maar toen Atletico uit het niets de 1-2 maakte, had ik nooit het gevoel dat Real hem niet meer zou winnen. Perfecte avond. We moeten dit soort potjes ook winnen, omdat Barca het ook erg doet en weinig punten gaan morsen.

18 september 2022 om 23:11

Casemiro is heel belangrijk geweest voor Real Madrid meer respect is wel op zijn plaats.. beste man heeft 5 CL met Real gewonnen.

18 september 2022 om 23:16

Inderdaad. Daar waar Casemiro de assist niet had gegeven had hij de wedstrijd veel makkelijker dood kunnen maken. Neemt niet weg dat ik het wel ééns ben dat Tchouameni hem wel doet vergeten. Die kan zoveel meer. Alleen het verdedigende was Casemiro nog wat sterker. Maar Tchouameni is nog jong en kan daarin nog zat groeien. Zit pas enkele maanden bij een topclub.

18 september 2022 om 23:27

Idd ja. We willen graag Tchoua ophemelen, want hijs is echt top. Maar dat moet ook kunnen zonder dat we Casemiro's legacy downgraden.

18 september 2022 om 23:40

Respect krijgt Casemiro van mij altijd. Maar ik vind het gewoon heerlijker om te zien dat Tchouameni ook voetballend vermogen heeft, en dat had Casemiro totaal niet. Geweldige zaken heeft Real gedaan.

19 september 2022 om 09:25

Ik vind de clubs die spelers aan Utd verkopen niet per se geweldige zaken doen, daar in Manchester weten ze al even niet meer hoe ze verstandig met geld omgaan. Perez en vooral vd Sar lachen zich de ballen uit de broek met die 200mio gecombineerd.

Geweldige overwinning. 2 flitsen volstonden. Maar waarom raak over een hele wedstrijd maar niet overtuigd van Vinicius? Ik ben misschien de enige hier, maar vind hem (zwaar) overroepen. Hij probeert vanalles tijdens een wedstrijd, maar ik denk dat er maar 25% van zijn acties lukken. Zoals bij die 2de goal. Dat is een Vinicius die ik liever zie. Puur op snelheid. Dan is hij levensgevaarlijk. Als ik dan toch een vergelijk moet maken, geef mij maar Rodrygo. Veel somerder en efficiënter.

18 september 2022 om 23:08

Je bent idd de enige, kijkt nooit real blijkbaar

18 september 2022 om 23:15

Vinicius is op dit moment de beste winger ter wereld, dus dan kijk je denk ik weinig real

18 september 2022 om 23:16

Knul is 22 jaar en werd door 40.000 man voor aap uitgemaakt en krijgt oerwoudgeluiden om z'n oren, mag die dan eens een mindere wedstrijd spelen?

Nou hopen dat de Spaanse bond hard optreedt tegen dit stelletje malloten. Verheug me al op dat lege Wanda de komende wedstrijden.

19 september 2022 om 00:01

Hoe is dit ook voor de Atletico spelers? Schamen die zich niet kapot? Dan heb je ook nog 2 spelers in je eigen team van een donkere huidskleur en dan ga je zulk racistisch gedrag vertonen. Als ik bij Atletico had gespeeld was ik zo van het veld gelopen.

19 september 2022 om 10:31

Waarom dan? Ik zat in stadion en heb dan compleet gemist wat er gebeurd is (er is alleen massaal Tonto gescandeerd, maar dat betekent Idioot en lijkt me niet dat je daarvoor een wedstrijd stillegt).

Een woord: Team!

Schandalig die Atletico supporters, maar whats new? Dat de scheids het gewoon toe laat, is mij een raadsel. Ongelooflijk hoe triest. Slechte reclame voor La Liga.

Verder gestreden als leeuwen vandaag. Je zag al vanaf het eerste fluit signaal dat Real klaar was om de fysieke strijd aan te gaan. Deze wedstrijd moest hoe dan ook gewonnen worden. Mooi, lelijk, boeit weinig.
Je ziet dat Vini niet in de wedstrijd zat..het doet de jongen echt wat.. ik hoop dat het nu echt klaar is en dat hij zich kan focussen op het voetballen.

Al met al genoten van de mentaliteit en passie van onze jongens. Buenas noches en Hala Madrid!

18 september 2022 om 23:09

Er wordt voor minder een wedstrijd stil gelegd tegenwoordig maar deze ref deed alsof ie het niet hoorde.

18 september 2022 om 23:18

Ik heb de wedstrijd met Engels commentaar gezien en die deden ook alsof er niks aan de hand was. Hoe was dat op Ziggo? Vz dat er trouwens ook geen woord aan besteedt.

18 september 2022 om 23:23

Ja echt schandalig .. Als je de beste competitie ter wereld wilt zijn, dan hoor je dit soort onzin ook aan te pakken.

18 september 2022 om 23:20

Munuera, dat die man uberhaupt wedstrijden van ons mag fluiten is een bewijs dat La Liga helemaal niet pro-Real Madrid is. Die man is gewoon openlijk tegen ons met zijn beslissingen, al jaren. Hij steekt Hernandez Hernandez naar de kroon.

18 september 2022 om 23:28

Dramatisch gefloten vandaag ja.. Dat ze deze man een derby laten fluiten zegt genoeg over La Liga (en Tebas).

18 september 2022 om 23:20

Maar volgens Tebas hebben we de beste Liga!

18 september 2022 om 23:25

Ja die clown Tebas gelooft waarschijnlijk ook in tooth fairy.

19 september 2022 om 13:39

De wedstrijd is ook kort stilgelegd en er is vanuit de stadionspeaker verzocht om te stoppen met beledigende texten te zingen. Dat was na het doelpunt van Rodrygo. Was dat niet meegekregen op de Nederlandse tv?

19 september 2022 om 21:43

Nee ik heb dat eerlijk gezegd niet meegekregen (ik kijk ook nooit via Nlse tv). Maar dan is het goed. Ik lees net dat La Liga een officiã«le klacht heeft ingediend. Gelukkig doen ze hun werk.

Hala Madrid! Als Javier Tebas hier niet hard ingrijpt is de La Liga dood. Ik ben Atletico als club zat niet normaal hoe zij wedstrijden beleven, Diego Simeone heeft ook echt een klap voor zijn smoel nodig wat een dwaas is dat zeg! Over Koke praat ik niet eens hoop dat hij bij ons in het Santiago Bernabeu ook een warme welkom krijgt simpele voetballer wat ie is!

Trouwens respect naar Barca fans die achter ons stonden vandaag op het forum, want die atletico is een schandalige club.

Wauw, ik had goede verhalen gehoord, maar Tchouameni overstijgt alle verwachtingen. Hij heerst op dat middenveld alsof ie er al jaren speelt. Heeft de rust en balbehandeling die nodig is, daar waar Casemiro nog wel eens de bal verloor onder druk.

Wat een schijtpubliek zeg. Doet eens zo veel plezier hier te winnen. Twee geweldige doelpunten, maar waarom spelen we de 2de helft niet door zoals de 1e? Zakelijk uitspelen, maar als ge doorspeelt is het goed mogelijk hier drie of vier keer te scoren. Voor mij Tchouameni MOTM.

Hermoso ex jeugdspeler van Real zijnde zo Athleti boy worden yuk!

Kunnen we met zijn allen Kylian een dank u wel kaartje sturen? Want door hem hebben we Tchoua! En is de verjonging van het middenveld heel organisch gegaan. Want Fede en Tchoua voegen zoveel voetbal , kracht en frisheid toe dat Modric en Kroos zich vooral mogen bezig houden met tempo bepaling.

Jammer dat Vini er niet 💯 bij leek, want er was enorm veel ruimte. Zeker als hij af en toe de driehoek opzocht zou Rudiger zeker de achterlijn halen ieder keer. Llorente was namelijk moe gestreden na de 80st.

Die spreekkoren jegens hem … wel Spaanse bond tijd om racisme eens deftig aan te pakken.

Dank Carvajal is na al die gezondheid issues eindelijk eens consistent zijn niveau aan het halen zeker verdedigend top top!

Atleti met een stelletje vieze schoppers zoals we wel gewend zijn. Dat Reinildo, De Paul en Koke mochten blijven staan is gewoon schandalig. De rode voor Hermoso was compensatie daarvoor denk ik? Goed dat Los Blancos zich niet lieten meeslepen in dat krankzinnige gedrag. Wat een waardeloze club idioten is dit bij elkaar zeg, de spelers, de trainer, de racistische fans. Je vraagt je af hoe een Antoine Griezmann en een Jan Oblak daar in staan. Dat soort beschaafde jongens zal toch niet blij zijn met de gang van zaken? En dat ze niet doorhebben dat het ze nergens brengt, ga toch gewoon voetballen, dan bereik je misschien nog wat tegen Real Madrid. We hebben de wedstrijd goed gecontroleerd en twee geweldige doelpunten gemaakt. Rodrygo terecht MVP van de wedstrijd, al speelden Tchouameni en Valverde werkelijk ook fantastisch. Verder vond ik Courtois nogal zwak met zijn uittrappen. Dat moet beter.

Maar hey, niemand staat stil bij het feit dat Real 9 wedstrijden op rij heeft gewonnen sinds de start van het seizoen? 6 uit 6 in La Liga? Atletico gehad, Betis gehad, Celta gehad. We zijn veel sterker (ook in de breedte) dan vorig seizoen.

18 september 2022 om 23:45

16 oktober wordt denk ik nu al een bepalende wedstrijd in de strijd om de landstitel.

18 september 2022 om 23:50

100 procent.. Ik denk dat het een soort City - Liverpool (van vorig seizoen) wordt.. Real en Barcelona zullen 90 plus punten binnen harken. Kan niet anders.

19 september 2022 om 17:29

Real zeker wel ja, Barca oogt goed maar een Vallecanotje zie ik ze nog wel vaker tegenaan lopen. Maar ze kunnen met de tijd alleen maar beter worden, aan de kwaliteit tov de rest zal het niet liggen.

18 september 2022 om 23:57

Een formidabele prestatie. En te bedenken dat we zonder Benzema zitten nog. Als hij erbij is ziet het er nog weer een stuk beter uit.

19 september 2022 om 00:08

Ik hoop alleen niet dat Benz nu weer alles gaat spelen en geen rust krijgt. Gewoon lekker rouleren met Rodry, want ik hoop Rodry ook nooit meer op rechts te zien.

19 september 2022 om 00:51

Genieten gewoon! Vooral deze winst is zeer zoet! Geweldige begin.

19 september 2022 om 13:41

Vorig seizoen was ook eigenlijk een overgangsjaar. Dat er toevallig een dubbel werd gewonnen was mooi meegenomen. Je ziet dat ze nu in de breedte gegroeid zijn. Zowel het spel als de selectie.

9 officiële wedstrijden. Frankfurt SuperCup.

Raar dat VZ geen woord rept over het racistische gebeuren van vandaag. Letterlijk geen woord. Als het Barcelona was geweest, zagen we nu al 3 artikelen hierover.

19 september 2022 om 01:07

Wie snapt ze nog wel. Bij barca wordt over elk scheet een apart artikel geschreven. Over dit zie je niets of gebeurd het pas 2 dagen later. Werkelijk bizar. Lijkt wel of Sierd's broer hier de baas is (hoofd redacteur). 🤦

Eerste wedstrijd van mij sinds mijn verhuizing naar Madrid! En wat voor een. Heb ontzettend genoten van de sfeer en van Modric, wat een klasbak, hij was overal, 2 dodelijke passjes en Atletico was klaar. Er schijnen racistische comments gemaakt te zijn jegens Vinicius na de rainbowflick, zelf heb ik hier niks van meegekregen op dat moment…

19 september 2022 om 05:54

Ik wil niet vervelend doen, maar dan denk ik dat je de wedstrijd met een koptelefoon op hebt gekeken. 60.000 man waren aap in het Spaans aan het roepen voor paar secondes lang.

19 september 2022 om 10:05



Ik denk dat jij met een koptelefoon op hebt gekeken.
Ben sinds 2017 socio van Atleti en sinds vorig seizoen seizoenskaarthouder.
Heb nog nooit gekke dingen gehoord op de tribune, sowieso zitten er veel vrouwen en kinderen op de tribune dus de sfeer is juist minder schuimbekkend dan in NL (alleen bij de ultras is het wat gekker). Ook wordt er geen alcohol geschonken en zijn mensen meer bezig met bocadillos en pipas eten.

Er is helemaal niet aap geroepen voor paar secondes lang, kun je me aangeven rond welke minuut?

Toen Vinicius een trucje deed ergens in de 2e helft werd even massaal "tonto" gescandeerd, wat "idioot" betekent. Wellicht dacht je "mono" (aap) te horen maar dat is 100 niet massaal gescandeerd!

Net als de poster hierboven heb ik in het stadion niets racistisch mee gekregen, ik zag de beelden van buiten de ingang vd ultras op de pagina van Marca toen ik net in het stadion zat.

Walgelijk, ranzig, en hopelijk pakken ze al die gasten aan (sommige staan aardig goed op beeld namelijk).

Maar ga aub niet all 68.8k fans betichten van raciscme! Mijn vrouw komt uit zuid amerika, waarom zou ik in godsnaam zulk soort dingen roepen (sowieso zitten er genoeg latinos in het stadion).

19 september 2022 om 14:22

Zelf spreek ik (nog) geen Spaans dus weet niet wat er gezegd is maar van apengeluiden was er geen sprake in vak 416 waar ik zat, er zaten overigens meerdere mensen met Real shirts daar.

19 september 2022 om 21:50

Sommige zongen tonto en sommige mono.. niet alleen tijdens de wedstrijd, maar ook voor de wedstrijd.. en ja dit hoor je ook duidelijk in videos (zie Youtube). Maar gelukkig heeft La Liga een officiele klacht ingediend wegens racistische liedjes. Dus @adsfadsf, je tweede alinea klopt voor geen meter.

Had schijnbaar nog een account hier, toch maar even ingelogd speciaal voor dit artikel.

Ben woonachtig in Madrid sinds 2015, Socio van Atleti sinds 2017, seizoenskaarthouder sinds vorig seizoen (vak 419 voor als iemand me ooit gedag wilt komen zeggen).

Fijn dat alle Atleti fans over een kam worden geschoren hier, omdat er een aantal idioten vd ultras zich niet kunnen gedragen (hopelijk worden die racisten allemaal aangepakt).

De sfeer bij Atleti is juist over het algemeen vrij "pro" (je hoor normaliter maar weinig "anti" liederen), zitten er veel kinderen en vrouwen op de tribunes, is het geen dronken bedoeling zoals in NL (heb namelijk 9 jaar seizoenskaart gehad in NL voordat ik verhuisde).

Ik heb gisteren helemaal niks meegekregen van rascisitsche spreekkoren, ik vraag iedereen om aan te geven wanneer ,want dat is 100% niet gebeurd (in de rust en begin 2e helft zaten veel mensen op hun telefoon zelfs finale EK basketbal te kijken).

Toen ik op mn plek zat stuurde iemand mij door dat de ultras een rascistische liedje hadden gezongen over Vinicius, buiten de ingang van de ultras ingang. Heb toen meteen op Marca er naar gekeken, Walgelijk!

Die gasten moeten aangepakt worden en mogen van mij levenslang stadionverbod krijgen.
Maar voor de rest in het stadion heb ik niks meegekregen hiervan en zijn er 100% geen rascistische spreekkoren geweest richting hem gedurende de wedstrijd.

Als je wilt weten wat het is om Atleti te zijn, bekijk de nieuwe docu op Amazon (weet niet of die op NL Amazon Prime staat), dan snap je het sentiment beter.

Voor mij de mooiste club van allemaal!

19 september 2022 om 10:42

Toch bijzonder want vanaf de bank leek het toch alsof het hele stadion er aan mee deed en jij geeft aan bijna niks van te hebben mee gekregen? Ziggo sport zal wel dat geluid hebben toegevoegd zelf dan. Sorry maar het was allemaal duidelijk te horen en voor de wedstrijd gebeuren er voor het stadion ook allemaal gekke dingen met apen poppen en een Koke die roept dat Vini een probleem heeft als ie zo danst na zijn doelpunt. Dit soort dingen maken club alleen maar lelijker op. Daarnaast heeft Atletico al jaren lang hele vieze spelers in het team, dat maakt voor de meeste Atletico een van de lelijkste clubs in Europa.

19 september 2022 om 10:54

Daar ging het niet om; er is niet massaal Mono gescandeerd, maar Tonto.
Ja, alsof al die kinderen, moeders en latinos om mij heen massaal Aap hebben gescandeerd, kom op man.

Ik zal volgende keer wel alles filmen, vanuit mijn vak en de vakken om mij heen is het iig sowieso niet gescandeerd.

Voor de wedstrijd is idd schandalig, gedeelte vd ultras wat zich niet kan gedragen, keur ik ook af als je mijn post leest.

Voor mij is Barca een van de lelijkste clubs van Europa, ieder zijn ding

19 september 2022 om 13:45

Bij Ziggo zit dan ook een zichzelf verheerlijkende narcist. Sierd de Vos. Die de meest idiote hersenspinsels de wereld in helpt. Ik heb met Spaans commentaar gekeken. Krijg je een hele andere beleving van de wedstrijd.

19 september 2022 om 14:27

Precies! Ik zat in 416, er was echt geen sprake van apengeluiden. Er zaten zelfs mensen met Real shirts in het vak.

19 september 2022 om 14:27

En al die aanstekers die Courtois naar zijn hoofd geslingerd kreeg, waren die van crepe-papier gemaakt? En voor de wedstrijd buiten het stadion werden er geen racistische leuzen geroepen? En ook na de goal van Rodrygo niet? Dat is allemaal gelogen door meerdere bronnen dus. Okay.

Op Marca wordt overigens alles breed uitgemeten, gedetailleerde fotos van alles wat op het veld is gegooid etc.

Nergens staat iets over de massale spreekkoren die ik alleen hier op voetbalzone heb gelezen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren